71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από Trilofiotis »

+4 και απο μένα. Μακάρι να το καταλάβουν όλοι αυτο που γράφει ο φίλος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σοφός όπως κι άλλες φορές ο Zarathustra...Πολύ σοφή κι η ερώτηση του Κατ βεβαίως μ αυτούς τους 5-10...100 και 500 τολμάω εγώ να πω που "κράζουν" τους παίχτες μας στο γήπεδο εν ώρα αγώνα μάλιστα και ντροπή τους!!!

Αυτοί λοιπόν δεν επηρεάζονται από ό,τι μ@λ@κία διαβάζουν στα διάφορα (αλλά και πιθανά στο συγκεκριμένο) forum;

Έχω ξαναγράψει ότι είναι καλό να "βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό" προτού γράψουμε οτιδήποτε (θετικό αλλά κυρίως αρνητικό) για την ομάδα, τους παίχτες και γενικότερα όποιο μέλος του τεράστιου οργανισμού Π.Α.Ο.Κ. μπροστά στον οποίο Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (είτε οπαδός, είτε παίχτης, είτε ακόμα κι ο εκάστοτε μεγαλομέτοχος!!!) ΕΙΝΑΙ αλλά και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΜΥΡΜΗΓΚΙ...

Υ.Γ. Αν είναι πρόβλημα το off topic στο εν λόγω post παρακαλώ τους moderators να το μεταφέρουν όπου αρμόζει...
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δεν είναι οτι διαβάζει ο γλύκος το paokmania, αλλά δε ζουν κ μέσα σε γυάλα... Το κλίμα αυτό δεν υπάρχει μόνο στο φόρουμ όμως, είναι διάχυτο παντού. Και προπαντώς στο γήπεδο. Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε με τον πανιώνιο που είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτόν τον καιρό, να μας ισοφαρίζουν, και αντί να προσπαθήσουμε να εμψυχώσουμε τους παίκτες για να πάρουν ψυχολογία, να τους βρίζουμε εν χορώ... Ένα ολόκληρο ημίχρονο υπήρχε από τη στιγμή της ισοφάρισης, κ όμως για τους παίκτες μας ο τρόπος που κινούνταν και κυκλοφορούσαν τη μπάλα (με βιαστικές επιλογές) ήταν σα να είχε άλλα 5 λεπτά... Δε λεω, οσοι το κάνετε έχετε όλη την καλή πρόθεση, γιατί θέλετε το κάτι παραπάνω από την ομάδα, αλλά πρεπει επιτέλους να συνειδητοποιήσετε οτι το ζητάτε με το λάθος τρόπο και κυρίως τη λάθος στιγμή.

Το υλικό της ομάδας είναι αρκετά καλό, όσο κ αν θέλουμε να το υποβαθμίσουμε, ίσως μόνο ο γαύρος να έχει καλύτερο υλικό, άντε να βάλω και τον παναθηναϊκό. Το οτι όμως χάνουμε βαθμούς από μικρότερες ομάδες, δε συμβαίνει επειδή είναι οι παίκτες πιο σαπάκια από τους παίκτες του πανθρακικού ή του παναιτωλικού, αλλά γιατί δεν έχουν την ψυχολογία για να παίξουν αυτό που μπορούν. Το ίδιο ισχύει και για τον τούντορ, που σε συνθήκες πίεσης είναι πολύ πιο πιθανό να κάνει λάθος επιλογές.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Άντε μετά να τους πείσεις ότι εγώ και συ δεν είμαστε το ίδιο πρόσωπο! Αλλά τι λέω... εσύ είσαι μεγάλος, αν κρίνω από το 79!

:shock: :shock: :shock:
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Παίκτες που επηρεαζονται απο φόρουμ οπαδών και από 20 χαζους που τους κραζζουν στο γήπεδο ,ειναι παίκτες λίγοι και δεν κάνουν για τον Π.Α.Ο.Κ . :evil:
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

αν επηρεαζοταν ο κοσμος απ τους αρδ στο θεμα Γλυκος ολοι θα υποστηριζαν οτι κατω απ την εστια μας βρισκεται ο Ελληνας Μπουφον. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

lamosas έγραψε:Καλά το ότι δημουργειτε πίεση στα καλοπαιδα επειδή γράφουμε στα φόρουμ ότι είναι κακοί παίχτες με ξεπερνάει. Φαντάζομαι ότι σε αντίστοιχα φόρουμ άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων κανένας δε σχολιάζει την απόδοση κατά τη διάρκεια της χρόνια και περιμένουν το καλοκαίρι για να κάνουν εκτιμήσεις. Δεν πάμε καλά παληκάρια ψαχτειτε λιγο

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Αμέ

Γράφουν

Και δω γράφουμε

Το θέμα είναι όμως ΤΙ και, κυρίως, ΠΏΣ

Στην Τσέλσι ο Αζαρ φέτος κυρίως σέρνεται
http://forums.cfcnet.co.uk/topic/53409- ... try1391097

Από άλλο φόρουμ. Βγήκαν φωτογραφίες του Κόστα που τα έπινε 3 το βράδυ

http://www.theshedend.com/topic/27707-d ... ta/page-78

Μήπως βλέπεις καμία διαφορά στον τρόπο έκφρασης;

Βλέπεις κανέναν να λέει Γιατί μου κοψατε τα 20 Μουρίνιο πάρε τον πούλο;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Για το δεύτερο λινκ, δε μου το εμφανίζει από κινητό, παράθεση και αντιγραφή...
blackjack80

Οχου τα καημένα τα κάναμε μπου και δεν μπορούν να παίξουν ,δεν μαμηομαστε λεω εγώ.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

zarathustra79 σιγουρα συμφωνω στο να μην βριζουμε και να μην απαξιωνουμε, ΑΛΛΑ.

Το να λες οτι το υλικο ειναι καλο και να προσπαθεις να ανεβασεις τους παικτες δεν βοηθαει. Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ κανει. Εσυ νομιζεις οτι βοηθας αλλα ο χ καγκουρας στο γηπεδο μετα βλεπει σκατα μπαλα και αναρωτιεται "παικταραδες δεν μου ειπαν οτι ειναι? αρα ειναι τεμπεληδες/σερνονται/λουλουδες/" κτλ κτλ. η το αλλο "ο προπονητης φταιει, φυγε τουντορ καρπουζα" κτλ κτλ.

Πρεπει να μην κανουμε κλιμα το οποιο ανεβαζει τις προσδοκιες. Παντα ειναι καλυτερα χαμηλα την μπαλα και ας υπαρχουν οι στοχοι και οι απαιτησεις απο πισω. Τον παικτη και την ψυχολογια του δεν την βοηθας λεγωντας του ελα παικταρα μου. Τον βοηθας και τον προστατευεις απο την κριτικη χαμηλωνοντας τις προσδοκιες.

Εγω ετσι το βλεπω. Οι μη ρεαλιστικες απαιτησεις ειναι που φερνουν το κραξιμο και την απαξιωση.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

καλα ρε pgetsos συγκρινεις τον τροπο εκφρασης των οπαδων της Τσελσι με των αντιστοιχων του ΠΑΟΚ; :shock:
για να μη το γενικευσουμε σε Αγγλων-Ελληνων
αστοχο παραδειγμα
to the point που λεν και στο χωριο μου καλο ειναι να υπαρχει ενα μετρο στον τροπο εκφρασης χωρις ομως να λογοκρινονται αποψεις.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

blackjack80 έγραψε:Παίκτες που επηρεαζονται απο φόρουμ οπαδών και από 20 χαζους που τους κραζζουν στο γήπεδο ,ειναι παίκτες λίγοι και δεν κάνουν για τον Π.Α.Ο.Κ . :evil:
Κάνεις μεγάλο λάθος η αρνητική ατμόσφαιρα και η μουρμούρα λειτουργούν καταστροφικά για μας και δίνουν ελπίδες στους αντιπάλους, οπαδοί είμαστε στηρίζουμε και στα δύσκολα αυτό το έχουμε ξεχάσει ....έφτασε η Τούμπα να είναι η πιο φιλική έδρα για τους φιλοξενουμενους

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
blackjack80

Βλεπω συνεχίζεις να τους χαϊδεύεις ,αλλά άφησε με να έχω άλλη γνώμη για επαγγελματίες των 500000 εν καιρό κρίσης.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα εσύ από τι καταλαβα τους αντιπαθείς γιατί περνούν λεφτά σε καιρό κρίσης ε τι να κάνουμε αν ήταν τόσο εύκολο ας γινόσουν γινόμασταν ποδοσφαιριστες .....αυτή η ατμόσφαιρα της μουρμούρας από το πρώτο λεπτό δεν κάνει έδρα την Τούμπα η αλήθεια είναι ότι η 4 μπαίνει πολύ λιγότερο από τις άλλες θύρες σε αυτό το τρυπακι πράγμα πολύ θετικό

blackjack80

eorptol έγραψε:Μα εσύ από τι καταλαβα τους αντιπαθείς γιατί περνούν λεφτά σε καιρό κρίσης ε τι να κάνουμε αν ήταν τόσο εύκολο ας γινόσουν γινόμασταν ποδοσφαιριστες .....αυτή η ατμόσφαιρα της μουρμούρας από το πρώτο λεπτό δεν κάνει έδρα την Τούμπα η αλήθεια είναι ότι η 4 μπαίνει πολύ λιγότερο από τις άλλες θύρες σε αυτό το τρυπακι πράγμα πολύ θετικό

Αυτό κατάλαβες?είπα ότι παίκτες που παίρνουν τόσα λεφτά δεν δικαιούνται να επιρεαζονται απο μερικά σαιτ ,φόρουμ και 100 στην κερκίδα ,αν επιρεαζονται δεν έχουν τα @ρχιδι@ για να παίζουν σε μια πολύ μεγάλη ομαδα όπως ο Π.Α.Ο.Κ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”