5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Κριμα....πουληθηκε στη Γαλατα

300.000 και τελευταια στιγμη καταφεραμε και πηραμε κι αλλα 1200 για τα μεταφορικα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μην ψαρωνεις evans4. Aν ποτέ ανακοινωθεί απο ΠΑΟΚ τότε να βάζεις ερωτηματικά....ο Pablito δε πάει πουθενά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Σάβ 08 Αύγ 2009, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

τι να ανακοινωθει ρε? ακουστικε τπτ??????
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

xxxxxxxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος staurostoumpa την Πέμ 18 Αύγ 2011, 19:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

εγω τον γκαρσια τον θελω 99% γιατι απλος ξερει μπαλα,κανει τα παντα,εχει παθος,κοβει,πασαρει......το 1% ειναι επειδη εδειρε γαυρο :) :)
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ο καλός ο Γκαρσία χωρίς να παρεκτρέπεται είναι κολώνα για τον φετινό ΠΑΟΚ. Και για αυτό δεν έχει να πάει πουθενά! Μην τρελένεστε με την κάθε βλακεία που ακούγεται στα ράδια.
:?
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Εγω, μια και αναφερθηκες, δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα που λες. Αντιθετως. Βεβαια ελπιζω να καταλαβαινεις ποια ειναι η τελικη συνεπεια αυτων που γραφεις: Οτι τζαμπα ασχολουμαστε με το ποδοσφαιρο. Οτι καποτε στο ποδοσφαιρο σημαινε κατι ιδεολογικα ,κοινωνικα, πολιτικα και αλλα -ικα η χι ομαδα, ο ΠΑΟΚ ή η Τορινο ή η Λιβερπουλ ας πουμε, αλλα τωρα αυτο δεν ισχυει. Στην καλυτερη να 'χουν μεινει καποιοι που γεμιζουν πουλμαν (εστω διωροφο) που μπορει να βλεπουν τον ΠΑΟΚ ακομα ετσι, αλλα και αυτους τους διαψευδει η πραγματικοτητα. Επιλεγουν λοιπον η σχεση τους με τον ΠΑΟΚ να ειναι ενας ιδεότυπος που εχουν στο κεφαλι τους, και που προερχεται απο βιωματα, απο την ιδεολογια τους, απο ιστοριες του πατερα τους απο που διαολο τελος παντων προερχεται, και ελπιζουν καποια στιγμη να δουν ενα εστω ομοιωμα αυτο του ιδεότυπου με σαρκα και οστα.

Σωστα λοιπον αυτα που λες. Ακομα σωστοτερα και απο αυτα τα σωστα ειναι τα ρητορικα ερωτηματα που θετεις στην δευτερη παραγραφο. Γνωστες οι απαντησεις, αν και οι ερωτησεις που θετεις σπανια τιθενται, οποτε αφου δεν τιθενται οι ερωτησεις, δεν προκυπτουν καν απαντησεις. Σε ενδιαφερει απο οτι καταλαβαινω να υπαρχει συνεπεια στην σκεψη και στην δραση του καθενος (εντιμοτητα το λεω εγω). Οποτε για να ειμαστε απολυτως εντιμοι απεναντι στο ποδοσφαιρο (αν και μεταξυ μας, ας ειναι κανεις εντιμος σε αλλα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ πραγματα και στα @@δια μου το ποδοσφαιρο) τον 21ο αιωνα, θα πρεπει να παψουμε να ασχολουμαστε μαζι του. Ετσι και αλλοιως και η ουσια και το περιτυλιγμα του για τον πεουλα ειναι. Εγω προσπαθησα να το κανω πριν καποια χρονια, αλλα δεν τα καταφερα. Η “ντοπα” ρεει μεσα μου, οποτε τζιφος. Και εσυ ομως ενω τα εχεις γραψει τοσο ωραια (δεν το λεω ειρωνικα, το εννοω απολυτως) και τοσο ρεαλιστικα, οπως καλως συνηθιζεις, τελειωνεις με ενα “Εμεις ειμαστε μονο ΠΑΟΚ”. Και εδω αναιρεισαι. Γιατι τι ειναι ο “ΠΑΟΚ” ρε φιλε? Ειναι καποιος ανθρωπος, ενα πραγμα, μια σημαια, κατι τελος παντων για να το πιασουμε με τα χερακια μας, να το ψηλαφισουμε αργα αργα και να καταλαβουμε πως ειναι? Οχι, μια ιδεα ΣΟΥ και μια ιδεα ΜΟΥ ειναι (και απο οτι φανταζομαι μαλλον την ιδια ιδεα εχουμε, αλλα μπορει να κανω και λαθος, ποτε δεν ξερεις). Οποτε ξεκιναμε παλι απο εκει που αρχισαμε. Αν κατι δεν ειναι πραγματικο, πλεον εννοω γιατι ο ΠΑΟΚ καποτε ηταν, και αρχιζουν να μπαινουν σε λειτουργια μονο οι ιδεες που εχουμε για αυτο, τοτε μετα και ο Γκαρσια γινεται Γκεβαρα (μια ιδεα) ή ο ΠΑΟΚ γινεται επανασταση (μια αλλη ιδεα που ανηκει στην ιδια συνομοταξια με την προηγουμενη), ή ο ΠΑΟΚ γινεται η συνεχεια του Βυζαντιου ή το λαβαρο της Μακεδονιας (μια ιδεα τελειως διαφορετικης (πολιτικης) συνομοταξιας απο τις δυο προηγουμενες, που ωστοσο συνυπαρχει με τις προηγουμενες στο κεφαλι πολλων) κτλ κτλ.. Οποτε φαυλος κυκλος. Ξανα και ξανα θα συζηταμε για το τι ειναι ο ΠΑΟΚ. Λες και προκειται να συμφωνησουμε ή να καταληξουμε σε συμπερασμα ποτε (οχι οι δυο μας, γενικα το λεω). Και αυτα δεν ισχυουν μονο για τον ΠΑΟΚ. Ισχυουν για το ποδοσφαιρο γενικα ετσι οπως εχει καταντησει εδω και 20 (τουλαχιστον) χρονια.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Σταυρο, τι ειναι για σενα ο ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Πάντως το πρωτοσέλιδο σήμερα της εξέδρας που γράφει ο Κόλκας είναι σαν λέει ότι θα τον δώσουμε...

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 2009&cid=2
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αν ειναι να γινει ο ΠΑΟΚ καλυτερος, χωρις τον Γκαρσια, και παρουμε και πεντε φραγκα που ειναι το προβλημα μας παιδια???

Δεν ξερω αν πουληθει τελικα,ουτε και θα το ηθελα προσωπικα γιατι αυτος ο ανθρωπος με εκφραζει, αλλα οταν λεμε ο ΠΑΟΚ πανω απ' ολα τι ακριβως εννοουμε???

Αν η τεχνικη ηγεσια κι ο προεδρος θελουν να τον κρατησουν δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Αν παλι θεωρουν σωστο να δοθει για τον ενα ή αλλο λογο, αυτοι ξερουν αυτοι θα λογοδοτησουν στην ιστορια.

Μη χανουμε την ψυχραιμια μας και προπαντος μην αρχισουμε τους τσακωμους αναμεταξυ μας.
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Δηλαδη εσυ ρε πλατον και gika δεν εχετε καμια προσωπικη γνωμη?Λες αμα θεωρει η διοικηση οτι το κενο καλυπτεται....εσεις δεν εχετε αποψη για το αν καλυπτεται η οχι?Αν ειναι ετσι θα επρεπε να λεμε η διοικηση πανω απολα...Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο η διοικηση ειναι και ο κοσμος και ο καθενας μας θα πρεπει να εχει την προσωπικη του γνωμη
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ φίλε μου έχω σχηματίσει μια αποψη... ΚΑι πιστεύω ότι αγωνιστικά καλύπτεται... Με μια παραπάνω αναλυση, ο Βιτόλο είναι πιο γρηγορος, δυνατός, μικρός κτλ... Απο την άλλη υστερει σε ύψος και σε εμπειρίες... Νομίζω ότι καλύπτεται το κενό... Δεν είμαι όμως αυτός που θα κρίνει, μιας και Βρυζας- Σαντος- Ζαγόρ ξέρουν πιο πολλά απο μένα...
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Ααανα μπραβο..Τωρα τα λες καλα.Εννοειτε πως αυτοι ξερουν παραπανω απο εμας αλλα ο καθενας ωφειλει να πει την αποψη του...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Platon έγραψε:
Δεν ξερω αν πουληθει τελικα,ουτε και θα το ηθελα προσωπικα γιατι αυτος ο ανθρωπος με εκφραζει, αλλα οταν λεμε ο ΠΑΟΚ πανω απ' ολα τι ακριβως εννοουμε???
Platon έγραψε:
Ουτε και νομιζω οτι θα πουληθει ο Γκαρσια.
Τη γνωμη μου φιλε μου Eleos την εχω γραψει πολλακις. Να την ξαναπω. Εγω με βασει αυτων που βλεπω και γνωριζω ΔΕΝ θα τον εδινα σε κανεναν και για τιποτα!!!!

Επειδη ομως η γνωμη μου δε μετρα και πολλα κι επειδη η διοικηση δε μου εχει δειξει εστω και μια υποψια ανευθυνοτητας, δε μου μενει παρα να αποδεχτω τη βουληση της και να κρινω "εκ του αποτελεσματος", οπως λεει κι ο Gika.

Βεβαιως εχω γνωμη και τη βασιζω σε αυτα που βλεπω και μαθαινω.

Αλλα και παλι δεν καταλαβα το σχολιο σου. Τι σχεση εχει η δικη μου γνωμη με τις προθεσεις τις διοικησης???
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Καμια σχεση.απλα εγω αυτο που ηθελα να πω ειναι πως ναι μεν η διοικηση ξερει καλυτερα αλλα ο καθε φιλαθλος οπαδος θα πρεπει να εχει την δικη του αποψη στα θεματα και να μην ειναι το πιονι της διοικησης και κανενος..Γιατι ουτε η διοικηση ειναι αλανθαστη αλλα ουτε και εμεις ειδημωνες του ποδοσφαιρου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”