11. Zlatan Muslimović
-
randyorton
Re: 11. Zlatan Muslimović
Νομίζω ότι θα κάνουνε απίθανα πράγματα οι δυο τους.
Ο ανταγωνισμός του Μούσλι είναι μπροστά του πλέον. Όχι ότι ο Φιλομένο δεν είναι. Αλλά το γεγονός ότι ο Εντίνιο έχει σκοράρει με το καλημέρα σε αγώνα πρωταθλήματος και μάλιστα με τον ολυμπιακό, αυτό φαντάζομαι δίνει μια περισσότερη αίγλη αν θέλετε στο πρόσωπο του Εντίνιο.
Θέλω να πιστεύω ότι, η δουλειά και η αθλητική ζωή του Ζλάταν, θα είναι από εκείνα τα στοιχεία που θα αποδείξει πόσο θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ με βάση πάντα την απόδοση στο σκοράρισμα του.
Ο ανταγωνισμός του Μούσλι είναι μπροστά του πλέον. Όχι ότι ο Φιλομένο δεν είναι. Αλλά το γεγονός ότι ο Εντίνιο έχει σκοράρει με το καλημέρα σε αγώνα πρωταθλήματος και μάλιστα με τον ολυμπιακό, αυτό φαντάζομαι δίνει μια περισσότερη αίγλη αν θέλετε στο πρόσωπο του Εντίνιο.
Θέλω να πιστεύω ότι, η δουλειά και η αθλητική ζωή του Ζλάταν, θα είναι από εκείνα τα στοιχεία που θα αποδείξει πόσο θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ με βάση πάντα την απόδοση στο σκοράρισμα του.
- ΑποστόληςΑ
Θα βάλει ένα γρήγορο γκολ (1-0) και κάποια στιγμή, στο β΄, θα δώσει τη θέση του στον Σάκη.
Δύσκολο να αντιστρέψει το κλίμα...Δε σέβεται το γεγονός πως είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ!!

Εχω ενα φοbero feeling οτι ο Zlatan θα μιλησει και παλι στη σκουληκοφωλια....και μετα ξερετε...τον γνωστο πανηγυρισμο...και εκεινος ο βλακας ο μαλλιας που ολο φαινεται απο την καμερα στις μεταδοσεις στη θυρα των επισημων θα ειναι ορθιος και θα βριζει...α ρε γλεντια..
Προβλέπω 4-2-3-1 με Κριστιάνο στην θέση του Ίβιτς..Τον Μούσλι τον βλέπω να αντικαθιστά τον Εντίνιο γύρω στο 65-70 για να πάρει σιγά σιγά αγωνιστικά λεπτα..Δεν νομίζω να ξεκινήσει βασικός γιατι στον μεθεπόμενο αγώνα θα είναι πάλι τραυματίας. 
- Pegasus1589
4-4-2; Αν όντως το δουλέψει η ομάδα, γιατί όχι; Θα δούμε και τη γνώμη του Σάντος...
Ο Μουσλίμοβιτς ξέρει μπάλα και θα το δείξει. Ειδικά τώρα που υπάρχει ακόμα μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Οι τραυματισμοί τον κράτησαν πίσω φέτος, δεν έγινε ξαφνικά παλτό ούτε ήταν ποτέ.
Ο Μουσλίμοβιτς ξέρει μπάλα και θα το δείξει. Ειδικά τώρα που υπάρχει ακόμα μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Οι τραυματισμοί τον κράτησαν πίσω φέτος, δεν έγινε ξαφνικά παλτό ούτε ήταν ποτέ.
- ΑποστόληςΑ
Φυσικά και δεν είναι παλτό πολύ καλός παίκτης είναι αλλά παίρνει πολλή χρήμα χωρίς να το αξίζει καθόλου.Εγώ απαιτώ πλέον περισσότερα.Ειδάλλως πάγκο και το καλοκαίρι άντε γειά...!

Θα ήταν φανταστικό ένα 4-4-2 με Κριστιάνο-Βιερίνια στα πλάγια και Μουσλίμοβιτς-Εντίνιο στην επίθεση που περιοδικά θα αλλάζει σε 4-2-3-1 με τον Κριστιάνο να πάει στη μέση σαν δεκάρι, τους Εντίνιο-Βιερίνια στα πλάγια σαν εξτρέμ και τον Μουσλίμοβιτς να μένει στην κορυφή... Γούστα... Αλλά όπως είπε και ο φίλος Odi αν παίξει κατευθείαν ο Μούσλι τη Δευτέρα κινδυνεύουμε να είναι πάλι τραυματίας για κανα μήνα (φτου-φτου σκόρδα)... 
Photis έχεις εν μέρει δίκαιο, όμως η τακτική αυτή να ξεφορτώνεσαι ένα μεγάλο συμβόλαιο δεν αποφέρει κέρδος. Αν φάει πάγκο, θα καταστραφεί και δεν αποκλείεται να κάτσει στο συμβόλαιό του σαν τον Βερόν. Οπότε μόνο ζημίες θα έχουμε. Αν όμως τον στηρίξεις (και λίγο περισσότερο ίσως από αυτό που του αξίζει), μπορείς να τον κερδίσεις αγωνιστικά και κατόπιν, αν θέλεις, να τον πουλήσεις και να βγάλεις και κέρδος. Μην ξεχνάμε ότι ταλέντο έχει μεγάλο και είναι παίκτης-μετοχή για τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να επανέλθει, έχει στοιχεία που χρειάζονται από την ομάδα, ειδικά όταν δεν παίζει ο Ίβιτς, όπου χρειάζεσαι παίκτη καλό στην υποδοχη της μπάλας και όταν έχει καλή φυσική κατάσταση τα παστελώνει. Με τον αρούλη αν προσέξετε ο λόγος που αποδίδει καλά είναι επειδή κέρδιζε στα τρεξίματα τον αντίπαλο και έβγαινε μισό σώμα μπροστά, όπως στον καλό 1ο περυσινό γύρο. Καθαρά πιστεύω ότι ο λόγος που έπεσε είναι οι τραυματσμοί του και καλά είναι να μην αγχώνεται με τον ανταγωνισμό, αλλά και πολύ περισσότερο μην τον αγχώνουμε και εμείς, γιατί το κόβω έτσι να ξανατραυματιστεί ξανά από το πάθος του να αποδείξει ότι αξίζει. Ας μπει σιγά σιγά. Τώρα έχουμε παίκτες μπροστά.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
-
gate4mitsos