Ότι να 'ναι!!!!!
- aspromauri
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:ΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ......
ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!!!!!!!
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!
Π Α Ο Κ Ρ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε
Άσε ... δεν θα πάρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Τι θέλεις να γίνεις είπες;;;;;
Θα το συζητήσω με το διοικητικό συμβούλιο της paokmania dream team και θα αποφασίσουμε.....
Ως μοχλός πίεσης προς εμάς θα λειτουργούσε η στροφή σου προς το κόμμα μας......
Καλά βραδιάτικα ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Θα ήταν καλύτερα για την αισθητική του φόρουμ να συνεχισω το παουερ πλεϊτ που ξεκίνησα
Θενκς oti na 'nai αντμιν τιμ!!!!!!!!!
- aspromauri
- ПÐРТИЗÐÐ
Dr dream ξεσαλωσαμε βραδιατικα??????
ΝΑι θελω να γινω υπευθυνη διατροφης και διαιτολογιας....
Υπαρχει καποιο προβλημα μηπως???
Και σταματηστε να πουλατε τρελα στον λαο του ΠΑΟΚ... αφου ξερετε οτι δεν υπαρχει περιστωση να συστρατευτω μαζι σας......
Επισης για την αισθητικη του φορουμ θελω να ζητησω συγνωμη σε οσους αγνωστους αγκαλιασα και φωναζα μες στα αυτια τους σαν υστερικη μετα το πεναλτι του Καραμπελα... θεεεενκςςςς
ΝΑι θελω να γινω υπευθυνη διατροφης και διαιτολογιας....
Υπαρχει καποιο προβλημα μηπως???
Και σταματηστε να πουλατε τρελα στον λαο του ΠΑΟΚ... αφου ξερετε οτι δεν υπαρχει περιστωση να συστρατευτω μαζι σας......
Επισης για την αισθητικη του φορουμ θελω να ζητησω συγνωμη σε οσους αγνωστους αγκαλιασα και φωναζα μες στα αυτια τους σαν υστερικη μετα το πεναλτι του Καραμπελα... θεεεενκςςςς
- aspromauri
Σε συγχωρώ συντρόφισα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!antigoni έγραψε:Επισης για την αισθητικη του φορουμ θελω να ζητησω συγνωμη σε οσους αγνωστους αγκαλιασα και φωναζα μες στα αυτια τους σαν υστερικη μετα το πεναλτι του Καραμπελα... θεεεενκςςςς
Άλλωστε ... ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SHREK ...
Πότεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????????
- dreamwarrior
Ε;;;;
Καλησπέρα σας και καλως ήρθατε σε ένα ακόμα υπέροχο ποστάρισμα του Dr του είδους!!!!!!!
Βασικά μετά από σύσκεψη του διοικιτικού συμβουλίου του ότι να 'ναι αποφασίστηκε να γίνει ψηφοφορία για το αίτημα της αγαπητής ανταγωνίστριας.Αν θέλετε την άποψή μου μάλλον θα πρεπει να έρθετε μαζί μας για καλύτερο πολιτικό μέλλον!!!!!!!
Όσο για τα συνεχή πικρόχολα σχόλια της ηγεσίας του γυναικείου κόμματος με ΑΝΤΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ τις απαντήσεις σας θα τια πάρετε στις εκλογές.
Θενκ γιου - γιωρς Ντόκτορ Ντρήμγουώριορ
Βασικά μετά από σύσκεψη του διοικιτικού συμβουλίου του ότι να 'ναι αποφασίστηκε να γίνει ψηφοφορία για το αίτημα της αγαπητής ανταγωνίστριας.Αν θέλετε την άποψή μου μάλλον θα πρεπει να έρθετε μαζί μας για καλύτερο πολιτικό μέλλον!!!!!!!
Όσο για τα συνεχή πικρόχολα σχόλια της ηγεσίας του γυναικείου κόμματος με ΑΝΤΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ τις απαντήσεις σας θα τια πάρετε στις εκλογές.
Θενκ γιου - γιωρς Ντόκτορ Ντρήμγουώριορ
- dreamwarrior
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
Καλημέρα σε όλα τα τρελαμένα αδέρφια του ότι να 'ναι (εκτός από την ακατανόμαστη!!!! )
Θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου στον αδερφό Ολιβάρες στις δύσκολες ώρες που περνάει.Πραγματικά επειδή και ο ίδιος μου ανεβαίνω τους τελευταίους μήνες αυτόν το γολγοθά να ξέρει ότι έχει την αγάπη μου και την ηθική μου στήριξη.
Χρειάζεται κουράγιο και υπομονή για να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους καταστάσεις.
Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή ημέρα να έχετε όλοι σας (...άντε και η ακατανόμαστη....)
Θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου στον αδερφό Ολιβάρες στις δύσκολες ώρες που περνάει.Πραγματικά επειδή και ο ίδιος μου ανεβαίνω τους τελευταίους μήνες αυτόν το γολγοθά να ξέρει ότι έχει την αγάπη μου και την ηθική μου στήριξη.
Χρειάζεται κουράγιο και υπομονή για να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους καταστάσεις.
Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή ημέρα να έχετε όλοι σας (...άντε και η ακατανόμαστη....)
- aspromauri
ΤΖΑ ... με ανέφερε "ΚΑΝΕΝΑΣ" ????????????!!!!!!!!!
Αδελφέ Olivares ... εύχομαι η κατάληξη του προσωπικού σου ΓΟΛΓΟΘΑ να είναι αυτή που προσεύχεσαι!!!!!!!!!!!!!!
Όσο για σένα αγαπητέ και σεβαστέ αντίπαλε ... σε έχουμε που σε έχουμε το μεσημέρι ... ΤΟ ΠΡΩΙ μου ανήκει στο Νο 1 topic όλων των εποχών ... γι'αυτό σε παρακάλώ γρήγορα στην δουλειά σου!!!!! Άντε από κεί!!!!!!!
Αααααααααα ... Φιλιά στην "ακατανόμαστη" και από μένα!!!!!!!!!!!
Εξαιρετικό πλάσμα !!!!!!!!!!!!!

Αδελφέ Olivares ... εύχομαι η κατάληξη του προσωπικού σου ΓΟΛΓΟΘΑ να είναι αυτή που προσεύχεσαι!!!!!!!!!!!!!!
Όσο για σένα αγαπητέ και σεβαστέ αντίπαλε ... σε έχουμε που σε έχουμε το μεσημέρι ... ΤΟ ΠΡΩΙ μου ανήκει στο Νο 1 topic όλων των εποχών ... γι'αυτό σε παρακάλώ γρήγορα στην δουλειά σου!!!!! Άντε από κεί!!!!!!!
Εξαιρετικό πλάσμα !!!!!!!!!!!!!
- dreamwarrior
aspromauri έγραψε:ΤΖΑ ... με ανέφερε "ΚΑΝΕΝΑΣ" ????????????!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο για σένα αγαπητέ και σεβαστέ αντίπαλε ... σε έχουμε που σε έχουμε το μεσημέρι ... ΤΟ ΠΡΩΙ μου ανήκει στο Νο 1 topic όλων των εποχών ... γι'αυτό σε παρακάλώ γρήγορα στην δουλειά σου!!!!! Άντε από κεί!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εξαιρετικό πλάσμα !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.........................
Θα ήταν καλύτερα για τη ροή του προγράμματος να μπαίνω ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΪ ΟΚ;;;
Θενκς oti na 'nai αντμιν τιμ!!!!!!