Ο καλύτερος παίχτης στο κέντρο πέρσι που,πήρες το πρωτάθλημα.Equalizer έγραψε:Ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο Μεϊτε;
Δε φταίει ο Τοσκίτσης αν τον πήρε έστω και ένας στα σοβαράdelos15 έγραψε:Μολις ειπε ο Τοσκιτσης οτι το εκανε για πλακα.
Πιστεύω οτι υπάρχει. Τον έχω δεί με τα μάτια μου.Σουριναμέζος έγραψε:Θα ιδρύσουμε αίρεση στο τέλος που θα περιμένει την έλευση του Μεϊτέ. Πώς λέμε μεθοδιστές, θα μας λένε Μεϊτιστές.
Πραγματικά πιστεύω ότι αν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο και δεν έρθει ο Σουαλιχό, θα υπάρχει συζήτηση του στυλ "Πάει για Γενάρη του Μεϊτέ"
Και είναι κα πανταχού παρών. Ταυτοχρονα Γαλία, Κασσάνδρα, Ίμπιζα και στο skype!psychologos έγραψε:Πιστεύω οτι υπάρχει. Τον έχω δεί με τα μάτια μου.Σουριναμέζος έγραψε:Θα ιδρύσουμε αίρεση στο τέλος που θα περιμένει την έλευση του Μεϊτέ. Πώς λέμε μεθοδιστές, θα μας λένε Μεϊτιστές.
Πραγματικά πιστεύω ότι αν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο και δεν έρθει ο Σουαλιχό, θα υπάρχει συζήτηση του στυλ "Πάει για Γενάρη του Μεϊτέ"
Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η άφιξη του Κόλεϊ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, καθώς ο αμυντικός από την Γκάμπια δεν ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας (30/8) από Κωνσταντινούπολη επειδή έχασε την πτήση του! - Προσπάθειες των ανθρώπων του Δικεφάλου να του βρουν νέα πτήση εντός ημέρας.
Παρά το γεγονός ότι ήταν προγραμματισμένη η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας, ο Ομάρ Κόλεϊ που έρχεται από την Μπεσίκτας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, έχασε την πτήση του από Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει ποτέ.
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, κάνουν προσπάθειες ούτως ώστε να του βρουν νέα πτήση εντός ημέρας, προκειμένου να βρίσκεται στην Ελλάδα από σήμερα και να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του.
Συμφωνω απολυτα. Με αυτους που μπηκαν εδω μεσα και το επιβαιβεωσαν εχω προβλημα. Ελπιζω οι σοβαροι του φορουμ να πραξουν τα δεοντα.Tolaros έγραψε:Δε φταίει ο Τοσκίτσης αν τον πήρε έστω και ένας στα σοβαράdelos15 έγραψε:Μολις ειπε ο Τοσκιτσης οτι το εκανε για πλακα.