7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Miles

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Miles »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπράβο Γιάννηδες!
45 Γιάννηδες... :lol:

Έγινε το σωστό και το λογικό. Δεν υπήρχε λόγος να βάζουμε εμπόδια μόνοι μας όταν υπάρχει ο στόχος της εισόδου στο τσάμπιονς λιγκ - και δεν είναι ο μοναδικός λόγος αυτός της παραμονής.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Μπραβο ρε ΙΒΑΝΑΡΕ!!!!!

Κοντρα σε ΟΛΕΣ τις κασσανδρες και τους ..στυγνους πωλητες-λογιστες-οπαδους που δεν τα βλεπουν συναισθηματικα πηρες την καλυτερη αποφαση!

Ο ΠΑΟΚ ειναι συναισθημα κυριοι οχι λογιστικο γραφειο. Δεν ξεπουλιουνται ολα. Ο μικρος οσοι δεν το εχετε παρει πρεφα δεν ειναι ουτε Τζολης ουτε Γιαννουλης. Ειναι κατι το οποιο δεν εχουμε ξαναδει στην ομαδα τα τελευταια τουλαχιστον 25 χρονια. Η αυρα αυτου του παιδιου που εμπνεει μικρα παιδια και τα κανει ΠΑΟΚτσακια ειναι κατι το μοναδικο για να πωληθει σε καποια Σαλτζμπουργκ της ποδοσφαιρομανας Αυστριας.

Μετα απο αυτη την κινηση θα ειναι εγκλημα αμα δεν φυγουν ολα τα διαρκειας ασχετως καταληξης σε τσουλου, μεταγραφων κλπ. Γιατι ο Γιανναρος ο Σαββιδης το ειδε συναισθηματικα οπως ο καθε πιτσιρικας που βλεπει τον Ντελια και θελει να τον αντιγραψει στο σχολειο και να τον βαλει αφισα στο δωματιο του.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Ιωάννης Σαββίδης ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Εικόνα

Με καθε επισημοτητα 8-)

ΑΡΔΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Μπράβο στον Ιβάν, πάμε όλοι μαζί για τον μεγαλύτερο των στόχων, το ραντεβού με την ιστορία μας.

Δεν είναι ώρα για διαξιφισμούς ρε παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ημουν σιγουρος..
Το περιμενα οτι θα γινει ετσι..
Το διαισθανομουν φιλτραροντας ολα τα γραφομενα των αρδ..
Ρε τον Ποντιο δεν τον παλευεις ευκολα ρεεεεε..
Ο καινουριος του μανατζερ,τα εδινε ολα αυτα και προσπαθουσε να πιασει την καλη με ενα παιχτη χρυσαφι..
Ο Ντελιας δεν εχει αναγκη κανενα σκαλοπατι απο Αυστρια μερια..
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Συζητήσεις επι συζητήσεων, με εκατερωθεν αντεγκλήσεις και φασαρίες, χωρίς λόγο και αιτία. Άλλοι για την κακιά διοίκηση, άλλοι για τον κακό Ντελια που θέλει να φύγει. Αφού ρε παλικάρια όλους τους αρδ τους κοροϊδεύουμε και υποτίθεται ότι δεν ξέρουν την τυφλά τους, γιατί σκοτωνόσασταν πάνω στα ανύπαρκτα ρεπορτάζ τους;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Retzi έγραψε:Μπραβο ρε ΙΒΑΝΑΡΕ!!!!!

Κοντρα σε ΟΛΕΣ τις κασσανδρες και τους ..στυγνους πωλητες-λογιστες-οπαδους που δεν τα βλεπουν συναισθηματικα πηρες την καλυτερη αποφαση!

Ο ΠΑΟΚ ειναι συναισθημα κυριοι οχι λογιστικο γραφειο. Δεν ξεπουλιουνται ολα. Ο μικρος οσοι δεν το εχετε παρει πρεφα δεν ειναι ουτε Τζολης ουτε Γιαννουλης. Ειναι κατι το οποιο δεν εχουμε ξαναδει στην ομαδα τα τελευταια τουλαχιστον 25 χρονια. Η αυρα αυτου του παιδιου που εμπνεει μικρα παιδια και τα κανει ΠΑΟΚτσακια ειναι κατι το μοναδικο για να πωληθει σε καποια Σαλτζμπουργκ της ποδοσφαιρομανας Αυστριας.

Μετα απο αυτη την κινηση θα ειναι εγκλημα αμα δεν φυγουν ολα τα διαρκειας ασχετως καταληξης σε τσουλου, μεταγραφων κλπ. Γιατι ο Γιανναρος ο Σαββιδης το ειδε συναισθηματικα οπως ο καθε πιτσιρικας που βλεπει τον Ντελια και θελει να τον αντιγραψει στο σχολειο και να τον βαλει αφισα στο δωματιο του.

:pano:
Μεχρι τελειας.. :paok_dancing:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Το πίστευα ότι θα γίνει συνάντηση Προέδρου με τον Ντέλια. Μπράβο και στους δύο για την απόφαση. Να είναι γερός ο Πόντιος Πρόεδρος που μας πάει ψηλά, να είναι γερός και τυχερός και ο μικρός για να μας χαρίζει κι άλλες μαγικές στιγμές.
Αφιερωμένο στους ΑΡΔ που εδώ και 10 μέρες είχαν τον Κωνσταντέλια στο αεροδρόμιο με τις βαλίτσες για Σάλτσμπουργκ.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Δεν μπορεί παρά μόνο χαρούμενος να είμαι με την παραμονή του Ντελια. Οι απόψεις μου όμως για το τι ήταν ποδοσφαιρικά ορθολογικο δεν αλλάζει. Και δεν απολογουμαι για τις απόψεις μου στους ιεράρχες της εσωστρέφειας και της τοξικότητας.Αλλωστε το τι θα ήταν ποδοσφαιρικά ορθολογικό θα αποδειχθεί στο χρόνο.
Παραμένει πάντως απαράδεκτη και τοξική η συμπεριφορά όλων εκείνων που μεμφθηκαν όλον τον οργανισμό και τον Ιβάν όταν πείστηκαν ότι θα πωληθεί ο παίκτης.. Και όλοι αυτοί δεν θα αργήσουν να εκδηλώσουν πάλι την τοξικότητα τους για κάποια μεταγραφή που δεν θα γίνει.
Εγώ χρόνια τώρα στηρίζω τη διοίκηση τους προπονητες και τους παίκτες της ομάδας όποιοι κι αν είναι αυτοί πολύ περισσότερο στις δύσκολες στιγμές, όταν οι περισσότεροι αλαλλάζουν αναρθρα και αφοριζουν.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

xrisitsapa έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Περιμένω σχόλια απο renegade, giliopoulo, abc_o_ karpouzas, keep_paokizein, john4serres, DamoN και Μπαρκαρούτσο. Ετσι για το πρωτόκολλο.

Φίλε μου αν και ήμουν πολύ υπερ του να μείνει, και μάλωσα με κάποιους απο αυτούς που αναφέρεις, ας μην μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.
Απλά κάποιοι συνοπαδοι μας εκλαμβάνουν διαφορετικά το καλό του ΠΑΟΚ.
Δεν νομίζω ότι κάποιος από αυτούς ήθελε να φύγει, άλλο πράγμα λέγανε.
samatta έγραψε:οταν λεγαμε οτι η σαλτσμπουργκ ειναι ακαδημια για τον πτσο ομαδα διαφοροι μας λεγανε ιστοριες και αλλοι κανανε και σβου για να περασουν γραμμη, φαπα τωρα απο τον ιδιο τον ντελια, ΠΟΙΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ?ΠΟΙΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΓΚ? :lol:
Η συγκεκριμένη ομάδα δεν είναι για τον πούτσο. Θυμίζεις, εσύ και άλλοι, συμφορουμίτη που έλεγε παλιά, όταν γινόταν λόγος για το build up του Λουτσέσκου, σιγά πόσες ομάδες παίζουν build up στην Ευρώπη...
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

xrisitsapa έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Περιμένω σχόλια απο renegade, giliopoulo, abc_o_ karpouzas, keep_paokizein, john4serres, DamoN και Μπαρκαρούτσο. Ετσι για το πρωτόκολλο.

Φίλε μου αν και ήμουν πολύ υπερ του να μείνει, και μάλωσα με κάποιους απο αυτούς που αναφέρεις, ας μην μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.
Σέβομαι αυτό που λες, παρόλα αυτά δεν ψάχνω λογομαχία. Απλα κάποια άτομα εαν φοράνε παντελόνια πρέπει να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη που μας τα έκαναν μπαλόνια μιαμισή εβδομάδα ισχυρίζοντας με ζήλο και επιμονή πράγματα που δεν ίσχυαν.

Υγ. Αλλα ξέρω ότι έχει πολύ μικρή σημασία μπροστά σε αυτό που μόλις έγινε. Οπότε δεν θα δώσω και δεν θέλω να δώσω και άλλη έκταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Σάβ 08 Ιουν 2024, 21:35, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
samatta

Δημοσίευση από samatta »

Miles έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:

Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.
Δεν νομίζω ότι κάποιος από αυτούς ήθελε να φύγει, άλλο πράγμα λέγανε.
samatta έγραψε:οταν λεγαμε οτι η σαλτσμπουργκ ειναι ακαδημια για τον πτσο ομαδα διαφοροι μας λεγανε ιστοριες και αλλοι κανανε και σβου για να περασουν γραμμη, φαπα τωρα απο τον ιδιο τον ντελια, ΠΟΙΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ?ΠΟΙΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΓΚ? :lol:
Η συγκεκριμένη ομάδα δεν είναι για τον πούτσο. Θυμίζεις, εσύ και άλλοι, συμφορουμίτη που έλεγε παλιά, όταν γινόταν λόγος για το build up του Λουτσέσκου, σιγά πόσες ομάδες παίζουν build up στην Ευρώπη...
αλλος ενας οψιμος οπαδος του λουτσεσκου με αναμνησεις
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μπράβο !!!
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Montrealiotis έγραψε:Συζητήσεις επι συζητήσεων, με εκατερωθεν αντεγκλήσεις και φασαρίες, χωρίς λόγο και αιτία. Άλλοι για την κακιά διοίκηση, άλλοι για τον κακό Ντελια που θέλει να φύγει. Αφού ρε παλικάρια όλους τους αρδ τους κοροϊδεύουμε και υποτίθεται ότι δεν ξέρουν την τυφλά τους, γιατί σκοτωνόσασταν πάνω στα ανύπαρκτα ρεπορτάζ τους;
Πραγματικά πόσος χαμένος χρόνος και ενέργεια ...

Μπράβο στο Γιάννη και την ομάδα που το λήξαν από νωρίς . Πάμε να τους πάρουμε όλους παραμαζωμα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”