45 Γιάννηδες...ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπράβο Γιάννηδες!

Έγινε το σωστό και το λογικό. Δεν υπήρχε λόγος να βάζουμε εμπόδια μόνοι μας όταν υπάρχει ο στόχος της εισόδου στο τσάμπιονς λιγκ - και δεν είναι ο μοναδικός λόγος αυτός της παραμονής.
45 Γιάννηδες...ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπράβο Γιάννηδες!
Μεχρι τελειας..Retzi έγραψε:Μπραβο ρε ΙΒΑΝΑΡΕ!!!!!
Κοντρα σε ΟΛΕΣ τις κασσανδρες και τους ..στυγνους πωλητες-λογιστες-οπαδους που δεν τα βλεπουν συναισθηματικα πηρες την καλυτερη αποφαση!
Ο ΠΑΟΚ ειναι συναισθημα κυριοι οχι λογιστικο γραφειο. Δεν ξεπουλιουνται ολα. Ο μικρος οσοι δεν το εχετε παρει πρεφα δεν ειναι ουτε Τζολης ουτε Γιαννουλης. Ειναι κατι το οποιο δεν εχουμε ξαναδει στην ομαδα τα τελευταια τουλαχιστον 25 χρονια. Η αυρα αυτου του παιδιου που εμπνεει μικρα παιδια και τα κανει ΠΑΟΚτσακια ειναι κατι το μοναδικο για να πωληθει σε καποια Σαλτζμπουργκ της ποδοσφαιρομανας Αυστριας.
Μετα απο αυτη την κινηση θα ειναι εγκλημα αμα δεν φυγουν ολα τα διαρκειας ασχετως καταληξης σε τσουλου, μεταγραφων κλπ. Γιατι ο Γιανναρος ο Σαββιδης το ειδε συναισθηματικα οπως ο καθε πιτσιρικας που βλεπει τον Ντελια και θελει να τον αντιγραψει στο σχολειο και να τον βαλει αφισα στο δωματιο του.
Δεν νομίζω ότι κάποιος από αυτούς ήθελε να φύγει, άλλο πράγμα λέγανε.xrisitsapa έγραψε:VfB v2 έγραψε:Περιμένω σχόλια απο renegade, giliopoulo, abc_o_ karpouzas, keep_paokizein, john4serres, DamoN και Μπαρκαρούτσο. Ετσι για το πρωτόκολλο.
Φίλε μου αν και ήμουν πολύ υπερ του να μείνει, και μάλωσα με κάποιους απο αυτούς που αναφέρεις, ας μην μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.
Απλά κάποιοι συνοπαδοι μας εκλαμβάνουν διαφορετικά το καλό του ΠΑΟΚ.
Η συγκεκριμένη ομάδα δεν είναι για τον πούτσο. Θυμίζεις, εσύ και άλλοι, συμφορουμίτη που έλεγε παλιά, όταν γινόταν λόγος για το build up του Λουτσέσκου, σιγά πόσες ομάδες παίζουν build up στην Ευρώπη...samatta έγραψε:οταν λεγαμε οτι η σαλτσμπουργκ ειναι ακαδημια για τον πτσο ομαδα διαφοροι μας λεγανε ιστοριες και αλλοι κανανε και σβου για να περασουν γραμμη, φαπα τωρα απο τον ιδιο τον ντελια, ΠΟΙΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ?ΠΟΙΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΓΚ?
Σέβομαι αυτό που λες, παρόλα αυτά δεν ψάχνω λογομαχία. Απλα κάποια άτομα εαν φοράνε παντελόνια πρέπει να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη που μας τα έκαναν μπαλόνια μιαμισή εβδομάδα ισχυρίζοντας με ζήλο και επιμονή πράγματα που δεν ίσχυαν.xrisitsapa έγραψε:VfB v2 έγραψε:Περιμένω σχόλια απο renegade, giliopoulo, abc_o_ karpouzas, keep_paokizein, john4serres, DamoN και Μπαρκαρούτσο. Ετσι για το πρωτόκολλο.
Φίλε μου αν και ήμουν πολύ υπερ του να μείνει, και μάλωσα με κάποιους απο αυτούς που αναφέρεις, ας μην μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.
αλλος ενας οψιμος οπαδος του λουτσεσκου με αναμνησειςMiles έγραψε:Δεν νομίζω ότι κάποιος από αυτούς ήθελε να φύγει, άλλο πράγμα λέγανε.xrisitsapa έγραψε:VfB v2 έγραψε:Περιμένω σχόλια απο renegade, giliopoulo, abc_o_ karpouzas, keep_paokizein, john4serres, DamoN και Μπαρκαρούτσο. Ετσι για το πρωτόκολλο.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.
Η συγκεκριμένη ομάδα δεν είναι για τον πούτσο. Θυμίζεις, εσύ και άλλοι, συμφορουμίτη που έλεγε παλιά, όταν γινόταν λόγος για το build up του Λουτσέσκου, σιγά πόσες ομάδες παίζουν build up στην Ευρώπη...samatta έγραψε:οταν λεγαμε οτι η σαλτσμπουργκ ειναι ακαδημια για τον πτσο ομαδα διαφοροι μας λεγανε ιστοριες και αλλοι κανανε και σβου για να περασουν γραμμη, φαπα τωρα απο τον ιδιο τον ντελια, ΠΟΙΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ?ΠΟΙΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΓΚ?
Πραγματικά πόσος χαμένος χρόνος και ενέργεια ...Montrealiotis έγραψε:Συζητήσεις επι συζητήσεων, με εκατερωθεν αντεγκλήσεις και φασαρίες, χωρίς λόγο και αιτία. Άλλοι για την κακιά διοίκηση, άλλοι για τον κακό Ντελια που θέλει να φύγει. Αφού ρε παλικάρια όλους τους αρδ τους κοροϊδεύουμε και υποτίθεται ότι δεν ξέρουν την τυφλά τους, γιατί σκοτωνόσασταν πάνω στα ανύπαρκτα ρεπορτάζ τους;