Σε σχεση με το υπολοιπο ροστερ υπερπαικτουρα ειναι...70 συμμετοχες στην Μπενφικα εχει ρε Μπανε,για ονομα και φετος εχει παιξει ηδη σε πρωταθλημα και Ευρωπη...obanebane έγραψε:Δε νομίζω ότι είναι παίχτης που θα κάνει διαφορά ο συγκεκριμένος.
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Τέτοιους παίχτες, άγνωστους ή σχετικά άγνωστους έχουμε.
Πολύ πιθανόν λοιπόν κάποιος από αυτούς που καλά καλά δεν έχουμε δει ακόμα τι μπορούν να δώσουν,να μας εκπλήξει ευχάριστα στην πορεία , γι'αυτό λοιπόν αν εσύ θέλεις έναν ακόμα τέτοιον ,πρέπει να σωπάσεις και να περιμένεις.
Εγώ μιλάω για παίχτη σημείο αναφοράς που θα σου λύσει το πρόβλημα που φαίνεται να υπάρχει στο γκολ.
Πολύ πιθανόν λοιπόν κάποιος από αυτούς που καλά καλά δεν έχουμε δει ακόμα τι μπορούν να δώσουν,να μας εκπλήξει ευχάριστα στην πορεία , γι'αυτό λοιπόν αν εσύ θέλεις έναν ακόμα τέτοιον ,πρέπει να σωπάσεις και να περιμένεις.
Εγώ μιλάω για παίχτη σημείο αναφοράς που θα σου λύσει το πρόβλημα που φαίνεται να υπάρχει στο γκολ.
Είναι ψηλός, δεν κάνειMitsospaoki4 έγραψε:Ένα τρολλακι (μάλλον ) στο ιντσα , λέει κυνηγάμε Ilicic
Προσωπικά είναι θετική κινήση εκτός από ποδοσφαιρική, και κοινωνική στηρίζοντας έναν άνθρωπο σε ένα δύσκολο αγώνα που περνά
Μακάρι θα πω εγω
Ο Ιλισιτς ειναι η καψουρα μου και το εχω ξαναγραψει. Τρομερος παικτης, ο πιο επιδραστικος στην φοβερη Αταλαντα του Γκασπερινι την τελευταια 3ετια.
Αλλα ο παικτης επισημα ειχε διαγνωστει με καταθλιψη περυσι σε βαθμο να μεινει ελευθερος απο την ομαδα του. Και μονο για την προσφορα του δεν νομιζω να τον αφηναν ελευθερο αν δεν υπηρχαν αλλα θεματα..
Αλλα και παλι....ΠΑΟΚ εισαι. Πρωτη η τελευταια θα ειναι που μπορει να ερθει καποιος με ψυχολογικα θεματα;;;
(η τελευταια γραμμη γραφτηκε με επιγνωση οτι προκειται για κακιστο χιουμορ για μια ασθενεια της εποχης μας ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ η οποια ταλαιπωρει πολλους συνανθρωπους μας)
Αλλα ο παικτης επισημα ειχε διαγνωστει με καταθλιψη περυσι σε βαθμο να μεινει ελευθερος απο την ομαδα του. Και μονο για την προσφορα του δεν νομιζω να τον αφηναν ελευθερο αν δεν υπηρχαν αλλα θεματα..
Αλλα και παλι....ΠΑΟΚ εισαι. Πρωτη η τελευταια θα ειναι που μπορει να ερθει καποιος με ψυχολογικα θεματα;;;
(η τελευταια γραμμη γραφτηκε με επιγνωση οτι προκειται για κακιστο χιουμορ για μια ασθενεια της εποχης μας ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ η οποια ταλαιπωρει πολλους συνανθρωπους μας)
Υπάρχουν πάρα πολλοί παιχτες στο μισθολογικο μπρακετ των 700-800Κ που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην Ελλάδα.
Οι πιο πετυχημένες μας μεταγραφές τα τελευταία χρόνια ήταν ακριβώς από αυτό το pool.
Δηλαδή δεν καταλαβαίνω γιατί πάντα να είμαστε των άκρων.
Ή 300Κ ή 2Μ τον χρόνο.
Απλα μάλλον πρέπει να κατανοήσουμε ότι ακόμα και αυτό το ποσό για συμβόλαιο (700-800Κ) είναι πολύ για εμάς.
300-400Κ, αντε 500Κ για κάτι πιο σπέσιαλ.
Εκεί παίζουμε πλέον.
Εκεί ναι δεν βρίσκεις εύκολα παίχτη να κάνει την διαφορά οπότε μάλλον καλύτερα είναι να μην φέρεις κάποιον τελευταία στιγμή μόνο για να φέρεις.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι πιο πετυχημένες μας μεταγραφές τα τελευταία χρόνια ήταν ακριβώς από αυτό το pool.
Ή 300Κ ή 2Μ τον χρόνο.
Απλα μάλλον πρέπει να κατανοήσουμε ότι ακόμα και αυτό το ποσό για συμβόλαιο (700-800Κ) είναι πολύ για εμάς.
Εκεί παίζουμε πλέον.
Εκεί ναι δεν βρίσκεις εύκολα παίχτη να κάνει την διαφορά οπότε μάλλον καλύτερα είναι να μην φέρεις κάποιον τελευταία στιγμή μόνο για να φέρεις.
joshua έγραψε:Σε σχεση με το υπολοιπο ροστερ υπερπαικτουρα ειναι...70 συμμετοχες στην Μπενφικα εχει ρε Μπανε,για ονομα και φετος εχει παιξει ηδη σε πρωταθλημα και Ευρωπη...obanebane έγραψε:Δε νομίζω ότι είναι παίχτης που θα κάνει διαφορά ο συγκεκριμένος.
Τέλος πάντων,θα φανεί αν υπάρχει διάθεση για προσθήκη, για μένα μετά τις 8 του μήνα που θα κλείσει η αγορά της Τουρκίας και θα πέσουν και άλλο οι τιμές.
Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι ψάχνουμε, αυτό που θέλω είναι αν γίνει προσθήκη να είναι παίχτη, που θα μπορεί ο ΠΑΟΚ να κρατήσει και τα επόμενα χρόνια.
JohnDag έγραψε:Υπάρχουν πάρα πολλοί παιχτες στο μισθολογικο μπρακετ των 700-800Κ που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην Ελλάδα.
Ή 300Κ ή 2Μ τον χρόνο.
Εκεί παίζουμε πλέον.
Παίχτη των 700-800 θα τον είχαν φέρει ήδη.
Αν λέω αν ψάχνουν ακόμα για παίχτη, περιμένουν εκμεταλευομενοι ότι φέτος τελειώνουν 15 Σεπτέμβρη οι μεταγραφές,μια ευκαιρία.
Βλέπω ότι ελευθερώνονται αρκετοί, πιθανόν να γίνουν περισσότεροι,ας περιμένουμε.
Μπορεί στο τέλος να εκπλαγούμε ευχάριστα.
Ο Ιλισιτς είναι υπερπαιχτουρα, έχουμε τον φίλο του στην ομάδα και μετά από τα προβλήματα του, δεν θα κάνουν ουρά οι ομάδες γι'αυτόν αλλά και το κασέ του θα είναι προσιτό.
Θέλει όμως να συνεχίσει να παίζει και αν θέλει, παίρνεις το Ρίσκο;
Θα υπαρχει και καποιος στην ομαδα bigger than him...Τον οποιο θα τον βλεπει και θα σκυβει το κεφαλι 
Μακάρι.obanebane έγραψε:JohnDag έγραψε:Υπάρχουν πάρα πολλοί παιχτες στο μισθολογικο μπρακετ των 700-800Κ που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην Ελλάδα.
Ή 300Κ ή 2Μ τον χρόνο.
Εκεί παίζουμε πλέον.
Παίχτη των 700-800 θα τον είχαν φέρει ήδη.
Αν λέω αν ψάχνουν ακόμα για παίχτη, περιμένουν εκμεταλευομενοι ότι φέτος τελειώνουν 15 Σεπτέμβρη οι μεταγραφές,μια ευκαιρία.
Βλέπω ότι ελευθερώνονται αρκετοί, πιθανόν να γίνουν περισσότεροι,ας περιμένουμε.
Μπορεί στο τέλος να εκπλαγούμε ευχάριστα.
Ο Ιλισιτς είναι υπερπαιχτουρα, έχουμε τον φίλο του στην ομάδα και μετά από τα προβλήματα του, δεν θα κάνουν ουρά οι ομάδες γι'αυτόν αλλά και το κασέ του θα είναι προσιτό.
Θέλει όμως να συνεχίσει να παίζει και αν θέλει, παίρνεις το Ρίσκο;
Το μέχρι τώρα μεταγραφικό record του Μποτο δείχνει ξεκάθαρα ότι το μάξιμουμ συμβόλαιο που δίνουμε είναι στα 500Κ.
Τώρα αν υπάρχει διάθεση για μια υπέρβαση της τελευταίας στιγμής μένει να φανεί.
Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.
-
john4serres
Αν μας έλεγαν (στον ΠΑΟΚ) ο Μαρσέλο των 60 συμμετοχών στη τελευταία τριετία της Ρεάλ Μαδρίτης, θα πηδουσαμε από την χαρά μας.Mitsospaoki4 έγραψε:Είχα κάνει τότε μια πρόβλεψη μες τα νεύρα όταν μας πέταξαν έξω οι Βούλγαροι, ότι μεταγραφές τέλος..
Ωστόσο λίγο κάποιες διαρροές, λίγο η ενίσχυση των αντιπάλων, μου έδιναν ελπίδα ότι κάτι θα γίνει
Σήμερα δίνω 90% πιθανότητα να μην γίνει κίνηση.
Και θα μείνουμε για άλλη μια μεταγραφική περίοδο με το αν ..
Υγ: ο Μαρσέλο και ο Μπερναρντ κατά πάσα πιθανότητα είναι πρώην παίχτες. Όταν όμως εσύ φέρνεις τον κανένα , θα χτυπάει πολύ άσχημα
Το επίπεδο του είναι τοπ. Και δύο χρόνια μικρότερος του Βιεϊρίνια. Μερικοί τον έκαναν 40χρονο.
ασχετο αλλα ο ιλισιτς ελέω συζύγου δεν περναει αυτη την φαση/ασθενεια?
- PAOKevolution
Να κόψουν τον κώλο τους, άπαντες, να φέρουν τον παίκτη που ζητά ο προπονητής.
- buffalobill4
Μια χαρά θα είμαστε για τους στόχους που έχουν τεθεί για φέτος. Πάμε επιτέλους να ακολουθήσουμε ένα πλάνο, να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε και να πάμε σε κάτι πιο σύγχρονο.
Το δεκάρι και δεκάρι που λέτε όλοι και περιμένετε σαν μεσσία να αποκτηθεί αφού το ζητάει ο προπονητής αλλά να μην είναι εκτός ύφους και πλάνου των φετινών μεταγραφών. Άραγε αυτός ο Φερνάντες του Βόλου γιατί χάλασε; μια χαρά παίκτης και νέος και με παραστάσεις από τις ακαδημίες έστω της Σίτι. Αν δεν μπορούμε να τον αποκτήσουμε ένεκα των εξωπραγματικων ποσών που ζητάει ο δήμαρχος παραλιακής πόλης, ας κοιτάξουμε τους μεσοεπιθετικους του Αγρινίου που έχουν έναν ιβοριανο πολύ καλό.
Το δεκάρι και δεκάρι που λέτε όλοι και περιμένετε σαν μεσσία να αποκτηθεί αφού το ζητάει ο προπονητής αλλά να μην είναι εκτός ύφους και πλάνου των φετινών μεταγραφών. Άραγε αυτός ο Φερνάντες του Βόλου γιατί χάλασε; μια χαρά παίκτης και νέος και με παραστάσεις από τις ακαδημίες έστω της Σίτι. Αν δεν μπορούμε να τον αποκτήσουμε ένεκα των εξωπραγματικων ποσών που ζητάει ο δήμαρχος παραλιακής πόλης, ας κοιτάξουμε τους μεσοεπιθετικους του Αγρινίου που έχουν έναν ιβοριανο πολύ καλό.
Εγω παλι το αποκλειω να γινει κατι. Θεωρω πως ο Ιβαν εχει αποφασισει να εξαναγκασει τον Λουτσεσκου να στηριξει εμπρακτα το προτζεκτ που μεχρι τωρα προσπαθει να στηριξει μονο στα λογια.joshua έγραψε:Εγω πάντως σε αντίθεση με άλλες χρονιές εχω την αίσθηση πως κατι θα γίνει. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Ιβαν βλέποντας και τους υπόλοιπους να κάνουν συνεχώς κινήσεις,θα επιλέξει να αφήσει την ομάδα χωρίς προσθήκη απο τις 20 Ιουλίου...
Ή θα μαθει να κανει πρωταθλητισμο ο Λουτσεσκου με παιδια απο τις ακαδημιες και τα διαφορα προτζεκτ (Κουαλιατα Ρικαρντο κλπ) ή θα παει σπιτι του.
Αν ο Ιβαν του φερει αριστερο εξτρεμ και δεκαρι, δεν προκειται να δουμε ουτε σε μισο ματς μεσα στη σεζον τον Κουαλιατα και τον Ρικαρντο. Αν και θα ηθελα μεταγραφαρες, απο την αλλη δεν τον αδικω τον Ιβαν. Απαιτει απο τον καθένα πλεον να αποδωσει αυτα π πληρώνεται και συμφωνα με το πλανο στο οποιο συμφωνησε.
Να μην ξεχναμε πως τα πρωτα δειγματα μας τα εδωσε ο Λουτσεσκου. Μετα τον αποκλεισμο απο τους βουλγαρους, αντι να αναλαβει την ευθυνη του για το ανοργανωτο και αδουλευτο συνολο π παρουσιασε, αυτος εριξε την ευθυνη στην ανανεωση π εγινε στο ροστερ, λες και αυτος δεν συμφωνησε σ αυτο.
Αν αξιζει τα 1.8 π τσιμπαει και αν οντως ειναι ο καλυτερος προπονητής στην ελλαδα, τοτε μπορει να διαχειριστεί το υπαρχον ροστερ και να το κανει να πεταει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk