Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Rexaris »

Πάντως σε μερικές προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους γκρινιάζαμε και την τελευταία εβδομάδα έγινε ντεμαράζ και μείναμε ευχαριστημένοι. Υπάρχει κι αυτή η ελπίδα.
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

Dark Knight έγραψε:
soigol έγραψε:
thomas Murg έγραψε:Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι παροιμιώδης η συνέπεια πολλών να ξεκινούν με αφορμή μια είδηση ή ακόμη χειρότερα μια φήμη ή αρδιά να φτιάχνουν ένα σενάριο, όσο ακραίο κι αν είναι αυτό και να το επαναφέρουν, οι ίδιοι βέβαια, προς επίρρωση των επιχειρημάτων τους. Ούτε ένα ίσως, ούτε ένα μπορεί. Πιο σίγουροι και κατηγορηματικοί και από τον άδωνι σε πρωινάδικο.
Και για να είμαι και ον τόπικ. Αφήστε ήσυχους ρε αυτούς που μεταφέρουν πληροφορίες που με βάση και τις εξελίξεις είναι σίγουρα πιο αξιόπιστες από τις παπαριές του κάθε φαλακροκόρακα και του μετρόκωλις και μην τους την πέφτετε με την πρώτη ευκαιρία.
Αισιοδοξία, θετική ενέργεια :opaokara: :pano: για την ομάδα κι όλα θα πάνε καλά. Θα τους πηδήξουμε όλους φέτος. Αρχής γενομένης από την ιρλανδική πάμπ.
Να τονίσω και εγώ με την σειρά μου ότι το ποστ σου σαν μην γράφτηκε ποτέ.
Και γιατί να τον λάβουν υπόψιν τους άλλωστε, θα κατέρρεαν όλα τα καταστροφικά σενάρια που πλάθουν και τους δίνει το δικαίωμα να απαξιώσουν σχεδόν τους πάντες.
Ιεροσυλία για μένα το ότι γράφτηκε ξεκάθαρα το να προσέχουν γιατί φέτος θα υπάρχει στο γήπεδο κόσμος. Απειλή για μπούκα !!!
Σε ποιους ρε αλάνια;;;; Σε αυτούς που του χρόνου ξεκινάνε γήπεδο 120 μυρριων με δικά τους λεφτά;;;
Ντροπή σας ρε!!!
Ακόμη και αποτυχημένη να είναι η χρονιά, ποιος σας δίνει αυτό το δικαίωμα ;;;;
Αυτό είναι το πρόβλημα στην σημερινή εποχή κανείς δεν ξέρει την θέση του.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιγά ρε φίλε, ηρέμησε. Για ποιά ιεροσυλία και ντροπές μιλάς; Επειδή ερμηνέυεις όπως θέλεις μία φράση που χρησιμοποίησα για να κλείσω ένα post που έκανα εδώ πριν αρκετές ώρες, πολλύ απλά για να τονίσω την τάση που έχει αρκετός κόσμος όταν πηγαίνει στο γήπεδο να αποθεώνει ή να γιουχάρει εύκολα οποιοδήποτε μέλος της ομάδας, κάτι που είναι πολύ διαφορετικό από τη χρονιά που μας πέρασε με την απουσία κόσμου λόγω covid, μπορείς να απευθύνεσαι με αυτό το ύφος σε άλλο μέλος του φόρουμ; Και μπορεί να μην έχω απαίτηση να καταλάβει κάποιος πως το εννούσα, αλλά όχι και να το παρερμηνεύει και να γράφει ότι παρακινώ και τον κόσμο σε εκδηλώσεις βίας. Έλεος! Μπορούσες στο κάτω-κάτω να ρωτήσεις πως το εννοώ ή τελος πάντων να κάνουμε μία συζήτηση σαν άνθρωποι. Δεν είναι κακό να έχουμε διαφορετικές απόψεις.
Αναφέρθηκε και σε επόμενα ποστ αυτό με την "απειλή" του κόσμου.
Λες και αν δεν πάει ο κόσμος αυτοί θα είναι αδιάφοροι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
Σωστό εύστοχο και αληθές στην περίπτωση μας

Θεωρώ δεδομένο ότι εν τέλει θα δικαιωθεί η αισιοδοξία μας, αλλά στο μεταξύ είναι αλήθεια ότι κουράζει ΚΑΘΕ φορά η ίδια κατάσταση
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Rexaris έγραψε:Πάντως σε μερικές προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους γκρινιάζαμε και την τελευταία εβδομάδα έγινε ντεμαράζ και μείναμε ευχαριστημένοι. Υπάρχει κι αυτή η ελπίδα.
Aυτα ΠΑΛΙΑ...Τα τελευταια χρονια τις τελευταιες μερες να μην πω τι παιρνουμε...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

renegade έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:Ακου παλι το τελευταιο διλεπτο που λεει για εγχωριους τιτλους κι ευρωπη και θα το ακουσεις και εσυ
Είπε ξεκάθαρα ότι πρωταρχικός στόχος είναι ότι πρέπει να φτιάξει η ομάδα τη νοοτροπία του νικητή, μέσα από αυτή τη νοοτροπία θα κερδίσει τίτλους. Οι τίτλοι αργότερα θα δώσουνε και μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές επιτυχίες.
Δεν άφησε πουθενά να εννοηθεί ότι δεν δίνουμε βάση στην Ευρώπη. Ίσα-ίσα στόχος είναι η ευρωπαϊκή καθιέρωση η οποία όμως κατά τον λουτσέσκου έρχεται μέσα και μέσω των εγχώριων τίτλων και της νοοτροπίας του νικητή.
Τουλάχιστον εγώ έτσι εξέλαβα αυτά που είπε
Βασικα νομιζω το ειπε ξεκαθαρα προτεραιοτητα οι τιτλοι και αργοτερα να υπαρξουν και ευρωπαικες πορειες. Ελπιζω να εκανε λαθος διατυπωση η να το καταλαβα εγω λαθος και να εννοουσε αυτο που λες εσυ γιατι αυτο ειναι το μονο που θα μπορουσε να με χαλασει. Δεν με νοιαζει ουτε αν ερθουμε 2οι 3οι ουτε αν ερθει εξτρεμ η οτιδηποτε αλλο.
Αν εχουν συμφωνησει να τα δωσουν ολα για την Ελλαδα και στην ευρωπη οτι ερθει τοτε καλα κρασια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επειδη το λετε και το ξαναλετε πως θα φτιαξουμε νοοτροπια νικητη αν δεν εχουμε το αντιστοιχο ροστερ?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ettien26 έγραψε:Και μ' αρέσει που θέλαμε πώληση του Τζιόλη για να ανέβει το μεταγραφικό μπάτζετ. :cry: :cry:
Που Ν ανεβει με τζιολη;;;

Με τζολη ίσως..

Χάχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Βεβαια αν θέλουμε να το ρίξουμε στις παροιμίες έχει κι άλλες που θα μπορούσαμε να επικαλεστουμε.

Όπως το "οποίος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοκκινίζει" :D

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

JohnDag έγραψε:Βεβαια αν θέλουμε να το ρίξουμε στις παροιμίες έχει κι άλλες που θα μπορούσαμε να επικαλεστουμε.

Άμα κοκκινίζει, ας μη ζυμώσει.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

bersekeros έγραψε:
JohnDag έγραψε:Βεβαια αν θέλουμε να το ρίξουμε στις παροιμίες έχει κι άλλες που θα μπορούσαμε να επικαλεστουμε.

Άμα κοκκινίζει, ας μη ζυμώσει.
Ε αυτό το Τ9 σήμερα, είχε την τιμητική του :D

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Απο 5 σελιδες πριν εχει να γραφτει μηνυμα σχετικο με πωληση/αγορα παιχτη,χωρις να συνοδευεται απο 3 παραγραφους κατακλυσμιαιας απαισιοδοξιας και αναλυσης προαισθηματων.Καλα πηγαινει ολο αυτο
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Αυτη η ψυχη ο Τζιολης παιζει ακομη? Πληρει πολλα απο τα κριτηρια μας :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Totem_pk έγραψε:Αυτη η ψυχη ο Τζιολης παιζει ακομη? Πληρει πολλα απο τα κριτηρια μας :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τον ψάχνει η αεχ για να κάνει δίδυμο με τον τζαβέλα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

vdragic έγραψε:Απο 5 σελιδες πριν εχει να γραφτει μηνυμα σχετικο με πωληση/αγορα παιχτη,χωρις να συνοδευεται απο 3 παραγραφους κατακλυσμιαιας απαισιοδοξιας και αναλυσης προαισθηματων.Καλα πηγαινει ολο αυτο
Bλεπεις να κινειται τιποτα στην ομαδα και σε πειραξε τι γραφεται στο φορουμ? Υπαρχει καμια ειδηση και δεν αναφερθηκε?
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Seaman, Renegade, Γκουερινο

Διφορούμενη δήλωση ανοιχτή σε ερμηνεία ας μην το ψιλιζουμε. Γενικά πάντως η εικόνα, η γλώσσα σώματος του ζενεράλ Λου μου άφησαν μια περίεργη επίγευση.

Το shitshow είναι πιθανό, ΠΑΟΚ είσαι εξάλλου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”