Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Jack_MeHoff έγραψε:Τώρα, στα σοβαρά, θεωρείς αυτό που έγραψα ότι είναι βρισιά;

Προσβολή δικαίωμα σου να το θεωρείς και το παίρνω πίσω, ειλικρινά, αν σε προσέβαλα. Αλλά την βρισιά που την βλέπεις;

Η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για δύο τελείως κομπλεξικά άτομα που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά από ανθρώπινη επικοινωνία και καταφεύγουν πολύ συχνά σε τακτικές με τις οποίες δεν συμφωνώ.

Ξαναλέω αν σε πειράζει η λέξη μπορώ να χρησιμοποιήσω μια άλλη. Και εννοείται ότι μιλάω αποκλειστικά για το φόρουμ, δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά, οπότε δεν μπορώ και να κρίνω και κανέναν σαν άτομο.
Εξήγησε μου γιατί είμαι τελείως κομπλεξικο άτομο που δεν ξέρω τα βασικά από την ανθρώπινη επικοινωνία, αλλά επειδή δεν με γνωρίζεις προσωπικά δεν μπορείς να με κρίνεις κιόλας;

Θέλεις από την μία πλευρά να με προσβάλεις, αλλά ευγενικά, μη μας περάσουν και μαο μαο.

Περιμένω με αγωνία την απάντηση σου.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
Jack_MeHoff έγραψε:Τώρα, στα σοβαρά, θεωρείς αυτό που έγραψα ότι είναι βρισιά;

Προσβολή δικαίωμα σου να το θεωρείς και το παίρνω πίσω, ειλικρινά, αν σε προσέβαλα. Αλλά την βρισιά που την βλέπεις;

Η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για δύο τελείως κομπλεξικά άτομα που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά από ανθρώπινη επικοινωνία και καταφεύγουν πολύ συχνά σε τακτικές με τις οποίες δεν συμφωνώ.

Ξαναλέω αν σε πειράζει η λέξη μπορώ να χρησιμοποιήσω μια άλλη. Και εννοείται ότι μιλάω αποκλειστικά για το φόρουμ, δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά, οπότε δεν μπορώ και να κρίνω και κανέναν σαν άτομο.
Εξήγησε μου γιατί είμαι τελείως κομπλεξικο άτομο που δεν ξέρω τα βασικά από την ανθρώπινη επικοινωνία, αλλά επειδή δεν με γνωρίζεις προσωπικά δεν μπορείς να με κρίνεις κιόλας;

Θέλεις από την μία πλευρά να με προσβάλεις, αλλά ευγενικά, μη μας περάσουν και μαο μαο.

Περιμένω με αγωνία την απάντηση σου.
Ξαναλέω, ο χαρακτηρισμός αναφέρεται αποκλειστικά στον "χαρακτήρα" Μαύρο Χιόνι. Μπορεί στην πραγματικότητα να είσαι και γαμώ τα παιδιά, δεν σε έχω γνωρίσει.

Όταν λέω ότι δεν γνωρίζεις ούτε τα βασικά από ανθρώπινη επικοινωνία εννοώ ότι σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις επιλέγεις την κλιμάκωση παρά να γράψεις μια ανθρώπινη σύσταση.

Συγκεκριμένα στο θέμα των off-topic μηνυμάτων, όσες φορές είδα να γράφει ο Joshua κάτι σε στυλ "παρακαλώ να κοπούν τα off-topic", η συντριπτική πλειοψηφία αμέσως το σέβεται και κόβονται.

Στο δική σου σκέψη μάλλον είναι καλύτερο να παριστάνεις τον δερβέναγα και να απειλείς μέλη με αποκλεισμό, λες και λεφτά παίρνουμε από εδώ και θα μας κόψεις τα ένσημα. Δικαίωμα σου, όπως και δικαίωμα μου να θεωρώ μια τέτοια συμπεριφορά άκρως κομπλεξική και αντίθετη με τη στοιχειώδη ευγένεια.

Αν έχεις κάποια επιχειρήματα υπέρ της συγκεκριμένης τακτικής θα ήθελα να τα ακούσω.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Jack_MeHoff έγραψε:Συγκεκριμένα στο θέμα των off-topic μηνυμάτων, όσες φορές είδα να γράφει ο Joshua κάτι σε στυλ "παρακαλώ να κοπούν τα off-topic", η συντριπτική πλειοψηφία αμέσως το σέβεται και κόβονται.

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανες εγγραφή;

Δηλαδή πόσες συστάσεις έκανα εγώ, ο Μαύρο Χιόνι, ο Sourmenetes, ο joshua άλλες φορές; Πόσες δεκάδες φορές μας έχουν γράψει ομαδικώς στα αρχίδια τους; Πλάκα με κάνεις;!
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Jack_MeHoff έγραψε:Συγκεκριμένα στο θέμα των off-topic μηνυμάτων, όσες φορές είδα να γράφει ο Joshua κάτι σε στυλ "παρακαλώ να κοπούν τα off-topic", η συντριπτική πλειοψηφία αμέσως το σέβεται και κόβονται.

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανες εγγραφή;

Δηλαδή πόσες συστάσεις έκανα εγώ, ο Μαύρο Χιόνι, ο Sourmenetes, ο joshua άλλες φορές; Πόσες δεκάδες φορές μας έχουν γράψει ομαδικώς στα αρχίδια τους; Πλάκα με κάνεις;!
Βλέπεις κάποια βελτίωση με τα μπαν και τις απειλές; Σε ρωτάω ειλικρινά γιατί σίγουρα έχεις καλύτερη εικόνα από εμένα. Εγώ σαν παρατηρητής το μόνο αποτέλεσμα που βλέπω είναι παραπάνω αχρειαστη ένταση, καυγάδες και όλο περισσότερα μέλη να αποχωρούν.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μόνο τις συστάσεις του τζοσουα θυμάσαι να φανταστώ. Τις δικές μου, του μπαρκαρουτσου, του σουρμενιτη, του ρεηνμεηκερ προφανώς δεν τις έχουν δει τα μέλη. Γιαυτό προχωράμε και στα μπαν. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι παρακαλαμε ως διαχειριστικη ομάδα, ειδικά στο τοπικ των μεταγραφών, να μετριαστουν τα οφ τοπικ. Να φανταστώ κατάλαβες που γράφτηκαν οι συγκεκριμένες προτροπες.... Εξ ου και τα μπαν.

Αν θεωρείς πως είναι κομπλεξικο το να κάνω μοντιλικι δεν μπορώ να σου αλλάξω την άποψη. Την προσπερναω όμως, ακολουθώντας τη συμβουλή του τεράστιου Κλιντ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Jack_MeHoff έγραψε:Βλέπεις κάποια βελτίωση με τα μπαν και τις απειλές; Σε ρωτάω ειλικρινά γιατί σίγουρα έχεις καλύτερη εικόνα από εμένα. Εγώ σαν παρατηρητής το μόνο αποτέλεσμα που βλέπω είναι παραπάνω αχρειαστη ένταση, καυγάδες και όλο περισσότερα μέλη να αποχωρούν.

Είδα καμιά βελτίωση με τις συστάσεις, τις προτροπές και τα παρακάλια; Με τις διαγραφές posts; Όχι φέτος, ανά τα χρόνια.

ΟΧΙ. Είδα να με γράφουν στην πούτσα τους ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ σε κάθε γαμημένο μεταγραφικό topic.

Όσοι δεν καταλαβαίνουν ευγενικά με λόγια, θα καταλάβουν με τα απαραίτητα μπαν. Κι αν τα 1ωρα, 6ωρα, 24ωρα μπαν δεν αρκούν θα υπάρχουν μεγαλύτερα μπαν.

Κι αν δεν συνετίζεται κάποιος, τότε η θέση τους είναι εκτός φόρουμ. Τόσο απλά.

Επίσης, η εφαρμογή των κανόνων δεν είναι απειλές. Δεν είμαστε νταβατζήδες, είμαστε mods. Δεν είναι ομαδική συνομιλία στο Messenger, χωρίς διαχειριστή, που γίνεται χάβρα. Ούτε τα σχόλια της ΠΑΕ στο Facebook. Εδώ είναι forum.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ποτε ανοιγει τοπικ για τον αγωνα με οφη;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Όταν ξυπνήσουν οι γουρλήδες του φόρουμ! :mrgreen:

Edit: ορίστε! viewtopic.php?f=307&t=9492
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Οσο ενοχλουν οι haters του Λουτσεσκου, αλλο τοσο ενοχλουν οι προκλητικες και συνεχομενες ειρωνικες αναρτησεις των θαυμαστων του.
Οι μοντς πρεπει να βαλετε ισορροπια και οχι να στηριζετε με υποννοουμενα ειρωνικα ποστ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Για πες, ποιος μοντ το κάνει αυτό;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ούτε ένα σαγαπω Ρουμάνε δεν μπορούμε να γράψουμε πλέον... Πολιτική ορθότητα ...
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

:lol:
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Για πες, ποιος μοντ το κάνει αυτό;
Μια βολτα απο τα τοπικ Λουτσεσκου και ματς θα σε πεισουν
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Πότε στο διάολο θα με διαγράψετε; Σας το ζήτησα ευγενικά προ ημερών κι ακόμη με έχετε ενεργό account.

On topic η νέα παραλλαγή ΠΑΟΚτσηδων, που αγαπά να μισεί τον Λουτσεσκου και που φυσικά είναι δικαίωμα της επειδή όντως έχουμε δημοκρατία, ξεχνάει την αλληλουχία των γεγονότων.

Ο αγαπημένος dimg4a πως λέγεται αναρωτιέται πιο πάνω για τους haters των haters του Λουτσου:

Οσο ενοχλουν οι haters του Λουτσεσκου, αλλο τοσο ενοχλουν οι προκλητικες και συνεχομενες ειρωνικες αναρτησεις των θαυμαστων του.
Οι μοντς πρεπει να βαλετε ισορροπια και οχι να στηριζετε με υποννοουμενα ειρωνικα ποστ.

Αυτό, δομικά/χρονολογικά/λογικά δεν στέκει διότι οι προκλήσεις ξεκίνησαν από τους haters κι όχι από τους haters των haters.

Όσο το κίνημα εναντίων του Λουτσου μεγάλωνε με αποκορύφωμα τις ημέρες των πρώτων επισήμων αγώνων και τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από τους ισραηλίτες μετά το 0-0 της Τούμπας άρχισαν και οι φωνές των haters των haters.

Επειδή κανένας εδώ μέσα δεν έκανε σοβαρή κριτική αλλά πετούσε εδώ μέσα αερολογιες οι φωνές υπεράσπισης με γνώμονα κυρίως την υπομονή και την καρτερία μετατράπηκαν σε ειρωνίες απέναντι σε αυτούς που δεν έβλεπαν μπροστά τους.

Αφού λοιπόν ο Ιβάν άνοιξε την πορτοφόλα έστω αργά, έρχονται παίκτες, ο Λουτσος θυμήθηκε την προπονητική είναι απόλυτα λογικό οι haters να απολαύσουν την χλεύη, την ειρωνία και γιατί όχι το μένος όσων έκαναν υπομονή και είχαν εκτός από αβεβαιότητα για το μέλλον του ΠΑΟΚ και 10-50-100 παπάρες να είναι έτοιμοι να στείλουν επιστολή στον Μυστα να κάνει πρόταση στον Βάνια.

Αφού εκείνο τον καιρό παραφροσύνης οι Κασσάνδρες τα έλεγαν καλύτερα και από το ΠΟΚ δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχουμε δικαίωμα να τους ξεσκίσουμε; Αν είχαμε αποκλειστεί τώρα θα κοπανουσαν τον πουτσο στο τραπέζι από την καύλα του "σαςταλεγακια".

Κάπου το είχα γράψει. Αυτοί οι Νέα Φυλή ΠΑΟΚτσηδων είναι στην ίδια κατηγορία με τους ΠΟΚιτες στη συνείδηση μου. Νομίζουν πως είναι ΠΑΟΚ. Δεν είναι όμως.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ασιμε συμφωνω 100% σε οτι γραφεις (εκτος της τελευταια παραγραφου) δεν σε ξερω δεν με ξερεις, σε παρακαλω κατσε εδω βρεεε οργωνεις στα χαφ στο ΦανΛουτσε FC και τον Μαιο θα μαστε καλα ολοι μαζι θα συναντηθουμε Λευκο Πυργο με τον Αντελινο να σηκωνει τα τροπαια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”