Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Άβαταρ μέλους
miburosaito

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Δημοσίευση από miburosaito »

Ειχα μια ελπιδα οτι στα playoff θα ειχαμε καλυτερη στατιστικη καλυψη, αλλα δεν... :roll:

fuzztone έγραψε:Στατιστικά υπάρχουν, αλλά δεν δείχνουν την κατάρρευση μετά το χαμένο δεύτερο σετ...Αν είχαμε τα επιμέρους, θα τρομάζαμε...Η Κλέπκου ΔΕΝ έπαιξε στο 3ο και σε μεγάλο μέρος του 4ου.

Εχεις δικιο, οντως δεν δειχνουν την ιστορια του αγωνα αυτα τα στατιστικα της ομοσπονδιας

Παντως απο αυτα τα νουμερα που εχουμε απο την ΕΟΠΕ + την εικονα του αγωνα μπορουμε να πουμε οτι σιγουρα υστερησαμε στο μπλοκ-αμυνα. Οπως επισης οτι παλι σε κρισιμα rotation αρχισαμε τις κακες υποδοχες - πραγματα που ειδαμε στην αρχη της θητειας του Μαρκο στην ομαδα.

Εγω δεν θα σταθω ομως στις παιχτριες για χθες, η δικια μου κριτικη παει ολη στον Μαρκο (συγγνωμη Μπαρκαρουτσο στον μακαρονα ηθελα να πω :mrgreen: ).

Και παει ολη εκει γιατι στο τελος καμια παιχτρια δεν ειχε καλο αγωνα με ευθυνη καθαρα δικη του, με τις συνεχομενες και ασκοπες αλλαγες. Συν οτι ολες ηταν ξενερωμενες στο τελος με τη δικια του διαχειριση.
Εδειξε πανικο, δεν ηξερε τι εκανε απο ενα σημειο και μετα στον αγωνα.

Βεβαια, επειδη ειναι ο ιδιος προπονητης που με τη δουλεια του (ειδικα στην αμυνα) νικησε ευκολα τους Αρη και Παναθηναικο, η μη παρουσια βοηθου - ειδικα του Χαριτωνιδη που ξερει την ομαδα οσο λιγοι - εδειξαν το ποσο μεγαλη απωλεια ηταν του Γιαννη. Και ειναι το ελαφρυντικο που δινω στον Ιταλο.

Ακομα δεν τελειωσε η σειρα ΑΛΛΑ με την εικονα του προπονητη (κυριως) δεν ξερω ποσο αισιοδοξοι μπορουμε να ειμαστε. Παντως αυτες οι παιχτριες (οι εμπειρες οπως αρκετοι γραψατε σωστα εδω) Μερτεκη, Κογιαρ, Λι μπορουν να κερδισουν την ΑΕΚ εντος. Ενα γεματο Παλατακι μπορει να δωσει την προκριση.

Το κακο για την ομαδα αλλα και τον Μαρκο ειναι οτι τωρα πια ειναι με τη πλατη στον τοιχο.
Νομιζω το ειχα αναφερει και τις προαλλες, ακομα και η παραμονη του Μαρκο παιζεται απο τη πορεια στα playoffs....

DikefalosG4 έγραψε: Και φυσικά η φοβερή ενημέρωση που είχαμε σε όλη τη χρονιά για την Γιαε. Διάβασα στο τόπικ για το μπάσκετ ενημέρωση από Τριλυράκη και Χατζόπουλο για κάποιες κινήσεις που έγιναν και αναγνώριση λαθών. Σε μία κακή χρονιά για το μπάσκετ ο κόσμος εκτιμά τη διαφάνεια και ενημέρωση, για αυτό και συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια του Χατζόπουλου. Ε ας μου πει κάποιος τί ενημέρωση είχαμε ΟΛΗ τη χρονιά για το βόλεϊ γυναικών.
Καμια ενημερωση φιλε, αναγκαζομαστε να κανουμε και τους ρεπορτερ αμα λαχει :lol:

Περα απο το χαβαλε ομως, ενας απο τους βασικους λογους που δυσκολευεται να κανει το βημα παραπανω αυτη η ομαδα ειναι και η απουσια ενημερωσης αλλα και ελεγχου και απο τους ιδιους τους δημοσιογραφους αλλα και απο τον κοσμο (αφου θα ηταν ενημερωμενος). Ειναι χιλιοειπωμενα εδω μεσα βεβαια αυτα, αλλα δεν εχει γινει κατι προς αυτη την κατευθυνση.

montekristo έγραψε:Μηπως πρεπει να την εξελιξουμε
σε "θηλυκο Κοκκινακη" λεω εγω;
100% ΝΑΙ ;)

Δεν εχει το υψος για το παραπανω επιπεδο, αλλα ειναι εξαιρετικη αθλητρια και με πολυ καλο μενταλιτυ.
Οποιος την θυμαται ειτε απο το Πανελληνιο στο beach (οπου η Μαρια με μια κοπελιτσα που δεν θυμαμαι επιθετο τωρα - ηταν μολις 15 χρονων - εκαναν χαβα στη Καραγκουνη για ενα σετ και κερδισαν το χειροκροτημα, ή οποιος ειχε δει τα τελικα του Κ20, θα εβλεπε οτι η Μαρια εχει τσαγανο και δεν μασαει απο αντιπαλα υψη)

Ομως ειναι μια αποφαση που θα πρεπει να παρει η ιδια και να δουλεψει ΟΛΟ το καλοκαιρι σε αυτο.

ΥΓ1. Στεφανε, για Μαρκο και Ντα Γιονγκ καλα το ψιλιαζεσαι, υπαρχουν πραγματα που ομως δεν λεγονται τωρα, οταν τελειωσει η χρονια θα τα γραψω

ΥΓ2. Πολυ μεγαλη αποφαση σημερα απο τον ΠΑΣΑΠ, υπεγραψαν 127 αθλητριες να γινει - επιτελους - επαγγελματικη η λιγκα. Για να δουμε οι απαραδεκτοι παραγοντες του βολευ, θα ακολουθησουν ωστε να παει επιτελους το αθλημα μπροστα?
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Είναι λίγο άκομψο να γίνεται η συζήτηση για το αν η Κλέπκου ή η Ηλιόπουλου κάνει για βασική αυτή τη στιγμή. Η συζήτηση για το ρόστερ γίνεται σε θεωρητικό επίπεδο, ούτε το μπάτζετ ξέρουμε ούτε το πλάνο. Ο τρόπος όμως που αυτή τη στιγμή ο Φενόλιο το διαχειρίζεται είναι εξοργιστικός και αυτό δεν αλλάζει είτε μπούμε τετράδα είτε όχι. Αυτό που συνέβη με την Ντα Γιονγκ δεν έχει λογική εξήγηση εκτός αν έχει γίνει κάτι εξωαγωνιστικό. Από αυτά που βλέπω θεωρώ πως απλά ο Φενόλιο είναι κομπλεξικός και υποβλέπει την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει φανερά προβλήματα με το ρόστερ, και η έλλειψη επικοινωνίας της διοίκησης με τον κόσμο δεν βοηθάει. Νομίζω το πιο σωστό σχόλιο που γράφτηκε τις τελευταίες ώρες ήταν αυτό
DikefalosG4 έγραψε: Και φυσικά η φοβερή ενημέρωση που είχαμε σε όλη τη χρονιά για την Γιαε. Διάβασα στο τόπικ για το μπάσκετ ενημέρωση από Τριλυράκη και Χατζόπουλο για κάποιες κινήσεις που έγιναν και αναγνώριση λαθών. Σε μία κακή χρονιά για το μπάσκετ ο κόσμος εκτιμά τη διαφάνεια και ενημέρωση, για αυτό και συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια του Χατζόπουλου. Ε ας μου πει κάποιος τί ενημέρωση είχαμε ΟΛΗ τη χρονιά για το βόλεϊ γυναικών.
Και κάτι ακόμα, για τον φίλο Steven123, ο γείτονας μπαίνει στην τετράδα περίπατο με δρακουλίδου και τάνη ως πασαδόρους, μήπως το να ρίχνουμε τόσο κράξιμο στην Ηλιοπούλου είναι υπερβολικό?
Με Ποτοκαρ και Κούμπουρα, ή με Εβανς Μερκάδο αντί για Φιντόν και Κογιαρ ίδια εικόνα θα είχε η ομάδα? Το να τα ρίξουμε στις πιτσιρίκες που δεν προορίζονταν κιόλας για βασικές δεν είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας? Και στο φινάλε ας πούμε πως είχαμε ένα ρόστερ με Κυπαρίσση Ηλιοπουλου Ξανθοπούλου και Καλαντάτζε ως βασικές (χωρίς Μερτέκη χωρίς Πολυνοπούλου και χωρίς τις τέσσερις ξένες) έχοντας κάποια από τα παραπάνω δίδυμα ξένων παικτριών συν μία κεντρική όπως η Μπράουν της αεκ πόσο χειρότερη κατάληξη θα είχε η χρονιά?

Αν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό το καλοκαίρι πρέπει
1ον Να διασφαλίσουμε την παραμονή της Πολυνοπούλου που μαζί με την Ξανθοπούλου (ίσως, δεν είμαι σίγουρος) είναι οι μόνες παίκτριες μας που κάνουν για βασικές σε ομάδα που διεκδικεί τίτλους αυτή τη στιγμή.
2ον Να φέρουμε μία ακόμη πρωτοκλασάτη ελληνίδα παίκτρια (αν είναι Κεντρική ας είναι η Γιώτα, αν είναι ακραία ας είναι η Στράντζαλη ή έστω η Βλαχάκη) και να προσαρμόσουμε ανάλογα τις επιλογές μας στις ξένες.
3ον Πρέπει να μπουν κριτήρια ηλικίας & εκρηκτικότητας στις ξένες που παίρνουμε δεν είναι εικόνα αυτή των Φιντόν και Κογιάρ κατά την άποψή μου
4ον Η Μερτέκη αναπληρωματική διαγώνιος, οι Κλεπκου και Κυπαρρίση αναπληρωματικές ακραίες οι Καλαντάτζε και μία εκ των Τερζόγλου Τσιογκα αναπληρωματικές κεντρικές, η Παπαδοπούλου δευτερη λίμπερο και οι Ηλιοπούλου Μεροδουλάκη (ίσως δανεισμό κάπου κοντά για να πάρει παιχνίδια) για πασαδόροι. Ο πάγκος για ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό του χρόνου είναι έτοιμος.
5ον Αλλαγή προπονητή μετά τα play off όποια και αν είναι η κατάληξη.

Υ.Γ. 1. Και για να σας βάλω όλους να με κράξετε :mrgreen: προσωπικά δεν θα με πείραζε αν η Ντα Γιονγκ δεν έμενε, τουλάχιστον όχι όσο στην αρχή. Πιστεύω πως όλο αυτό το ντάντεμα που χρειάζεται (η κογιαρ να παραμένει για να έχει παρέα, η αδερφή της να κάνει ότι θέλει χωρίς κανείς μας να ξέρει τι γίνεται) δημιουργεί και θέματα εντός ομάδας. Δεν θα με χαλούσε αν η τέταρτη βασική μας παίκτρια ήταν η Βεργίδου στην πάσα, θα μου προκαλούσε ενθουσιασμό αν ήταν η Ανθούλη ως διαγώνιος αν έμενε η Ντα Γιονγκ ή αν ερχόταν άλλη ξένη πασαδόρος στη θέση της.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Ιάσονας έγραψε: Υ.Γ. 1. Και για να σας βάλω όλους να με κράξετε :mrgreen: προσωπικά δεν θα με πείραζε αν η Ντα Γιονγκ δεν έμενε, τουλάχιστον όχι όσο στην αρχή. Πιστεύω πως όλο αυτό το ντάντεμα που χρειάζεται (η κογιαρ να παραμένει για να έχει παρέα, η αδερφή της να κάνει ότι θέλει χωρίς κανείς μας να ξέρει τι γίνεται) δημιουργεί και θέματα εντός ομάδας. Δεν θα με χαλούσε αν η τέταρτη βασική μας παίκτρια ήταν η Βεργίδου στην πάσα, θα μου προκαλούσε ενθουσιασμό αν ήταν η Ανθούλη ως διαγώνιος αν έμενε η Ντα Γιονγκ ή αν ερχόταν άλλη ξένη πασαδόρος στη θέση της.

This means WAR sir!!!! :redcard: :x :lol:

ΥΓ. Με μια πασαδορο σαν την Ντα Γιονγκ θελεις μια διαγωνιο σαν τη Ανθουλη, ωστε να εκμεταλλευτει την εξαιρετικη πισω πασα της Κορεατισσας, μακαρι να γινοταν αυτο φιλε...

Παντως, δεν νομιζω ουτε η μια να μεινει, ουτε η αλλη να ξανανεβει Θεσσαλονικη, δυστυχως... :roll:
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

ελα στην ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Εγώ την Κλέπκου συνεχίζω να τη βλέπω ως μια πολύ ποιοτική Ακραία με παρόν και πολύ μέλλον. Το χαρακτηριστικό της πολύ καλής υποδοχής και άμυνας που έχει δεν τα βρίσκεις στις υπόλοιπες Ελληνίδες Ακραίες, οι οποίες είναι λες και βγήκανε απο γραμμή παραγωγής, με καλή επίθεση, καλό άλμα, αλλά υποδοχή και άμυνα... Αυτό το είχαμε συζητήσει και πέρσι και όταν ήρθε ο Φενόλιο δήλωσε κάτι ανάλογο, οτι οι Ελληνίδες παίκτριες έχουν πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά και τις ίδιες αδυναμίες. Δεν μου έκανε εντύπωση το οτι χρησιμοποιεί την Κλέπκου τόσο πολύ. Εντύπωση μου έκανε η μη χρησιμοποίηση της Κλέπκου απο τους προηγούμενους προπονητές. Αυτό για όσους με κατηγορείτε οτι είχα ατζέντα απο την αρχή εναντίον του Φενόλιο λόγο της απαράδεκτης απομάκρυνσης του Φλώρου.

H Kλέπκου (1.79) δεν είναι πιο κοντή απο την Potokar (1.77), τη Βλαχάκη (1.78), τη Jae Yeong (1.79). Oκ, δεν θέλω να τη συγκρίνω με την Κορεάτησα Ακραία, της οποίας το επίπεδο όλοι γνωρίζουμε, απλά συγκρίνω τα ύψη. Γι'αυτό και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά τον Ιανουάριο, θα προσέγγιζα μια παίκτρια σαν της Σπανού ή τη Στράντζαλη. Όλα αυτά με προυπόθεση οτι στις Ακραίες θα έρθει μια ολοκληρωμένη παίκτρια, ένα κανόνι στο σκοράρισμα, στην εκρηκτικότητα, αλλά και στην υποδοχή/άμυνα όπως η Evans.

Εγώ σας το είπα και θα το ξαναπώ, και φυσικά είναι η άποψή μου, επειδή τα οικονομικά δεν φαίνεται οτι είναι όπως τα φαντάζονται οι ρεπόρτερς( :?: ) του ΠΑΟΚ που ασχολούνται με το τμήμα 1 φορά το χρόνο, θα έπερνα και τις 3 ξένες του Άρη και θα έβλεπα μετά για την προσθήκη ακόμη 1 πολύ ποιοτικής ξένης σε περίπτωση που περάσουν οι 4 ξένες.
Ιάσονας έγραψε: Υ.Γ. 1. Και για να σας βάλω όλους να με κράξετε :mrgreen: προσωπικά δεν θα με πείραζε αν η Ντα Γιονγκ δεν έμενε, τουλάχιστον όχι όσο στην αρχή.
:o :shock:
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :mrgreen: :mrgreen:
steven123 έγραψε:Φιλαράκι μου συγνώμη δεν ήθελα να γίνω προβλητικος και να επιβάλλω την δική μου άποψη
Δεν ήσουν καθόλου προσβλητικός, αλλού πήγαιναν τα σχόλια.
miburosaito έγραψε:ΥΓ1. Στεφανε, για Μαρκο και Ντα Γιονγκ καλα το ψιλιαζεσαι, υπαρχουν πραγματα που ομως δεν λεγονται τωρα, οταν τελειωσει η χρονια θα τα γραψω.
Να τα γράψεις. Μόλις ολοκληρωθεί για τον ΠΑΟΚ η σεζόν να τα γράψεις για να έχουμε εικόνα.
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Συγνώμη πότε τα έριξα εγώ στη Ηλιοπούλου για τη ήττα? Το ότι δεν είναι έτοιμη για βασική δεν σημαίνει ότι την κατηγορώ για κάτι. Μια χαρά αθλήτρια είναι , δυνατή που μπορεί να σταθεί στην Α1 απλά δεν είναι κορυφαία. Πότε δεν την κατηγόρησα για κάτι ούτε τη εθαψα έλεος. Ο μεγάλος υπεύθυνος για το χάλι ήταν ο φενολιο που έκανε το ένα λάθος αν μετά το άλλο και ανακάτευε την ομάδα κάθε τρεις και λίγο. Το ότι είπα ότι η Ελισάβετ δεν έπαιξε καλά δεν σημαίνει ότι της ρίχνω ευθύνη.
Για την Έβανς τα είπα . Μου αρέσει αρκετά κιλά το γεγονός ότι έπαιξε καλά στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφς σημαίνει ότι είναι ψυχικά δυνατή . Για την μερκαντο επίσης τα έχω πει. Δεν είναι καλύτερη της κογιαρ. Όταν σχολιάζετε αθλήτριες να τις παρακολουθείται κιόλας. Μήπως είδες καθόλου την εικόνα της μερκαντο στα ντέρμπι του δεύτερου μισού??? Τα πηγε καλύτερα από την κογιαρ? Η απάντηση είναι όχι. Ειδικά στα ντέρμπι με ΠΑΟ ΟΣΦΠ έκανε εκατό λαθοι σε κάθε παιχνιδι. Δεν ειναι κάποια ουσιαστική αναβάθμιση της κογιαρ

. Όσο για την ποτοκαρ ασχολίαστο. Μια μέτρια αθλητρια που δεν προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο και ειδικά στα ντέρμπι δεν παίζει καθόλου καλά. Απόδειξη ότι πήγε σε ένα πολύ χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα το κυπριακό ενώ μάλιστα είχε κερδίσει και τιτλο. Αν ήταν καλή θα πήγαινε άλλου όχι στην Κύπρο. Το ότι η ομάδα το πήρε πέρσυ δεν σημαίνει κάτι γιατί δεν υπήρχε καθόλου ανταγωνισμός.
Τέλος πάντως δε έχει νόημα να λέμε ξανά τα ίδια και τα ίδια . Τη γνώμη για κάθε αθλήτρια την έχω πει.
Φέτος δεν πιστεύω ότι θα βγει κάτι. Το χρόνου πρώτα ο Θεός και ελπίζω να γίνει το καλύτερο για να στηθεί μια ομάδα πρωταθλητισμού. Αν και πιστεύω ότι κινήσεις πρέπει να γίνουν από τώρα αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον κοουτς ( ελπίζω να φύγει)
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Και εγώ πιστεύω πως η Κλεπκου έχει υπερβολικά καλή υποδοχή για Ελληνίδα. Δεν είναι κατά την γνώμη μου έτοιμη για βασική αλλά είναι πολύ χρήσιμη για να υπάρχει στο ροστερ και στο μέλλον μπορώ να την δω αν εξελιχθεί και βασική.

Miburosaito αν αποκλείστουμε Κυριακή βράδυ θα περιμένω με αγωνία το παρασκήνιο γιατί αυτό που συμβαίνει είναι στο μυαλό μου ακατανόητο :oops:
steven123

Το ότι η κλεπκου δεν είναι καλή στην επίθεση δε σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με το ύψος της. Η διαφορά της με τις άλλες είναι πρώτον ότι έχει πολύ χειρότερο άλμα ( οι 3 που ανέφερες έχουν πάρα πολύ καλό άλμα ειδικά η Λι και η ποτοκαρ δεν πηδάνε πετάνε) και δεύτερον καρφώνει αρκετά πιο αδύναμα. Όλα αυτά οφείλονται φυσικά στο ότι δεν έχει καθόλου μα καθόλου αθλητικό σώμα. Είναι πολύ αδύναμη σε σχέση με τις άλλες.
Πραγματικά αν τη δεις στο δρόμο δεν σου κάνει για αθλήτρια αλλά για μοντέλο. Πολύ αδύνατη βρε παιδί μου. Βέβαια αυτό είναι κάτι που αλλάζει αρκεί βέβαια να είναι διατεθειμένη να το αλλάξει. Έτσι όπως είναι τώρα δεν πάει μπροστά με τοσο φτωχά αθλητικά προσόντα

Προσωπικά θεωρώ ότι η κυππαριση αξίζει πολύ περισσότερη προσοχή γιατί πραγματικά φαίνεται βνα είναι καλή σε όλα στο αθλητικό κομμάτι. Θεωρώ ότι θα γίνει μεγάλη παικτουρα αν δουλέψει το χαρακτήρα της ( τον τρόπο που διαχειρίζεται βτο άγχος της που θεωρώ είναι το θέμα της)
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

miburosaito έγραψε: ΥΓ2. Πολυ μεγαλη αποφαση σημερα απο τον ΠΑΣΑΠ, υπεγραψαν 127 αθλητριες να γινει - επιτελους - επαγγελματικη η λιγκα. Για να δουμε οι απαραδεκτοι παραγοντες του βολευ, θα ακολουθησουν ωστε να παει επιτελους το αθλημα μπροστα?
Το βασικό νέο της ημέρας είναι αυτό. Κάτι το οποίο το είχαμε επισημάνει αρκετές φορές, το γεγονός δηλαδή ότι απαιτείται μια επαγγελματοποίηση του αθλήματος αν πρόκειται να πάει μπροστά. Ελπίζω να γίνει άμεσα, δεν ξέρω από ποιον-ους εξαρτάται. Οι αθλήτριες έχουν δίκαιο.

Εμείς ως φίλαθλοι/οπαδοί, πολλές φορές δεν κατανοούμε ότι μιλάμε αυτή τη στιγμή για αθλήτριες που κάνουν περίπου ερασιτεχνικό αθλητισμό, χωρίς καν ασφάλιση και με διαρκή κίνδυνο στα παρκέ που παίζουν. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που προσωπικά δεν μπορώ να κάνω αυστηρή κριτική στις παίκτριες, τις οποίες και εκτιμώ για την προσπάθειά τους και κυρίως το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα (οκ...υπήρχε, δεν ξέρω τι γίνεται από χτες).
steven123

https://m.youtube.com/watch?v=JdP8rMpwTUo. Είναι βακιφ με ται. Μετά έχει και Φενέρ εκσα
steven123

Παιδιά έχει ματς sto trt spor yildiZ. Προσπαθώ εδώ και ώρα να το ανεβάσω Βάλλα δεν περναει
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Οσοι μπορουν ας ερθουν την Κυριακη στις τρεις στο παλατακι,να στηριξουμε τα κοριτσια. Ειναι κριμα να αποκλειστουμε απο τις ξαδελφες, μετα την πορεια που καναμε σε ολο το πρωταθλημα και την τριτη θεση που κατακτησαμε. Ειναι δυσκολο να παρουμε 4 σετ,αλλα για τα δυσκολα γιναμε ΠΑΟΚ. Οσοι πιστοι προσελθετε.... :opaokara:
steven123

Λοιπόν έχω νέα. Ανακοινώθηκε η λίστα των κορεάτικων ντραφτσ και μεταξύ άλλων υπάρχουν αρκετά ονόματα από το ελληνικό πρωτάθλημα . Αρχικά η αγαπημένη σε πολλούς εδώ μέσα μερκαντο , η σάλας , η Μιτρόβιτς και η χολστον
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Ο φίλος απο την Κορέα, ανέβασε ένα βίντεο σήμερα με την Da Yeong απο το αεροδρόμιιο. Νομίζω οτι το αναφέρει ξεκάθαρα οτι δεν θα είναι στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.

Κρίμα αν και θα έπρεπε να το περιμένουμε με τις εξελίξεις μετά τον Δεκέμβριο.
steven123

Είδα τη ολόκληρη τη λίστα και τελικά υπάρχουν και άλλα ονοματα από το ελληνικό πρωτάθλημα. Χαντάβα τερελ κουλερκαν και Χίπε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”