Ναι το ξερω John απλα καταλαβαινεις ποσο σπαστικο ειναι να εχουν πεταξει τοοοσα λεφτα χωρις λογο και πλεον να μην μπορεις καν να ακουμπησεις περιπτωσεις που θα σε αλλαζαν επιπεδο. Ειναι πολυ κριμα. Και οχι τιποτα αλλο, εχει πεσει και η φορολογια πλεον. Τελος παντων κουβεντα να γινεται.JohnDag έγραψε:Παλικαρια, σορρυ που σας το χαλάω αλλά δεν δίνει ο ΠΑΟΚ πλέον τέτοια συμβόλαια σε παίχτες.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- theodorsalonika
μια ανακεφαλαιωση καποιος μπορει να κανει ,,,τι λενε τα μεγαφωνα τι περιμενουμε ?εχασα επεισοδια!!!

- invincible
Ο Βραζιλιάνος είναι παιχταράς αλλά το ποδοσφαιρικό του στυλ ''Κουαρέσμα'' δεν έχει θέση σε μεγάλο κλαμπ ευρωπαϊκό που παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να έχει ένα μεγάλο κλάμπ έναν ποδοσφαιριστή που παίζει ζογκλερικό free style ποδόσφαιρο όλη την ώρα. Αυτό είναι ποδόσφαιρο δεκαετίας του 90. Προσοχή δεν λέω ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ ή ότι δεν είναι παιχταράς. Αλλά είναι ένας παίχτης που για να έρθει στην Ελλάδα θέλει ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο και να μην βγαίνει ποτέ από την 11αδα και να κάνει ότι θέλει. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ μεγάλη καριέρα. Για Ρωσίες και Τουρκίες και Αραβίες καλός αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα ένας τέτοιος παίχτης σκορπά ενθουσιασμό και θα κάνει παπάδες στην Ελλάδα και μπορεί να κάνει και ότι θέλει μόνος του και να μην ακούει κανένα αλλά είναι ο παίχτης που πετάει την πατσαβούρα στον προπονητή.... Ένα συμβόλαιο μόνος του.
- FreeWatcher
φέρτε Giuliano !!!
με 2 παίκτες τέτοιου επιπέδου αλλάζει όλη η ομάδα επίπεδο! Δυστυχώς αν δεν κάνεις εστιασμένες υπερβάσεις σε 2-3 συμβόλαια για να στηρίξεις το όλο εγχείρημα, θα παραμείνεις στη μετριότητα. Μην το βλέπουμε μόνο σαν κόστος συμβολαίου, αλλά σαν συνολική επένδυση χρημάτων. Ο παίκτης είναι ελεύθερος και θα αποκτηθεί χωρίς κάποιο τίμημα. Βέβαια αυτές οι 2-3 υπερβάσεις καλό είναι να γίνονται όχι σε κάθε μεταγραφική περίοδο, αλλά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις - ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ - όταν και αν παρουσιάζονται....
φέρτε Giuliano !!!
με 2 παίκτες τέτοιου επιπέδου αλλάζει όλη η ομάδα επίπεδο! Δυστυχώς αν δεν κάνεις εστιασμένες υπερβάσεις σε 2-3 συμβόλαια για να στηρίξεις το όλο εγχείρημα, θα παραμείνεις στη μετριότητα. Μην το βλέπουμε μόνο σαν κόστος συμβολαίου, αλλά σαν συνολική επένδυση χρημάτων. Ο παίκτης είναι ελεύθερος και θα αποκτηθεί χωρίς κάποιο τίμημα. Βέβαια αυτές οι 2-3 υπερβάσεις καλό είναι να γίνονται όχι σε κάθε μεταγραφική περίοδο, αλλά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις - ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ - όταν και αν παρουσιάζονται....
φέρτε Giuliano !!!
Διάβαζα σήμερα εδώ κάποιον να αναρωτιέται πως δεν έχει φέρει ο Πάμπλο καμιά πρόταση για κάνα Ουρουγουανό. Να είχε κάνα προαίσθημα?
Τώρα διαβάζω στον Sqenf Foot, που έχει σχέση με Ελλάδα και φαίνεται να παρακολουθεί καλά τη μανατζερο αγορά ότι, η Nacional αποφάσισε να βγάλει προς πώληση το μεγάλο ταλέντο της τον 20χρονο Santiago Rodriguez
https://www.transfermarkt.com/santiago- ... ler/465819.
Μιλάνε γράφει με Ισπανικές Ομάδες, αλλά επί του θέματος ο μάνατζέρ του βρίσκεται από χτες στην Ελλάδα.
Τώρα διαβάζω στον Sqenf Foot, που έχει σχέση με Ελλάδα και φαίνεται να παρακολουθεί καλά τη μανατζερο αγορά ότι, η Nacional αποφάσισε να βγάλει προς πώληση το μεγάλο ταλέντο της τον 20χρονο Santiago Rodriguez
Μιλάνε γράφει με Ισπανικές Ομάδες, αλλά επί του θέματος ο μάνατζέρ του βρίσκεται από χτες στην Ελλάδα.
- pagotatzis
Μάλιστα !!seaman έγραψε:Διάβαζα σήμερα εδώ κάποιον να αναρωτιέται πως δεν έχει φέρει ο Πάμπλο καμιά πρόταση για κάνα Ουρουγουανό. Να είχε κάνα προαίσθημα?
Αυτό είναι ρεπορτάζ !! Εύγε
Αυτος ναι! Δείχνει ιδανικο προτζεκτακι!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με αυτα και με αυτα εχουμε πλεον 3 ξενους δεξια μπακ,μας περισσευουν λεφτα για τα 500 του Ματος αλλα εχουμε προβλημα με το ffp και στην επιθεση εχουμε Τζολη,Κουτσια για τη μια εκ των 2 θεσεων...Θα μας βγει η ψυχη μεχρι τη Δευτερα...
Θα μας κυνηγάει και η Μπαρτσελόνα που νόμισε ότι βρήκε την κατάλληλη ψησταριά
Εγώ την παρουσία Τζόλη και κουτσια για τη μια απ' τις δύο θέσεις μια χαρά τη βρίσκω.
Δεν νομίζω ότι εκεί είναι το πρόβλημα της ομάδας.
Ένα σοβαρό χαφ θέλουμε που να μπορεί να τρέξει και εναλλακτικές στο 10 αν φύγει ο Μπισε. Επίσης εναλλακτικές αν αποφάσει να αλλάξει σύστημα μιας και δεν έχουμε εξτρέμ
Δεν νομίζω ότι εκεί είναι το πρόβλημα της ομάδας.
Ένα σοβαρό χαφ θέλουμε που να μπορεί να τρέξει και εναλλακτικές στο 10 αν φύγει ο Μπισε. Επίσης εναλλακτικές αν αποφάσει να αλλάξει σύστημα μιας και δεν έχουμε εξτρέμ
- pagotatzis
Το θέμα είναι ότι εμείς σε αυτήν την φάση ΔΕΝ είμαστε για πρότζεκτGospi έγραψε:Αυτος ναι! Δείχνει ιδανικο προτζεκτακι!
Πρότζεκτ είναι και ήταν ο Αουγκουστο ο Ζαμπα ο Νινουα και ο Σβιντερσκι
Τώρα όπως είπα θελουμε 2 -3 γερόλυκους στα 30 για να έχει και κάποιον χαρακτήρα η ομάδα που εμπνέει
ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Σάβ 03 Οκτ 2020, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λογικά μπισεσβαρ τέλος
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πες μου μια ειδηση που επιασε το συγκεκριμενο ρε συ..φουλ αναξιοπιστο το θεωρω!seaman έγραψε: Τώρα διαβάζω στον Sqenf Foot, που έχει σχέση με Ελλάδα και φαίνεται να παρακολουθεί καλά τη μανατζερο αγορά
Παντως στις αποδεσμευσεις/αποχωρησεις εχουμε γινει ταχυτατοι! Αν το καταφερουμε και στις προσθηκες αυτο, θα παμε τελεια!
- pagotatzis
Ας μάθουνε πρώτα καλά το ένα και μετά το άλλοGospi έγραψε:Παντως στις αποδεσμευσεις/αποχωρησεις εχουμε γινει ταχυτατοι! Αν το καταφερουμε και στις προσθηκες αυτο, θα παμε τελεια!
Βήμα βήμα