Δεν με αφήνει να κάνω εγγραφή με ελληνικό κινητό μάλλον δεν ξερω γιατί . έβαλα vpn και δεν με άφησε . γιατί με έστειλε κωδικό σε ελληνικό κινητό αλλά η χώρα στο vpn μαλλον δεν ταίριαζε ? δεν ξερω γιατίJohnDag έγραψε:Παντως για σήμερα οποίος θέλει να δει το ματς μπορεί να το κάνει τσάμπα μέσω nettvplus.gr
Με ένα VPN μπορείς να κάνεις εγγραφή για free trial 7 ημερών, μόλις το δοκίμασα και παίζει κανονικά.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τηλεοπτικά δικαιώματα
- invincible
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
- bersekeros
Η υπηρεσία είναι για όλους τους κατοίκους εκτός Ελλάδας και Κύπρου.
Εάν βάζεις ελληνικό και κυπριακό κινητό, δεν θα το δεχτεί.
Εάν βάζεις ελληνικό και κυπριακό κινητό, δεν θα το δεχτεί.
Ίσως είναι θέμα VPN που χρησιμοποιείς, δεν ξέρω.
Εγω με Nord VPN μπήκα από το κινητό μέσω Βελγίου, έκανα εγγραφή με ελληνικό κινητό, κατέβασα την εφαρμογή EON TV και μπήκα κανονικά.
Εγω με Nord VPN μπήκα από το κινητό μέσω Βελγίου, έκανα εγγραφή με ελληνικό κινητό, κατέβασα την εφαρμογή EON TV και μπήκα κανονικά.
- invincible
Με Ελληνικό κινητό ? Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ φίλε.JohnDag έγραψε:Ίσως είναι θέμα VPN που χρησιμοποιείς, δεν ξέρω.
Ναι με ελληνικό, δούλεψε κανονικά.
- invincible
Ναι αυτό το VPN που λες δεν είναι τζάμπα θέλει να το αγοράσω. με τα τζαμπέ vpn που δοκίμασα εγώ δεν με αφήνει. Μαλλον αυτό. Θα βρω άλλη λύση δεν πειράζει. σε ευχαριστώ πάντως.
- invincible
Εκτός αν δεν έβαλες την χώρα Ελλάδα μπροστά γιατί με vpn σε βάζει άλλο πρόθεμα αυτόματα όχι το +30 ίσως δεν το άλλαξες.Magpies4 έγραψε:Εμένα το sms δεν ήρθε ποτέ. Εκτός και αν θέλει πάνω από 10 λεπτά!
Ποιά Ελλάδα, στο εξωτερικό είμαι με ξένο κινητό. ΟΚ θα ξαναδοκιμάσω.invincible έγραψε:Εκτός αν δεν έβαλες την χώρα Ελλάδα μπροστά γιατί με vpn σε βάζει άλλο πρόθεμα αυτόματα όχι το +30 ίσως δεν το άλλαξες.Magpies4 έγραψε:Εμένα το sms δεν ήρθε ποτέ. Εκτός και αν θέλει πάνω από 10 λεπτά!
Πάντως η ετήσια προσφορά είναι πανάκριβη. Ισως να τους κάνω παζάρια να το κατεβάσουν στο 100άρικο.
Κατευθείαν ήρθε σε μένα, δοκίμασε ξανά.Magpies4 έγραψε:Εμένα το sms δεν ήρθε ποτέ. Εκτός και αν θέλει πάνω από 10 λεπτά!
Για σένα ειδικά που είσαι ήδη εξωτερικό είναι ακόμα πιο απλοποιημένη η διαδικασία.
Invincible, θελει καλό VPN με τα free δεν γίνεται δουλίτσα δυστυχώς.
- bersekeros
Πότε το έκανες;JohnDag έγραψε:Ναι με ελληνικό, δούλεψε κανονικά.
Γιατί τώρα δοκίμασα να φτιάξω account, μπαίνοντας με cyberghost VPN (αγορασμένο) από Γερμανική ip,
αλλάζοντας το πρόθεμα κανονικά και βάζοντας ελληνικό κινητό, ΔΕΝ με αφήνει. Λέει η υπηρεσία, ΔΕΝ είναι για εσάς.
Εικάζω, ότι ''έφραξαν'' τα ελληνικά κινητά.
Καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους το τσεκάρω.
Πριν από μια ώρα το πολύ.bersekeros έγραψε:Πότε το έκανες;JohnDag έγραψε:Ναι με ελληνικό, δούλεψε κανονικά.
Γιατί τώρα δοκίμασα να φτιάξω account, μπαίνοντας με cyberghost VPN (αγορασμένο) από Γερμανική ip,
αλλάζοντας το πρόθεμα κανονικά και βάζοντας ελληνικό κινητό, ΔΕΝ με αφήνει. Λέει η υπηρεσία, ΔΕΝ είναι για εσάς.
Εικάζω, ότι ''έφραξαν'' τα ελληνικά κινητά.
Καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους το τσεκάρω.
Nord VPN, χώρα Βέλγιο, ελληνικό κινητό.
Ήρθε το SMS άμεσα, κατέβασα EON TV από Google Play συνδέθηκα και έπαιξε απευθείας.
Τώρα το δοκίμασα ξανά, παίζει κανονικά.[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210912/c48326bf8c5e38cecb6b1694ece11625.jpg[/img]
Τοσο γρηγορα λιγο δύσκολο να το εφραξαν εκτος αν ξεμειναν από credits στο sms σερβις τους.
Αν όντως το κλείσανε, ισως ενα trial από sms service να λύνει το πρόβλημα
https://www.textmagic.com/sms-pricing/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν όντως το κλείσανε, ισως ενα trial από sms service να λύνει το πρόβλημα
https://www.textmagic.com/sms-pricing/
Sent from my iPhone using Tapatalk
- paok re niamou
johndag ευχαριστω
εκανα την διαδικασια απο Γερμανια και μπηκα χωρις προβλημα.
Ομως στο προγραμμα της ημερας στο nova sports 2 hd αναφερει οτι στις στις 19:00 εχει στιγμιοτυπα απο ολλανδικο πρωταθλημα
εκανα την διαδικασια απο Γερμανια και μπηκα χωρις προβλημα.
Ομως στο προγραμμα της ημερας στο nova sports 2 hd αναφερει οτι στις στις 19:00 εχει στιγμιοτυπα απο ολλανδικο πρωταθλημα