Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
- navigator11
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Φανταστείτε ότι η διαφορά είναι απλά στο -2! Που να αυξηθεί τυχόν στα κοντά τι έχουμε να διαβάσουμε/ακούσουμε. Τον βαζελο αυτός ο γκει, υπό ... κανονικότητας συνθήκες, δεν μπορεί να τον κερδίσει εύκολα.
Ναι ρε τα θύμαμε και εγώ κάνανε τον βλακα γκουρού της αντικειμενικοτητας.....navigator11 έγραψε:Τι έγινε, αυτή η κοντοπουτανα του Πρεζκωλομπάρ, η Αντωνίτσα, απειλεί δημοσίως τους ... κωλοτουμπες κόρακες; Θα κάνει κι η ίδια μηνύσεις εφεξής εν ώρα αγώνα για να μην υπάρχει περίπτωση να γλιτώνουν το αυτόφωρο;;;![]()
![]()
![]()
Σκέφτομαι τα διάφορα καραγίδια δικούς μας, που κάποτε άκουγαν στον αέρα της πόλης αυτή τη γλίτσα, πιστεύοντας ότι τους διεύρυνε τους ορίζοντες! Μιλάμε για άτομα-ωδή στην ηλιθιότητα. Υποθέτω ότι πολλοί εξ αυτών θα πίστευαν τότε ότι, αν δεν είχαμε τον Σάντος στον πάγκο, ο ΠΑΟΚ θα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα!! Η Αντωπουτανίτσα δε μας δίδασκε ότι νόθευε ο Φερνάντο το ΠΑΟΚτσήδικο DNA;;;![]()
![]()
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paok re niamou
Όσο υπάρχουν Πρόβατα, θα υπάρχουν και Τσομπανοι.
Τι έγινε; Αφραγκιες στην πορνοβα;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Maximus
Μπα, δεν είναι θέμα αφραγκιας, αλλά αυτό που όλοι ξέρουμε, υποψιαζόμαστε και κανείς ανοιχτά δεν μιλάει... Ότι η Νοβα (και ο κρυφός πρόεδρος της) είναι ο νταβατζης του ελλ ποδοσφαίρου, ο οποίος όπου θέλει και ότι θέλει δίνει...
Πρέπει να δημιουργηθεί ανεξάρτητη pay per view πλατφόρμα (γιατί όχι και ο ΠΑΟΚ μέσα) για να ανασανουν όσες ομάδες θέλουν να ξεφύγουν από τις ορέξεις του χοντρού...
Μόνο τότε θα σταματήσουν οι δορυφόροι που έχουν οι κάτω. Θέλω να πιστεύω ότι το φετινό παράδειγμα του ΠΑΟΚ θα ξυπνήσει τους υπόλοιπους και ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει τεχνογνωσία για να τα καταφέρουμε όλοι μαζί.
Για μένα αυτό είναι ισοποσης σημασίας στην μάχη της εξυγίανσης.
Πρέπει να δημιουργηθεί ανεξάρτητη pay per view πλατφόρμα (γιατί όχι και ο ΠΑΟΚ μέσα) για να ανασανουν όσες ομάδες θέλουν να ξεφύγουν από τις ορέξεις του χοντρού...
Μόνο τότε θα σταματήσουν οι δορυφόροι που έχουν οι κάτω. Θέλω να πιστεύω ότι το φετινό παράδειγμα του ΠΑΟΚ θα ξυπνήσει τους υπόλοιπους και ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει τεχνογνωσία για να τα καταφέρουμε όλοι μαζί.
Για μένα αυτό είναι ισοποσης σημασίας στην μάχη της εξυγίανσης.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και ποιες ομάδες θα το υποστήριζαν αυτό;; Πέρα από εμάς μόνο η ξανθη, ο Παναιτωλικός (αν μείνει κατηγορία) και ο Βόλος (με επίσης αμφίβολο μέλλον) θα μπορούσαν να συνεργαστούν.. για τους υπόλοιπους χλωμο.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ίσως και Ο.Φ.Η. με βαζελο (Αν αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς).Οι υπόλοιποι είναι ενταγμένοι στο άρμα του Πρεζεμπορα. Άλλοι πιο φανερά (Άρης,Πανιώνιος,Λαρισα) και οι υπόλοιποι πιο διακριτικά (χανουμι,Αστερας,Χαλκηδόνα,Λαμια)
- Maximus
Τις μισές ομάδες ήδη έχετε απαριθμήσει!
Μόνο αυτές να έρθουν και πάλι νίκη είναι...
Παρόλα αυτά μερικές άλλες ομάδες πιστεύω μόνο για την μαρμιτα κάθονται. Γιατί δεν έχουν άλλη εναλλακτική και το ξέρουν... Αν είχαν όμως?
Βέβαια δεν ξέρω και τι "χαρές" παίζουν στο παρασκήνιο... Αλλά η μαρμιτα είναι το σημαντικότερο.
Μόνο ο γκέι θα έμενε στη Νοβα, ο παπαναστασιακος, άντε και ένας ακόμα...
Μόνο αυτές να έρθουν και πάλι νίκη είναι...
Παρόλα αυτά μερικές άλλες ομάδες πιστεύω μόνο για την μαρμιτα κάθονται. Γιατί δεν έχουν άλλη εναλλακτική και το ξέρουν... Αν είχαν όμως?
Βέβαια δεν ξέρω και τι "χαρές" παίζουν στο παρασκήνιο... Αλλά η μαρμιτα είναι το σημαντικότερο.
Μόνο ο γκέι θα έμενε στη Νοβα, ο παπαναστασιακος, άντε και ένας ακόμα...
-
ron-swanson
Ο χοντρος ελεγχει την λιγκα μεσω της νοβα και οποιος δεν ειναι παραρτημα του δεν πληρωνεται το τηλεοπτικο του συμβολαιο, πρακτικες Κολομβιας δηλαδη; Αφαντο θεμα στα μεγαλα sites.
Ο γαυρος παιρνει 16χρονο παιχτη απο τις ακαδημιες του ΠΑΟΚ που μεχρι σημερα στις 10 το πρωι δεν τον ηξερε η μανα του; Πρωτο θεμα παντου.
Αντικειμενικη δημοσιογραφια στα καλυτερα της.
Ο γαυρος παιρνει 16χρονο παιχτη απο τις ακαδημιες του ΠΑΟΚ που μεχρι σημερα στις 10 το πρωι δεν τον ηξερε η μανα του; Πρωτο θεμα παντου.
Αντικειμενικη δημοσιογραφια στα καλυτερα της.
Ε όχι και δεν τον ήξερε η μάνα του τον πιτσιρικά. Σαν τα παγόνια φουσκώναμε με το ενδιαφέρον του Άγιαξ και το ένα εκατομμυριάκι που και καλά αρνηθήκαμε. Το να μην μπορείς να κρατήσεις ταλέντα που έχεις επενδύσει πάνω τους σίγουρα δεν περιποιεί τιμή. Αν, δε, χάνεις και ένα εκατομμύριο και ποσοστό μεταπώλησης γιατί δεν έχεις "σακουλιαστεί" τις προθέσεις του ποδοσφαιροστή σου είναι και επιχειρηματικά εγκληματικό και κάπου θα πρέπει να υπάρξουν και ευθύνες. Ο "φτωχός" λαγός τα ταλέντα του , πάντως, κουτσά στραβά τα κράτησε
Μπορεις να μου βρεις μια ειδηση, εκτος τις σημερινες των σανοταϊστων, που να λεει οτι αρνηθηκαμε προταση του αγιαξ ?
Για ποιο λόγο να καθίσει ένας πιτσιρικάς σε αυτόν τον ΠΑΟΚ που δεν έχει ούτε σχέδιο, ούτε πρόθεση να αφήσει εκτός παίκτες με βαριά συμβόλαια και βιογραφικά για να δώσει ευκαιρίες σε ταλαντούχους νεαρούς παίκτες; Είσαι 16 χρονών πιτσιρίκος που παίζεις αριστερό εξτρέμ και βλέπεις ότι ο Λάμπρου είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας για 2-3 χρόνια χωρίς να πάρει ίχνος ευκαιρίας. Βλέπεις τον βασικό μέχρι πέρσυ σε ομάδα super league Μιχάι να μην έχει πάρει ούτε ένα ημίχρονο, ενώ ο Ίνγκασον που είναι και διεθνής έπρεπε να περιμένει 1 χρόνο να τραυματιστεί ο Βαρέλα για να παίξει. Ο Γιαννούλης χρειάστηκε τους χιαστούς του Βιειρίνια και ο Ακπόμ που κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια να έρθει ο πλούσιος θείος από την αραπιά και να αρπάξει τον Πρίγιο.
Δεν κατηγορώ κανέναν στην ομάδα γιατί και εγώ αν έπαιζα το κεφάλι μου κάθε Κυριακή και πάλευα για το νταμπλ υπό αυτές τις συνθήκες, στα σίγουρα θα πήγαινα, με το όποιο κόστος.
Όπως και να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δεν γίνεται.
Το ότι βέβαια το παιδί πήγε στον γαύρο, δεν δικαιολογείται. Δεν πηγαίνεις από τον ΠΑΟΚ στον γαύρο αν είσαι σωστός, ανεξαρτήτως ηλικίας. Είναι προδοσία απέναντι στους ανθρώπους που σε πίστεψαν. Θες να φύγεις; Πάνε έξω. Αλλά εφ' όσον αυτό διάλεξε, καλή καρδιά. Καλή συνέχεια στην καριέρα του και πολλές επιτυχίες του εύχομαι, σαν αυτές τους Τζανδάρη και του Σιαμπάνη.
Δεν κατηγορώ κανέναν στην ομάδα γιατί και εγώ αν έπαιζα το κεφάλι μου κάθε Κυριακή και πάλευα για το νταμπλ υπό αυτές τις συνθήκες, στα σίγουρα θα πήγαινα, με το όποιο κόστος.
Όπως και να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δεν γίνεται.
Το ότι βέβαια το παιδί πήγε στον γαύρο, δεν δικαιολογείται. Δεν πηγαίνεις από τον ΠΑΟΚ στον γαύρο αν είσαι σωστός, ανεξαρτήτως ηλικίας. Είναι προδοσία απέναντι στους ανθρώπους που σε πίστεψαν. Θες να φύγεις; Πάνε έξω. Αλλά εφ' όσον αυτό διάλεξε, καλή καρδιά. Καλή συνέχεια στην καριέρα του και πολλές επιτυχίες του εύχομαι, σαν αυτές τους Τζανδάρη και του Σιαμπάνη.
Εγω προσωπικα αν και εχω ακουσει διαφορα ονοματα απο τις ακαδημιες πρωτη φορα το ακουσα. Και φυσικα ουτε πηρε ποτε το αυτι μου οτι μας τον ζητησε ο Αγιαξ.
Καλα το οτι δεν εχουμε σχεδιο εμεις, αλλα εχει ο γαυρος που μαζευει οτι βρισκει και 8 στους 10 παιζουν σε νιονους και αρηδες ειναι τουλαχιστον αστειο.
Καλα το οτι δεν εχουμε σχεδιο εμεις, αλλα εχει ο γαυρος που μαζευει οτι βρισκει και 8 στους 10 παιζουν σε νιονους και αρηδες ειναι τουλαχιστον αστειο.
- navigator11
Απλά γελάω με την ... επικοινωνιακή κατρακύλα του γκέι. Τίποτα άλλο.
Το μάριο το σιαμπάνι πού βρίσκεται την περίοδο αυτή, αλήθεια;

Το μάριο το σιαμπάνι πού βρίσκεται την περίοδο αυτή, αλήθεια;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αποτι διάβασα παίζει κάπου στο Νότινγχαμ. Στην κ23 βέβαια αλλά και εκεί μάλλον μεταξύ πάγκου και εξέδρας