Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ρεπορτάζ....όχι μαλακιεςPaokPatraG4 έγραψε:Χαχαχαχαχα....Ποιος έπινε σήμερα χαλλλαρα τον καφέ του στην Χαλκιδική αδερφέ;;;;Ο Μιχελ;;;;Χωρικός έγραψε:ελα και σας εχω νέα! Απο ...αρμοδιότερο δεν γίνεται! καθώς σήμερα επινε τον καφέ του στην χαλκιδική χαλλλαρά! Σε ερώτηση φίλου λοιπόν, απάντησε οτι ο Ζαμπράνο ερχεται κατα 95% , για ΒΙερίνια θα δουμε λεει, καθώς αυτός θέλει πολύ να ερθει αλλα η Βολσμπουργκ ζητάει πολλά λεφτά.

- PaokPatraG4
Κοίταξε να δεις αδερφέ....Πιο πολύ μπορεί να πιστέψω έναν συνοπαδο που όντως μπορεί να τον είδε στην Χαλκιδική και να τον ρωτησε και ίσως να του απάντησε παρά τις πα...ιες των ΑΡΔ....εκτός κ εάν μας τρολαρει βραδιάτικα....!!!!zepos4 έγραψε:Ρεπορτάζ....όχι μαλακιεςPaokPatraG4 έγραψε:Χαχαχαχαχα....Ποιος έπινε σήμερα χαλλλαρα τον καφέ του στην Χαλκιδική αδερφέ;;;;Ο Μιχελ;;;;Χωρικός έγραψε:ελα και σας εχω νέα! Απο ...αρμοδιότερο δεν γίνεται! καθώς σήμερα επινε τον καφέ του στην χαλκιδική χαλλλαρά! Σε ερώτηση φίλου λοιπόν, απάντησε οτι ο Ζαμπράνο ερχεται κατα 95% , για ΒΙερίνια θα δουμε λεει, καθώς αυτός θέλει πολύ να ερθει αλλα η Βολσμπουργκ ζητάει πολλά λεφτά.
Μας είχε δώσει και παλιότερα μια πληροφορία ο χωρικός αν θυμάμαι; ηια Τούντορ; κάποιος παίκτης που τον κατηγόρησε; θυμάμαι καλά; Σουρμενίτη να τα λάβουμε σοβαρά υπόψη μας;
Κοίταξε να δεις αδερφέ.Έχω μεγάλη ανάγκη να πιστέψω τον οποιοδήποτε συνοπαδο από οποιαδήποτε παραλία.Μακάρι να είναι αλήθεια, αλλά πλέον εδώ μέσα έχει ξεφύγει η κατάσταση. Διάβασε λίγες σελίδες πίσω και θα καταλάβεις. Ξαναλέω. Μακάρι.
οχι δεν εχω δώσει καμια πληροφορία παλαιότερα! το μόνο που εχω κανει είναι να τρολαρω καποιες φορές, εξόφθαλμα φυσικά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Αυτό που σας λεω όμως είναι καραντί. Στη Σάνη επινε καφέ ο Μίχελ το μεσημέρι. και τον ρώτησε ο σερβιτόρος.
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι οχι;;
Αλλη ορεξη μια η ωρα δεν εχει.
Ο μιχελ σιγουρα πιο πολλα λεει σε αγνωστους παρα σε δημοσιογραφους.
Αλλη ορεξη μια η ωρα δεν εχει.
Ο μιχελ σιγουρα πιο πολλα λεει σε αγνωστους παρα σε δημοσιογραφους.
Ολόκληρη Χαλκιδική και όλοι πάνε SANI, αν και ομολογουμένως είναι φοβερό μέρος και ειδικά εκεί στο resort που μπήκα μια φορά(γιατί συνήθως δε σ΄αφήνουν έχει φύλακες) είναι παράδεισος. Anyway, ευχαριστούμε πολύ για τη βραδυνή πληροφορία. Οπότε ένας ακόμη έμεινε...
Πολύ ωραία λοιπόν, τελειώνει η πρώτη μέρα στη Μάνη με μια ωραία είδηση από (σα) τη Χαλκιδική (δεν έχει)! Αισιοδοξώ έτσι και αλλιώς , ειδικά για φέτος, πολύ...οπότε περιμένω και ανάλογη συνέχεια!
- thanos-xanthi
μαχιμη δημοσιογραφια
μπραβο ρε Χωρικε, να δουμε αν ισχυει
η αν τους τρολαρει ολους ο Μιχελ
παντως τοσο καιρο, πιο πιθανον πληροφοριες και ειδησεις να παρεις απο σερβιτορους, σεφ, καφετζηδες, ταβερνιαρηδες, προποτζηδες και περιπτεραδες, παρα απο κανεναν αρδ που το εξασκουν απο τον καναπε τους..
μπραβο ρε Χωρικε, να δουμε αν ισχυει
η αν τους τρολαρει ολους ο Μιχελ

παντως τοσο καιρο, πιο πιθανον πληροφοριες και ειδησεις να παρεις απο σερβιτορους, σεφ, καφετζηδες, ταβερνιαρηδες, προποτζηδες και περιπτεραδες, παρα απο κανεναν αρδ που το εξασκουν απο τον καναπε τους..
Τελικά για Τζόσουε από ότι διάβασα εδώ μέσα είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον...Και αυτός και ο Ελ καντουρί παικταράδες αλλά η απόκτησή τους σίγουρα προυποθέτει έξτρα κίνηση στο 6...
δηλαδη αν καλογερεψεις γιναμε!danirifle έγραψε:μην αγχώνεστε
κάθε χρόνο πάω 3 μέρες άγιο όρος
πρόπερσι όταν πήγα, ήρθε ο μπερμπάτωφ
πέρσι ενώ ήμουν εκεί, ήρθε ο βαρέλας
από δευτέρα μέχρι τετάρτη θα μαι εκεί, οπότε αυτές τις μέρες θα κλείσουμε παίχτη
και πως σου παει το μουσι...

Παντως ο Τιαμ παιζει να ειναι η μονη τοσο χαλια μεταγραφη επι Μιχελ και παιζει το ονομα του να εχει αναφερθει περισσοτερο απο ολες τις υπολοιπες. Αυτες οι λεπτομερειες προσωπικα μου λενε πολλα για την ποιοτητα (ισως και τις προθεσεις) της κριτικης που ασκειται.
Επειδη εκατσε κι ενας Τιαμ, δικαιολογουμαστε να ξεσκιζουμε την ΠΑΕ οτι κοιμουνται... λογικο..
Επειδη εκατσε κι ενας Τιαμ, δικαιολογουμαστε να ξεσκιζουμε την ΠΑΕ οτι κοιμουνται... λογικο..