Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μα το θέμα ΔΕΝ είναι η φυγή του Γκάρι. Το θέμα και το μεγάλο ερώτημα είναι εάν η ΠΑΕ που ήξερε τι ερχόταν και ότι μπορεί να κάνουν το ίδιο και ο Τσίμιροτ και άλλοι, έχει έτοιμους αντικαταστάτες; Εχει πλαν Β; Εδώ παίζουμε 8 ματς κάθε 3 μέρες και δεν φαίνεται καν να έχει γίνει σχεδιασμός για το πως θα ανταπεξέλθει η ομάδα. Αυτό είναι το πρόβλημα και όχι αν πωλείται ο κάθε Γκάρι.

Κάποιοι γράφουν ότι η ΠΑΕ έχει έτοιμες τις μεταγραφές, τους παιχταράδες. Μακάρι να είναι έτσι και αν είναι να ενσωματοθούν αύριο. Αλλά δυστυχώς το πιστεύει κανείς αυτό; Εδώ ο Ιβάν έρχεται (;) σήμερα να ενημερωθεί. Δηλαδή οι ΑΡΔ φταίνε που τα έχει παρει ο κόσμος; Στη ζωή και στη μπάλα η ουσία μετράει... πας Λεβαδειά χωρίς τον βασικό σου ακραίο, με άσφαιρους φόρ και μάλλον αυτό θα κάνεις και τις επόμενες μερες. Ασχετα αν κερδίσουμε ή χάσουμε το γεγονός και μόνο ότι πάμε αποδυναμωμένοι με την διοίκηση να μην έχει πλάν Β, είναι ξενέρωμα.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Gospi έγραψε:Απο κλιμα αλλο τπτ!να ναι καλα οι αρδ της πολης που αυτοαποκαλουνται και ΠΑΟΚτσηδες και κανουν ο,τι περναει απο το χερι τους για να χαλασουν το κλιμα!
Τελικα αυτη η πολη εχει θεμα μεγαλο σε επιπεδο νοοτροπιας και αυτοκαταστροφικης μανιας!Γεμισε ο τοπος Εφιαλτες και οι κερκοπορτες πολλες!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν ειναι μονο οι αρδ δυστυχως. ειναι και ολοι αυτοι που τους ακουνε και επηρεαζονται.
Αλλωστε για να υπαρξει μια εκπομπη πρεπει να εχει ανταποκριση. Με λιγα λογια ολοι αυτοι που τους κραζουν υποτιθεται τους αρδ στην ουσια τους στηριζουν ακουγοντας τους :lol: :lol: :lol: :lol:
εχω 20 χρονια να ανοιξω ραδιο. ουτε για μουσικη. δεν εχω ακουσει ουτε δευτερολεπτο απο οτι λενε ποτε (τα περισσοτερα ονοματα δεν τα ξερω καν γιατι ουτε σαιτ διαβαζω εκτος απο το σδνα και το φορουμ) αλλα θεωρω πως οτι κι αν λενε αν δεν εβρισκαν ανταποκριση δεν θα συνεβαινε τιποτα.
οποτε καταληγουμε στην δευτερη προταση σου στην οποια συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ

αυτη η πολη εχει θεμα μεγαλο σε επιπεδο νοοτροπιας και αυτοκαταστροφικης μανιας!Γεμισε ο τοπος Εφιαλτες και οι κερκοπορτες πολλες!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Gospi έγραψε:κατσε ρε Goran για να καταλαβω... απο ποια ομαδα πηρες τον κοντρερας?τι θεση ειχε στην βαθμολογια?απο ποια ομαδα πηρες τον Γκαρσια?Απο ποια και με ποιο βιογραφικο τον Μουσλι?ή ποια ακριβως ηταν η μεχρι τοτε πορεια του βιειρινια που τον καθιστουσε παιχταρα?Αλλο το τι καριερα ειχε κανει καποτε ο Γκαρσια και ο Κοντρερας και αλλο η κατασταση στην οποια βρισκονταν οταν ηρθαν σε σενα!

Για να καταλάβω κι εγώ εσένα φίλε μου, παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το από που τους πήρες δηλαδή, ή το βιογραφικό τους και το ότι ο τότε ΤΔ σου ήταν συμπαίχτης τους όλων αυτών μόλις 2-3 χρόνια πριν και ήξερε ιδίοις όμασι τις δυνατότητες τους??? :? :)

Εξ άλλου, για το θέμα ετοιμότητας που αναφέρεις, αυτοί όλοι δεν μεγαλούργησαν κιόλας τον πρώτο χρόνο τους στον Π.Α.Ο.Κ., κάνω λάθος??? ;) :D
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Συμφωνώ με γκόραν
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

δεν ηρθαν ομως αγαπητε Ιανουαριο... ηρθαν καλοκαιρι, καναν μια υποτυπωδη ή ουσιαστικη προετοιμασια, δεν ξερω με σιγουρια τι απο τα δυο, και απεκτησαν ομοιογενεια και χημεια!
Οι μονες μεταγραφες π ηρθαν γεναρη και προσφεραν αμεσα ηταν οι Λινο Σορλεν οι οποιοι προφανως και ηταν αποτελεσμα στοχευμενης διεργασιας!Τωρα με συνθηκες αιφνιδιασμου αμφιβαλω αν μπορεις να βρεις παιχτες να βοηθησουν αμεσα... γτ αμεσα τους θες, εκτος αν εσυ εχεις ξεγραψει ηδη τα παιχνιδια με την σαλκε...
Εξαλλου γ αυτο δεν ξαναεκανες μεταγραφες σαν εκεινες!Επειδη ηταν απλα.προσωπικες γνωριμιες του βρυζα ο οποιος στην πορεια ξεμεινε απο συμπαιχτες που θα μπορουσαν να ερθουν και αρχισε να φερνει ο,τι να ναι παιχτες μεσω μανατζαραιων!αρα εκεινες οι μεταγραφες δεν αποτελουν οδηγο και κανονα!Ηταν το μομεντουμ το οποιο δεν καταφεραμε να εκμεταλλευτουμε 100% αλλα τουλαχιστον μας εδωσε κατι να αναπολουμε ευχαριστα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

με χαλαει που θα γινω καταστροφολογος μιας κ δεν το συνηθιζω αλλα η στιγμη που φευγει ο γκαρυ θα γ@μησει την ομαδα πατοκορφα.μεχρι να ερθει αντικαταστατης κ να βρει ρυθμο ,φεξε μαη μου.ας ελπισουμε οτι θα ειμαστε ομαδα στα play offs.δεν ξερω ποιος ευθυνεται που ηρθαν ετσι τα πραγματα κ δε με πολυνοιαζει.αλλα μεγαλη μαλακια.
υγ.α!κ αν ισχυει οτι ο γκαρυ ειπε πως δεν μπορει να εχει το μυαλο του στην ομαδα,γ@μιεται.ειναι κ πολλα τα λεφτα για να το παιξεις κ μπρουκλης.κανονικα η ατακα αυτη ειναι για να του κοψεις τη μπαλα.η εισαι επαγγελματιας κ φερεσαι αναλογα μεχρι το τελευταιο λεπτο.η τρως καψωνι να ισιωσεις.ο καθε γκαρυ τωρα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 02 Ιαν 2017, 03:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

και αυτος π θα την πληρωσει ειναι ο μονος π δεν φταιει!φυσικα μιλαω για τον Ιβιτς που θα στερηθει την δυνατοτητα να δειξει μεχρι π θα μπορουσε να φτασει η ομαδα π εφτιαξε...
και στο τελος θα φυγει καθως θα τον κρινουν με βαση το αποτελεσμα για να ερθει ο επομενος που θα πειραματιστει με την ομαδα!

Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

goran 64 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Κάμπος, Βαρέλα και Μπίσεσβαρ λοιπόν, ε Νέτο??? Μέτριοι δηλαδή και με λίγο μυαλό, ε??? :oops: ΟΚ φίλος... ;)

Τα σημειώνω και τα τρία ονόματα και κάποια στιγμή θα σε ρωτήσω και για τους τρεις τους, με την προϋπόθεση όμως ότι ο Βλάντο θα μείνει και του χρόνου στον πάγκο μας!!!! :geek: 8-)

Στο γράφω κιόλας για να είσαι έτοιμος τότε για την κωλοτούμπα, ξεκίνα καλύτερα εξάσκηση από τώρα... :lol: :lol:

Υ.Γ. Αλήθεια, εσύ τι θέση παίζεις???
Σε συγκριση με την προσφορα του Ματος και του Κρεσπο ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ μετριοι ειναι και δεν δειχνουν απολυτα προσαρμοσμενοι. Διαφωνεις?
Άλλο όπως το θέτεις τώρα κι άλλο ότι είναι μέτριοι παίχτες γενικά που το έθεσες πριν...Διάβασε τι ακριβώς έγραψες και θα καταλάβεις και τι σου επισήμανα και τι εννοώ!!!! Τώρα με τονίζεις το ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ???
Κάθε παίχτης έχει-χρειάζεται έναν καθαρά δικό του χρόνο προσαρμογής, ο οποίος δεν τον κάνει ούτε καλύτερο, αλλά ούτε και μετριότερο σε ποδοσφαιρική αξία!!!!

Τώρα ελπίζω να μην διαφωνείς κι εσύ... ;) :D
μια χαρα το εγραψα. οτι δεν ειναι προσαρμοσμενοι εγραψα μπορεις να το ξαναδιαβασεις να το εμπεδωσεις. και η αποδοση τους ειναι μετρια σε συγριση με του Ματος και του κρεσπο που ηρθαν ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ.
Το μεχρι στιγμης ειναι αυτονοητο οταν συγκρινουμε αποδοσεις ΜΕΣΑ στο χορταρι και δεν το εγραψα γιατι ο gospi που απευθυνομουν θεωρω οτι μπορει να το καταλαβει. σε σενα παλι που διαστρεβλωνεις τα παντα θεωρησα οτι πρεπει να στο κανω πιο σαφες
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

goran 64 έγραψε:Γκαρσία, περασμένος από Ρεάλ, Μίλαν, κ.τ.λ. ...
Κοντρέρας, ενεργός διεθνής με την Εθνική Χιλής...
Βιεϊρίνια, Πορτογάλος διεθνής με την Νέων και φυντάνι του Σάντος...

Όλοι αυτοί απ τα αζήτητα, μάλιστα... :oops: :(

Άστο Νέτο, μ αυτά και με το ότι ο Κάτσε είναι το καλύτερο χαφ του Π.Α.Ο.Κ., λέω να μην σε ξαναρωτήσω τίποτα, για να μην έχουμε και τζάμπα δράματα που έσπευσε να τονίσει κι ο προσωπικός μου Α.Μ. @barlow4!!!! :lol: :lol: :lol:
αλλαζοντας το νοημα αυτων που διαβαζεις αναρωτιεμαι τι θελεις να πετυχεις.
Δεν ειπα καπου οτι ηταν κακοι παικτες. το αντιθετο ειπα οτι επαιξαν μεγαλη μπαλα. Σαφως και ηρθαν απο τα "αζητητα". κοντραριστηκες με καποιους για να τους παρεις η εδωσες εκατομμυρια για να τους αγορασεις? Τσαμπα δεν τους πηρες?
Οσο αφορα τον κατσε οταν το εγραψα σαφως και ηταν το καλυτερο χαφ του ΠΑΟΚ. Μηπως ηταν ο Χαρισης? ο σαμπο? ο γκολασα? ο τσιμιροτ που οποτε επαιζε χαναμε? ποιος? μηπως θες να κοιταξεις τα αποτελεσματα οταν επαιζε ο κατσε και οταν δεν επαιζε?
οταν θελησεις να κανουμε σοβαρη συζητηση χωρις να αλλοιωνεις τα γραφομενα θα σου απαντησω ξανα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Gospi έγραψε:δεν ηρθαν ομως αγαπητε Ιανουαριο... ηρθαν καλοκαιρι, καναν μια υποτυπωδη ή ουσιαστικη προετοιμασια, δεν ξερω με σιγουρια τι απο τα δυο, και απεκτησαν ομοιογενεια και χημεια!
Οι μονες μεταγραφες π ηρθαν γεναρη και προσφεραν αμεσα ηταν οι Λινο Σορλεν οι οποιοι προφανως και ηταν αποτελεσμα στοχευμενης διεργασιας!Τωρα με συνθηκες αιφνιδιασμου αμφιβαλω αν μπορεις να βρεις παιχτες να βοηθησουν αμεσα... γτ αμεσα τους θες, εκτος αν εσυ εχεις ξεγραψει ηδη τα παιχνιδια με την σαλκε...
Εξαλλου γ αυτο δεν ξαναεκανες μεταγραφες σαν εκεινες!Επειδη ηταν απλα.προσωπικες γνωριμιες του βρυζα ο οποιος στην πορεια ξεμεινε απο συμπαιχτες που θα μπορουσαν να ερθουν και αρχισε να φερνει ο,τι να ναι παιχτες μεσω μανατζαραιων!αρα εκεινες οι μεταγραφες δεν αποτελουν οδηγο και κανονα!Ηταν το μομεντουμ το οποιο δεν καταφεραμε να εκμεταλλευτουμε 100% αλλα τουλαχιστον μας εδωσε κατι να αναπολουμε ευχαριστα
Πφφφφφφφφ...πετάς από δω εκεί και δεν σε παρακολουθώ καν...Το θέμα ήταν αν ήρθαν Γενάρη ή καλοκαίρι, ή αν ήρθαν απ τα αζήτητα και πρόσφεραν άμεσα, όπως όλοι οι "παιχταράδες" όπως λέει ο Γκουερίνο??? :? :roll:
Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε εδώ, όχι επίδειξη γνώσεων, πηδώντας μάλιστα από δω εκεί σαν τα πουλιά... :lol:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Σαν χθες θυμάμαι μία φωτο από κινητό 0,2 μεγκαπιξελ έξω από το Μακεδονία με έναν περίεργο τύπο που χαιρόταν επειδη υπέγραψε σε μας... Χέντβιγκεζ Μαντούρο ο νεαρός...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Γκουερινο έγραψε:
goran 64 έγραψε:Γκαρσία, περασμένος από Ρεάλ, Μίλαν, κ.τ.λ. ...
Κοντρέρας, ενεργός διεθνής με την Εθνική Χιλής...
Βιεϊρίνια, Πορτογάλος διεθνής με την Νέων και φυντάνι του Σάντος...

Όλοι αυτοί απ τα αζήτητα, μάλιστα... :oops: :(

Άστο Νέτο, μ αυτά και με το ότι ο Κάτσε είναι το καλύτερο χαφ του Π.Α.Ο.Κ., λέω να μην σε ξαναρωτήσω τίποτα, για να μην έχουμε και τζάμπα δράματα που έσπευσε να τονίσει κι ο προσωπικός μου Α.Μ. @barlow4!!!! :lol: :lol: :lol:
αλλαζοντας το νοημα αυτων που διαβαζεις αναρωτιεμαι τι θελεις να πετυχεις.
Δεν ειπα καπου οτι ηταν κακοι παικτες. το αντιθετο ειπα οτι επαιξαν μεγαλη μπαλα. Σαφως και ηρθαν απο τα "αζητητα". κοντραριστηκες με καποιους για να τους παρεις η εδωσες εκατομμυρια για να τους αγορασεις? Τσαμπα δεν τους πηρες?
Οσο αφορα τον κατσε οταν το εγραψα σαφως και ηταν το καλυτερο χαφ του ΠΑΟΚ. Μηπως ηταν ο Χαρισης? ο σαμπο? ο γκολασα? ο τσιμιροτ που οποτε επαιζε χαναμε? ποιος? μηπως θες να κοιταξεις τα αποτελεσματα οταν επαιζε ο κατσε και οταν δεν επαιζε?
οταν θελησεις να κανουμε σοβαρη συζητηση χωρις να αλλοιωνεις τα γραφομενα θα σου απαντησω ξανα
Κι εγώ προσπαθώ πολύ να δω τι θέλεις να πετύχεις γράφοντας με ατυχείς εκφράσεις, των οποίων το νόημα σίγουρα δεν αλλάζω του λόγου μου ρε Νέτο...Αν χρειαζόμαστε δυο τρία ποστς ο καθένας για να μου εξηγήσεις τι εννοείς ενώ γράφεις κάτι άλλο (είναι πολλοστή φορά άλλωστε), τότε ας το αφήσουμε ρε αδερφέ...Κουράζει πολύ...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ηρεμα και οι 2 παιδια(Goran,Gospi).Διαγραφω τα posts σας για να μην συνεχιστει το θεμα.Ελπιζω να γινομαι κατανοητος
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν νομιζω πως εγραψα κατι απρεπες και λαθος.
Ο συγκεκριμενος ειναι μονιμα ειρωνικος στις απαντησεις του.
Η ειρωνια απο μερους μου θα συνεχισει να απανταται οπως απαντησα.
Δεν ειρωνευομαι ποτε κανεναν και οποιος δεν βγαζει ακρη απο τα ποστ μου μπορει απλα να μην τα σχολιαζει.
Ο οποιος μπαινει στον κοπο και σχολιαζει να το κανει σωστα.
οποιος ειρωνευεται θα την ακουει στερεοφωνικα!

Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Προβλεπω μετα την πωληση του γκαρι οι δυο παικτες που θα κλεισουν αμεσα θα ειναι σωτηριου και ματεους....και μεχρι το τελος του ιανουαριου ισως κλεισουν και ενα δεκαρι!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”