Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Ενα φορ να παιζει τον ρολο που επαιζε ο Ετο στην Μπαρτσα, αυτο θες.
K_geo έγραψε:. Αυτός ο Βou που έλεγαν μερικά παιδιά εδώ, είναι ένα ωραίο παράδειγμα νομίζω...
Συμμετοχικο φορ με καλο κρατημα της μπαλας και καλο μοιρασμα.
-
Μπαρκαρούτσος
Καλή λύση θα ήταν εκείνος ο Djalma Campos, που έπαιζε στη Porto και πέρσι ήταν στη Τουρκιά...
Θα με άρεζε να δω CF τον Djalma και Μυστακίδη - Rodrigues στις πτέρυγες..
Θα με άρεζε να δω CF τον Djalma και Μυστακίδη - Rodrigues στις πτέρυγες..
πάντως η άμυνα με...
λέο λέο τζαβέλλα βαρέλλα
... ακούγεται ωραία!
υγ:
μπρκτς
λεο βαρελλα τζαβελλα λεο
τσιμιροτ κανιας
σακοφ
τζαλμα γκαρυ
φορ
με μπισεσβαρ,χαριση, κλαους, τζιολη, κρεσπο και πόσους ακόμα να αναμένουν θέση στην 11αδα!
αντε πιάστε με λεω~!~
λέο λέο τζαβέλλα βαρέλλα
... ακούγεται ωραία!
υγ:
μπρκτς
λεο βαρελλα τζαβελλα λεο
τσιμιροτ κανιας
σακοφ
τζαλμα γκαρυ
φορ
με μπισεσβαρ,χαριση, κλαους, τζιολη, κρεσπο και πόσους ακόμα να αναμένουν θέση στην 11αδα!
αντε πιάστε με λεω~!~
- Παλαιολόγος
θελεις ομως ποιοτητα μπροστα θελεις φορ,που να μην θελει 3 κλασικες για να σε κανει γκολ
αλλα να το παστελωνει στην ωρα του,να δημιουργει κιολας,να παιρνει καλες τοποθετησεις
για μενα το φορ μας πρεπει να ειναι ο καλυτερος παιχτης της ομαδας
αλλα να το παστελωνει στην ωρα του,να δημιουργει κιολας,να παιρνει καλες τοποθετησεις
για μενα το φορ μας πρεπει να ειναι ο καλυτερος παιχτης της ομαδας
γενικά, να δώσουμε το κατιτής μας να πάρουμε ενα φορ που θα μπορεί να παίζει και μονο του στην κορυφή αλλά και με τον Κλάους ως περιοχάτο επιθετικό και αυτόν πέριξ του... 
- V-olakiotis
sporos123 έγραψε:K_geo έγραψε:. Αυτός ο Βou που έλεγαν μερικά παιδιά εδώ, είναι ένα ωραίο παράδειγμα νομίζω...
PAOK for ever.
Bou-m λεμαι!
- WestBlock4
Δε πιστευω να εχεις καμια σχεση με αλεφαντο..... γιατι αρχιζεις να κοντευεις εκτος αν πρωτη φορα ειδες μπαλιτσα οποτε δικαιολογεισαι...pyrgioths έγραψε:Εχοντας δει μερος απο τα φιλικα προετοιμασιας και τον σημερινο αγωνα τα πρωτα μου συμπερασματα ειναι πως:
-Εχουμε φοβερο προβλημα μπροστα απο τα στοπερ........
Εχω την εντυπωση πως ο Βλανταν κανει ενα τεραστιο λαθος που εκανε και ο μεγαλος Φερναντο στις αρχες του.....Το 4-3-3, το παιζει 4-1-2-2-1.......Περαν του οτι θεωρω κακοποιηση του 4-3-3 αυτη την εκδοχη (για το επιπεδο μας),τα καθαρα 6ρια μας ειναι ο Κατσε,ο ανετοιμος Κανιας και ο Τζιολης (Ο Θεος να τον κανει!)......
-Ενα δευτερο συμπερασμα το οποιο μου βγηκε απο το λιγο που ειδα στα φιλικα ειναι πως αμυντικος Κρεσπο δεν υπαρχει......Μακαρι να κανω λαθος,αλλα και λαθος να κανω με αυτα που ειχε δειξει στα φιλικα δεν μπορει να παιζει βασικος σημερα.....Τακτικη δεν εχει το παλικαρι,δυναμικος δεν ειναι,γρηγορος δεν ειναι,στο ψηλο παιχνιδι δεν εχω βγαλει συμπερασμα,τον σωζει λιγακι η τοποθετηση του νομιζω.....
- Kostomanolis
Αυτος ο μαυρος διπλα στον Μιχελ ποιος ηταν; Ελπιζω να μην ειναι ο φορ που λεγανε... Ηταν λιγο σιτεμενος...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
-
Dimg4
Βλέπεις μπαλα εσυ φιλε.pyrgioths έγραψε:
-Ενα δευτερο συμπερασμα το οποιο μου βγηκε απο το λιγο που ειδα στα φιλικα ειναι πως αμυντικος Κρεσπο δεν υπαρχει......Μακαρι να κανω λαθος,αλλα και λαθος να κανω με αυτα που ειχε δειξει στα φιλικα δεν μπορει να παιζει βασικος σημερα.....Τακτικη δεν εχει το παλικαρι,δυναμικος δεν ειναι,γρηγορος δεν ειναι,στο ψηλο παιχνιδι δεν εχω βγαλει συμπερασμα,τον σωζει λιγακι η τοποθετηση του νομιζω.....
-
Asimos
Ραικαρτ;Kostomanolis έγραψε:Αυτος ο μαυρος διπλα στον Μιχελ ποιος ηταν; Ελπιζω να μην ειναι ο φορ που λεγανε... Ηταν λιγο σιτεμενος...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
bogdan stancu ειναι ακριβως αυτο που λειπει...ουτε μπου ουτε μου! ξερει καλα και απο djalma....
https://www.youtube.com/watch?v=haiX8xSbKqY
https://www.youtube.com/watch?v=haiX8xSbKqY
- ΑποστόληςΑ
+1DimitrisS έγραψε:Συμμετοχικο φορ με καλο κρατημα της μπαλας και καλο μοιρασμα.
- GiorgosAtha
Ακριβώς το ίδια σκέφτηκα και εγώ...Kostomanolis έγραψε:Αυτος ο μαυρος διπλα στον Μιχελ ποιος ηταν; Ελπιζω να μην ειναι ο φορ που λεγανε... Ηταν λιγο σιτεμενος...