Γραψε μου Ενα θετικο δικο σου ποστ για την ομαδα κι εγω τις κοβω τις "εξυπναδες".2400 ποστ εχεις δε θα ναι δυσκολο.τσιριγώτης έγραψε: Μιλα για την πάρτη σου ρε φίλε κ άσε τις εξυπνάδες.
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- kataramenos5
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
-
Εάν έχεις καημό ψάξε.
Σε λίγο θα βγάλεις κ ΠΑΟΚομετρο;
Πολλά μας τα λες..δεν σε ξέρω,δεν με ξέρεις..
Σε λίγο θα βγάλεις κ ΠΑΟΚομετρο;
Πολλά μας τα λες..δεν σε ξέρω,δεν με ξέρεις..
Μπανε για το αγωνιστικό εννοείται τ χο πει π καιρο για κλαους κλπ
Για το λαλακια συμφωνω αλλα ετσι το νιώθω
Εγώ πιστευω δεν θα βρει όσο και να ψάξει..
Αλλά ηρεμήστε παρακαλώ.
Αλλά ηρεμήστε παρακαλώ.
Δεν τον υποτιμώ ρε bane απλά θεωρώ οτι θα έπρεπε να ειναι δευτερη λύση στη θεση του φόρ αν θελουμε να κανουμε το βημα παραπανω.obanebane έγραψε:Μανιακός συγνώμη κιόλας αλλά αυτό που είπες τώρα είναι λαλακια, η ομάδα ήθελε φορ και τον ειχαν προαναγγείλει κιόλας.
Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι 3-4 μπαγλαμαδες εδώ μέσα που φέρνουν την καταστροφη με κάθε ευκαιρία δε φταίνε οι υπόλοιποι που βλεπουν καθαρά αγωνιστικά το κενό.
Θα συμφωνήσω με τον VAGGT όχι ως προς την υποτίμηση του Κλάους,αλλά ως προς αυτό που έγραψε για την μεσοεπιθετικη γραμμή που διαθέτουμε.
Ελπίζω σε αυτό που είχα γράψει το καλοκαίρι ότι δηλαδή ο Κλαους με καλύτερους συμπαιχτες αποδίδει καλυτερα,μακάρι να πιάσει τα στάνταρ της χρονιάς Στεφενς,η αλήθεια πάντως είναι ότι με τις μέχρι τώρα (έστω λιγες) εμφανίσεις του απογοητεύει.
Ειναι μια πολυ καλη λυση να ερθει απο τον παγκο.Σκεψου ολοκληρος Μορατα ηταν παγκιτης στα περισσοτερα ματς της Γιουβε περσι!!!Δλδ τι να πει αυτος;;;
Οκ ρε καταλαβαίνω,είπαμε ομως ειναι λίγοι οι μπαγλαμαδες που μόνιμα βρίσκουν κάτι για να μιζεριασουν.MANIAKOS έγραψε:Μπανε για το αγωνιστικό εννοείται τ χο πει π καιρο για κλαους κλπ
Όσο περισσότερη σημασία τους δίνουμε τόσο παίρνουν απάνω τους,αφήστε τους να γράφουν κάποια στιγμή θα κουραστούν όταν δεν τους βάζει στη κουβέντα κανείς.
Όσοι όμως θέτουν προβληματισμούς με επιχειρήματα,αν μη τι άλλο ωφειλουμε να σεβαστούμε την άποψη τους,χωρίς αφορισμούς.
Εννοείται ότι δεν πάει για σένα,όσα χρόνια είσαι εδώ μέσα είσαι τέρας ψυχραιμίας,απλά άρπαξα την ευκαιρία.
-
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Από δω και πέρα θα γράφω και θα λέω αυτά που θέλετε να ακούσετε....
Άλλωστε οποιος έχει άλλη γνώμη δεν είναι τόσο ΠΑΟΚ όσο εσείς. Ή μπορεί να μην είναι κ καθόλου,ε;
Ας αρχίσουμε λοιπόν τα σχόλια τα καλά...
Πάμε ρε Κλάους,παιχταρα μου..εσύ νιώθεις αφού είσαι ΠΑΟΚτσακι μια ολόκληρη ζωή..
Άλλωστε οποιος έχει άλλη γνώμη δεν είναι τόσο ΠΑΟΚ όσο εσείς. Ή μπορεί να μην είναι κ καθόλου,ε;
Ας αρχίσουμε λοιπόν τα σχόλια τα καλά...
Πάμε ρε Κλάους,παιχταρα μου..εσύ νιώθεις αφού είσαι ΠΑΟΚτσακι μια ολόκληρη ζωή..
- kataramenos5
Ρε Τσιριγωτη η συνεχομενη μιρλα κουραζει αυτο λεμε .Δε καταλαβαινεις?
VAGGT πάνω κάτω το ίδιο σκέφτομαι, δες όμως τι εκκαθάριση έγινε,δε μασησανε πουθενά,ο Ίβιτς στήριξε πολύ τον Κλάους μετά τα παιχνιδια με τον Αγιαξ (θα μου πεις αυτό ώφειλε να κάνει για να μην τον καψει) ίσως να του δίνουν μια τελευταία ευκαιρία,τι να πω δε ξερω;
Από την άλλη αν όλοι μας οι στόχοι μας έριξαν άκυρο,αποκλείεται κάτι τετοιο;
Έχω πολλά στο μυαλό μου που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας,μακάρι να είμαστε σε ένα τραπέζι παρέα και να τα λέγαμε,κουράστηκα να γράφω βγαίνω.
Από την άλλη αν όλοι μας οι στόχοι μας έριξαν άκυρο,αποκλείεται κάτι τετοιο;
Έχω πολλά στο μυαλό μου που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας,μακάρι να είμαστε σε ένα τραπέζι παρέα και να τα λέγαμε,κουράστηκα να γράφω βγαίνω.
- kataramenos5
-
Ρεαλιστικά πάντα μιλώντας,πες μου πόσο δύσκολο είναι να βρεις επιθετικό..
Δεν μιζεριαζω,απλά επειδή φαίνεται να έχουμε κάνει ωραία ομαδουλα φέτος,είναι κρίμα να παίζει βασικός σε αυτόν τον ΠΑΟΚ ο Κλάους..
Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου που θεωρείται,χωρίς να είναι,ο αρχηγός μας..
Εγώ το βράδυ της ήττας στην Τούμπα με αγιαξ,έσκασα,δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι από τον καημό μου. Αυτός άραγε; παραλία και τσιγαρακι;
Δεν μιζεριαζω,απλά επειδή φαίνεται να έχουμε κάνει ωραία ομαδουλα φέτος,είναι κρίμα να παίζει βασικός σε αυτόν τον ΠΑΟΚ ο Κλάους..
Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου που θεωρείται,χωρίς να είναι,ο αρχηγός μας..
Εγώ το βράδυ της ήττας στην Τούμπα με αγιαξ,έσκασα,δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι από τον καημό μου. Αυτός άραγε; παραλία και τσιγαρακι;
Ρε αυ Τσιριγώτη γιατι το πας στα άκρα;
Εχεις δει πολλούς θαυμαστές κλαους εδω;
Οι περισσότεροι λεμε οτι θελουμε αλλο με το να τον κραζουμε ομως συνεχεια κ για ολα τι κανουμε ;
Εγω εχω πει η λαούς η κουλουρη στην
Τριάδα κ αλλι φορ βασικο
Δεν ηρθε μλκια αλλα δεν ηρθε
Ο τιαμ αν μπορει να παιξει καλα εκει κανεις δε μπορει να το απαντήσει ... Εδω ειμαστε θα τους δουμε ολους
Υγ μπανε συμφωνούμε μην το σκέφτεσαι
Εχεις δει πολλούς θαυμαστές κλαους εδω;
Οι περισσότεροι λεμε οτι θελουμε αλλο με το να τον κραζουμε ομως συνεχεια κ για ολα τι κανουμε ;
Εγω εχω πει η λαούς η κουλουρη στην
Τριάδα κ αλλι φορ βασικο
Δεν ηρθε μλκια αλλα δεν ηρθε
Ο τιαμ αν μπορει να παιξει καλα εκει κανεις δε μπορει να το απαντήσει ... Εδω ειμαστε θα τους δουμε ολους
Υγ μπανε συμφωνούμε μην το σκέφτεσαι

-
- anekfrastos
Με τον Περειρα και τον Τιαμ που δεν υπήρχαν περσι. Και με την όλη ιστορία που έγινε για πρώτη φορά τόσο έντονα για απόκτηση παίκτη στη θέση του.τσιριγώτης έγραψε:Ποιος ανταγωνισμός ρε φίλε;anekfrastos έγραψε:Έχω μία ελπίδα ότι και ο Κλάους φέτος θα είναι καλύτερος. Λίγο τα καλύτερα χαφ, λίγο ο ανταγωνισμός, λίγο ότι δε θα χρειαστεί να παίξει 40 ενενηνταλεπτα έχοντας χάσει την προετοιμασία... Δεν περιμένω να γίνει φαν νιστελροι αλλά έστω για μία μικρή βελτίωση ελπίζω
Ιδωμεν...
Με τον κουλουρη;