Βόλλεϋ 2015-2016
- Παλαιολόγος
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
οχι στις 3 ειναι και ο ημιτελικος
το θεμα ειναι πως δεν ρολαρει η ομαδα ,πασαδορο καλο δεν βλεπω να εχουμε,ενω και στην υποδοχη τα ιδια
το θεμα ειναι πως δεν ρολαρει η ομαδα ,πασαδορο καλο δεν βλεπω να εχουμε,ενω και στην υποδοχη τα ιδια
- anekfrastos
- painkiller4
Παιδιά ότι έγινε έγινε τώρα δεν χρειάζεται να αναλώνεται κανείς γιατί έφταιξε ο τάδε κτλ. Είτε έτσι είτε αλλιώς ηθελημένα ή όχι αντίπαλος είναι ο gay σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε πολλά παιχνίδια. Και αν θέλετε να δείτε πιστεύω ότι ούτε κι αυτοί χάρηκαν που θα μας αντιμετωπισουν κι ας έχουν και την έδρα. Τα πάντα θα κριθούν εκείνη την στιγμή σε τι κατάσταση από άποψη συγκέντρωσης, φόρμας και σχεδίασης του εκάστοτε αγώνα. Για μένα τους έχουμε και θα τα πούμε τότε. 

Το έγραψα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, γιατί κάποια πράγματα δεν φαινόταν φυσιολογικά.
Ναι δεν ήμασταν σε καλή μέρα, αλλά αυτή την ομάδα την κερδίσαμε εκτός πριν λίγες μέρες εύκολα...
Άρα,να επαναλάβω... Μάλλον διαλέξαμε αντίπαλο πλέι οφ σήμερα με κομψό τρόπο...
Το αν είναι καλό ή κακό, Ο χρόνος , το αποτέλεσμα θα το δείξει.
SM-G920F
Ναι δεν ήμασταν σε καλή μέρα, αλλά αυτή την ομάδα την κερδίσαμε εκτός πριν λίγες μέρες εύκολα...

SM-G920F
- Παλαιολόγος
εχει τυχη η ομαδα; δεν βγαζει ευκολη υποδοχη,ευκολες πασες
πραγματα σε αλλους αυτονοητα
πλεον εγω λεω αφου δεν αλλαζει τιποτα και σκεφτονται να αλλαξουν και κατι
στηριζουμε και οπου μας βγαλει
πραγματα σε αλλους αυτονοητα

πλεον εγω λεω αφου δεν αλλαζει τιποτα και σκεφτονται να αλλαξουν και κατι
στηριζουμε και οπου μας βγαλει
- john4serres
Τι εγινε ρε παιδια???????Τι λουτσο φαγαμε σημερα??????????Ειχα παει για καφε και ειχα σκοπο να γυρισω σπιτι να δω τα τελευταια σετ (μιας και στον πυργο στις καφετεριες εβλεπαν ζελο-λαυριο.......
)......Βλεποντας την εξελιξη ελεγα τωρα θα το γυρισουμε,τωρα θα το γυρισουμε αλλα οι Συρος χαβαλε μας εκανε.....Αν εξαιρεσουμε το 1ο σετ που το χασαμε μεσα απο τα χερια μας τα αλλα τα πηρε χαλαρα.....
Πως εγινε εσεις που το ειδατε????????????????????????Εχω μεινει χαζος...............

Πως εγινε εσεις που το ειδατε????????????????????????Εχω μεινει χαζος...............

Ένα πας να κλέψεις, και μετά να κερδίσεις εντός τα 2. Δύσκολο μεν όχι ακατόρθωτο...john4serres έγραψε:Τα πρώτα δύο ματς μέσα στον γαυρο; Ζόρικα τα πράγματα
Και φυσικά θέλω Σύρο τελικό αν όλα πάνε καλά...
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 29 Φεβ 2016, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν με πολυπειράζει το σημερινό,το θέμα είναι να είναι η ομάδα έτοιμη για τα πλέι οφ. Όσο και αν ακούγεται περίεργο η ομάδα τώρα μοντάρεται ,για μένα τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι την λήξη της κανονικής περιόδου είναι αγώνες προετοιμασίας.
ο γαύρος σαφώς είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από πέρσι,και αυτήν την περίοδο που μιλάμε είναι έναν κλικ πάνω αγωνιστικά.Αυτό όμως αλλάζει εύκολα αν δέσει η ομάδα.Είμαι αισιόδοξος.
Και έτσι πως έγινε θα είναι sold out το παλατάκι και στα παιχνίδια του ημιτελικού εκτός από αυτά του τελικού.
ο γαύρος σαφώς είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από πέρσι,και αυτήν την περίοδο που μιλάμε είναι έναν κλικ πάνω αγωνιστικά.Αυτό όμως αλλάζει εύκολα αν δέσει η ομάδα.Είμαι αισιόδοξος.
Και έτσι πως έγινε θα είναι sold out το παλατάκι και στα παιχνίδια του ημιτελικού εκτός από αυτά του τελικού.
Χωρις να εχω δει το παιχνιδι (δυστυχως) και φυσικα ελπιζοντας να εχεις δικιο,αποκλειουμε το ενδεχομενο ο Φοινικας να διαβασε το παιχνιδι μας,οπως πιθανοτατα να εκανε και ο gay στον τελικο????????????????????????????pilotos έγραψε:Το έγραψα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, γιατί κάποια πράγματα δεν φαινόταν φυσιολογικά.
SM-G920F

Νομίζω έχει εξηγηθεί πλήρως γιατί χάσαμε από τον gay, δεν έχει σχέση μέ το σημερινό...
Σήμερα η ομάδα, ήταν άλλη... Καμία σχέση με ότι έδειξε τελευταίο μήνα
SM-G920F
Σήμερα η ομάδα, ήταν άλλη... Καμία σχέση με ότι έδειξε τελευταίο μήνα
SM-G920F
Κοιταξε το σημερινο αποτελεσμα ειναι και καλο και κακο.....
Ξενερωνει ο κοσμος απο την μια,αλλα ταυτοχρονα φευγει η πιεση απο την ομαδα και της επιτρεπει να μονταριστει πιο ηρεμα.....
Δεν παμε για 3η θεση και ειμαστε το απολυτο αουτασιντερ για πρωταθλημα και κυπελλο!
Προσωπικα αυτο με βοηθαει να εχω μεγαλυτερη συγκεντρωση,λιγοτερο αγχος και περισσοτερο παθος.......
Ελπιζω το ιδιο να εχουν και οι πιο ετοιμοπόλεμοι (τοτε) παιχτες και τεχνικο επιτελειο οταν ερθουν οι αγωνες!!!!!!!!!
Ξενερωνει ο κοσμος απο την μια,αλλα ταυτοχρονα φευγει η πιεση απο την ομαδα και της επιτρεπει να μονταριστει πιο ηρεμα.....
Δεν παμε για 3η θεση και ειμαστε το απολυτο αουτασιντερ για πρωταθλημα και κυπελλο!
Προσωπικα αυτο με βοηθαει να εχω μεγαλυτερη συγκεντρωση,λιγοτερο αγχος και περισσοτερο παθος.......
Ελπιζω το ιδιο να εχουν και οι πιο ετοιμοπόλεμοι (τοτε) παιχτες και τεχνικο επιτελειο οταν ερθουν οι αγωνες!!!!!!!!!
Και από κοντά αυτό φαινόταν.pilotos έγραψε: Μάλλον διαλέξαμε αντίπαλο πλέι οφ σήμερα με κομψό τρόπο...
Μακάρι να 'χετε δίκιο και να είναι έτσι τα πράγματα , αλλά λογικά δεν στέκει...Odi έγραψε:Και από κοντά αυτό φαινόταν.pilotos έγραψε: Μάλλον διαλέξαμε αντίπαλο πλέι οφ σήμερα με κομψό τρόπο...
Γιατί να προτιμήσουμε να παίξουμε με τον γαβρο τώρα κ όχι στον τελικό , όπου ίσως η ομάδα "ρολαρε" και περισσότερο......?

Τι θα κερδίσουμε?