Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Δεν είδα κάποιο ατομικό λαθος στην άμυνα, λάθος στήσιμο στην άμυνα και ολιγωρία ναι, ατομικά λάθη όχι.
pilotos έγραψε:Ναι αλλά ο χοντρός, ρίχνει χολή.
Ποιος;;; αυτός που έλεγε ότι υπάρχει πολύ μιρλα στα μμε της πόλης!
δείτε τι έγραφε μόλις προχτές για τον Τούντορ!!!
"Μία πίεση βέβαια που μεγαλώνει πολύ λόγω της σαβούρας που υπάρχει στα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, τα οποία και δεν αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο."
Καλά αυτός μέχρι προχθές έγραφε άρθρα να στηρίξουμε λέει το πρότζεκτ...τώρα βγάζει χολή;
ελα ντε. τουλάχιστον να έβγαζε χολή όλη μέρα σαν μερικούς άλλους θα ήταν πιο...πιστευτός.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
εγω για τον ελευθεροπουλο μιλαω αν θιγεας τι να σε κανωπαοκαρα23 έγραψε:οταν προσβαλεις οσους εχουν μια αποψη(μεσα σ αυτους κι εμενα) λεγωντας οτι την εχουν επειδη ετυχε να την πει κι ενας κολογαυρος,θα πεταγομαι ειτε σ αρεσει ειτε οχι, ειδικα οταν φωναζω τοσο καιρο εναντιον της αλλαγης συστηματος απ την εποχη μαλιστα που το "παιξε 4-3-3 γιατι αυτο ταιριαζει στο ροστερ μας" ηταν μαστ.αντιλαβου;eorptol έγραψε:εγω σε τσιτωνω ? τι πεταγεσε ? λεω συτο που πιστευω αν δεν σε αρεσει μην διαβαζειςπαοκαρα23 έγραψε: μην μας τσιτωνεις χωρις λογο ρε φιλε..εσυ δεν ειδες οτι μας γαζωσαν στην κοντρα με τους τεσσερις πισω που γινοντουσαν 2 οταν ανεβαιναν τα μπακ και μαλιστα τυχαιονει να ναι οι 2 πιο αργοι παικτες της ομαδας;
μην δημιουργεις θεμα εκει που δεν υπαρχει
δείτε τίτλο...
Το χάνει ο Τούντορ
O ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Πανθρακικό μετά από πολλά λάθη που έγιναν κυρίως από τον Ιγκόρ Τούντορ. Μυστήρια μέρα για την απόδοση των παικτών που ευθύνονται λιγότερο από τον προπονητή τους για την αποτυχία.
Επιχείρηση αποκαθήλωσης και όλο το φταίξιμο πάνω του, ενώ οι παίκτες δεν έχουν ευθύνες...
Βέβαια, το σωστό είναι αυτό που έιπαν οι οπαδοί, ότι για να κερδίσετε τον πάνθραξ δεν χρείαζεστε ούτε καν προπονητή, αλλά που να ξέρουν από μπάλα τα μπερδεμένα έ, κύριε δημοσιογράφε;
Το χάνει ο Τούντορ
O ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Πανθρακικό μετά από πολλά λάθη που έγιναν κυρίως από τον Ιγκόρ Τούντορ. Μυστήρια μέρα για την απόδοση των παικτών που ευθύνονται λιγότερο από τον προπονητή τους για την αποτυχία.
Επιχείρηση αποκαθήλωσης και όλο το φταίξιμο πάνω του, ενώ οι παίκτες δεν έχουν ευθύνες...
Βέβαια, το σωστό είναι αυτό που έιπαν οι οπαδοί, ότι για να κερδίσετε τον πάνθραξ δεν χρείαζεστε ούτε καν προπονητή, αλλά που να ξέρουν από μπάλα τα μπερδεμένα έ, κύριε δημοσιογράφε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 08 Νοέμ 2015, 22:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ace79grpaok
Μεινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 08 Νοέμ 2015, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
++++pr0wler έγραψε:
Πρώτο μου ποστ σε μη μπασκετικό θρεντ, και τελευταίο (γενικότερα).
Δηλαδή, εσείς, οι διαχειριστές της σελίδας σας, ανεβάζετε κείμενο στην κεντρική έτσι στυλ, και μετά κάνετε συστάσεις στα μέλη του φόρουμ σας, για ηρεμίες και ποστς μη εμπρηστικά;
Ώρα καλή σε σας και στο site σας, palok, McCarthy και Buendia, τα λέμε, δεν χανόμαστε ούτως ή άλλως.
Μπραβο ρε αδερφε αυτο πηγα να γραψω, σαν να μπηκα στο μπουληδες24 και τα συναφη, πολυ ξεφτυλλα τιτλος
ο χοντρος προσβληθηκε επειδη του τις την ειπε ο Τουντορ οτι του τη λενε λογω αποτελεσματος
εορπτολ αν δεν καταλαβαινεις τι γραφεις παλικαρι μου,μην το γραφεις καλυτερα.
εορπτολ αν δεν καταλαβαινεις τι γραφεις παλικαρι μου,μην το γραφεις καλυτερα.
-
PAOKhead
Ποιος το εγραψε αυτο?pilotos έγραψε: Το χάνει ο Τούντορ
Πολύς ντόρος γίνεται για τα συστήματα, αλλά εγώ είδα από την αρχή μια ομάδα να μπαίνει βιαστικά στον αγώνα χωρίς καθαρό μυαλό και επιλογές λες και έχει μια ωρολογιακή βόμβα στο κεφάλι που θα σκάσει αν δεν σκοραρει άμεσα.
Αυτή η πίεση και το άγχος τους κάνει να παίζουν απροσεκτα, βιαστικά και να υποπέπτουν σε πολλά λάθη.
Υπάρχει από την αρχή της χρονιάς, μόνο που τώρα που η πίεση μεγαλώνει το άγχος μεγαλώνει αναλόγως και αυτό. Δεν ξέρω αν είναι θέμα προπονητή ή των παικτών των ίδιων.
Αυτή η πίεση και το άγχος τους κάνει να παίζουν απροσεκτα, βιαστικά και να υποπέπτουν σε πολλά λάθη.
Υπάρχει από την αρχή της χρονιάς, μόνο που τώρα που η πίεση μεγαλώνει το άγχος μεγαλώνει αναλόγως και αυτό. Δεν ξέρω αν είναι θέμα προπονητή ή των παικτών των ίδιων.
[quote="παοκαρα23"]ο χοντρος προσβληθηκε επειδη του τις την ειπε ο Τουντορ οτι του τη λενε λογω αποτελεσματος
εορπτολ αν δεν καταλαβαινεις τι γραφεις παλικαρι μου,μην το γραφεις καλυτερα.[/quoteοτι πει ο ελευθεροπουλος συμφωνω
εορπτολ αν δεν καταλαβαινεις τι γραφεις παλικαρι μου,μην το γραφεις καλυτερα.[/quoteοτι πει ο ελευθεροπουλος συμφωνω
- sourmenetes
- Moderator
Το οτι εγιναν αλχημειες δε σημαινει οτι ο καθενας βγαινει και κραζει.επισης φιλε αλλο το φορουμ και αλλο η κεντρικη.pr0wler έγραψε:
Πρώτο μου ποστ σε μη μπασκετικό θρεντ, και τελευταίο (γενικότερα).
Δηλαδή, εσείς, οι διαχειριστές της σελίδας σας, ανεβάζετε κείμενο στην κεντρική έτσι στυλ, και μετά κάνετε συστάσεις στα μέλη του φόρουμ σας, για ηρεμίες και ποστς μη εμπρηστικά;
Ώρα καλή σε σας και στο site σας, palok, McCarthy και Buendia, τα λέμε, δεν χανόμαστε ούτως ή άλλως.
Ωρα σου καλη και σενα.
Θα μπορουσα να πω πολλα ακομα αλλα δεν ειναι η ωρα.