Αυτος ειναι υπερπαιχτης των 7 θαλασσων και των 5 ηπειρων που ειχε γραψει και μια μπασκετικη ψυχη για εναν υποψηφιο να φορεσει τη φανελα μας στο μπασκετ.

Μου αρέσει που θεωρείς δεδομένο οτι ο Μακ θα είναι καλός. Μάλλον αν ψάξω τα ίδια θα διαβάσω και για τον Ολίσε. Η μήπως αυτός δεν ήταν εξτρεμ, αλλά επειδή δεν έπαιξε εκ των υστέρων δεν τον μετράμε. Και ο Γεωργιάδης αν δεν είναι εξτρεμ τι ακριβώς είναι? Αλλά επειδή ήταν κάτω του μετρίου δεν τον μετράμε? Μήπως του χρόνου δεν θα μετράμε και τον Μακ αν δεν πάει καλά?sourmenetes έγραψε:Δεν ειπα αυτο...obanebane έγραψε:Δηλαδη ρε σουρμε ας υποθεσουμε οτι περσι και παλι ειχαμε ενα (και αυτο λογω αναποτελεσματικοτητας για να μην πω ανικανοτητας των περισσοτερων) πρεπει και φετος να επαναλαβουμε τα ιδια λαθη?
Μακαρι να βρουμε εναν αντιστοιχο μακ απο την αλλη μερια..
Αλλα να λεμε οτι ειχαμε 5 εξτρεμ ειναι ανηκουστο.Να λεμε οτι υφισταται νινης-γεωργιαδης-σαλπι σαν εξτρεμ δε λεει.
Ονειρεύεσαι δηλαδή Γλύκο βασικό; ;;GiorgosAtha έγραψε:Θέλω να ξυπνήσω την Δευτέρα το πρωί και να δω...
------------- Γλύκος -----------
- Κίτσιου -- Vitor -- Insa -- Rat -
-------------- Maduro --------------
------- Golasa ----- Natkho -------
- Mak -------------------- Blanco -
------------ Κλάους ----------------
Μπορώ????![]()
![]()
![]()
Εχεις δείγματα για το αν ειναι καλος ο μακ η οχι δεν το λεει ο σουρμε ετσι στην τύχη τωρα το τι θα κανει στο μέλλον κανεις δεν ξέρει παντα μιλάμε με βάση αυτα που είδαμεbuffos έγραψε:Μου αρέσει που θεωρείς δεδομένο οτι ο Μακ θα είναι καλός. Μάλλον αν ψάξω τα ίδια θα διαβάσω και για τον Ολίσε. Η μήπως αυτός δεν ήταν εξτρεμ, αλλά επειδή δεν έπαιξε εκ των υστέρων δεν τον μετράμε. Και ο Γεωργιάδης αν δεν είναι εξτρεμ τι ακριβώς είναι? Αλλά επειδή ήταν κάτω του μετρίου δεν τον μετράμε? Μήπως του χρόνου δεν θα μετράμε και τον Μακ αν δεν πάει καλά?sourmenetes έγραψε:Δεν ειπα αυτο...obanebane έγραψε:Δηλαδη ρε σουρμε ας υποθεσουμε οτι περσι και παλι ειχαμε ενα (και αυτο λογω αναποτελεσματικοτητας για να μην πω ανικανοτητας των περισσοτερων) πρεπει και φετος να επαναλαβουμε τα ιδια λαθη?
Αλλα να λεμε οτι ειχαμε 5 εξτρεμ ειναι ανηκουστο.Να λεμε οτι υφισταται νινης-γεωργιαδης-σαλπι σαν εξτρεμ δε λεει.
Τέτοια περίοδο πέρσι έπαιζαν εξτρεμ Στοχ και Λούκας. Εσυ πες οτι τα φετινά εξτρεμ που έχεις είναι καλύτερα. Δικαίωμα σου.
Με την λογική σου είχαμε δείγματα οταν κρατήσαμε τον Ολίσε. Μάλιστα πολύ περισσότερα. Η ενσταση μου είναι οτι δεν μετράμε στα περσινά εξτρεμ τον Ολισε (επειδή ήταν χάλι μαύρο).eorptol έγραψε: Εχεις δείγματα για το αν ειναι καλος ο μακ η οχι δεν το λεει ο σουρμε ετσι στην τύχη τωρα το τι θα κανει στο μέλλον κανεις δεν ξέρει παντα μιλάμε με βάση αυτα που είδαμε
Θα ήθελα τον Noier αλλά έχει συμβόλαιο με την Bayern...τσιριγώτης έγραψε: Ονειρεύεσαι δηλαδή Γλύκο βασικό; ;;
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο μακ θα ειναι απο τους καλυτερους παικτες της ομαδας.buffos έγραψε:Μου αρέσει που θεωρείς δεδομένο οτι ο Μακ θα είναι καλός..sourmenetes έγραψε:Δεν ειπα αυτο...obanebane έγραψε:Δηλαδη ρε σουρμε ας υποθεσουμε οτι περσι και παλι ειχαμε ενα (και αυτο λογω αναποτελεσματικοτητας για να μην πω ανικανοτητας των περισσοτερων) πρεπει και φετος να επαναλαβουμε τα ιδια λαθη?
:τσιριγώτης έγραψε: Ονειρεύεσαι δηλαδή Γλύκο βασικό; ;;
Ποια λογική ρε φιλε ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ μπορει αργότερα να σε διαψεύσει αλλα αυτο αφορά το μέλλον και δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει .....με αυτα που βλεπεις δεν σε αρεσει ; Πλάκα μας κανεις ;buffos έγραψε:Με την λογική σου είχαμε δείγματα οταν κρατήσαμε τον Ολίσε. Μάλιστα πολύ περισσότερα. Η ενσταση μου είναι οτι δεν μετράμε στα περσινά εξτρεμ τον Ολισε (επειδή ήταν χάλι μαύρο).eorptol έγραψε: Εχεις δείγματα για το αν ειναι καλος ο μακ η οχι δεν το λεει ο σουρμε ετσι στην τύχη τωρα το τι θα κανει στο μέλλον κανεις δεν ξέρει παντα μιλάμε με βάση αυτα που είδαμε
που στο τελος θα προτημησει τον κεραυνο κολχικου της αγγλιας (βλεπε κρικιτς )παρα να ερθει ελλαδα και θα την βγαλουν με τον ελαμπαλαουιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ν2paoktzis έγραψε:afellay λεει κι εμεις θα παιζουμε με μαρτενς και ποζογλου αριστερα φετος