Πολύ καλή. Αλλά δεν νομίζω να αφήσει την Κολομβία πριν το κόπα Αμέρικα για να έρθει να προετοιμάσει τον ΠΑΟΚ για το 2ο προκριματικό.MANIAKOS έγραψε:Για τον πεκερμαν τι γνώμη έχετε;
Πιθανός Νέος Προπονητής
-
black death
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
-
mbison
65 χρονων κ δεν εχει παει Ευρωπη.MANIAKOS έγραψε:Για τον πεκερμαν τι γνώμη έχετε;
Διαβαζω οτι η Φενερ εχει ετοιμο τον Μπιελσα. Αν πιστεψουμε οτι θα ειναι Αργεντινος κ αυτος συζηταει με Φενερ νομιζω οτι δεν υπολοιπομαστε σε τπτα για να διαλεξει εμας ο el loco.
αφου αρχισε το θεμα παντου αρχιζω να πιστευω το μλκα αρδ
σερτζιο κονσεισαο μακαρι ποδοσφαιρικο μυαλο απο μεγαλη σχολη παιχτων και προπονητων μας ταιριαζουν οι πορτογαλοι αρκει να φοραν καφε μπουφαν φιλοδοξος κοχονατος και ξερει που ερχεται
απο μενα μακαρι εχει οοα τα στοιχεια να πετυχει
και τιτικες τελος στην ομαδα
ειναι βεβαια λιγο ο μουρινιο των φτωχων αλλα δε γμει
σερτζιο κονσεισαο μακαρι ποδοσφαιρικο μυαλο απο μεγαλη σχολη παιχτων και προπονητων μας ταιριαζουν οι πορτογαλοι αρκει να φοραν καφε μπουφαν φιλοδοξος κοχονατος και ξερει που ερχεται
απο μενα μακαρι εχει οοα τα στοιχεια να πετυχει
και τιτικες τελος στην ομαδα
ειναι βεβαια λιγο ο μουρινιο των φτωχων αλλα δε γμει
-
black death
Ε καλά, άμα ποτέ γίνουμε Ευρώπη και μόνο τότε αυτό θα είναι πρόβλημα.mbison έγραψε:65 χρονων κ δεν εχει παει Ευρωπη.MANIAKOS έγραψε:Για τον πεκερμαν τι γνώμη έχετε;
ποιος κονσεισαιο πρπονητης μωρε τωρα.
παλι ασοβαρο ατομο να ερθει?τσαμπουκαδες και νευρα και π****να σε χρονο ντε τε τα αποδυτηρια.
θελουμε σοβαρο προπονητη φιλοδοξο και δουλευταρα.φτανει με τους ματσο,τσαμπα μαγκες.χορτασαμε.
παλι ασοβαρο ατομο να ερθει?τσαμπουκαδες και νευρα και π****να σε χρονο ντε τε τα αποδυτηρια.
θελουμε σοβαρο προπονητη φιλοδοξο και δουλευταρα.φτανει με τους ματσο,τσαμπα μαγκες.χορτασαμε.
- Kostas_Peraia4
Παντως τα αρδακια ειναι χεσμενα μετα το καζο με τον Frank.Δεν τολμανε να βγαλουν απο μονοι τους κανενα ονομα μεσω του ρεπορταζ τους και το μονο που κανουν ειναι να αναπαραγουν ειδησεις απο το εξωτερικο.Παντως η τοση ηρεμια κατι πολυ καλο θα φερει,ακριβως οπως εγινε και με την περιπτωση του ΤΔ.Απλα τωρα μας πιεζει ασφυκτικα ο χρονος.Νομιζω πως αυριο ή το αργοτερο μεχρι την Τεταρτη θα εχουμε ανακοινωση
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ θα πάω αντίθετα στο ρεύμα και θα πω πως από την άλλη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις με τον προπονητή, και πως αυτός θα είναι από μπουντεσλιγκα.
Διαίσθηση και όχι πληροφορία
Διαίσθηση και όχι πληροφορία
nothu έγραψε:Νατος ο τσε το ξεφουρνισε
nothu ξερεις τι εχω να ακουσω αν ειναι αρδομλκια δε με σωνει ουτε το ριπορτ κγεο για νσ21 θα μου φορτωσουν και τον δσ14 χαλαρα
Oτι ειναι αρδ......,το μονο σιγουρο.che4 έγραψε:nothu έγραψε:Νατος ο τσε το ξεφουρνισε
nothu ξερεις τι εχω να ακουσω αν ειναι αρδομλκια δε με σωνει ουτε το ριπορτ κγεο για νσ21 θα μου φορτωσουν και τον δσ14 χαλαρα
Και να βγει,που δεν το βλεπω,ζαρια ητανε κι εκατσε.
Τωρα το τι θα ακουσεις..............................ξερεις εσυ.
K_geo έγραψε:για δσ14 παει ο πορκυ-5 .
βλεπω δκαιες μοιρασιες εγω θα πρεπει να λιωσω στα κυπριακα σαιτ και ο πορκυ θα ριχνει απλα μια ματια στη βεροια η θα ρωταει αμεσα εσενα
καλα. θα σας βάλω να διαλέξτε.
εμένα μου έχει κολλήσει ο Αγεστεράνος....
εμένα μου έχει κολλήσει ο Αγεστεράνος....