DigitalFan έγραψε:---> Kώστας Kατσουράνης
---> Gordon Schildenfeld
---> Lucas Martinez Perez
---> Λουκάς Βύντρα
Kαι είσαι κομπλέ...!
---> Stipe Pletikosa
[youtube]wsm0ys9JveI[/youtube]
DigitalFan έγραψε:---> Kώστας Kατσουράνης
---> Gordon Schildenfeld
---> Lucas Martinez Perez
---> Λουκάς Βύντρα
Kαι είσαι κομπλέ...!
sourmenetes έγραψε:tera12tera έγραψε:Odi έγραψε:Εγώ ξέρω πως ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει κάνει τις 2 καλύτερες μεταγραφές στην Ελλάδα και εμείς γκρινιάζουμε.
Ψιλοαχρείαστες όμως κρίνοντας την ανάγκη ...
κ για να είμαστε ακριβείς ...έχει κάνει μια συμφωνία με ελεύθερο παίκτη , έναν δανεισμό κ καμία μεταγραφή
Μου θυμιζεις οταν επαιζε παλια καποιο ποδοσφαιρακι σε καποια παιχνιδομηχανη ή στο pc.
7/11 παιχτες ητανε επιθετικοι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tera αυτοι που ειχαμε πισω μισο αμυντικο δεν κανουνε.
arrwstos έγραψε:Ρε συ τέρα πόσα θες να μας τρελάνεις? Το ίδιο είναι Κουμαλό-Βιβιάν-Γλύκος και μπροστά Κάτσε με Σιντελφελντ- Κατσικά- Πλετίκοσα και μπροστά κατσουράνης? Να είμαστε και κάπου σοβαροί δηλαδή να πούμε. Δεν γίνεται να πας να πας να διορθώσεις την τελική του μονοθεσίου ενώ οι τροχοί είναι ασταθείς. Κανείς δεν λέει ότι δεν χρειάζεται μεσοεπιθετικός και μάλιστα καλός. Και θα γκρινιάξω και εγώ μαζί σου αν τελικά δεν τον πάρουμε. Μην λέμε όμως και ότι οι μεταγραφές ήταν άστοχες.
tera12tera έγραψε:Σιντελφελντ : Δεν τον έχουμε δει ακόμη , απείχε ένα εξάμηνο και είναι δανεικός .....
Κατσουράνης : Με υγιή Πάμπλο και με καλό Λαζάρ δεν έχει θέση στην ενδεκάδα εκτός αν παίζουμε με 12...
sourmenetes έγραψε:Οταν ομως η μπαλα δεν μπορει να κατεβει σωστα και κατεβαινει με γιομες τι να τον κανεις τον μεσοεπιθετικο???
Στρωσε για αρχη την αμυνα ωστε να μην τρως χαζα γκολ και κατεβαζοντας τη μπαλα πιο σωστα θα δεις οτι με την παρουσια του κατσουρανη στα χαφ θα ανεβουμε και μεσοπιθετικα.
Σιγουρα χρειαζομαστε εξτρεμ και λογικα μια κινηση θα γινει.
Απλα και οι μεχρι τωρα μεταγραφες ειναι πολυ καλες και παρα πολυ χρησιμες.
tera12tera έγραψε:υ.γ 2 : Ο Ιντζίδης ποιό σοβαρό λάθος έκανε και τον ...καίμε ;;;
tera12tera έγραψε:Σιντελφελντ : Δεν τον έχουμε δει ακόμη , απείχε ένα εξάμηνο και είναι δανεικός .....
Κατσουράνης : Με υγιή Πάμπλο και με καλό Λαζάρ δεν έχει θέση στην ενδεκάδα εκτός αν παίζουμε με 12...
Πλετικόσα : Ποιός ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ;;;
Photis έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Ποτέ δεν υπήρχε θέμα Βιεϊρίνια.
Σε πάω και στοίχημα αν θες.