Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από DigitalFan »

DigitalFan έγραψε:---> Kώστας Kατσουράνης

---> Gordon Schildenfeld

---> Lucas Martinez Perez

---> Λουκάς Βύντρα

Kαι είσαι κομπλέ...!

---> Stipe Pletikosa

[youtube]wsm0ys9JveI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

sourmenetes έγραψε:
tera12tera έγραψε:
Odi έγραψε:Εγώ ξέρω πως ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει κάνει τις 2 καλύτερες μεταγραφές στην Ελλάδα και εμείς γκρινιάζουμε.

Ψιλοαχρείαστες όμως κρίνοντας την ανάγκη ...
κ για να είμαστε ακριβείς ...έχει κάνει μια συμφωνία με ελεύθερο παίκτη , έναν δανεισμό κ καμία μεταγραφή

Μου θυμιζεις οταν επαιζε παλια καποιο ποδοσφαιρακι σε καποια παιχνιδομηχανη ή στο pc.
7/11 παιχτες ητανε επιθετικοι.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tera αυτοι που ειχαμε πισω μισο αμυντικο δεν κανουνε.

Διαφωνώ ...Ο Κουμαλό στα τελευταία παιχνίδια έδειξε γιατί είναι αρχηγός της εθνικής του ομάδος . Βέβαια , υπάρχουν καλύτεροι και σίγουρα το καλοκαίρι θα αποτελεί παρελθόν ...
Δυστυχώς στην ομάδα μας 16/18 παίκτες της αποστολής είναι είτε αμυντικογενείς είτε "μούφα" επιθετικογενείς . Διότι τι να τον κάνω εγώ τον ακραίο επιθετικό , όταν δεν μπορεί να τριπλάρει ούτε κολόνα της ΔΕΗ ;;;
Έχουμε απόλυτη ανάγκη μπουκαδόρο ......
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οταν ομως η μπαλα δεν μπορει να κατεβει σωστα και κατεβαινει με γιομες τι να τον κανεις τον μεσοεπιθετικο???

Στρωσε για αρχη την αμυνα ωστε να μην τρως χαζα γκολ και κατεβαζοντας τη μπαλα πιο σωστα θα δεις οτι με την παρουσια του κατσουρανη στα χαφ θα ανεβουμε και μεσοπιθετικα.
Σιγουρα χρειαζομαστε εξτρεμ και λογικα μια κινηση θα γινει.

Απλα και οι μεχρι τωρα μεταγραφες ειναι πολυ καλες και παρα πολυ χρησιμες.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Ρε συ τέρα πόσα θες να μας τρελάνεις? Το ίδιο είναι Κουμαλό-Βιβιάν-Γλύκος και μπροστά Κάτσε με Σιντελφελντ- Κατσικά- Πλετίκοσα και μπροστά κατσουράνης? Να είμαστε και κάπου σοβαροί δηλαδή να πούμε. Δεν γίνεται να πας να πας να διορθώσεις την τελική του μονοθεσίου ενώ οι τροχοί είναι ασταθείς. Κανείς δεν λέει ότι δεν χρειάζεται μεσοεπιθετικός και μάλιστα καλός. Και θα γκρινιάξω και εγώ μαζί σου αν τελικά δεν τον πάρουμε. Μην λέμε όμως και ότι οι μεταγραφές ήταν άστοχες.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Εγώ βαθιά μέσα μου, έχω ακόμη ελπίδες για Βιεϊρίνια...!
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

arrwstos έγραψε:Ρε συ τέρα πόσα θες να μας τρελάνεις? Το ίδιο είναι Κουμαλό-Βιβιάν-Γλύκος και μπροστά Κάτσε με Σιντελφελντ- Κατσικά- Πλετίκοσα και μπροστά κατσουράνης? Να είμαστε και κάπου σοβαροί δηλαδή να πούμε. Δεν γίνεται να πας να πας να διορθώσεις την τελική του μονοθεσίου ενώ οι τροχοί είναι ασταθείς. Κανείς δεν λέει ότι δεν χρειάζεται μεσοεπιθετικός και μάλιστα καλός. Και θα γκρινιάξω και εγώ μαζί σου αν τελικά δεν τον πάρουμε. Μην λέμε όμως και ότι οι μεταγραφές ήταν άστοχες.

Σιντελφελντ : Δεν τον έχουμε δει ακόμη , απείχε ένα εξάμηνο και είναι δανεικός .....
Κατσουράνης : Με υγιή Πάμπλο και με καλό Λαζάρ δεν έχει θέση στην ενδεκάδα εκτός αν παίζουμε με 12...
Πλετικόσα : Ποιός ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ;;;

Δεν θα με χαλούσε καθόλου να έβλεπα Κατσικά - Κατσουράνη σαν στόπερ στο υπόλοιπο της σεζόν . Άλλωστε ο Κατσουρ δεν έχει τα τρεξίματα του παρελθόντος (κ πάλιά δεν ήταν κ πολλά ...)
Βαρέθηκα αδελφε να βλέπω Ρομπέρ και Φωτάκη ....Θέλω να δω κ λίγο ποδόσφαιρο , λίγο θέαμα , κάτι αναπάντεχο ....
υ.γ : Ακόμη και με 2 μεσοεπιθετικούς δεν είμαστε πλήρεις όσο ο Λόρενς δεν "πατάει καλά"....
υ.γ 2 : Ο Ιντζίδης ποιό σοβαρό λάθος έκανε και τον ...καίμε ;;;
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Καλώς ή κακώς ο Κατσουράνης είναι ο πιο ποιοτικός παίχτης της ομάδας αυτή την στιγμή. Οπότε εννοείται ότι θα παίζει βασικός, να μην πω ότι η 11άδα θα ξεκινάει από αυτόν. Τον Σιλντεφενντ τον ξέρουμε, δεν είναι άγνωστος. Τον έχουμε δει στο euro ξέρουμε τι παίχτης είναι. Μπάλα η ομάδα δεν θα παίξει αν έρθουν 2 μπουκαδόροι. Και 10 μπουκαδόροι να έρθουν, όσο η ομάδα επιτίθεται χωρίς πλάνο δεν θα υπάρχει θέαμα. Το θέαμα είναι αποτέλεσμα αυτοματισμών, 1-2, όβερλαπ και τακτικών τριγώνων μεταξύ των παιχτών, με σκοπό να βγάλουν παραπάνω παίχτη σε κάποιο σημείο του γηπέδου. Οπωσδήποτε βοηθάει να είναι βιρτουόζοι οι παίχτες, καθώς θα μπορούν να εκτελούν πιό ακριβείς συνδυασμούς, αλλά το παν είναι να υπάρχει πλάνο. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα. Κουτουρού και γιόμα και νάναι καλά ο Λίνο που 1 στις 5 την πετυχαίνει. Ποιός σοβαρός μάνατζερ θα σπαταλούσε εκατομμύρια για να πάρει παίχτες για τον Δώνη?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

tera12tera έγραψε:Σιντελφελντ : Δεν τον έχουμε δει ακόμη , απείχε ένα εξάμηνο και είναι δανεικός .....
Κατσουράνης : Με υγιή Πάμπλο και με καλό Λαζάρ δεν έχει θέση στην ενδεκάδα εκτός αν παίζουμε με 12...

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενα εξτρεμ απο μονο του δεν μπορει να ανεβασει την ομαδα καθως δεν μπορει να βελτιωσει τους γυρω του,αντιθετα με εναν επιτελικο, που και απειλει και φτιαχνει παιχνιδι,αρκει να θυμηθειτε την διαφορα του ΠΑΟΚ οταν ειχε ΚΑΛΟ Ιβιτς.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sourmenetes έγραψε:Οταν ομως η μπαλα δεν μπορει να κατεβει σωστα και κατεβαινει με γιομες τι να τον κανεις τον μεσοεπιθετικο???

Στρωσε για αρχη την αμυνα ωστε να μην τρως χαζα γκολ και κατεβαζοντας τη μπαλα πιο σωστα θα δεις οτι με την παρουσια του κατσουρανη στα χαφ θα ανεβουμε και μεσοπιθετικα.
Σιγουρα χρειαζομαστε εξτρεμ και λογικα μια κινηση θα γινει.

Απλα και οι μεχρι τωρα μεταγραφες ειναι πολυ καλες και παρα πολυ χρησιμες.

+ όσα θέλεις..!

tera12tera έγραψε:υ.γ 2 : Ο Ιντζίδης ποιό σοβαρό λάθος έκανε και τον ...καίμε ;;;

Είναι φέρελπις Έλληνας, ίσον αιώνιο ταλέντο, ίσον παλτό, ίσον "φέρτε με και εκείνον τον αρχηγό που έπαιζε β' εθνική Γαλλίας! Θέλω ηγέτη στην άμυνα, όχι Ιντζίδη!"...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

tera12tera έγραψε:Σιντελφελντ : Δεν τον έχουμε δει ακόμη , απείχε ένα εξάμηνο και είναι δανεικός .....
Πλετικόσα : Ποιός ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ;;;

Σίλντενφελντ:27 χρονών διεθνής με την εθνική,έχει παίξει σε καλά πρωταθλήματα και έχει δαπανηθεί πολύ χρήμα στο όνομα του.
Κατσουράνης:Αρχηγός της εθνικής,αμυντικό χαφ με 70 γκολ,παίζει και στόπερ,μοιράζει παιχνίδι κλπ.Τώρα εσύ αν θα τον έβγαζες για να παίζει ο αόρατος φέτος Λαζάρ ή αν ποντάρεις πως όταν επιστρέψει ο Πάμπλο θα είναι όπως ήταν πέρσυ τι να σου πω..Ξέρεις κάτι παραοπάνω μάλλον.
Πλετίκοσα:Ουδέν σχόλιον πραγματικά.

Όσο για το Κουμάλο..Πρέπει να μας δουλεύεις αδερφέ..Έδειξε γιατί είναι αρχηγός της εθνικής;;Ο τύπος δεν ξέρει πότε να μαρκάρει χώρο και πότε παίκτη,χάνει μονομαχίες αβέρτα,παιχνίδι δεν προωθεί,στις 10 πάσες του οι 8 ειναι στον τερματοφύλακα,η άλλη στον αντίπαλο και η άλλη έξω..Οτι θέλουμε λέμε μου φαίνεται..

Και ξαναλέω.Δεν λέω πως δεν θέλουμε μεσοεπιθετικούς.Αλλά οι κινήσεις που έγιναν καλύπτουν και αυτές σημαντικότατες τρύπες.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Photis έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Ποτέ δεν υπήρχε θέμα Βιεϊρίνια.

Σε πάω και στοίχημα αν θες.:)
:pano:

Θα ναι σα να κλέβω εκκλησία, αδερφέ και δε θέλω.
Θέλω ένα 10αρι κι ένα ξεστρέμ (να τους ξεσκίζει, καταλαβαινείς. )
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν δεν παρουμε μεσο η μεσους θα προκειται για τραγικο σχεδιασμο,ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε και το σχολιο μου δεν εχει να κανει με την ποιοτητα των παικτων που εχουν ερθει αλλα καθαρα και μονο με τπν σχεδιασμο,αναζητουμε χαφ και εξτρεμ απο τουλαχιστον περσι το καλοκαιρι και ακομα περιμενουμε...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Όπου ακούς πολλές μελέτες
αργούνε τα χαφοεξτρέμ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δηλαδη αν επαιρνες 2 καλα εξτρεμ και δεν επαιρνες κατσουρανη,σιντεφελντ θα ητανε καλος ο σχεδιασμος???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”