4. Σωτήρης Μπαλάφας
Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας
Μακαρι μεχρι το τελος της χρονιας ο τσιριλο να γινει 4ος να τον προσπερασει και ο κατσικας....ο σωτος βαρια σε ασχημη οικον κατασταση να τον δεχτω 3 4ο// Πρεπει να παρουμε εναν πολυ καλο το καλοκαιρι...
Λάθη συμβαίνουν.
Κατα τα άλλα καλός. Δεν θα πω κάτι για το Σώτο, πάντα δίνει αυτό που μπορεί, κανείς δεν περιμένει ξαφνικά να γίνει ένας αλάνθαστος Πικέ.
Και εγώ προτιμώ να τον βλέπω αντί του Ιταλού. Αυτός και η θέση του είναι και 10 τέτοια κάνει στο ματς.
Σωστά ειπώθηκε: ΜΜ την Τετάρτη
Κατα τα άλλα καλός. Δεν θα πω κάτι για το Σώτο, πάντα δίνει αυτό που μπορεί, κανείς δεν περιμένει ξαφνικά να γίνει ένας αλάνθαστος Πικέ.
Και εγώ προτιμώ να τον βλέπω αντί του Ιταλού. Αυτός και η θέση του είναι και 10 τέτοια κάνει στο ματς.
Σωστά ειπώθηκε: ΜΜ την Τετάρτη
MANIAKOS έγραψε:Μακαρι μεχρι το τελος της χρονιας ο τσιριλο να γινει 4ος να τον προσπερασει και ο κατσικας...
λαθος σειρα εχεις...μετα τον 3ο εχουμε και λεμε: ιντζιδης,κουρδακης,τα σεντερ μπακ απο την κατω των 20,τα σεντερ μπακ απο την κατω των 17,τα σεντερ μπακ απο το εφηβικο,το παιδικο,το τζουνιορ,εγω,εσυ,ολοι μας(καθαροαιμοι που σας αρεσει να το λετε και φυτα),ο καντινιερης,ο σπικερ,ο τυπος που πουλαει πασατεμπος,ο αγνωστος στρατιωτης,ο αγνωστος ποντιος πολεμιστης,ο αγνωστος σκετο,το αγαλμα της ελευθεριας,το κερινο ομοιωμα του μπεκενμπαουερ,ο τιποτας,ο κανενας,η επιλογη του να παιξουμε χωρις σεντερ μπακ και μετα ο μπρουνο....
Ρε συ Σέρα νόμιζα ότι όλος αυτός ο πρόλογος που κάνεις αφορά τον Μπάφι και ξεκίνησα να γράφω
''Είπαμε ρε αδερφέ αλλά όχι και έτσι'' μέχρι που κατάλαβα ότι αναφέρεσαι στον Τσιρίλο .
Και λίγα χώνεις....
Ίσως ο χειρότερος σέντερμπακ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια.
Γιά πιο παλιά δεν ξέρω αν και αμφιβάλω αν υπήρξε ποτέ σε όλη την ιστορία του ΠΑΟΚ.
Πάντως για ατάκα πάει το εξής
''ο αγνωστος στρατιωτης,ο αγνωστος ποντιος πολεμιστης,ο αγνωστος σκετο,το αγαλμα της ελευθεριας,το κερινο ομοιωμα του μπεκενμπαουερ,ο τιποτας,ο κανενας,η επιλογη του να παιξουμε χωρις σεντερ μπακ και μετα ο μπρουνο....''

''Είπαμε ρε αδερφέ αλλά όχι και έτσι'' μέχρι που κατάλαβα ότι αναφέρεσαι στον Τσιρίλο .
Και λίγα χώνεις....
Ίσως ο χειρότερος σέντερμπακ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια.
Γιά πιο παλιά δεν ξέρω αν και αμφιβάλω αν υπήρξε ποτέ σε όλη την ιστορία του ΠΑΟΚ.
Πάντως για ατάκα πάει το εξής
''ο αγνωστος στρατιωτης,ο αγνωστος ποντιος πολεμιστης,ο αγνωστος σκετο,το αγαλμα της ελευθεριας,το κερινο ομοιωμα του μπεκενμπαουερ,ο τιποτας,ο κανενας,η επιλογη του να παιξουμε χωρις σεντερ μπακ και μετα ο μπρουνο....''

ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΝΙΩΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΤΟΣΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΑΘΟΣ!
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο ρε Σώτο! Όχι γιατί είσαι παίχτης του 9 ή του 10, αλλά γιατί αν και κινείσαι κοντά στο 6, αυτό προσφέρεις σε κάθε αγώνα! Η ψυχή και η διάθεση δεν αντικαθίστανται!
παίκτες όπως ο συγκεκριμένος, πρέπει να αδειάζουν τη γωνιά.
αν έχει πάθος ας έρθει στην κερκίδα να φωνάζει μαζί μας
σε ποιά άλλη ομάδα α εθνικής θα έπαιζε? σίγουρα πάντως όχι πάνω από 10η θέση
Μια χαρά είναι ο Μπαλάφας. Για τον ρόλο που έχει, είναι χρήσιμος. Για 4ο-5ο χαφ και 4ο στόπερ είναι εντάξει.
- paoki_sweden
danirifle έγραψε:παίκτες όπως ο συγκεκριμένος, πρέπει να αδειάζουν τη γωνιά.
he wouldnt even play in my team 7 division uppsala sweden!
Σε μερικά πράγματα δεν χωράνε πολλές αναλύσεις.
Καλό παιδί ο Μπαλάφας, με καλή ψυχή.
Τέτοιοι παίκτες όμως ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να παίζουν στον ΠΑΟΚ.
Καλό παιδί ο Μπαλάφας, με καλή ψυχή.
Τέτοιοι παίκτες όμως ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να παίζουν στον ΠΑΟΚ.
- Sladjan Spasić
Με στεναχωρεί αφάνταστα,ο τρόπος που συμπεριφέρονται ορισμένοι οπαδοί μας σε κάποιους ποδοσφαιριστές μας.Είναι λογικό και αναγκαίο να τους ασκείται κριτική και μάλιστα αυστηρή,λόγω των υψηλών προσδοκιών μιας ομάδας όπως ο Π.Α.Ο.Κ. .Πολλές φορές όμως παρατηρώ ότι αυτή η ‘‘κριτική’’ στερείται λογικών επιχειρημάτων,με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται από εμπάθεια,που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει.Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι οφείλεται στην τάση για αυτοεπιβεβαίωση που έχουμε οι περισσότεροι,σχετικά με τις ποδοσφαιρικές μας κρίσεις.Για'μένα ο εκάστοτε αθλητής οποιουδήποτε τμήματος του συλλόγου,θα πρέπει να κρίνεται βάσει του συνδυασμού:οικονομικές απολαβές-προσφορά-συμπεριφορά,αναλογικά.Ο Μπαλάφας κατά τη γνώμη μου έχει θέση στην ομάδα,λαμβάνοντας υπ'όψιν όλα τα παραπάνω.Η απαξίωση σε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ανεξαρτήτως προσφοράς,πιστεύω ότι μας μικραίνει ως οπαδούς και κατ'επέκταση ως σύλλογο.Πόσο μάλλον όταν γίνεται στη μέση της αγωνιστικής περιόδου,με την όποια συμμετοχή τους να θεωρείται βέβαιη,λόγω και του επιβαρυμένου προγράμματος που ακολουθεί.Δυστυχώς όμως αυτή η αρρωστημένη νοοτροπία μας,δε θα διαφοροποιηθεί ποτέ. 

- Emprostisghsoitrelamenoi
Δεν υπάρχει αναλογία χρημάτων-απόδοσης φίλε σε ότι έχει να κάνει με τον Μπαλάφα.
Ούτε κομπλεξισμός.
Αυτό μπορεί αυτό κάνει. Στον ΠΑΟΚ όμως αυτό δεν είναι αρκετό.
Το ότι είναι καλό παιδί δεν σημαίνει ότι κάνει και για ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ που θέλουμε.
Προσπάθησε πάρα πολύ ,με νύχια και με δόντια 6-7 χρόνια τώρα(και έιναι άξιος συγχαρητηρίων), να μπει στην ενδεκάδα. ΔΕΝ έγινε και δεν θα γίνει.
Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω,4ος-5ος χαφ αναγκής ή αναγκαστική αλλαγή των 4ων στόπερ. Ως εκεί.
Θες λόγο ποδοσφαιρικής χάρης (που δεν διαθέτει),θες λόγο σωματοδομής (που δεν διαθέτει,μιας και ίσως είναι ο μοναδικός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής παγκοσμίως ,εκτός τερματοφυλάκων, που αντί να έχει στραβά προς τα έξω πόδια,τα χει προς τα μέσα σαν άλλος Μιχόπουλος)θες λόγο προσφοράς,θες λόγο μυαλού ,ποδοσφαιρικού και μη (βλέπε Barman...).
Μόνο ύψος, ψυχή και καλή καρδιά.
Αν σε κάποιους αρκούν αυτά για να παίξεις μπάλα στον ΠΑΟΚ,ύστερα και από τόοοοσες αποτυχημένες ευκαιρίες, τότε ας αποδεχτούμε ότι βήμα μπροστά στα αγωνιστικό ΔΕΝ θα επιτύχεις.
Χώρια που η θέση που καλείται να καλύψει είναι η πλέον νευραλγική για μια ομάδα,αφού όλα στο μοντέρνο ποδόσφαιρο ξεκινούν από την θέση 6.
Εμπάθεια δεν είναι,εκ του αποτελέσματος και των συμμετοχών του κρίνεται ,θυμίζω εδώ και 7 χρόνια.Είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες δοθείσες ευκαιρίες.
Παρέθεσε μου εσύ φίλε Σπάσιτς λογικά επιχειρήματα για το ότι θα πρέπει ο Σωτήρης να μείνει για πολλά χρόνια γιατί είναι χρήσιμος σε προσφορά και αγωνιστική εξέλιξη ,ειδικά όταν βαυκαλιζόμαστε ότι η ομάδα κάνει reboot και ότι ανοίγει τον δρόμο σε νέα και ταλαντούχα παιδιά. Τον αυριανό ΠΑΟΚ δηλαδή.
Και γω καύλωσα όταν κουνούσε την μπλούζα στα σκουλίκια,κι εγώ καύλωσα με το γκολ στο Λβιβ κι εγώ καυλώνω με το πάθος του(κυρίως εκτός αγωνιστικού χώρου) κι εγώ γέλασα και φώναξα τα συνθήματα που τον ακολουθούν .
Πρέπει όμως να είμαστε ορθολογιστές,ρεαλιστές και όχι μόνο συναισθηματικοί.
Ούτε κομπλεξισμός.
Αυτό μπορεί αυτό κάνει. Στον ΠΑΟΚ όμως αυτό δεν είναι αρκετό.
Το ότι είναι καλό παιδί δεν σημαίνει ότι κάνει και για ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ που θέλουμε.
Προσπάθησε πάρα πολύ ,με νύχια και με δόντια 6-7 χρόνια τώρα(και έιναι άξιος συγχαρητηρίων), να μπει στην ενδεκάδα. ΔΕΝ έγινε και δεν θα γίνει.
Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω,4ος-5ος χαφ αναγκής ή αναγκαστική αλλαγή των 4ων στόπερ. Ως εκεί.
Θες λόγο ποδοσφαιρικής χάρης (που δεν διαθέτει),θες λόγο σωματοδομής (που δεν διαθέτει,μιας και ίσως είναι ο μοναδικός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής παγκοσμίως ,εκτός τερματοφυλάκων, που αντί να έχει στραβά προς τα έξω πόδια,τα χει προς τα μέσα σαν άλλος Μιχόπουλος)θες λόγο προσφοράς,θες λόγο μυαλού ,ποδοσφαιρικού και μη (βλέπε Barman...).
Μόνο ύψος, ψυχή και καλή καρδιά.
Αν σε κάποιους αρκούν αυτά για να παίξεις μπάλα στον ΠΑΟΚ,ύστερα και από τόοοοσες αποτυχημένες ευκαιρίες, τότε ας αποδεχτούμε ότι βήμα μπροστά στα αγωνιστικό ΔΕΝ θα επιτύχεις.
Χώρια που η θέση που καλείται να καλύψει είναι η πλέον νευραλγική για μια ομάδα,αφού όλα στο μοντέρνο ποδόσφαιρο ξεκινούν από την θέση 6.
Εμπάθεια δεν είναι,εκ του αποτελέσματος και των συμμετοχών του κρίνεται ,θυμίζω εδώ και 7 χρόνια.Είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες δοθείσες ευκαιρίες.
Παρέθεσε μου εσύ φίλε Σπάσιτς λογικά επιχειρήματα για το ότι θα πρέπει ο Σωτήρης να μείνει για πολλά χρόνια γιατί είναι χρήσιμος σε προσφορά και αγωνιστική εξέλιξη ,ειδικά όταν βαυκαλιζόμαστε ότι η ομάδα κάνει reboot και ότι ανοίγει τον δρόμο σε νέα και ταλαντούχα παιδιά. Τον αυριανό ΠΑΟΚ δηλαδή.
Και γω καύλωσα όταν κουνούσε την μπλούζα στα σκουλίκια,κι εγώ καύλωσα με το γκολ στο Λβιβ κι εγώ καυλώνω με το πάθος του(κυρίως εκτός αγωνιστικού χώρου) κι εγώ γέλασα και φώναξα τα συνθήματα που τον ακολουθούν .
Πρέπει όμως να είμαστε ορθολογιστές,ρεαλιστές και όχι μόνο συναισθηματικοί.
ένα λόγος που μένει στην ομάδα φαντάζομαι ότι ειναι το γεγονός ότι μια ομάδα για να πάει μπροστά θέλει παραπάνω από μια καλή ή πολύ καλή εντεκάδα.και επειδή 2 ισάξιες εντεκάδες δεν μπορει να υπάρξουν σε μια ομάδα.μια ομάδα θέλει και τους χαμάληδες
Μακάρι να είχαμε την πολυτέλεια να έχουμε 25 παιχταράδες χωρίς να υστερεί κανένας. Αλλά επειδή τώρα είμαστε μάλλον στο άλλο άκρο, το ρόστερ συμπληρώνεται αναγκαστικά από παίχτες χαμηλότερου επιπέδου. Ο Μπαλάφας για 4ο-5ο χαφ και λύση ανάγκης στα στόπερ δεν με χαλάει καθόλου αυτή τη στιγμή. Το έχω ξαναπεί: Έλληνες παίχτες ψιλοάμπαλοι, με χαμηλό προφίλ, που σκυλιάζουν για την ομάδα και γίνονται χαμάληδες, είναι πάντα χρήσιμοι σε μια ομάδα. Δείτε αν θέλετε και μερικά παραδείγματα απ'το ποκ (Πάντος, Γεωργέας, Γκούμας κ.ά. που ηταν αμπαλοι αλλά κατα καιρούς βοήθησαν). Να το πω κι αλλιώς; Ο Μπαλάφας με το πάθος του και την τρέλα του θα σου παίξει υποφερτά με τις μικρομεσαίες ομάδες και θα σου βάλει και 3-5 γκολ τη χρονιά. Γιατί να το ψάξεις αυτό στον τάδε απίθανο -ιτς ή -ίνιο ή -ίνι ή -αο ή -έσκου, ρισκάροντας περισσότερα φράγκα; Το ότι δεν κάνει για βασικός ο Μπαλάφας στον ΠΑΟΚ που θέλουμε, ούτε συζήτηση να γίνεται. Εννοείται! Αλλά στην κατάσταση που είμαστε τώρα, μόνο ο Μπαλάφας δεν μου φταίει.