Γιώργος Δώνης

Μπαρκαρούτσος

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όσο κι αν θέλω να χχχχχχχχχχχ αμέσως, ξέρω ότι το να φύγει τώρα θα κάνει κακό στην ομάδα! Γενικά δεν πρέπει να φύγει πριν τον Μάιο, για ευνόητους λόγους...

* Για έναν περίεργο λόγο, εκεί στα bold, δεν πατιόταν το "π"...

Ηταν ανάγκη?
Argonaut4
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

γιατί θα κάνει κακό στην ομάδα αν φύγει τώρα??
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ρόμαν, βάσει ποιων λόγων θα κάνει κακό στην ομάδα?
Οικονομικό ή αγωνιστικό?
Γιατί οικονομικό υπάρχουν 2 όροι στο συμβόλαιό του, που αυτό μέχρι το Μάιο δεν παίζει ούτε με σφαίρες...
Αγωνιστικά γιατί, θα στεναχωρεθούν οι παίκτες ή παίζουμε τόσο καλά και θα χαλάσει το ....πλάνο..?

Εγώ λέω ότι στα επόμενα 2 παιχνίδια παίζει το κεφάλι του..
Μπαρκαρούτσος

Αν φύγει τώρα, θα έρθει ένας προπονητής επιπέδου (επιβάλλεται να έρθει τέτοιος) ο οποίος θα δυσκολευτεί, λόγω πίεσης χρόνου, να κάνει μια ομάδα ΔΙΚΗ ΤΟΥ! Κι αν αρχίσουν τα στραβοπατήματα, θα ζητάει πίστωση χρόνου, αλλά ο απαιτητικός λαός του Π.Α.Ο.Κ. δεν θα τα δεχτεί και θα ασκήσει πίεση... Βέβαια, τώρα έχεις Ivan, οπότε στα *ρχίδια του τι θα πει η κερκίδα, αλλά ισχύει αυτό που λέω στην αρχή έτσι κι αλλιώς..!
Νομίζω και ο Santos δεν ήρθε αρχή καλοκαιριού, αλλά αργά...
RoMaN έγραψε:Όσο κι αν θέλω να χχχχχχχχχχχ αμέσως, ξέρω ότι το να φύγει τώρα θα κάνει κακό στην ομάδα! Γενικά δεν πρέπει να φύγει πριν τον Μάιο, για ευνόητους λόγους...

* Για έναν περίεργο λόγο, εκεί στα bold, δεν πατιόταν το "π"...

Ηταν ανάγκη?
Argonaut4
Sorry, είπα μια φορά να κάνω ότι ξεφεύγω... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BF%CF%85

Μετά με λέτε εμπαθή......το παιδάκι.....εισπράτει κλίμα από τον μπαμπά. ;)

Πέρα απο τη πλάκα είναι πολύ χοντρό......!
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Είπαμε να μείνει. Δεν μπορεί η ομάδα να αλλάξει πάλι προπονητή είναι ασόβαρα πράγματα αυτά.
Αλλά επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει, το πράγμα δεν τσουλάει.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Argonaut4 έγραψε:http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CF%82/%CE%BC%CE%BC%CE%B5/item/37236-%CE%BA%CF%8C%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CF%85

Μετά με λέτε εμπαθή......το παιδάκι.....εισπράτει κλίμα από τον μπαμπά. ;)

Πέρα απο τη πλάκα είναι πολύ χοντρό......!
Ναι και δεν νομίζω ότι αφορά το ΠΑΟΚμάνια.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ρόμαν, το θα δυσκολευτεί είναι στην θεωρία, στην πράξη αυτή η ομάδα δεν κάνει ούτε τα βασικά..
Δηλ τώρα δεν έχεις στραβοπατήματα?
Που η διαφορά?Παίζεις ,κάνεις ευκαιρίες?

Είπαμε, ο Σάντος ήρθε αλλά οι παίκτες σκοπίμως έγιναν σαρδέλες για να κτιστεί μια νέα ομάδα με προσωπικότητα..
Τώρα κανένας δεν θεωρεί σαρδέλα, ούτε τον Κλάους, ούτε τον Κατσικά, ούτε τον Σάλπι, ούτε τον Φωτάκη, ούτε τον Λαζάρ, ούτε κανένα από τα πιτσιρίκια πλην 2-3 το πολύ παικτών..
Όσοι ονειρεύονται καμιά ντουζίνα παίκτες από τον Ιβάν κάνουν λάθος..
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

RoMaN έγραψε:Αν φύγει τώρα, θα έρθει ένας προπονητής επιπέδου (επιβάλλεται να έρθει τέτοιος) ο οποίος θα δυσκολευτεί, λόγω πίεσης χρόνου, να κάνει μια ομάδα ΔΙΚΗ ΤΟΥ! Κι αν αρχίσουν τα στραβοπατήματα, θα ζητάει πίστωση χρόνου, αλλά ο απαιτητικός λαός του Π.Α.Ο.Κ. δεν θα τα δεχτεί και θα ασκήσει πίεση... Βέβαια, τώρα έχεις Ivan, οπότε στα *ρχίδια του τι θα πει η κερκίδα, αλλά ισχύει αυτό που λέω στην αρχή έτσι κι αλλιώς..!

Εγώ πιστεύω πως αν έρθει προπονητής επιπέδου, καλύτερα να έρθει τώρα ώστε μεχρι τον ιούνιο να έχει εγκλιματιστεί στην ομάδα και να ξέρει ακριβώς ποιους παίκτες να ζητήσει το καλοκαίρι :D
Είναι που είναι η χρονιά μεταβατική , ας μεταβούμε σε κάτι καλύτερο λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Χωρίς εμπάθεια θα κάνω μια πρόβλεψη... Μετά το αποψινό καλώς ή κακώς ο Δώνης μετράει ανάποδα.. Το κόβο για Χριστούγεννα..
Και όχι για το αποτέλεσμα ούτε για την αποψινή εμφάνιση... Αλλα δείχνει ότι το έχει πάρει απόφαση... γιαυτό και οι φτηνές δικαιολογίες Το έργο τόχω ξαναδει χιλιάδες φορές στην ελλάδα!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

panta έγραψε:
RoMaN έγραψε:Αν φύγει τώρα, θα έρθει ένας προπονητής επιπέδου (επιβάλλεται να έρθει τέτοιος) ο οποίος θα δυσκολευτεί, λόγω πίεσης χρόνου, να κάνει μια ομάδα ΔΙΚΗ ΤΟΥ! Κι αν αρχίσουν τα στραβοπατήματα, θα ζητάει πίστωση χρόνου, αλλά ο απαιτητικός λαός του Π.Α.Ο.Κ. δεν θα τα δεχτεί και θα ασκήσει πίεση... Βέβαια, τώρα έχεις Ivan, οπότε στα *ρχίδια του τι θα πει η κερκίδα, αλλά ισχύει αυτό που λέω στην αρχή έτσι κι αλλιώς..!

Εγώ πιστεύω πως αν έρθει προπονητής επιπέδου, καλύτερα να έρθει τώρα ώστε μεχρι τον ιούνιο να έχει εγκλιματιστεί στην ομάδα και να ξέρει ακριβώς ποιους παίκτες να ζητήσει το καλοκαίρι :D

Α να γιάσεις ......το λέμε εδώ και πόσο.....καιρό....σοβαρό προπονήτή τώρα.....η χρονιά είναι που είναι σκατά......το καλοκαίρι θα είναι έτοιμος.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Αρχίζει να μ'αρέσει εδώ πέρα!!!!!!! Ακούω για μια φορά σοβαρές και ελπιδοφόρες απόψεις!!!!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Το παιδάκι του Δώνη προφανώς ακούει τι λέει ο μπαμπάς για τον Παυλάρα και κάνει like σε συγκεκριμένες σελίδες. Ο νοών νοείτω!
:pano:
Μπαρκαρούτσος

panta έγραψε:

Συμφωνώ μαζί σου. Αυτή είναι η άλλη όψη του νομίσματος. Αν είναι να έρθει πριν τον Μάιο, να έρθει ΤΩΡΑ. Όχι αύριο, ΤΩΡΑ! Κάθε μέρα που περνά είναι χαμένος χρόνος από την δουλειά του καινούριου.. Αν στην Π.Α.Ε. τους έρθει η ιδέα τον Φλεβάρη που θα 'μαστε 3οι (πχ) και έρθει ο νέος coach τον Μάρτιο, να το βράσω, δεν θα έχει χρόνο να κάνει τίποτα!
Ή σήμερα, ή τον Μάιο.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Ο Γκαρσία είναι ο ηγέτης της άμυνας που ψάχνει ο Δώνης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”