Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Δεν μου αρέσει.
Η ριγέ θέλω να είναι σαν την φετινή ΑΛΛΑ να υπερισχύει το μαύρο και οχι το λευκό. Λεπτομέρεια...
Η ριγέ θέλω να είναι σαν την φετινή ΑΛΛΑ να υπερισχύει το μαύρο και οχι το λευκό. Λεπτομέρεια...
- pirate_salonica
Κι εγώ με το Πάμε Στοίχημα κολλάω.
Α,όσο για το άσπρο πλαίσιο πίσω,υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει στην φανέλα της Σούπερ Λιγδ...
Είναι κανονισμός της ΟΥΕΦΑ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να υπάρχει ένα χρώμα εκεί που είναι νούμερα-ονόματα εκτός και αν φαίνονται καλά από μακριά π.χ. Μπάρτσα ή Ίντερ.Η Ατλέτικο απόσο ξέρω είχε ένα κόκκινο πλαίσιο... Λογικά στη Σούπερλιγδ τα νούμερα θα μπουν διαφορετικά.
Φίλε Γιαννενιώτη εννοείς ότι δε σου αρέσει της Μπόκα? Ούτε και μένα μ αρέσει.Έχει κίτρινο απάνω (
),και πάρα πολλές ρίγες 
Α,όσο για το άσπρο πλαίσιο πίσω,υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει στην φανέλα της Σούπερ Λιγδ...
Είναι κανονισμός της ΟΥΕΦΑ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να υπάρχει ένα χρώμα εκεί που είναι νούμερα-ονόματα εκτός και αν φαίνονται καλά από μακριά π.χ. Μπάρτσα ή Ίντερ.Η Ατλέτικο απόσο ξέρω είχε ένα κόκκινο πλαίσιο... Λογικά στη Σούπερλιγδ τα νούμερα θα μπουν διαφορετικά.
Φίλε Γιαννενιώτη εννοείς ότι δε σου αρέσει της Μπόκα? Ούτε και μένα μ αρέσει.Έχει κίτρινο απάνω (

- Μπαρκαρούτσος
Εμένα με άρεσε πολύ η φανέλα σαν σχέδιο, σαν ποιότητα θα την δω από κοντά.. Αν θα την κάνουν καμιά γενναιόδωρη έκπτωση τα Χριστούγεννα, μπορεί να την πάρω...
Στο "Πάμε Στοίχημα" μπροστά στη φανέλα, έψαχνα να βρω πού είναι το σελοτέιπ...
Στο "Πάμε Στοίχημα" μπροστά στη φανέλα, έψαχνα να βρω πού είναι το σελοτέιπ...
Από χθες εχω πάθει πλάκα. Με διαφορά η καλύτερη φανέλα των τελευταίων 30 χρόνων!!! Ούτε μια ατέλεια καλύτερη κι απ του '76 η φωτογραφία που έβαλε ο φίλος με τις δύο ενδεκάδες στη προηγούμενη σελίδα τα λέει όλα... Και φυσικά είναι σχέδιο αποκλειστικό για ΠΑΟΚ απ την umbro πλάκα κάνετε; τέτοιο είχε ζητήσει η παε. Όσο για τη διαφήμιση μια χαρά είναι θυμηθείτε πόσες φανέλες χάλασε το ΔΕΠΑ. Υπάρχει πιθανότητα στην Ελλάδα να μην είναι ακριβώς έτσι όπως είπε ο φίλος παραπάνω πχ οι ρίγες στη πλάτη να συνεχίζουν γιατί στην ευρώπη τις θέλουν μέσα σε πλαίσιο ή να υπάρχει κ το πρώτο μας σήμα. Και πάει κ με μαύρο κ με άσπρο σορτς. Πραγματικά δε νομίζω στο μέλλον να βγάλουμε καλύτερες φανέλες απλά διαφορετικές. Για μένα είναι τέλεια κ ρετρό κ τα πάντα. Μπράβο. Ρόμαν όχι δεν εχω σχέση με το γκραφίτι φίλε.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ φίλε. Τρελή καύλα η φανέλα η καινούργια. Νέα - δυναμική - μοντέρνα και παράλληλα ρετρό για πολλά γούστα! 

- PaOkArAsIrAkLiO
Απλά εκπληκτική φανέλα ...
Και είμαι σίγουρος ότι θα έχει και καταπληκτική ποιότητα ...
Θα πάρω και για εμένα και για τα τσακαλάκια μου ...
Μπράβο σε όποιους συμμετείχαν στον σχεδιασμό ...
Από ότι θυμάμαι παρόμοιο σχέδιο είχαν κάνει και κάποια τσακαλάκια εδώ μέσα.
Ελπίζω από του χρόνου εξίσου καλές να είναι και οι λοιπές φανέλες της ομάδας !
Και είμαι σίγουρος ότι θα έχει και καταπληκτική ποιότητα ...
Θα πάρω και για εμένα και για τα τσακαλάκια μου ...
Μπράβο σε όποιους συμμετείχαν στον σχεδιασμό ...
Από ότι θυμάμαι παρόμοιο σχέδιο είχαν κάνει και κάποια τσακαλάκια εδώ μέσα.
Ελπίζω από του χρόνου εξίσου καλές να είναι και οι λοιπές φανέλες της ομάδας !
εδώ το ιδανικό(για μένα) σχέδιο της φανέλας και χωρίς τα αυτοκόλλητα.
και γίνετε ακόμα καλύτερη με μάυρο σορτσάκι, όπως έχει στη φώτο ο Παυλάρας

και μια λεπτομέρεια που εμένα θα με ξετρέλενε περισσότερο είναι στη παρακάτω φώτο οπού ο Παυλάρας έχει εκτός από μαύρο σορτσάκι ΚΑΙ μαύρο μανίκι.

εδώ ο Παυλάρας έχει για μένα την ιδανική κλασική ΠΑΟΚτσήδικη φανέλα που θα έπρεπε να γίνει μόνιμη.
και γίνετε ακόμα καλύτερη με μάυρο σορτσάκι, όπως έχει στη φώτο ο Παυλάρας
και μια λεπτομέρεια που εμένα θα με ξετρέλενε περισσότερο είναι στη παρακάτω φώτο οπού ο Παυλάρας έχει εκτός από μαύρο σορτσάκι ΚΑΙ μαύρο μανίκι.
εδώ ο Παυλάρας έχει για μένα την ιδανική κλασική ΠΑΟΚτσήδικη φανέλα που θα έπρεπε να γίνει μόνιμη.
- Μπαρκαρούτσος
- PaOkArAsIrAkLiO