Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
-
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Ναι τους θεωρω ρατσιστες. εφοσον δεν συντρεχει αλλος λογος παρα η εθνικοτηατα τους.
Και αμα ηθελε να φερει σωστο παραδειγμα ας μας ελεγε για τον γεωργιαδη που πηγε στον γαυρο κ οταν γυρισε τον κανανε κ αρχηγο κ δεν ακουστηκε κ τπτ.
Και αμα ηθελε να φερει σωστο παραδειγμα ας μας ελεγε για τον γεωργιαδη που πηγε στον γαυρο κ οταν γυρισε τον κανανε κ αρχηγο κ δεν ακουστηκε κ τπτ.
- paok4kyriakos
- paok4kyriakos
Αλμυρός για το βαλάντιο του ΠΑΟΚ ο Βορονίν
Oριστικά εγκαταλείπεται η περίπτωση του Αντρέι Βορονίν από τους διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο ουκρανός επιθετικός αρνείται να γίνει η μετακίνησή του με τη μορφή δανεισμού. Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς δεν διαθέτουν το 1,5 εκατ. ευρώ με το οποίο κοστολογείται ο ποδοσφαιριστής και ήδη ο κ. Φερνάντο Σάντος ψάχνει για άλλες λύσεις.
Η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ δεν επιτρέπει μεγάλα ανοίγματα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο στόχος είναι πάντα ένας επιθετικός, ενώ αναμένονται παράλληλα και τα αποτελέσματα των επαφών που έχει ο τεχνικός διευθυντής κ. Σέρτζιο Κονσεϊσάο στην Ιταλία.
Στη λίστα των ποδοσφαιριστών που ακούγονται προστέθηκε το όνομα του Αργεντινού Λούκας Καστρομάν της Ρασίνγκ Κλουμπ, γνωστού από την καριέρα του στη Λάτσιο, αλλά από τον ΠΑΟΚ διαψεύστηκαν τα περί ενδιαφέροντος για τον παίκτη. Παράλληλα, οι Ματίας Βερόν, Τζο Μπιζέρα ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή και ότι είναι ελεύθεροι να βρουν ομάδα, ενώ ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι φέρεται θετικός να συνεχίσει δανεικός στον Λεβαδειακό, αλλά όχι στον Πανσερραϊκό, καθώς δεν θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα Β΄ Εθνικής. Επίσης, εξετάζεται η επιστροφή του δανεικού στον ΠΑΣ Γιάννινα Μπαλάφα, αλλά το πιθανότερο είναι η περίπτωσή του να ελεγχθεί το καλοκαίρι και όχι στην παρούσα φάση.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 24/12/2009
Oριστικά εγκαταλείπεται η περίπτωση του Αντρέι Βορονίν από τους διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο ουκρανός επιθετικός αρνείται να γίνει η μετακίνησή του με τη μορφή δανεισμού. Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς δεν διαθέτουν το 1,5 εκατ. ευρώ με το οποίο κοστολογείται ο ποδοσφαιριστής και ήδη ο κ. Φερνάντο Σάντος ψάχνει για άλλες λύσεις.
Η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ δεν επιτρέπει μεγάλα ανοίγματα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο στόχος είναι πάντα ένας επιθετικός, ενώ αναμένονται παράλληλα και τα αποτελέσματα των επαφών που έχει ο τεχνικός διευθυντής κ. Σέρτζιο Κονσεϊσάο στην Ιταλία.
Στη λίστα των ποδοσφαιριστών που ακούγονται προστέθηκε το όνομα του Αργεντινού Λούκας Καστρομάν της Ρασίνγκ Κλουμπ, γνωστού από την καριέρα του στη Λάτσιο, αλλά από τον ΠΑΟΚ διαψεύστηκαν τα περί ενδιαφέροντος για τον παίκτη. Παράλληλα, οι Ματίας Βερόν, Τζο Μπιζέρα ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή και ότι είναι ελεύθεροι να βρουν ομάδα, ενώ ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι φέρεται θετικός να συνεχίσει δανεικός στον Λεβαδειακό, αλλά όχι στον Πανσερραϊκό, καθώς δεν θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα Β΄ Εθνικής. Επίσης, εξετάζεται η επιστροφή του δανεικού στον ΠΑΣ Γιάννινα Μπαλάφα, αλλά το πιθανότερο είναι η περίπτωσή του να ελεγχθεί το καλοκαίρι και όχι στην παρούσα φάση.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 24/12/2009
-
Εγω γιατι εχω ενα προαισθημα οτι ο Μπαλαφας εχει τελειωσει απο τον ΠΑΟΚ? Πιστευω αν και ελπιζω να διαψευστω, οτι αν φυγει αλλου δανεικος θα εχει την ιδια καταληξη με τον Κοντεων, με τον Ελευθεριαδη και σια. Τον ειδα σε μερικα ματς φετος και ουτε δειγμα βελτιωσης ουτε στην πασα, στην ταχυτητα και σαν συνολο. Πιστευω πως με τα αμυντικα χαφ που εχουμε δε θα μπορεσει να εχει χωρο αν δεν βελτιωθει.
- ΑποστόληςΑ
Ο Σαλπιγγίδης αργεί;Maximus έγραψε:Ο Ρικελμε αργει; (Αποστολης speaking)
(προσαρμογή στα νέα δεδομένα)!
- sidpanos
το τελευταίο οφ τοπικ ήταν και το τελευταίο πραγματικά σε αυτο το τόπικ...
οτιδήποτε άλλο θα σβήνεται γτ είναι οφ τόπικ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΜ Ή ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΌΠΙΚ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
οτιδήποτε άλλο θα σβήνεται γτ είναι οφ τόπικ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΜ Ή ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΌΠΙΚ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
-
Εγώ γιατί έχω προαίσθημα ότι ο Μπαλάφας θα είναι απαραίτητος στο μέλλον?Όχι για την ποιότητα του που είναι αποδεδειγμένη αλλα φαντάσου στην 11ada σαλπιγγίδης vierinia messi των φτωχών η κριστιάνο και "βιτολο" όλοι τους 1,60 άρα νομίζω ότι ο Μπαλάφας είναι πολύ σημαντικόςDj_timo έγραψε:Εγω γιατι εχω ενα προαισθημα οτι ο Μπαλαφας εχει τελειωσει απο τον ΠΑΟΚ? Πιστευω αν και ελπιζω να διαψευστω, οτι αν φυγει αλλου δανεικος θα εχει την ιδια καταληξη με τον Κοντεων, με τον Ελευθεριαδη και σια. Τον ειδα σε μερικα ματς φετος και ουτε δειγμα βελτιωσης ουτε στην πασα, στην ταχυτητα και σαν συνολο. Πιστευω πως με τα αμυντικα χαφ που εχουμε δε θα μπορεσει να εχει χωρο αν δεν βελτιωθει.
-
johannes-4 έγραψε:Εγώ γιατί έχω προαίσθημα ότι ο Μπαλάφας θα είναι απαραίτητος στο μέλλον?Όχι για την ποιότητα του που είναι αποδεδειγμένη αλλα φαντάσου στην 11ada σαλπιγγίδης vierinia messi των φτωχών η κριστιάνο και "βιτολο" όλοι τους 1,60 άρα νομίζω ότι ο Μπαλάφας είναι πολύ σημαντικόςDj_timo έγραψε:Εγω γιατι εχω ενα προαισθημα οτι ο Μπαλαφας εχει τελειωσει απο τον ΠΑΟΚ? Πιστευω αν και ελπιζω να διαψευστω, οτι αν φυγει αλλου δανεικος θα εχει την ιδια καταληξη με τον Κοντεων, με τον Ελευθεριαδη και σια. Τον ειδα σε μερικα ματς φετος και ουτε δειγμα βελτιωσης ουτε στην πασα, στην ταχυτητα και σαν συνολο. Πιστευω πως με τα αμυντικα χαφ που εχουμε δε θα μπορεσει να εχει χωρο αν δεν βελτιωθει.
H ποιοτητα του ειναι αποδεδειγμενη?
- fofanaserres
Φίλε κι εγώ ψηλός είμαι,1.87.Λες να μαι απαραίτητος για την ομάδα?Και τι εννοείς ότι η ποιότητά του είναι αποδεδειγμένη?Απ τα 18 στον ΠΑΟΚ.5 χρόνια,και μηδέν εξέλιξη...johannes-4 έγραψε:Εγώ γιατί έχω προαίσθημα ότι ο Μπαλάφας θα είναι απαραίτητος στο μέλλον?Όχι για την ποιότητα του που είναι αποδεδειγμένη αλλα φαντάσου στην 11ada σαλπιγγίδης vierinia messi των φτωχών η κριστιάνο και "βιτολο" όλοι τους 1,60 άρα νομίζω ότι ο Μπαλάφας είναι πολύ σημαντικόςDj_timo έγραψε:Εγω γιατι εχω ενα προαισθημα οτι ο Μπαλαφας εχει τελειωσει απο τον ΠΑΟΚ? Πιστευω αν και ελπιζω να διαψευστω, οτι αν φυγει αλλου δανεικος θα εχει την ιδια καταληξη με τον Κοντεων, με τον Ελευθεριαδη και σια. Τον ειδα σε μερικα ματς φετος και ουτε δειγμα βελτιωσης ουτε στην πασα, στην ταχυτητα και σαν συνολο. Πιστευω πως με τα αμυντικα χαφ που εχουμε δε θα μπορεσει να εχει χωρο αν δεν βελτιωθει.
Χρόνια πολλά αδερφέ.Realcon έγραψε: Αδερφέ χρόνια πολλά και καλά μέσα από την καρδιά μου!!!
Δεν ξεχώρισα τον ευατό μου αδερφέ.
Δεν κατάλαβες αυτό που είπα. Έχω σημειώσει με μεγάλα γράματα αυτά που λες με αυτά που είπα.
Συμφωνώ στο ότι είμαστε μεγάλος ΛΑΟΣ.
Και πάλι χρόνια πολλά και να είσαι καλά!
Με τιμή:
Realcon.
Συμφωνούμε!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Συμφωνω απολυτα ο μπαλαφας τοσα χρονια στην ομαδα δεν ειχε καποια εξελιξη...Δεν κανει για την ομαδα πλεον και ειδικα τωρα που εχουμε μεγαλες φιλοδοξιες.....
-
ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Η ΒΑΝΔΗ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.