Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

@giapas

Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι το τι ρόστερ θα διαμορφωθεί στο τέλος. Ο Μαξίμοβιτς είναι εν δυνάμει σταθερά σε ρόστερ πρωταθλητισμού και θα έρθει με συμβόλαιο τριετίας. Το να προτιμηθεί για λόγους βιασύνης ένας παίκτης επιπέδου Σβαμπ μακροπρόθεσμα θα είναι λάθος επιλογή.

Υπάρχουν χρονιές που έχεις μια έτοιμη ομάδα και δεν χρειάζεσαι προσθαφαιρέσεις όπως το καλοκαίρι του 2018. Τα τελευταία χρόνια κάθε καλοκαίρι αλλάζουν οι μισοί βασικοί, σε μια τέτοια συνθήκη θα πρέπει να επιλέξεις αν θα πας σε γρήγορες κινήσεις για να είσαι έτοιμος στα προκριματικά ή αν θα λοκάρεις και θα περιμένεις τους καλύτερους δυνατούς στόχους οι διαπραγματεύσεις με τους οποίους μπορεί να τραβήξουν περισσότερο σε διάρκεια.

Αν επιλέξεις το πρώτο το πιθανότερο είναι του χρόνου το καλοκαίρι να πρέπει ξανά να αλλάξεις την μισή ομάδα.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

τσουχτερος ο γκικα

αλλα του δε ποιντ

δηλαδη ο Κολκας μας λεει οτι η δουλεια εγινε αλλα ο ιβαν ειπε ειμαι στην βιλα γαληνη και βρηκα τη γαληνη μου τα λεμε απο βδομαδα η οταν και αν περασει η ομαδα τους κροατες

ασοβαρο αν συμβαινει, ασοβαρο αν δεν συμβαινει και τολμαει ενας δημοσιογραφος να λεει τετοια πραγματα, ασοβαη φαση γενικα.

15 αυγουστου και ο προπονητης δεν εχει στα χερια του τον κινητηριο μοχλο της ομαδας, ολα τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτό που λέει ο Γκίκα ναι μεν αντισταθμίζεται από την πολύ μεγάλη πρόσφατη χασουρα, όμως στη βάση του είναι σωστό.

Εξ αρχής δεν έπρεπε να φέρεται τόσο αγαρμπα η ΠΑΕ επί Σαββίδη μια του ύψους μια του βάθους.

Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ αλεύρι είμαστε επί Ιβάν τόσα χρόνια και είναι το πιο μεγάλο προβλημα
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

gika έγραψε:
Συγγνώμη αλλά όλο το επιχείρημα σου είναι γύρω από τον Μαξίμοβιτς αλλά αν πας σήμερα στην προπόνηση θα δεις τον Βρακα στη θέση του.

Για εμένα τα δεδομένα είναι τα εξής:

Αν ο ΠΑΟΚ είχε φέρει Οζντοεφ και Μαξίμοβιτς και ένα ποιοτικό εξτρέμ πριν ένα μήνα, θα είχε πολύ καλύτερες πιθανότητες να μπει Ευρώπη. Αν έμπαινε θα έβγαζε τα λεφτά του. Αν όχι θα έμπαινε μέσα 3-4 εκατομμύρια.

Για εμένα εκεί έρχεται ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος.

Δεν τον θέλω να κου φέρνει πανάκριβους παίκτες. Τον θέλω για μαξιλαράκι. Αν ένα στοίχημα δεν αποδώσει φέτος, να βάλει αυτός τα 3-4 εκατομμύρια αντί να θυσιάσουμε άλλες 2-3 χρονιές.

Το να παίρνουμε παίκτες αν μπούμε Ευρώπη το κάναμε και προ Ιβαν.

Με Ιβαν ηλπιζα στο να παίρνουμε παίκτες για να μπούμε Ευρώπη.

Ρευστότητα και μαξιλαράκι ασφαλείας. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο ρόλος του από την πρώτη μέρα.

Ούτε τις σπατάλες με Μπερμπάτοφ ούτε τις γυφτιές που γίνονται για 50 και 100 χιλιάρικα.
Σωστότατος
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Σουριναμέζος έγραψε:@giapas

Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι το τι ρόστερ θα διαμορφωθεί στο τέλος. Ο Μαξίμοβιτς είναι εν δυνάμει σταθερά σε ρόστερ πρωταθλητισμού και θα έρθει με συμβόλαιο τριετίας. Το να προτιμηθεί για λόγους βιασύνης ένας παίκτης επιπέδου Σβαμπ μακροπρόθεσμα θα είναι λάθος επιλογή.

Υπάρχουν χρονιές που έχεις μια έτοιμη ομάδα και δεν χρειάζεσαι προσθαφαιρέσεις όπως το καλοκαίρι του 2018. Τα τελευταία χρόνια κάθε καλοκαίρι αλλάζουν οι μισοί βασικοί, σε μια τέτοια συνθήκη θα πρέπει να επιλέξεις αν θα πας σε γρήγορες κινήσεις για να είσαι έτοιμος στα προκριματικά ή αν θα λοκάρεις και θα περιμένεις τους καλύτερους δυνατούς στόχους οι διαπραγματεύσεις με τους οποίους μπορεί να τραβήξουν περισσότερο σε διάρκεια.

Αν επιλέξεις το πρώτο το πιθανότερο είναι του χρόνου το καλοκαίρι να πρέπει ξανά να αλλάξεις την μισή ομάδα.
Αν κάποιος βάζει το χέρι στη φωτιά ότι ανεξάρτητα από τη πορεία μας στην Ευρώπη, θα έρθει ο παίκτης συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό μαζί σου. Επειδή πιστεύω ότι δε θα συμβεί αυτό , για αυτό γράφω ότι γραφω
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε:Συγνώμη αλλά η αρδοπληροφορηση δεν μιλάει για δυσκολίες. Μιλάει για απόφαση του Ιβάν να παγώσει την υπόθεση.
Ο καθένας επιλέγει τι να κρατήσει και τι να πιστέψει από αυτά που διαβάζει και ακούει.
Δεν βλέπω καμία διαφορά σε αυτό που έγραψες. Ως δυσκολία στο να γίνει η μεταγραφή είναι και αυτό. Ειδικά ότι έχει να κάνει με τον Ιβάν, μόνο δυσκολίες φέρνει εδώ και 4 χρόνια στις μεταγραφές.
Σπάνια θα λειτουργήσει υπέρ της άμεσης ολοκλήρωσης μιας μεταγραφής.

Σχετικά με την αρδοπληροφόρηση, νομίζω από εκεί μάθαμε και λέγαμε διαρκώς το "ο Μαξίμοβιτς θέλει να έρθει σαν τρελός στον ΠΑΟΚ". Άρα κακώς το πιστέψαμε και αυτό. Κάλλιστα μπορεί να είναι και αυτό μια ακόμα μούφα τους..
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

gika έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:@kritikos44

Μια ερώτηση, πέρσι η πεντάδα στα χαφ ήταν η εξής:

1. Douglas
2. Dantas
3. Schwab
4. Filipe
5. Kurtic (ανενεργός)

Η φετινή πιθανότατα θα είναι η εξής:

1. Maksimovic
2. Ozdoev
3. Schwab
4. Τσιγγάρας
5. Filipe

Ποια πεντάδα θεωρείς ποιοτικότερη?

Τώρα αν δεν έρθει ο Σέρβος και η εναλλακτική είναι πολύ χαμηλότερου επιπέδου τότε ναι να το συζητήσουμε
Συγγνώμη αλλά όλο το επιχείρημα σου είναι γύρω από τον Μαξίμοβιτς αλλά αν πας σήμερα στην προπόνηση θα δεις τον Βρακα στη θέση του.

Για εμένα τα δεδομένα είναι τα εξής:

Αν ο ΠΑΟΚ είχε φέρει Οζντοεφ και Μαξίμοβιτς και ένα ποιοτικό εξτρέμ πριν ένα μήνα, θα είχε πολύ καλύτερες πιθανότητες να μπει Ευρώπη. Αν έμπαινε θα έβγαζε τα λεφτά του. Αν όχι θα έμπαινε μέσα 3-4 εκατομμύρια.

Για εμένα εκεί έρχεται ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος.

Δεν τον θέλω να κου φέρνει πανάκριβους παίκτες. Τον θέλω για μαξιλαράκι. Αν ένα στοίχημα δεν αποδώσει φέτος, να βάλει αυτός τα 3-4 εκατομμύρια αντί να θυσιάσουμε άλλες 2-3 χρονιές.

Το να παίρνουμε παίκτες αν μπούμε Ευρώπη το κάναμε και προ Ιβαν.

Με Ιβαν ηλπιζα στο να παίρνουμε παίκτες για να μπούμε Ευρώπη.

Ρευστότητα και μαξιλαράκι ασφαλείας. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο ρόλος του από την πρώτη μέρα.

Ούτε τις σπατάλες με Μπερμπάτοφ ούτε τις γυφτιές που γίνονται για 50 και 100 χιλιάρικα.
Πάνω κάτω αυτά σκέφτομαι και εγώ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

,Σιγά μην πάρεις τον Μαξίμοβιτς αν την Παρασκευή πρωί είσαι εκτός Ευρώπης ...λες και δεν μάθαμε από τα περσινά!!

Ενώ ο βαζελος, του λείπει αμυντικό χαφ, πάει στην Φενέρ και τα σκάει, περάσει δεν περάσει την Μαρσέιγ.

Από το 2019 και μετά, κάθε πέρυσι και καλύτερα....
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Όχι και τόσο οφ τόπικ μιας και εδώ το διάβασα περίπου 170 φορές, οπότε θέλω να το ρωτήσω για όποιον ξέρει.
Ξεκαθαρίζω πως εγώ λέω πως ΔΕΝ ξέρω.

Όταν λέτε πόσο μέσα μπήκαμε για μια οποιαδήποτε χρήση, από που βγάζετε το ποσό αν όχι από τις ΑΜΚ;
Δηλαδή γράφει το άλλο το κουνάβι ο κλόκας πως πέρσι πχ μπήκαμε μέσα 25 χαρτιά. Ok. Η ΑΜΚ τότε ήταν 25 χαρτιά;
Λογιστής δεν είμαι, αλλά από αυτά που ΔΕΝ ξέρω, μπορώ να πω πως κάθε εταιρεία προχωράει σε ΑΜΚ όταν προκύπτουν ζημίες.
Κάνω κάπου λάθος;
Και τέλος, αν θυμάμαι καλά, η τελευταία ΑΜΚ ήταν 3 εκατομμύρια και ο Ιβάν έβαλε 1.5. Κάνω επίσης λάθος;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Athens έγραψε:εκτος του Μαξιμοβιτς που ειναι ακριβος δεν υπαρχει στον κοσμο αλλος χαφ που να κοστιζει τα μισα λεφτα και να μας κανει?
αν οχι τοτε χρειαζονται απολυση ολοι οι σκαουτερ
Έτσι κι αλλιώς χρειαζόμαστε και άλλο χαφ ακόμα και αν παρθεί ο Maksimovic ( προσωπικά δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος.Οι δουλειές αυτές με ποιοτικούς παίκτες γίνονται τσακ μπαμ όπως ο Βαζελος με Vilena και Arao και όχι με λιβανισμα μηνών μπας και μας βγεί κάνα κατοσταρικο πιο φθηνός ) Ακόμα και με Maksimovic λοιπόν δεν βγαίνει η χρονιά με μόνες αξιόπιστες λύσεις τον Ozdoev( δεν τον ξέρω τον ποδοσφαιριστή, μακάρι να βγεί) και ίσως Τσιγγάρα.Ο Schwab είναι σε ελεύθερη πτώση και μοιράζει δώρα σε κάθε αγώνα στους αντιπάλους και ο Filipe είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό.Με τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα των ομάδων θα έχουμε μαχη τίτλου μεταξύ βαζελου και Χάρτινης που δείχνουν να ξεφεύγουν ποιοτικά ( μια επισκόπηση των ρόστερ τους θα σας πείσει) και μεταξύ ημών και του γαύρου για την τρίτη θέση της παρηγοριάς.Μακαρι να παρθεί λοιπόν ο Maksimovic, ένα ακόμα ποιοτικό χαφ,ένα αξιόλογο αριστερό εξτρέμ,ένας ακόμα μεσοεπιθετικός,ένα κανονικό φορ περιοχής και ίσως ένα δεξί στόπερ ακόμα,ένα ποιοτικό δεξί μπακ για βασικός και ένας δεύτερος τερματοφύλακας μπας και αλλάξουν τα δεδομένα.Φυσικα με την βασική προϋπόθεση να μην φύγει άλλος βασικός παίκτης.Ολα τα παραπάνω αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τίτλους και να έχουμε αξιοπρεπή ευρωπαϊκή παρουσία.4οι κουτσά στραβά βγαίνουμε και όπως είμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τρί 15 Αύγ 2023, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Ο Μπέντζαμιν Γκαρέ είναι μια από τις περιπτώσεις που έχει προκρίνει ο ΠΑΟΚ για τη θέση του εξτρέμ όπως έχει αποκαλύψει εδώ και σχεδόν δύο μήνες ο @greek.scouter .

Πρόκειται για μια υπόθεση που χειρίζεται προσωπικά η οικογένεια Σαββίδη, με τον δικέφαλο να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αργεντίνου στην Κρίλια Σοβέτοφ της Ρωσίας.

Προφανώς, τα νούμερα που ακούστηκαν από την πλευρά του ατζέντη του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όμως το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη είναι υπαρκτό.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες και ο ίδιος ο Μπέντζαμιν Γκαρέ δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Τούμπας και αναμένουμε τις εξελίξεις σε αυτή την μεταγραφική υπόθεση της ομάδας μας.

https://www.instagram.com/paoktsis_/
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Διαβάζω συχνά πυκνά ότι δεν υπάρχει λόγος σοβαρής ενίσχυσης της ομάδας απ τη στιγμή που όλες οι θεσεις πλην του πρωταθλητή που βγάζουν Ευρώπη αφορούν τον ίδια διοργάνωση, το conference league. Εκεί ακριβώς βρίσκεται το λάθος στη στρατηγική θα πω, γιατί αν θεωρεί η ομάδα ότι έχει ρόστερ που μπορεί του χρόνου να χτυπήσει με ευκολία ομίλους conference η ότι θα φέρει το καλοκαίρι παίκτες που θα μπουν και θα παίξουν άμεσα, θα χούμε τα ίδια κάθε χρόνια. Αν πάλι θεωρεί ότι έχει το ρόστερ απλά ο προπονητής δεν, έπρεπε να χε γίνει αποδεκτή η παραίτηση του λίγες βδομαδες πριν. Αλλά προσεγγίσεις του τύπου είμαστε μια χαρά για να βγούμε τέταρτοι έχουν λάθος στόχευση αφού η αυτάρκεια περνά απ τα έσοδα της Ευρώπης και αυτό θα πρεπε να ειναι το benchmark σε ότι αφορά την ποιότητα και πληρότητα του ρόστερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Τρί 15 Αύγ 2023, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

giapas έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:@giapas

Αν κάποιος βάζει το χέρι στη φωτιά ότι ανεξάρτητα από τη πορεία μας στην Ευρώπη, θα έρθει ο παίκτης συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό μαζί σου. Επειδή πιστεύω ότι δε θα συμβεί αυτό , για αυτό γράφω ότι γραφω
Εννοείται πως συμφωνώ, ο παίκτης πρέπει να έρθει ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στα προκριματικά. Φτιάχνεις έναν καλό κορμό φέτος και θα μπαίνεις τρία χρόνια σερί ομίλους αέρα
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Maezono Masakiyo έγραψε:Ο Μπέντζαμιν Γκαρέ είναι μια από τις περιπτώσεις που έχει προκρίνει ο ΠΑΟΚ για τη θέση του εξτρέμ όπως έχει αποκαλύψει εδώ και σχεδόν δύο μήνες ο @greek.scouter .

Πρόκειται για μια υπόθεση που χειρίζεται προσωπικά η οικογένεια Σαββίδη, με τον δικέφαλο να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αργεντίνου στην Κρίλια Σοβέτοφ της Ρωσίας.

Προφανώς, τα νούμερα που ακούστηκαν από την πλευρά του ατζέντη του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όμως το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη είναι υπαρκτό.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες και ο ίδιος ο Μπέντζαμιν Γκαρέ δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Τούμπας και αναμένουμε τις εξελίξεις σε αυτή την μεταγραφική υπόθεση της ομάδας μας.

https://www.instagram.com/paoktsis_/
Λίγο που τον είδα σε βιντεάκια δαιμονακος φαίνεται με πολύ καλό σουτ.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Μανώλης Σιώπης ήρθε σε συμφωνία με την Τράμπζονσπορ για τη λύση του συμβολαίου του. Λες?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”