71. Brandon Thomas Llamas

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: 71. Brandon Thomas Llamas

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Daskalos_4 έγραψε:Ο Τσορμπατζογλου ειπε προχθες οτι ενδεχεται να κοντραριστει με τον Σαματα ως προς το ποιος απο τους δυο θα μεινει. Θα μας πεθανετε ρε.
Μας δουλεύουν μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ότι και να λέμε, τα λεφτά του τα έβγαλε.
Ολιβέιρα, Σαμάτα, Τσάλοφ, Τισουντάλι με διπλάσια συμβόλαια και δεν προσέφεραν ούτε τα μισά.
Δε θέλω να ανανεώσει, αλλά δε θέλω να είμαι και αγνώμων.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Βρε καλό παιδί είναι και όλα τα δίνει και την φανέλα την ιδρώνει. Και πέρσι έκανε και χρονιά καριέρας. Κανείς δεν αντιλέγει σε τίποτα από αυτά.
Για τον ΠΑΟΚ όμως δεν είναι και το πόσα χρήματα παίρνει είναι αδιάφορο.

Να μπω να παίζω εγώ ενδεκάδα δωρεάν αν είναι. Και να γράφεται εδώ μέσα "ναι αλλά όσο να'ναι, ο Αντάρκτικα δεν κοστίζει και τίποτα ενώ άλλοι παίρνουν εκατομμύρια. Και τα δίνει πάντα όλα".
icue

Δημοσίευση από icue »

Ειναι αμαρτια απο τον Θεο να εχεις τετοιους μεσοεπιθετικους και να τυρρανιουνται με αυτα τα φορ που εχουμε εδω και δυο χρονια.

Μονο για αυτο θα επρεπε να μην μεινει κανεις απο το φετινο ροστερ.
kokoblokos

Δημοσίευση από kokoblokos »

Οσο έπαιζε κυνηγούσε συνεχώς και προβλημάτιζε καπως τα στόπερ του οσφπ. Επισης από τις 5 φορές που ακούμπησε μπαλα , στις 6 ηταν στο χορτάρι. Και αφου ολοι λεγαμε , εντάξει φτάνει πια οχι αλλο τομας , μπηκε στη θέση του ο Τσαλοβ. Και μετα ολοι λεγαμε , να μπαιναμε να παίξουμε εμείς, κάτι καλύτερο θα καναμε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Daskalos_4 έγραψε:Ο Τσορμπατζογλου ειπε προχθες οτι ενδεχεται να κοντραριστει με τον Σαματα ως προς το ποιος απο τους δυο θα μεινει. Θα μας πεθανετε ρε.
:mrgreen:
Εδώ λένε ότι κάνουν πρόταση 2+1 έτη στον Otto με καθαρές αποδοχές 1Μ ετησίως. Ελπίζω ότι δεν ισχύει.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Με τα ενδέχεται, ρεπορτάζ δεν γίνεται.

Το squid game έβλεπε? Θα κοντραριστούν και όποιος "επιβιώσει" ?

Αλίμονο αν δεν έχουμε καταλήξει μία αγωνιστική πριν το τέλος της σεζόν, τι θέλουμε να κάνουμε με αυτούς τους δύο.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Καλά να μείνει ένας από τους 2 σαν τρίτος δεν μου προξενεί καμία εντύπωση
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ρεπόρτερ της ομάδας τα άρθρα εντυπώσεων του τύπου "δεν έχει βάλει γκολ σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα" να τα βάλετε στον πάτο σας. Άλλο το 0 γκολ σε 402 (κανονική περίοδο) + 141 (πλέι-οφς) λεπτά και άλλο το "ολόκληρο πρωτάθλημα".
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Mīngus έγραψε:Δε θέλω να ανανεώσει, αλλά δε θέλω να είμαι και αγνώμων.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ο ποδοσφαιριστής ήταν πλακατζής και ο τρελός της παρέας στα αποδυτήρια και συνέβαλε στο καλό κλίμα την σεζόν του πρωταθλημάτος. Εκτός αυτού ήταν ένας απο τους ποδοσφαιριστές με το μεγαλύτερο work rate μέσα στο γήπεδο, καταπίνοντας το ένα χιλιόμετρο μετά το άλλο. Επίσης ήταν αξιοπρεπέστατος σε απόδοση στην μεγαλύτερη διάρκεια πέρσι και αρκετές φορές μάλιστα τρύπησε το ταβάνι του και μας χάρισε μοναδικές στιγμές που θα θυμόμαστε μέχρι να πεθάνουμε.

Οταν κρινόταν τίτλος και η μπάλα έκαιγε πολλοί άλλοι με καλύτερα βιογραφικά και παχυλότερα συμβόλαια λύγισαν μπροστά στην εστία. Αυτός ο τίμιος ποδοσφαιριστής απο την β ισπανίας όμως όχι. θα ήταν λογικό να πούμε πως απο το σύνολο των ποδοσφαιριστών βάση των ικανοτήτων του την μεγαλύτερη υπέρβαση την έχει κάνει αυτός. Αυτός ειναι ένας λόγος απο τους πολλούς που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου αυτός ο τρελούμπας απο το Santanyí.

Και πως συμπεριφέρθηκε λοιπόν η παε στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή? Πήρε δύο παίχτες στην θέση του και τον πέταξε στην κερκίδα. Ενας αδαής λίγο fm2024 να παίξει θα πάρει μια γεύση για το πως λειτουργούν τα αποδυτήρια σε μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα. Οι δικοί μας τελικά ούτε αυτό δεν κάνουν για το οποίο κατηγορήθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 08 Μάιος 2025, 22:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Υπέρβαση έκανε την περυσινή σεζόν, όχι την φετινή. Προφανώς το κριτήριο για την υπογραφή συμβολαίου με κάποιον παίκτη δεν μπορεί να είμαι μία σεζόν, αλλά ο μέσος όρος τους.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ε, σκέψου λίγο πώς θα ένιωθε ο καθένας μας εάν μάτωνες στη δουλειά σου και με τη δική σου καθοριστική προσφορά θεωρούνταν η χρονιά κερδοφόρα, αλλά στο τέλος το αφεντικό πήρε δύο άτομα από άλλη εταιρεία, αντί να σου αναθέσει περισσότερες ευθύνες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Η περυσινή υπέρβαση επιβραβεύτηκε με νέο συμβόλαιο. Φέτος ο παίκτης δεν βλεπόταν.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

πηρε αρκετα ματσ ο τομας, παιζει να ηταν ο χειροτερος παικτης μας σε ολα. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι αδικημενος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”