Μας δουλεύουν μου φαίνεται.Daskalos_4 έγραψε:Ο Τσορμπατζογλου ειπε προχθες οτι ενδεχεται να κοντραριστει με τον Σαματα ως προς το ποιος απο τους δυο θα μεινει. Θα μας πεθανετε ρε.
71. Brandon Thomas Llamas
- PAOK_Antarctica
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Ότι και να λέμε, τα λεφτά του τα έβγαλε.
Ολιβέιρα, Σαμάτα, Τσάλοφ, Τισουντάλι με διπλάσια συμβόλαια και δεν προσέφεραν ούτε τα μισά.
Δε θέλω να ανανεώσει, αλλά δε θέλω να είμαι και αγνώμων.
Ολιβέιρα, Σαμάτα, Τσάλοφ, Τισουντάλι με διπλάσια συμβόλαια και δεν προσέφεραν ούτε τα μισά.
Δε θέλω να ανανεώσει, αλλά δε θέλω να είμαι και αγνώμων.
- PAOK_Antarctica
Βρε καλό παιδί είναι και όλα τα δίνει και την φανέλα την ιδρώνει. Και πέρσι έκανε και χρονιά καριέρας. Κανείς δεν αντιλέγει σε τίποτα από αυτά.
Για τον ΠΑΟΚ όμως δεν είναι και το πόσα χρήματα παίρνει είναι αδιάφορο.
Να μπω να παίζω εγώ ενδεκάδα δωρεάν αν είναι. Και να γράφεται εδώ μέσα "ναι αλλά όσο να'ναι, ο Αντάρκτικα δεν κοστίζει και τίποτα ενώ άλλοι παίρνουν εκατομμύρια. Και τα δίνει πάντα όλα".
Για τον ΠΑΟΚ όμως δεν είναι και το πόσα χρήματα παίρνει είναι αδιάφορο.
Να μπω να παίζω εγώ ενδεκάδα δωρεάν αν είναι. Και να γράφεται εδώ μέσα "ναι αλλά όσο να'ναι, ο Αντάρκτικα δεν κοστίζει και τίποτα ενώ άλλοι παίρνουν εκατομμύρια. Και τα δίνει πάντα όλα".
Ειναι αμαρτια απο τον Θεο να εχεις τετοιους μεσοεπιθετικους και να τυρρανιουνται με αυτα τα φορ που εχουμε εδω και δυο χρονια.
Μονο για αυτο θα επρεπε να μην μεινει κανεις απο το φετινο ροστερ.
Μονο για αυτο θα επρεπε να μην μεινει κανεις απο το φετινο ροστερ.
-
Οσο έπαιζε κυνηγούσε συνεχώς και προβλημάτιζε καπως τα στόπερ του οσφπ. Επισης από τις 5 φορές που ακούμπησε μπαλα , στις 6 ηταν στο χορτάρι. Και αφου ολοι λεγαμε , εντάξει φτάνει πια οχι αλλο τομας , μπηκε στη θέση του ο Τσαλοβ. Και μετα ολοι λεγαμε , να μπαιναμε να παίξουμε εμείς, κάτι καλύτερο θα καναμε
- ΑποστόληςΑ
Daskalos_4 έγραψε:Ο Τσορμπατζογλου ειπε προχθες οτι ενδεχεται να κοντραριστει με τον Σαματα ως προς το ποιος απο τους δυο θα μεινει. Θα μας πεθανετε ρε.

Εδώ λένε ότι κάνουν πρόταση 2+1 έτη στον Otto με καθαρές αποδοχές 1Μ ετησίως. Ελπίζω ότι δεν ισχύει.
Daskalos_4 έγραψε:Ο Τσορμπατζογλου ειπε προχθες οτι ενδεχεται να κοντραριστει με τον Σαματα ως προς το ποιος απο τους δυο θα μεινει. Θα μας πεθανετε ρε.
Με τα ενδέχεται, ρεπορτάζ δεν γίνεται.
Το squid game έβλεπε? Θα κοντραριστούν και όποιος "επιβιώσει" ?
Αλίμονο αν δεν έχουμε καταλήξει μία αγωνιστική πριν το τέλος της σεζόν, τι θέλουμε να κάνουμε με αυτούς τους δύο.
Καλά να μείνει ένας από τους 2 σαν τρίτος δεν μου προξενεί καμία εντύπωση
- Σουριναμέζος
Ρεπόρτερ της ομάδας τα άρθρα εντυπώσεων του τύπου "δεν έχει βάλει γκολ σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα" να τα βάλετε στον πάτο σας. Άλλο το 0 γκολ σε 402 (κανονική περίοδο) + 141 (πλέι-οφς) λεπτά και άλλο το "ολόκληρο πρωτάθλημα".
- rade paprica
Mīngus έγραψε:Δε θέλω να ανανεώσει, αλλά δε θέλω να είμαι και αγνώμων.
Ο ποδοσφαιριστής ήταν πλακατζής και ο τρελός της παρέας στα αποδυτήρια και συνέβαλε στο καλό κλίμα την σεζόν του πρωταθλημάτος. Εκτός αυτού ήταν ένας απο τους ποδοσφαιριστές με το μεγαλύτερο work rate μέσα στο γήπεδο, καταπίνοντας το ένα χιλιόμετρο μετά το άλλο. Επίσης ήταν αξιοπρεπέστατος σε απόδοση στην μεγαλύτερη διάρκεια πέρσι και αρκετές φορές μάλιστα τρύπησε το ταβάνι του και μας χάρισε μοναδικές στιγμές που θα θυμόμαστε μέχρι να πεθάνουμε.
Οταν κρινόταν τίτλος και η μπάλα έκαιγε πολλοί άλλοι με καλύτερα βιογραφικά και παχυλότερα συμβόλαια λύγισαν μπροστά στην εστία. Αυτός ο τίμιος ποδοσφαιριστής απο την β ισπανίας όμως όχι. θα ήταν λογικό να πούμε πως απο το σύνολο των ποδοσφαιριστών βάση των ικανοτήτων του την μεγαλύτερη υπέρβαση την έχει κάνει αυτός. Αυτός ειναι ένας λόγος απο τους πολλούς που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου αυτός ο τρελούμπας απο το Santanyí.
Και πως συμπεριφέρθηκε λοιπόν η παε στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή? Πήρε δύο παίχτες στην θέση του και τον πέταξε στην κερκίδα. Ενας αδαής λίγο fm2024 να παίξει θα πάρει μια γεύση για το πως λειτουργούν τα αποδυτήρια σε μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα. Οι δικοί μας τελικά ούτε αυτό δεν κάνουν για το οποίο κατηγορήθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι.
Οταν κρινόταν τίτλος και η μπάλα έκαιγε πολλοί άλλοι με καλύτερα βιογραφικά και παχυλότερα συμβόλαια λύγισαν μπροστά στην εστία. Αυτός ο τίμιος ποδοσφαιριστής απο την β ισπανίας όμως όχι. θα ήταν λογικό να πούμε πως απο το σύνολο των ποδοσφαιριστών βάση των ικανοτήτων του την μεγαλύτερη υπέρβαση την έχει κάνει αυτός. Αυτός ειναι ένας λόγος απο τους πολλούς που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου αυτός ο τρελούμπας απο το Santanyí.
Και πως συμπεριφέρθηκε λοιπόν η παε στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή? Πήρε δύο παίχτες στην θέση του και τον πέταξε στην κερκίδα. Ενας αδαής λίγο fm2024 να παίξει θα πάρει μια γεύση για το πως λειτουργούν τα αποδυτήρια σε μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα. Οι δικοί μας τελικά ούτε αυτό δεν κάνουν για το οποίο κατηγορήθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 08 Μάιος 2025, 22:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Υπέρβαση έκανε την περυσινή σεζόν, όχι την φετινή. Προφανώς το κριτήριο για την υπογραφή συμβολαίου με κάποιον παίκτη δεν μπορεί να είμαι μία σεζόν, αλλά ο μέσος όρος τους.
Ε, σκέψου λίγο πώς θα ένιωθε ο καθένας μας εάν μάτωνες στη δουλειά σου και με τη δική σου καθοριστική προσφορά θεωρούνταν η χρονιά κερδοφόρα, αλλά στο τέλος το αφεντικό πήρε δύο άτομα από άλλη εταιρεία, αντί να σου αναθέσει περισσότερες ευθύνες.
- ΑποστόληςΑ
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Η περυσινή υπέρβαση επιβραβεύτηκε με νέο συμβόλαιο. Φέτος ο παίκτης δεν βλεπόταν.
πηρε αρκετα ματσ ο τομας, παιζει να ηταν ο χειροτερος παικτης μας σε ολα. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι αδικημενος.