Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Από αυτά που έγιναν περσι εγώ έτσι νομίζω ότι έγινε. Κανένας δεν πίστευε ότι θα αποκλειστούμε. Ο Λουτσεσκου ήταν χολωμένος με τις μεταγραφές και το έβγαλε σε αυτά τα 2 ματς, που ξεκίνησε βασικό τον Κουαλιατα, ο οποίος δεν ξανά έπαιξε βασικός την υπόλοιπη χρόνια. Δεν έβλεπε στις προπονήσεις ότι δεν του κάνει; Πολλά έγιναν λάθος περσι, από πολλούς. Ελπίζω να μάθουμε από τα λάθη μας και να προχωρήσουμε.
Προφανώς ολα τα παραπάνω είναι εικασίες και λίγο ή πολύ κουβέντες καφενείου. Αλλά αυτό δεν κάνουμε εδώ;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Μια χαρα ειναι ο Χοσε..
Και που θα βρεις καλυτερο ??
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δεν νομίζω ότι πρέπει να πάμε στην λογική του που θα βρεις καλύτερο. Προφανώς έκανε και λάθη, αλλά προφανώς και έκανε και σωστά.
Νομίζω ότι το δικαίωμα να μείνει τουλαχιστον ακόμα ένα χρόνο το έχει κερδίσει.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Τα εχουμε πει ΟΛΑ οσα συμβαινουν εδω και 2-3 (δεν παω παρακατω) χρονια..
Η αλήθεια, ειναι καπου στην μέση πάντα...
Ας κατσουν Ιβαν, Λουτσε, Μποτο, να μιλήσουν για ΟΛΑ, (αραγε μιλαει κανελις στον Ιβαν οπως νομίζει οτι εχουν τα πράγματα, τι γίνετε λάθος, ή..φοβάτε μην χάσει την θέση του? ) τι πρέπει να βελτιωθεί, τι πηγε στραβά. τι πρέπει ν γίνει, να παμε μπροστά.
Και εγω προσωπικά, θέλω να ακούσω, τι στόχους εχει η ομάδα την επομενη σεζόν...οχι...παμε βημα, βημα, για το καλύτερο...γιατι έτσι, στο τέλος της σεζόν, δεν φταίει ΚΑΝΕΙΣ!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ή μαλλον φταίνε ολοι [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Ισχύει ότι πρέπει να μπουν ξεκάθαροι στόχοι για την επόμενη χρόνια και να σταματήσει το πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και ότι γίνει. Και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Στο βαθμο του Ιβαν οχι νομιζω.Ο Μαριδακης λειτουργει με αλλο μοντελο,αυτο των μανατζερικων γραφειων με τα οποια εμεις ειμαστε τσακωμενοι και το εχεις γραψει και εσυ.Ο Μελισσανιδης δεν νομιζω οτι ασχολειται με επιλογες παικτων.Τι να πουμε τωρα,σε τουλαχιστον τρεις μεταγραφικες περιοδους οι προπονητες μας ζητουσαν παικτες με προφανη κενα και στο τελος δεν ερχοταν κανεις.Αυτο εγινε και το προηγουμενο καλοκαιρι οταν με επιλογη Ιβαν δεν ειχαμε ΤΔ γιατι οπως ο ιδιος δηλωνε ηθελε πιο αμεση και γρηγορη επικοινωνια με τον προπονητη και ο Λουτσεσκου στις καμερες ελεγε ελπιζω σε προσθηκες...Δεν γινεται να λεμε ορθα οτι ο Λουτσεσκου πρεπει να γινει πιο ελαστικος,ο Μποτο να καταλαβει τις ιδιαιτεροτητες του πρωταθληματος,αλλα ο Ιβαν να μεινει ο ιδιος.
Αφήνοντας στην άκρη τη σύγκριση με τους άλλους δύο ιδιοκτήτες όπου για τον μεν Μαρινάκη θεωρώ ότι δεν υπάρχει ιδιοκτήτης ο οποίος να ανακατεύετε κ να αποφασίζει περισσότερο από αυτόν και για τον δε Μελισσανίδη ότι δεν υπάρχει περίπτωση ότι η κάθε αγορά του Χ τσουμπερ γίνεται χωρίς τη δικιά του συγκατάθεση,θα πάω στον δικό μας.
Έχουμε πει πολλάκις για τα στραβά του Σαββίδη και τον συγκεντρωτισμό του.
Βέβαια το παραπάνω παράδειγμα που αναφέρεις είναι για το μόνο που δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις, καθώς δεν πρόκειται για επεμβατική πολιτική αλλά για μη διάθεση πόρων.
Και ρωτάω εγώ. Μήπως από πέρσι τον χειμώνα κάνει αυτό που ζητάμε τόσο καιρό?
Είχε εμπλοκή στις αγορές των Ναρευ, κουαλιατα,Σοάρες?
Ή μήπως είχε δώσει ένα συγκεκριμένο πόσο budget και όταν αυτό ξοδεύτηκε χωρίς να έχουν καλυφθεί όλες οι τρύπες ζητούσαν από τον πατερούλη να συμβάλει οικονομικά?

Υγ εγώ ξέρω ότι όσο ο Ιβάν και ο Γιώργος ασχολιόντουσαν ενεργά μετά του ΠΑΟΚ τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από ότι την περίοδο που δεν ασχολιόντουσαν τόσο άνεργα ..

Υγ2 δεν θέλω ούτε να περνάει από το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να γίνει ποτέ στον ΠΑΟΚ αυτό που γίνεται στον γαύρο. Να γίνουμε δηλαδή ένα παραμάγαζο των μάνατζερ όπου θα μας φέρουν όποιον θέλουν και θα μας τον παίρνουν όποτε θέλουν
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

aivas19 έγραψε:Ο Ιβαν εκοψε τις κινησεις το καλοκαιρι αφου αποκλειστηκαμε; Δηλαδη δεν ειχε πει απο πριν στον Μποτο οτι αν δεν περασουν δεν εχει αλλα λεφτα; Ρωταω γιατι αυτο θα σημαινει κακη διαχειριση απο Μποτο αφου εφερε Κουαλιατα και μετα αργησε ο Νασμπεργκ. Ο Ιβαν μετα εδωσε τον Γεναρη λεφτα για Ταισον και 1 μυριο για Λαριν αλλα μονο για Λαριν γιατι ο Μποτο δεν του προτεινε αλλους; Καταλαβαινετε οτι αυτο μπορει να συνεχιστει εσαει και οτι σχολια βασισμενα σε εικασιες δεν βοηθανε; Να βγουνε και οι φαλακροκορακες του φορουμ να λενε οτι μαλωνει ο Μποτο με τον Ιβαν και ο αλλος οτι το κλιμα Λουτσε Μποτο ειναι κακο που μας εχουν ζαλισει 1.5 χρονο και να μην σταματησουμε ποτε.

Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι αθαιρετο το «καποιος καπου καποτε εκοβε προτασεις». Τι σημαινει δλδ οτι ο Ιβαν τις εκοβε επειδη δεν του αρεσαν ή δεν φταναν τα λεφτα; Να βγω κι εγω να πω οτι ο Μποτο φταιει γιατι «γραφουνε» οτι προτεινε κακους παικτες που ηταν και ακριβοι. Εφοσον δεν ξερουμε ποιοι προταθηκαν και πως εξελιχθηκε η διαδικασια γιατι να γινεται αυτος ο μυλος της ξερολιασης;
Aivas μπορει ο Ιβαν,το Μαρακι,ο Γιωργης ν αξιολογησει καλυτερα απ τον Μποτο ,τον εκαστοτε Μποτο η τον εκαστοτε προπονητη αν αξιζει να δαπανηθουν 2 εκ για φορ?Αποψη μου οχι.Γι αυτο προσλαμβανεις και πληρωνεις αδρα γνωστες της αγορας και του ποδοσφαιρου κι οχι λογιστες για τη θεση του ΤΔ.
Οταν καθε μεταγραφη περναει οικονομικο κοσκινο οπως εχουν πει κι ο Ρεμπε κι ο Μποτο το ποδοσφαιρο παει περιπατο.Μπορει να φτιαξεις ομαδα με αυταρκεια αλλα μεγαλη ομαδα δε θα φτιαξεις ποτε.
Κανεις δεν ειπε και δε γουσταρει να σπαταλάμε εκατομμυρια .Γι αυτο λεμε δωσε μπατζετ οσο εσυ κρινεις και μπορεις αλλα ασε τους ειδικους να το διαχειριστουν αυτοι οπως ξερουν.Αν αποτυχουν ,φταινε αυτοι και τους σουταρεις ,τωρα ψαχνουμε να βρουμε ποιος και τι φταιει που εχουμε γεμισει βαριδια.
Ο ΠΑΟΚ με τα φραγκα που χει ξοδεψει τοσα χρονια σε αμφιβολες επιλογες (γιατι οι καλυτερες κοβονται κυριως λογω μισθολογικων απαιτησεων) θα χε φτιαξει καλύτερη ομαδα και θα χε πετυχει μεγαλυτερους στοχους αν τη διαχειριση την εκαναν αυτοι που γνωριζουν καλα το προιον.Κι αυτο ειναι το ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Αν μοσχοπουληθουν κοταρσκι , κωνσταντελιας κ κουλιερακης θα ειναι ευχαριστημενοι στην παε.
Αυτο δεν ειπαν απο την αρχη πως ειναι το πλανο? Μικροι σχετικα σε ηλικια παικτες ως μεταγραφες με προοπτικη ο καθενας με το ρυθμο του να ανθισει και να μοσχοπουλιουνται.Ειτε απο τις ακαδημιες ειτε απο τους μεταγραφεντες.
Ετσι θυμαμαι λεγανε απο την αρχη της χρονιας.Γι'αυτο κ ολη τη χρονια δε μιλαει κανενας για στοχους κ τιτλους.
Μονο εμεις μιλαμε για στοχους κ τιτλους κ θελουμε σπουδαιους φορ κλπ.
Του χρονου θα μπει πιο δυνατα ο Τζιμας και οτι αλλος λαγος βγει απο το καπελο.
Ειμαστε η μοναδικη ομαδα που μοσχολπουλαει πιτσιρικαδες τα τελευταια χρονια.
Σε αυτα τα πλαισια ο Μποτο με πολυ χαμηλο μπατζετ σε σχεση με αυτα που ειχε συνηθισει προσπαθει να φερει παικτες που θα μεταπωληθουν.Αυτος ειχε μαθει να φερνει μικρους βραζιλιανους με 5-6-7-8 εκατομμυρια και να μπαινουν 3 χρονια μετα.Εδω μιλαμε για 5-6-7-8 κατοσταρικα και θελουμε να αποδιδουν αμεσως.
Εγω νομιζω πως απλα αρνουμαστε να αποδεχτουμε το πλανο.
Ας ελπισουμε πως θα ερθουν καλυτερες μερες ως προς την αποδοχη του ιβαν απο τη χωρα και οτι θα αλλαξουν τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Jose Boto

Μπορεί να νομίζουμε ότι αυτό είναι το πλάνο, αλλά ο Κυριάκος βγήκε και είπε το καλοκαίρι ότι ο ΠΑΟΚ παει πάντα για πρωτάθλημα, επίσημα.
Πως να αποδεχθούμε ένα πλάνο το οποίο είναι αντίθετο από αυτό που λέει η διοίκηση επίσημα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ξερω γω ρε Μοντρεαλιωτη? Το ειπαν ο Λουτσεσκου και ο Μποτο και αυτο γινεται.
Ο Κυριακος αποτυχημενος πολιτικος ειναι.Κανει γκουμοδηλωσεις που θα εκανε ο καθε παραγοντας που χαϊδευει αυτια.
Εμενα αυτη μου ακουγεται σαν τετριμμενη δηλωση που την εχουμε ακουσει δεκαδες φορες ανεξαρτητως καταστασης της ομαδας.
Αν εσυ θελεις να μεινεις σε αυτην τη δηλωση , ποιος ειμαι εγω να σου πω πως εισαι λαθος.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δεν διαφωνώ, αλλά αν είναι έτσι κάποιος μας λέει ψέμματα μέσα στα μούτρα μας. Και ο ΠΑΟΚ δεν είναι πολιτική. Προσωπικά δεν έχω καμία εκτίμηση στον Κυριακο, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι η ΠΑΕ μας κοροϊδεύει.
Αν το πλάνο είναι να πουλάμε ταλέντα μόλις βγουν και δεν έχουμε αγωνιστικούς στόχους μα μας το πούνε κι εκει θα δούμε τι θα γίνει.
renegade

Βέβαια ο πρώτος που έδωσε επεξηγήσεις για το θέμα της αυτάρκειας ήταν ο ίδιος ο Ιβάν, λέγοντας ότι η λέξη αυτάρκεια παρεξηγήθηκε και ότι ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κάνει πρωταθλητισμό...ακόμα κι αν φέτος κάτι τέτοιο θα ήταν δύσκολο εξαιτίας του ότι ήμασταν εντελώς καινούργια ομάδα και νεανικη
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Στοχος ειναι η αυταρκεια.Αυτο το λεει ο Ιβαν εδω κ χρονια.
Δυο δρομοι υπαρχουν γι'αυτο.Το champions league που οτι ευκαιριες ειχαμε τις κλωτσησαμε και πλεον λογω βαθμολογιας των ελληνικων ομαδων τα περιθωρια εχουν στενεψει πολυ κ μετα ειναι οι πωλησεις.
υγ. renegade πρωταθλητισμο κανουμε ολα αυτα τα χρονια.Δεν κανουμε φιλικες συμμετοχες.Πρωταθλητισμο δεν κανει μονο ο πρωτος.
renegade

Εγώ το ξέρω,αλλά αυτοί που χρησιμοποιούν την λέξη αυτή την χρησιμοποιούν με έμφαση το πρωτάθλημα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”