:ugeek: :ugeek:

Μπράβο ρε φίλος, και έλεγα ότι εγώ ειμαι ο τρελός.paoki_ έγραψε:Κυρίες και κύριοι,
δεν μπορω να πω οτι ειμαι τρελά ενθουσιασμενος με τις μεταγραφες μας.
Αλλα,
ας μην ξεχναμε οτι, ο συγκεκριμενος προπονητης πήρε πρωταθλημα με:
Ενα χάφ που ήταν παγκιτης στον Ερυθρο αστερα και μετα πήγε σε σχεδον ημιεπαγγελματικη ομαδα της Ισπανιας.
Ενα χαφ που ηταν παγκιτης στην Λετσε και μετα εκανε εξαιρετικα μετρια σεζον στην κουλα.
Ενα φορ που είναι παγκιτης και τον κραζει ολη η Μιντλεσμπρο
Ενα φορ που τον κραζει ολη η Σαουδικη αραβια
Ενα δεξι εξτρεμ που ειναι παγκιτης στην Κολωνια και οι οπαδοι της ομαδας του κραζουν αυτους που τον διαλεξαν
Ενα αλλο δεξι εξτρεμ που παιζει β βραζιλιας και νομιζει οτι ειναι η μετεμψυχωση του Γκαριντσα, αλλα πιο πολυ μοιαζει με παιχτη του power of love.
Με αυτους να εχουν σημαντικο ρολο, πήρε σχεδον 2 νταμπλ, και το αηττητο.
Οποτε, καντε υπομονη, εγω απο αυτα που βλεπω στις προπονησεις, δεν πιστευω οτι θα χρειαστουμε και πολλες μεταγραφες για να δουμε μπαλιτσα φετος.
Αγαπη μονο.
Αυτη την αμυντικη γραμμη θα τη γλενταει και ο καθε πικραμενος. Στο 2022 παμε και ακομα με Βαρελα Κρεσπο θα παιζουμεlaska4 έγραψε:πασχα
σοαρες βαρελα κρεσπο βιερινια
σβαμπ χαφ
καντουρι καγκαβα ζιφκο
ολιβειρα
Μακάρι ρε navi να έφτανε ένα καλό χαφ και η αναγέννηση του Ιάπωνα.navigator11 έγραψε:Το μεγάλο στοίχημα για φέτος θα είναι ο Τζαπανέζος. Αν μπορέσει να τον επαναφέρει στη ζωή ο Λούτσος, θα δούμε όμορφα πράγματα. Κι ένα χαφ καλύτερο από αυτά που έχουμε και πάμε για να το χτυπήσουμε στα ίσα. Περί Ολιβέιρα, δεν τον παρακολούθησα καθόλου στη χάρτινη. Παντελώς άλλο το ποδοσφαιρικό περιβάλλον στον ΠΑΟΚ. Πολύ ομαλότερο. Οπότε δεν αποκλείεται να το εκμεταλλευτεί ο παίκτης και να μας βάλει τα γυαλιά.
Δεκτο, βασιζομαι μονο στα βιντεακια της παε, αλλα ρε φιλε, αυτο το κοροιδο-ζεσταμα μυτακια, γονατα πανω, φτερνες πισω και μετα διπλο το εβλεπα και ζοριζομουν. Και το τονιζω, ΜΟΝΟ απο αυτα που μοιραζοταν η παε. Δεν ξερω τι πραγματικα γινοτανε.renegade έγραψε:Όχι ότι οι προπονήσεις του λουτσέσκου Γενικά δεν είναι πιο απαιτητικές, αλλά η σύγκριση των προπονήσεων τώρα κατά την περίοδο της προετοιμασίας με τις προπονήσεις κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι λάθος.paoki_ έγραψε:.
Οσο για αυτο που λέω για τις προπονήσεις, δείτε αυτες πριν απο τρεις μήνες και δείτε στα βίντεο τι γίνεται τώρα. Και μόνο που θα έχεις Ουαρντα προπονημενο ετσι, θα σου πάρει 10 ματς μονος του.
cellophan έγραψε:Δεν το βρήκα καθόλου αστείο - προσωπικά μου αρέσει το χιούμορ να είναι λίγο σουρεάλ. Εδώ μιλάμε για την απόλυτα ρεαλιστική παρομοίωσηaivas19 έγραψε:«Ενα αλλο δεξι εξτρεμ που παιζει β βραζιλιας και νομιζει οτι ειναι η μετεμψυχωση του Γκαριντσα, αλλα πιο πολυ μοιαζει με παιχτη του power of love.»paoki_ έγραψε:Κυρίες και κύριοι,
δεν μπορω να πω οτι ειμαι τρελά ενθουσιασμενος με τις μεταγραφες μας.
Αλλα,
ας μην ξεχναμε οτι, ο συγκεκριμενος προπονητης πήρε πρωταθλημα με:
Ενα χάφ που ήταν παγκιτης στον Ερυθρο αστερα και μετα πήγε σε σχεδον ημιεπαγγελματικη ομαδα της Ισπανιας.
Ενα χαφ που ηταν παγκιτης στην Λετσε και μετα εκανε εξαιρετικα μετρια σεζον στην κουλα.
Ενα φορ που είναι παγκιτης και τον κραζει ολη η Μιντλεσμπρο
Ενα φορ που τον κραζει ολη η Σαουδικη αραβια
Ενα δεξι εξτρεμ που ειναι παγκιτης στην Κολωνια και οι οπαδοι της ομαδας του κραζουν αυτους που τον διαλεξαν
Ενα αλλο δεξι εξτρεμ που παιζει β βραζιλιας και νομιζει οτι ειναι η μετεμψυχωση του Γκαριντσα, αλλα πιο πολυ μοιαζει με παιχτη του power of love.
Με αυτους να εχουν σημαντικο ρολο, πήρε σχεδον 2 νταμπλ, και το αηττητο.
Οποτε, καντε υπομονη, εγω απο αυτα που βλεπω στις προπονησεις, δεν πιστευω οτι θα χρειαστουμε και πολλες μεταγραφες για να δουμε μπαλιτσα φετος.
Αγαπη μονο.
ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ
Napoli4 έγραψε:Μακάρι ρε navi να έφτανε ένα καλό χαφ και η αναγέννηση του Ιάπωνα.navigator11 έγραψε:Το μεγάλο στοίχημα για φέτος θα είναι ο Τζαπανέζος. Αν μπορέσει να τον επαναφέρει στη ζωή ο Λούτσος, θα δούμε όμορφα πράγματα. Κι ένα χαφ καλύτερο από αυτά που έχουμε και πάμε για να το χτυπήσουμε στα ίσα. Περί Ολιβέιρα, δεν τον παρακολούθησα καθόλου στη χάρτινη. Παντελώς άλλο το ποδοσφαιρικό περιβάλλον στον ΠΑΟΚ. Πολύ ομαλότερο. Οπότε δεν αποκλείεται να το εκμεταλλευτεί ο παίκτης και να μας βάλει τα γυαλιά.
Η ομάδα πιστεύω θέλει πολλά περισσότερα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ειδικά φέτος που έχουμε βλέψεις και στην Ευρώπη.
Koke ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑrainmaker έγραψε:Napoli4 έγραψε:Μακάρι ρε navi να έφτανε ένα καλό χαφ και η αναγέννηση του Ιάπωνα.navigator11 έγραψε:Το μεγάλο στοίχημα για φέτος θα είναι ο Τζαπανέζος. Αν μπορέσει να τον επαναφέρει στη ζωή ο Λούτσος, θα δούμε όμορφα πράγματα. Κι ένα χαφ καλύτερο από αυτά που έχουμε και πάμε για να το χτυπήσουμε στα ίσα. Περί Ολιβέιρα, δεν τον παρακολούθησα καθόλου στη χάρτινη. Παντελώς άλλο το ποδοσφαιρικό περιβάλλον στον ΠΑΟΚ. Πολύ ομαλότερο. Οπότε δεν αποκλείεται να το εκμεταλλευτεί ο παίκτης και να μας βάλει τα γυαλιά.
Η ομάδα πιστεύω θέλει πολλά περισσότερα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ειδικά φέτος που έχουμε βλέψεις και στην Ευρώπη.
Λίγα λόγια και σταράτα:
Κάνε ομελέτα κι έρχομαι