Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Πήγα να ετοιμάσω τη μικρή για ύπνο και έχασα επαφή. Τι άλλαξε τόσο πολύ?
Είναι η ιδέα μου ή παίζει λιγότερο απο κάθε αλλη φορά απο το κέντρο;
Ο κοκκινάκης εκτός απο πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, δίνει πάντα ενέργεια στην ομάδα
Ο κοκκινάκης εκτός απο πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, δίνει πάντα ενέργεια στην ομάδα
O ΠΑΟΚ βρίσκεται πρώτος στη σχετική λίστα των τέλειων υποδοχών με 217 άριστες υποδοχές σε 635 προσπάθειες με ποσοστό 34% και efficiency 30%. Μακράν πέρα από κάθε ομάδα.CCCP έγραψε:Δε ξερω αν υπαρχει στατιστικο "τελειες υποδοχες" η και " τελειες υποδοχες απο δυσκολο σερβις" αλλα δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ειμασταν κοντα στον πατο της λιγκας.
Για την υποδοχή θα βαράμε προσοχή.
Ελπίζω να μην χάσουν την πνευματικότητα τους, ο γάβρος θα μπει πολύ δυνατά σε αυτό το σετ
Το σετ αυτό είναι το μάθημα για το πόσο απλό είναι το βόλεϊ. Πίεσες την αντίπαλη υποδοχή όχι μόνο με 1 αλλά με 3 παίκτες, βελτίωσες την υποδοχή και την άμυνα και πήρες άνετα ένα σετ.
Με το που έφυγε η υποδοχή από το παιχνίδι, ο Τεπάν εξαφανίστηκε. Φοβερός ο Ούντρις και ο Κουμεντάκης. Κουκλίνσκι σταθερά καλός.
Με το που έφυγε η υποδοχή από το παιχνίδι, ο Τεπάν εξαφανίστηκε. Φοβερός ο Ούντρις και ο Κουμεντάκης. Κουκλίνσκι σταθερά καλός.
Και κάτι ακόμα....
Και Κοκκινάκης και Πέτρεας βγάζουν φοβερή ψυχή και πανηγυρίζουν κάθε πόντο τρελαμενοι.
Το λέω γιατί δυστυχώς αυτή η ομάδα δεν στηρίχτηκε πολύ φέτος ΚΑΙ λόγω των δύο αυτών παιδιών.
Και Κοκκινάκης και Πέτρεας βγάζουν φοβερή ψυχή και πανηγυρίζουν κάθε πόντο τρελαμενοι.
Το λέω γιατί δυστυχώς αυτή η ομάδα δεν στηρίχτηκε πολύ φέτος ΚΑΙ λόγω των δύο αυτών παιδιών.
Hmm ποιος ειναι ο ορισμος της "αριστης" υποδοχης?PaokCuba4 έγραψε:O ΠΑΟΚ βρίσκεται πρώτος στη σχετική λίστα των τέλειων υποδοχών με 217 άριστες υποδοχές σε 635 προσπάθειες με ποσοστό 34% και efficiency 30%. Μακράν πέρα από κάθε ομάδα.CCCP έγραψε:Δε ξερω αν υπαρχει στατιστικο "τελειες υποδοχες" η και " τελειες υποδοχες απο δυσκολο σερβις" αλλα δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ειμασταν κοντα στον πατο της λιγκας.
- sourmenetes
- Moderator
Το λέω από τώρα!
Ετοιμάστε τις αναλύσεις σας!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ετοιμάστε τις αναλύσεις σας!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα φαίνεται η διαφορά ποιότητας που υπάρχει όλη τη χρονιά
- Μπαρκαρούτσος
Ότι η μπάλα να πάει στον πασαδόρο χωρίς να μετακινηθεί από τη θέση 2. Πρόβλημα είναι να φύγει ο πασαδόρος μακριά από την επιθετική ζώνη.CCCP έγραψε:Hmm ποιος ειναι ο ορισμος της "αριστης" υποδοχης?PaokCuba4 έγραψε:O ΠΑΟΚ βρίσκεται πρώτος στη σχετική λίστα των τέλειων υποδοχών με 217 άριστες υποδοχές σε 635 προσπάθειες με ποσοστό 34% και efficiency 30%. Μακράν πέρα από κάθε ομάδα.CCCP έγραψε:Δε ξερω αν υπαρχει στατιστικο "τελειες υποδοχες" η και " τελειες υποδοχες απο δυσκολο σερβις" αλλα δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ειμασταν κοντα στον πατο της λιγκας.
- thanos-xanthi
προσοχη μη χασουμε ποντο απο αυτους, θα ειναι κριμα
ψυχραιμια θελει και δυνατα οπως στο προηγουμενο σετ
ψυχραιμια θελει και δυνατα οπως στο προηγουμενο σετ