Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Και αφήνοντας λίγο τους φορους, τον γαύρο κ τα λοιπά θα θέσω το ερώτημα που κατά καιρούς έχουν εκφράσει πολύ την άποψη τους εδώ μέσα.. πόσες μεταγραφές θέλετε ακόμα και σε ποιες θέσεις;;;; Εγώ θέλω αρ.μπακ , 8αρι , φορ.
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αριθμητικα στα χαφ ειμαστε παρα πολλοι,ειδικα τωρα με την επιστροφη Βερνμπλουμ και Μαου. Και εγω θα ηθελα ενα ακομα πολυ καλο οχταρι,αλλα πρεπει να υπαρξει αποχωρηση για να γινει αυτο. Οποτε στα χαφ μαλλον μενουμε κατα 99% στα ιδια νομιζω.
Αριστερο μπακ χρειαζομαστε οπωσδηποτε μεταγραφη,καθως ο Βιερι επιστρεφει σε 4 μηνες. και δεν υπαρχει μπακ απ του Γιαννουλη. Λογικα μετα το ναυαγιο κοεντραο,παμε σε λυση που θα στηριξει τον Γιαννουλη και οχι το αντιστροφο.
Αν ο Γαιτανιδης δεν υπολογιζεται στην 4αδα που παιζει μπροστα μαζι με τους Ακπομ,Σφιντερσκι,Πελκα,τοτε πιστευω θα παρουμε φορ.Ισως να παρουμε σεντερ φορ ουτως η αλλως,μιας και δεν εχουμε αλλον πλην του Ακπομ. Σφιντερσκι,Πελκας,Γαιτανιδης ειναι περισσοτερο κρυφοι κυνηγοι,οποτε χτυπα ξυλο αν παθει κατι ο Ακπομ δεν εχουμε αντιστοιχο παιχτη.
Αρα μαλλον παμε για 2 μεταγραφες,αντι Γιαννουλη και αντι Ακπομ
Αριστερο μπακ χρειαζομαστε οπωσδηποτε μεταγραφη,καθως ο Βιερι επιστρεφει σε 4 μηνες. και δεν υπαρχει μπακ απ του Γιαννουλη. Λογικα μετα το ναυαγιο κοεντραο,παμε σε λυση που θα στηριξει τον Γιαννουλη και οχι το αντιστροφο.
Αν ο Γαιτανιδης δεν υπολογιζεται στην 4αδα που παιζει μπροστα μαζι με τους Ακπομ,Σφιντερσκι,Πελκα,τοτε πιστευω θα παρουμε φορ.Ισως να παρουμε σεντερ φορ ουτως η αλλως,μιας και δεν εχουμε αλλον πλην του Ακπομ. Σφιντερσκι,Πελκας,Γαιτανιδης ειναι περισσοτερο κρυφοι κυνηγοι,οποτε χτυπα ξυλο αν παθει κατι ο Ακπομ δεν εχουμε αντιστοιχο παιχτη.
Αρα μαλλον παμε για 2 μεταγραφες,αντι Γιαννουλη και αντι Ακπομ
Κανά 3 παίχτες θα πάρουμε αρ.μπακ επιθετικό και ως συνηθως καμια έκλπηξη εξτρεμο10άρι.
- theodorosstefan
Οχι ρε παιδια, πια επιθετικη ενυσχηση τωρα...ενα χαφ κι ενα αριστερο μπακ χρειαζωμαστε και ειμαστε μια χαρα με Πελκα και Στοχ και Λημνιο κτλ.
- GiorgosAtha
Υπερβολή πάνω στα νεύρα σύντροφε...
Σχεδόν όλοι ζητάνε δεύτερο φορ (άρα ενίσχυση στην επίθεση) και μετά τα υπόλοιπα... και μάλιστα έχουν μειωθεί οι φωνές για αριστερό μπακ λόγω εμφανίσεων του Γιαννούλη.
Εγώ μάλιστα θεωρώ πως αν είναι να κάνουμε 1 μεταγραφή αυτή πρέπει να είναι ο φορ.
Σχεδόν όλοι ζητάνε δεύτερο φορ (άρα ενίσχυση στην επίθεση) και μετά τα υπόλοιπα... και μάλιστα έχουν μειωθεί οι φωνές για αριστερό μπακ λόγω εμφανίσεων του Γιαννούλη.
Εγώ μάλιστα θεωρώ πως αν είναι να κάνουμε 1 μεταγραφή αυτή πρέπει να είναι ο φορ.
Δεν θελατε μεταγραφες πριν τον Αγιαξ,δεν θελατε μεταγραφες πριν τη Σλοβαν.Λεγατε μαλιστα πως η ομαδα δεν θελει καν μεταγραφες.Τωρα να δω πως θα κανουμε μεταγραφες με το σκατο στη καλτσα...3ο συνεχομενο παιχνιδι που και οι 3 αλλαγες δεν προσφεραν ΤΙΠΟΤΑ,3ο συνεχομενο παιχνιδι που οι μεταγραφες πλην του Εσιτι σημερα δεν προσφεραν ΤΙΠΟΤΑ.Στα σοβαρα τωρα η ομαδα οπως και δηποτε πρεπει να αποκτησει ενα ποιοτικο χαφ ΜΕ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ και εναν επιθετικο.Δεν ξερω πως θα βρεθουν τα λεφτα αν γινει καμια στραβη αλλα αυτες οι μεταγραφες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πλέον η ενίσχυση φαίνεται αναγκαία... Μπροστά ειδικά έχουμε πολύ σοβαρά θέματα..
Ρε παιδιά με ξέρετε τόσα χρόνια, κακό λόγο για παίκτη μας δύσκολα λέω. Αλλά ρε φίλε, δεν μπορώ άλλο Δημήτρη. Μπούχτισα. Η πρώτη μεταγραφή πρέπει να γίνει εκεί.
- giwrgos04dex
Αποκλειστήκαμε από την Έστερσουντ το κάναμε γαργάρα.. αποκλειστήκαμε από την Βίντι το κάναμε γαργάρα θα αποκλειστούμε και από αυτο το χωριό και θα λέμε δε πειράζει ε όχι δε το δέχομαι.
Η ομάδα σήμερα ήταν λες και έπαιζε 5χ5 ο καθένας αλλού τον Jaba έκανε τρίπλες τον έκοβε ο άλλος ο ερασιτέχνης της Σλόβαν για πλάκα.. είπαμε δλδ..
Όσο χαρήκαμε σαν doubleούχοι αήττητοι τόσο αναπαυτήκαμε.. αντί να πάρουμε που είχαμε χρόνο παίχτες που έγινε ξεσκαρτάρισμα από μερικά παλτά να εξικονομίσουμε φράγκα Γλυκος και Σία σήμερα η μόνη μεταγραφή που έπιασε ήταν ο Εσιτι.
Έτσι προβλέπω και Κυριακή να φέρουμε κανένα 'Χ' με τον Παναιτωλικό και εδώ θα είμαστε αν δεν συνέλθουν.
Η ομάδα σήμερα ήταν λες και έπαιζε 5χ5 ο καθένας αλλού τον Jaba έκανε τρίπλες τον έκοβε ο άλλος ο ερασιτέχνης της Σλόβαν για πλάκα.. είπαμε δλδ..
Όσο χαρήκαμε σαν doubleούχοι αήττητοι τόσο αναπαυτήκαμε.. αντί να πάρουμε που είχαμε χρόνο παίχτες που έγινε ξεσκαρτάρισμα από μερικά παλτά να εξικονομίσουμε φράγκα Γλυκος και Σία σήμερα η μόνη μεταγραφή που έπιασε ήταν ο Εσιτι.
Έτσι προβλέπω και Κυριακή να φέρουμε κανένα 'Χ' με τον Παναιτωλικό και εδώ θα είμαστε αν δεν συνέλθουν.
Εχουμε κουραστει να λεμε οτι το συχρονο ποδοσφαιρο σε αντιθεση με το παρελθον θελει πρωτα καλους αθλητες και μετα τεχνικη καταρτηση και εμεις επιμενουμε να πηγαινουμε κοντρα.Οσο παικταραδες τεχνικα και αν ειναι Ελ Καντουρι και Μπισεσβαρ δεν μπορεις να εχεις στην εντεκαδα 2 αθλητες,ο ενας μαλιστα στο 8, που απο ενα σημειο και μετα οταν το παιχνιδι εχει ενταση για μεγαλο χρονικο διαστημα περπατανε.Μας εχω ικανους να κανουμε μεταγραφη χαφ και να φερουμε τον Μπρανταριτς...Τρελαινομαι οταν τα λαθη που κανουμε καθε χρονια ειναι τοσο εμφανη.
Χ4cellophan έγραψε:Ρε παιδιά με ξέρετε τόσα χρόνια, κακό λόγο για παίκτη μας δύσκολα λέω. Αλλά ρε φίλε, δεν μπορώ άλλο Δημήτρη. Μπούχτισα. Η πρώτη μεταγραφή πρέπει να γίνει εκεί.
Μηδέν από μηδέν μηδέν
SM-G965F
Καθιστε τώρα έχουμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μετά τη ρεβάνς με Σλοβαν, δε γίνεται να μας αποσπάσουν την προσοχή οι μεταγραφές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως σήμερα.