Δημοσίευση από Napoli4 » Τετ Οκτ 25, 2017 11:09 am
Εννοείται αυτό. Από την αρχή ξέραμε πως ο ΡΛ είναι αμυντικογενής. Απλά πήγαμε με το ρητό "οι άμυνες κερδίζουν τα πρωταθλήματα" που δεν είμαι καν σίγουρος αν στατιστικά είναι σωστό.
............................................................................................................................................................
Αδερφέ, το κακό φαίνεται να είναι ότι πήγαμε στην επιλογή Λουτσέσκου, όχι μόνο από λάθος εκτίμησης για το θέμα "άμυνας-κέρδους Πρωταθλημάτων", αλλά παράλληλα, τουλάχιστον και από λάθος ή ανεπαρκείς χειρισμούς στο θέμα Ίβιτς, που έπρεπε να μείνει με κάθε κόστος στην ομάδα για δεύτερη χρονιά, αλλά και έχοντας χάσει πάρα πολύ πολύτιμο χρόνο με τον τραγελαφικό τρόπο επιλογής του Στανόιεβιτς, τον οποίο όμως πιθανά αν τον στήριζαν με μεταγραφές που χρειαζόταν, τώρα θα βλέπαμε έναν Π.Α.Ο.Κ. πολύ πιο έτοιμο και πολύ πιο ομάδα απ αυτόν που βλέπουμε, έχοντας φτάσει ήδη στα τέλη Οκτώβρη και απέναντι σε χαμηλούς αντιπάλους κυρίως, πλην gayρου...
Όταν λοιπόν έχουν γίνει τέτοια κωμικοτραγικά λάθη επί ένα τρίμηνο στα τέλη της άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού και κυρίως όταν όλα αυτά έχουν προσπεραστεί σαν να μην συνέβη τίποτα, δίχως να αποδοθούν ευθύνες γι αυτά σε κανέναν και συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο ακριβώς, τότε προσωπικά και στηριζόμενος παράλληλα και στην σημερινή απόδοση της ομάδας, δεν μπορώ, ούτε να χω βλέψεις για να πάρω φέτος το ΠρωΚτάθλημα, με αντιπάλους έναν χοντρέμπορα άχνης ζάχαρης κι έναν γκάγκστερ απ τους χειρότερους-διακριτικότερους, ούτε να μου βγει καμιά κ@ύλα (προς το παρόν τουλάχιστον) για το Κύπελλο που πήρα και πανηγύρισα έξαλλα στον Λευκοπύργο τον Μάιο!!!!
Σε όλα τα παραπάνω φυσικά, αυτός που φταίει λιγότερο είναι ο τωρινός προπονητής μας, πάνω στην ποιότητα και την επάρκεια του οποίου όμως κρίνω (πάντα προσωπικά) ότι δεν μπορώ να χτίσω τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. που θέλω!!!!