Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από goran 64 »

Γκουερινο έγραψε:...να χασεις τα πλει οφ δεν γινεται ακομα κι αν παιξω εγω. για τα ματς με την σαλκε συμφωνω αλλα εκει ουτως η αλλως αουτσαιντερ εισαι. οσο για την προσαρμογη οι μεγαλοι παικτες με μυαλο προσαρμοζονται σε μια εβδομαδα.
οι μετριοι αργουν. θες να μου πεις οτι καμπος βαρελα και μπισεσβαρ εχουν προσαρμοστει? εγω λεω οχι κι ας ειναι εδω 5 μηνες
Κάμπος, Βαρέλα και Μπίσεσβαρ λοιπόν, ε Νέτο??? Μέτριοι δηλαδή και με λίγο μυαλό, ε??? :oops: ΟΚ φίλος... ;)

Τα σημειώνω και τα τρία ονόματα και κάποια στιγμή θα σε ρωτήσω και για τους τρεις τους, με την προϋπόθεση όμως ότι ο Βλάντο θα μείνει και του χρόνου στον πάγκο μας!!!! :geek: 8-)

Στο γράφω κιόλας για να είσαι έτοιμος τότε για την κωλοτούμπα, ξεκίνα καλύτερα εξάσκηση από τώρα... :lol: :lol:

Υ.Γ. Αλήθεια, εσύ τι θέση παίζεις???
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Απο τα λιγα που ειδα αυτος ο σωτηριου δεν εχει καμια σχεση με αυτο π θεωρητικα ψαχνουμε... ενας μετριος επιθετικος π απλα σμπρωχνει την μπαλα στα διχτυα!Εμεις θελουμε επιθετικο να μπορει να φτιαξει ευκαιριες και μονος του!ο Κουλουρης ειναι 10 φορες καλυτερος και 3-4 χρονια μικροτερος του. Μεταγραφη για την μεταγραφη χωρις καμια ουσια!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Γκουερινο έγραψε:nasos66 μονο ο Ματος θα ειναι πληγη αν φυγει αυτη την στιγμη. ολοι οι αλλοι κορδελιτσα. ολοι καλυπτονται
Δε συμφωνω με αυτό που λες αφου θεωρω τους Κανιας,Κρεσπο και Καμπο κομβικούς παιχτες,αλλα συμφωνω στο γενικοτερο ότι η ομαδα εχει βασεις κ βαθος,και ακομα και αν γινουν και άλλες αποχωρισεις θα σταθει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

και αν λεει ο γκοραν οτι θα ξαναρωτησει,φροντισε να εχεις παντα μαζι σου μια κολλα χαρτι.
προβλεπω δραματα.
γενικα δεν παιρνω θεση για μεταγραφες.παντως απο τοτε που ηρθε ο σαββιδης δεν εχω καταλαβει τι μεταγραφες θελουμε.μαλλον ο καθενας θελει το πουλεν του κ 2-3 εν ενεργεια διεθνεις απο τις τοπ εθνικες ομαδες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

nasos66 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
nasos66 έγραψε:Να κανω μια υποθεση κ μια υποθετικη ερωτηση.
Ας πουμε ότι εγινε σχεδιασμος για φορ,8ρη,και εξτρεμ,και ότι σε λιγες μερες θα είναι εδώ.
Αν ερθουν προτασεις στις ρητρες τους για Καμπος,Ματος,Μπισεσβαρ,Τσιμιροτ,Κανιας κ Κρεσπο,τι πρεπει να κανει η παε?
Θαρρώ ότι, πρέπει δεν πρέπει, κάνοντας οτιδήποτε, η Π.Α.Ε. κι ο Πρόεδρος προσωπικά, σε μια τόσο ιδιάζουσα περίπτωση, δείχνει αν έχει τα οικονομικά και διοικητικά κάκαλα "να πιάσει τον ταύρο απ τα κέρατα" ή όχι... 8-)

Βάλε δηλαδή με τον νου σου έναν Σαββίδη απέναντι σ έναν Π@παθαν@σάκη ή σ έναν Σκόρδ@ για να καταλάβεις...
Δε με ανχωνει ο Σαββιδης τι θα κανει,αλλα το πως θα ξαναστρωσει ομαδα ο Ιβιτς,αφου βλέπουμε ότι όπως είναι τωρα η φαση μπορει να χασεις 2-3 παιχτες στο τσακ μπαμ,χωρις να μπορει να κανει κατι η παε.Οπως λες ότι είναι ο Σαββιδης σε σχεσει με το Π@παθαν@σάκη πχ,εγω βλεπω το Σαββιδη στη θεση του Π@παθαν@σάκη για καποιους αλλους ισχυρους προεδρους,και αυτό γιατι δεν εχουμε ακομα 15 Γκαρηδες με 10χαρτια ρητρα.Και μεχρι να φτασουμε εκει ειμαστε ανοιχτοι πιστευω.
Νάσο μου, ξέρεις τι σημαίνει έχω την διοικητική και οικονομική δυνατότητα "να πιάσω τον ταύρο από τα κέρατα"???

Άκου λοιπόν να δεις τι θα κανε ο συχωρεμένος ο Παντελάκης, που δεν ήταν και της οικονομικής εμβέλειας του Σαββίδη...Θα πιανε τον Ίβιτς και θα του λεγε..."Μίστερ, εδώ έχουμε προτάσεις για τους Χ, Ψ, Ζ κ.τ.λ., με όλους να αγοράζονται στο ποσόν της ρήτρας τους...Ποιοι απ αυτούς σου είναι τελείως απαραίτητοι για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους??? Διάλεξε όμως παράλληλα με γνώμονα ότι για να τους κρατήσουμε, το 80% των χρημάτων που θα πάρουμε απ τους άλλους, θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε σαν κίνητρο και γι αυτούς (τα περισσότερα) αλλά και για τους υπόλοιπους, σε περίπτωση που τελικά πετύχει η ομάδα τους στόχους της, πράγμα που το θεωρώ απαραίτητο και με το 20% θα φέρουμε και κάνα δυο ταλέντα που έχω στα υπ όψιν, οι οποίοι μπορεί να βοηθήσουν από φέτος λίγο, αλλά του χρόνου πολύ περισσότερο!!!! Θα τα βάζαν κάτω λοιπόν με χαρτί και μολύβι, θα βγάζανε το συμπέρασμα και θα γίνονταν οι ανάλογες κινήσεις και πωλήσεων και ανανεώσεων με περισσότερα χρήματα σε κάποιους και σε αγορά ταλέντων για μελλοντική εκμετάλλευση, αλλά και για μεγαλύτερο extra πριμ σε όλους (και ο προπονητής μέσα φυσικά), εφ όσον κατακτήσουν τους στόχους της χρονιάς...

Ελπίζω να κατάλαβες το πνεύμα της όλης κίνησης, ενός Προέδρου που ήταν ο ηγέτης ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Gospi έγραψε:Δυσκομα βρισκεις γεναρη μηνα μεγαλους σε αξια παιχτες και με μυαλο!καμια ομαδα δεν θα δωσει μεσουσης της αγωνιστικης περιοδου εναν τετοιο παιχτη.
Αν βρεις θα βρεις μονο παροπλισμενο, ο οποιος μπορει να μην εχει προβλημα προσαρμογης αλλα φυσικης καταστασης και αγωνιστικου ρυθμου.
Γενικοτερα οι μεταγραφες τον γεναρη εχουν συμπληρωματικο και πολυ περιορισμενο ρολο και αφορουν κυριως σε 1-2 κινησεις και δεν ενδεικνυνται για τοσο ευρειας κλιμακας αλλαγες.

δυσκολα ειναι παντα. και τον γεναρη ακομα δυσκολοτερα δεν διαφωνω, αλλα οι μεταγραφες ειναι λαχειο.

ολοι οι παικτες που επαιξαν μεγαλη μπαλα σε μας απο τα αζητητα ηρθαν και ελευθεροι η με ελαχιστο αντιτιμο (Μακ Γκαρυ Ματος κρεσπο Γκαρσια κοντρερας Βιερινια κλπ)
Αντιθετα καποιοι που διαφημιστηκαν πολυ πατωσαν ολοι (μπερμπα μαντουρο μαρτενς νετσιντ κλπ)

παρε παραδειγμα φετος. Μπισεσβαρ Τζαλμα ηρθαν ως οι μεγαλες μεταγραφες και ο κρεσπο ως η πατατα της χρονιας. δεν νομιζω να συγκρινεται η προσφορα του κρεσπο μεχρι στιγμης με των αλλων δυο. οποτε??
το μονο που χρειαζεται η ομαδα ειναι καλο κλιμα. Αν υπαρχει καλο κλιμα ακομα και τελικο ουεφα πας κι ας παιζεις με τον δεληγιανιδη και τον κουλουρη.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

goran 64 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:...να χασεις τα πλει οφ δεν γινεται ακομα κι αν παιξω εγω. για τα ματς με την σαλκε συμφωνω αλλα εκει ουτως η αλλως αουτσαιντερ εισαι. οσο για την προσαρμογη οι μεγαλοι παικτες με μυαλο προσαρμοζονται σε μια εβδομαδα.
οι μετριοι αργουν. θες να μου πεις οτι καμπος βαρελα και μπισεσβαρ εχουν προσαρμοστει? εγω λεω οχι κι ας ειναι εδω 5 μηνες
Κάμπος, Βαρέλα και Μπίσεσβαρ λοιπόν, ε Νέτο??? Μέτριοι δηλαδή και με λίγο μυαλό, ε??? :oops: ΟΚ φίλος... ;)

Τα σημειώνω και τα τρία ονόματα και κάποια στιγμή θα σε ρωτήσω και για τους τρεις τους, με την προϋπόθεση όμως ότι ο Βλάντο θα μείνει και του χρόνου στον πάγκο μας!!!! :geek: 8-)

Στο γράφω κιόλας για να είσαι έτοιμος τότε για την κωλοτούμπα, ξεκίνα καλύτερα εξάσκηση από τώρα... :lol: :lol:

Σε συγκριση με την προσφορα του Ματος και του Κρεσπο ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ μετριοι ειναι και δεν δειχνουν απολυτα προσαρμοσμενοι. Διαφωνεις?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Απο κλιμα αλλο τπτ!να ναι καλα οι αρδ της πολης που αυτοαποκαλουνται και ΠΑΟΚτσηδες και κανουν ο,τι περναει απο το χερι τους για να χαλασουν το κλιμα!
Τελικα αυτη η πολη εχει θεμα μεγαλο σε επιπεδο νοοτροπιας και αυτοκαταστροφικης μανιας!Γεμισε ο τοπος Εφιαλτες και οι κερκοπορτες πολλες!

Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εδώ σε πρωτοσέλιδα γράφουν βασικό τίτλο για κύμα αντιδράσεων του εξοργισμένου λαού...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Γκαρσία, περασμένος από Ρεάλ, Μίλαν, κ.τ.λ. ...
Κοντρέρας, ενεργός διεθνής με την Εθνική Χιλής...
Βιεϊρίνια, Πορτογάλος διεθνής με την Νέων και φυντάνι του Σάντος...

Όλοι αυτοί απ τα αζήτητα, μάλιστα... :oops: :(

Άστο Νέτο, μ αυτά και με το ότι ο Κάτσε είναι το καλύτερο χαφ του Π.Α.Ο.Κ., λέω να μην σε ξαναρωτήσω τίποτα, για να μην έχουμε και τζάμπα δράματα που έσπευσε να τονίσει κι ο προσωπικός μου Α.Μ. @barlow4!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η καλυτερη τους!Να καταστραφει ο ΠΑΟΚ για να πουλανε αυτοι!Εμποροι μιζεριας!Ασε που μπορει να καταφερουν να επαναφερουν τους κολλητους τους π δεν παιζουν πλεον!win win situation λεμε για τα αρδακια της πλακας!

nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Goran
Δε διαφωνω βασικα,απλα λεω ότι οσο υπαρχει η Γαλατα κ η κάθε Γαλατα που μπορει και πουλαει με 20,και να αγοραζειμε 5-6 εμεις θα εχουμε πρόβλημα με αυτό,μεχρι να πιασουμε περιπου τα νουμερα αγορων κ πωλήσεων των χ Γαλατα,και ο Σαββιδης ασχετος του δικου του εκτοπίσματος,θα εχει (και εμεις μαζι) ένα ντεζαβανταζ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Γκουερινο έγραψε:
goran 64 έγραψε:

Σε συγκριση με την προσφορα του Ματος και του Κρεσπο ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ μετριοι ειναι και δεν δειχνουν απολυτα προσαρμοσμενοι. Διαφωνεις?
Άλλο όπως το θέτεις τώρα κι άλλο ότι είναι μέτριοι παίχτες γενικά που το έθεσες πριν...Διάβασε τι ακριβώς έγραψες και θα καταλάβεις και τι σου επισήμανα και τι εννοώ!!!! Τώρα με τονίζεις το ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ???
Κάθε παίχτης έχει-χρειάζεται έναν καθαρά δικό του χρόνο προσαρμογής, ο οποίος δεν τον κάνει ούτε καλύτερο, αλλά ούτε και μετριότερο σε ποδοσφαιρική αξία!!!!

Τώρα ελπίζω να μην διαφωνείς κι εσύ... ;) :D
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

κατσε ρε Goran για να καταλαβω... απο ποια ομαδα πηρες τον κοντρερας?τι θεση ειχε στην βαθμολογια?απο ποια ομαδα πηρες τον Γκαρσια?Απο ποια και με ποιο βιογραφικο τον Μουσλι?ή ποια ακριβως ηταν η μεχρι τοτε πορεια του βιειρινια που τον καθιστουσε παιχταρα?Αλλο το τι καριερα ειχε κανει καποτε ο Γκαρσια και ο Κοντρερας και αλλο η κατασταση στην οποια βρισκονταν οταν ηρθαν σε σενα!

Άβαταρ μέλους
goran 64

nasos66 έγραψε:Goran
Δε διαφωνω βασικα,απλα λεω ότι οσο υπαρχει η Γαλατα κ η κάθε Γαλατα που μπορει και πουλαει με 20,και να αγοραζειμε 5-6 εμεις θα εχουμε πρόβλημα με αυτό,μεχρι να πιασουμε περιπου τα νουμερα αγορων κ πωλήσεων των χ Γαλατα,και ο Σαββιδης ασχετος του δικου του εκτοπίσματος,θα εχει (και εμεις μαζι) ένα ντεζαβανταζ.
Συμφωνώ με το σκεπτικό σου μεν, αλλά αν δεν είσαι ένας Πρόεδρος ντιπ ανίδεος από ποδόσφαιρο, ο οποίος μάλιστα θέλει να περνάνε όλα τα του αγωνιστικού απ αυτόν, τότε το ντεζαβαντάζ σου μικραίνει αισθητά... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”