nasos66 έγραψε:goran 64 έγραψε:nasos66 έγραψε:Να κανω μια υποθεση κ μια υποθετικη ερωτηση.
Ας πουμε ότι εγινε σχεδιασμος για φορ,8ρη,και εξτρεμ,και ότι σε λιγες μερες θα είναι εδώ.
Αν ερθουν προτασεις στις ρητρες τους για Καμπος,Ματος,Μπισεσβαρ,Τσιμιροτ,Κανιας κ Κρεσπο,τι πρεπει να κανει η παε?
Θαρρώ ότι, πρέπει δεν πρέπει, κάνοντας οτιδήποτε, η Π.Α.Ε. κι ο Πρόεδρος προσωπικά, σε μια τόσο ιδιάζουσα περίπτωση, δείχνει αν έχει τα οικονομικά και διοικητικά κάκαλα "να πιάσει τον ταύρο απ τα κέρατα" ή όχι...
Βάλε δηλαδή με τον νου σου έναν Σαββίδη απέναντι σ έναν Π@παθαν@σάκη ή σ έναν Σκόρδ@ για να καταλάβεις...
Δε με ανχωνει ο Σαββιδης τι θα κανει,αλλα το πως θα ξαναστρωσει ομαδα ο Ιβιτς,αφου βλέπουμε ότι όπως είναι τωρα η φαση μπορει να χασεις 2-3 παιχτες στο τσακ μπαμ,χωρις να μπορει να κανει κατι η παε.Οπως λες ότι είναι ο Σαββιδης σε σχεσει με το Π@παθαν@σάκη πχ,εγω βλεπω το Σαββιδη στη θεση του Π@παθαν@σάκη για καποιους αλλους ισχυρους προεδρους,και αυτό γιατι δεν εχουμε ακομα 15 Γκαρηδες με 10χαρτια ρητρα.Και μεχρι να φτασουμε εκει ειμαστε ανοιχτοι πιστευω.
Νάσο μου, ξέρεις τι σημαίνει έχω την διοικητική και οικονομική δυνατότητα "να πιάσω τον ταύρο από τα κέρατα"???
Άκου λοιπόν να δεις τι θα κανε ο συχωρεμένος ο Παντελάκης, που δεν ήταν και της οικονομικής εμβέλειας του Σαββίδη...Θα πιανε τον Ίβιτς και θα του λεγε..."Μίστερ, εδώ έχουμε προτάσεις για τους Χ, Ψ, Ζ κ.τ.λ., με όλους να αγοράζονται στο ποσόν της ρήτρας τους...Ποιοι απ αυτούς σου είναι τελείως απαραίτητοι για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους??? Διάλεξε όμως παράλληλα με γνώμονα ότι για να τους κρατήσουμε, το 80% των χρημάτων που θα πάρουμε απ τους άλλους, θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε σαν κίνητρο και γι αυτούς (τα περισσότερα) αλλά και για τους υπόλοιπους, σε περίπτωση που τελικά πετύχει η ομάδα τους στόχους της, πράγμα που το θεωρώ απαραίτητο και με το 20% θα φέρουμε και κάνα δυο ταλέντα που έχω στα υπ όψιν, οι οποίοι μπορεί να βοηθήσουν από φέτος λίγο, αλλά του χρόνου πολύ περισσότερο!!!! Θα τα βάζαν κάτω λοιπόν με χαρτί και μολύβι, θα βγάζανε το συμπέρασμα και θα γίνονταν οι ανάλογες κινήσεις και πωλήσεων και ανανεώσεων με περισσότερα χρήματα σε κάποιους και σε αγορά ταλέντων για μελλοντική εκμετάλλευση, αλλά και για μεγαλύτερο extra πριμ σε όλους (και ο προπονητής μέσα φυσικά), εφ όσον κατακτήσουν τους στόχους της χρονιάς...
Ελπίζω να κατάλαβες το πνεύμα της όλης κίνησης, ενός Προέδρου που ήταν ο ηγέτης ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!