Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας!!!!
Με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας!!!!
- kataramenos5
- Kostomanolis
- kataramenos5
-Για πειτε μας κυριε Beatty τι σας ειπε ο ανθρωπος που σας εδωσε το λαθος φακελο?
-Κατι παραξενο...."ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ.Ολους τρελα σας πουλαμε..."
Ημαρτον ρε ΜΑΝΙΑΚΕ.ΗΜΑΡΤΟΝ .Το ξεφτιλισες .
[youtube]3e_khNlLC4Y[/youtube]
-Κατι παραξενο...."ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ.Ολους τρελα σας πουλαμε..."
Ημαρτον ρε ΜΑΝΙΑΚΕ.ΗΜΑΡΤΟΝ .Το ξεφτιλισες .
[youtube]3e_khNlLC4Y[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 27 Φεβ 2017, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
kataramenos5 έγραψε:Κιθαριστα που εισαι χαμενος ρε μαν?Ελα τσατ.Χανεις
Άσε Κατ, είχα κάτι τρεξίματα με τον μικρό. Ευτυχώς όλα είναι καλά. Θα κάνω εμφάνιση τις επόμενες μέρες!
- kataramenos5
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
θα το βαλω εδω και γμτ πως δεν το εβγαλε βιντεο η γυναικα να γινουμε...viral
Δινω που λετε πρωι πρωι το επετειακο μπλουζακι στη χαρα, αυτο που αγορασα χθες, με το που βλεπει το σημα μου λεει "ΠΑΟΚ" (κουκλαρα ΜΟΥ!). τη δινω στη μανα της για τα γνωστα πλυσιματα κτλ και τη ντυνουμε να παει σχολειο. Εκει ηταν ο αναστασης (μας ρίχνει ένα χρόνο, είναι 4) που ο μ@λ@κ@ς ο πατερας του του ειχε φορεσει μια μπλουζα του γαβρου. Γυρναει η γυναικα μου και τον ρωταει τι ομαδα ειναι αυτη; της λεει ολυμπ%$#. Και γυρναει το τσακαλακι η Χαρα και του λεει ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ. και τον εκανε μανουρα να αλλαξει μπλουζα μέχρι να μπουν στο σχολικό. Εκεί ήταν τα ...ματ (δασκάλα)

Δινω που λετε πρωι πρωι το επετειακο μπλουζακι στη χαρα, αυτο που αγορασα χθες, με το που βλεπει το σημα μου λεει "ΠΑΟΚ" (κουκλαρα ΜΟΥ!). τη δινω στη μανα της για τα γνωστα πλυσιματα κτλ και τη ντυνουμε να παει σχολειο. Εκει ηταν ο αναστασης (μας ρίχνει ένα χρόνο, είναι 4) που ο μ@λ@κ@ς ο πατερας του του ειχε φορεσει μια μπλουζα του γαβρου. Γυρναει η γυναικα μου και τον ρωταει τι ομαδα ειναι αυτη; της λεει ολυμπ%$#. Και γυρναει το τσακαλακι η Χαρα και του λεει ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ. και τον εκανε μανουρα να αλλαξει μπλουζα μέχρι να μπουν στο σχολικό. Εκεί ήταν τα ...ματ (δασκάλα)