Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
ο Τοσκισης εγραψε πριν λιγο στο φμπ
"μεταγραφικο θριλερ"
και στα σχολια ειπε οτι θα βγει αρθρο απο ινπαοκ π να εξηγει τι παιζει...
απελπιδα προσπαθεια για τα κλικ μου φαινεται αλλα για να δουμε...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"μεταγραφικο θριλερ"
-
κεφαλοτυρι και κεφαλογραβιερα στην αγγλια....το πιο συντομο ανεκδοτο 

Παραδέχομαι ότι δεν γνωρίζω τους παίκτες πριν τους δω στον ΠΑΟΚ γιατί δεν βλέπω άλλα πρωταθλήματα. Ούτε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες του ποκ μπορώ να πω αλλά Είμαι αισιόδοξος με την ομαδάρα μας φέτος. Και κάτι που πολλοί κατηγορείτε σαν κακό ναι πάω για πρωτάθλημα κάθε χρόνο τον Αύγουστο και αποθεώνω κάθε μεταγραφή όταν έχει καλές πιθανότητες, άσχετα αν τελικά θα πιάσει. τώρα είμαι μακριά αλλά όσο ήμουν Θεσσαλονίκη δεν έχανα παιχνίδι ακόμα κι όταν χιόνιζε, ακόμα και επι απεργίας εποχής Βουλινού. Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω πως θολώνει ένα Παοκτσάκι έστω και μικρό ηλικιακά και λέει τον Αύγουστο ότι θα τερματίσει 20 βαθμούς πίσω από τη ζέλα και την κούλα. Όταν μάλιστα κάναμε πιο ορθολογικές κινήσεις και έχουμε πιο ομαλό κλίμα.TreloPaoktsaki έγραψε: Καλα κανεις και ειρωνευεσαι αλλα αν και οταν θα εισαι 20 ποντους πισω απο τον Ζελα και καμια 7 απο την Κουλα!
ΥΓ συγνώμη για το οφ τόπικ σεντόνι αλλά νομίζω είναι περισσότερο οφ τόπικ όλη αυτή η γκρίνια
-
Μίκου έκλεισε παιδιά απλώς ψαχνουν μηπως γινει κατι μεχρι το βραδυ με βασκεθ.Αν δεν γινει κατι μεχρι το βραδυ τοτεαυριο ανακοινωνεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrispaok5 την Τρί 30 Αύγ 2016, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λογικά υπάρχει όνομα που ακόμα δεν έχει ακουστεί. Μάλλον περιμένουμε κάποιες καραμπόλες με άλλες ομάδεςGospi έγραψε:ο Τοσκισης εγραψε πριν λιγο στο φμπ
"μεταγραφικο θριλερ"
GoMaRe σκατουλες ο τοσκιτσης παλι...
προσπαθουν να σωσουν την αξιοπιστια τους λεγοντας οτι και καλα ο βασκεζ ειναι ακομη η πρωτη επιλογη και απλα ειναι κλεισμενος ο Μικου αν δεν κλεισει μεχρι αυριο ο Βασκεζ.
δημοσιογραφια για τα κλικ και οχι για την ενημερωση!
προσπαθουν να σωσουν την αξιοπιστια τους λεγοντας οτι και καλα ο βασκεζ ειναι ακομη η πρωτη επιλογη και απλα ειναι κλεισμενος ο Μικου αν δεν κλεισει μεχρι αυριο ο Βασκεζ.
δημοσιογραφια για τα κλικ και οχι για την ενημερωση!
- Kostas_Peraia4
Inside info ή προαισθημα?chrispaok5 έγραψε:Μίκου έκλεισε παιδιά απλώς ψαχνουν μηπως γινει κατι μεχρι το βραδυ με βασκεθ.Αν δεν γινει κατι μεχρι το βραδυ τοτε αυριο ανακοινωνεται
23 50 πτήση από Μαδρίτη για Αθήνα
προλαβαίνει;
προλαβαίνει;
-
Τελικά εμείς δεν περιμένουμε την 31η Αυγούστου για να πέσει η τιμή ακριβών ποδοσφαιριστών.
Αλλά για να ανέβει η τιμή φτηνών ποδοσφαιριστών.
Η περισσοτερη γκρινια δεν θα ερθει επειδη θα ερθει ο Μικου πχ και δεν θα ερθει ο Βασκεθ, αλλα επειδη φαινεται σαν σιγουρακι οτι θα κανουμε 100% μεταγραφη 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Armagedonas έγραψε:Τελικά εμείς δεν περιμένουμε την 31η Αυγούστου για να πέσει η τιμή ακριβών ποδοσφαιριστών.
Περιεργα πραγματα παντως.Να επιμενεις για φουνταριστο,χωρις μαλιστα να ειναι κατι το εκπληκτικο,αλλα ακομα ενας καλος παικτης, την ιδια ωρα που διατηρεις στο ροστερ Κλαους,Περειρα και δεν διατηρεις τον Τζιολη η τον Χατζη επιλεγοντας να μεινεις με 4 παικτες για 2 θεσεις στα χαφ και τεταρτο στοπερ τον Μαλεζα.
ισως ο φιλος να ειναι μικρος σε ηλικια και να λογαριαζει μονο την παραμετρο γνωστο ονομα ως καλη μεταγραφη.Αλλα δεν ειναι ετσι.Αν ερθουν αυτοι οι δυο τελικα ειναι σιγουρο οτι ελειπαν απο το ροστερ μας.Αν προσφερουν στην ομαδα αυτο θα το δουμε στον αγωνιστικο χωρο.Pater έγραψε:Παραδέχομαι ότι δεν γνωρίζω τους παίκτες πριν τους δω στον ΠΑΟΚ γιατί δεν βλέπω άλλα πρωταθλήματα. Ούτε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες του ποκ μπορώ να πω αλλά Είμαι αισιόδοξος με την ομαδάρα μας φέτος. Και κάτι που πολλοί κατηγορείτε σαν κακό ναι πάω για πρωτάθλημα κάθε χρόνο τον Αύγουστο και αποθεώνω κάθε μεταγραφή όταν έχει καλές πιθανότητες, άσχετα αν τελικά θα πιάσει. τώρα είμαι μακριά αλλά όσο ήμουν Θεσσαλονίκη δεν έχανα παιχνίδι ακόμα κι όταν χιόνιζε, ακόμα και επι απεργίας εποχής Βουλινού. Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω πως θολώνει ένα Παοκτσάκι έστω και μικρό ηλικιακά και λέει τον Αύγουστο ότι θα τερματίσει 20 βαθμούς πίσω από τη ζέλα και την κούλα. Όταν μάλιστα κάναμε πιο ορθολογικές κινήσεις και έχουμε πιο ομαλό κλίμα.TreloPaoktsaki έγραψε: Καλα κανεις και ειρωνευεσαι αλλα αν και οταν θα εισαι 20 ποντους πισω απο τον Ζελα και καμια 7 απο την Κουλα!
ΥΓ συγνώμη για το οφ τόπικ σεντόνι αλλά νομίζω είναι περισσότερο οφ τόπικ όλη αυτή η γκρίνια
- ilovegame27
Kostas_Peraia4 έγραψε:Inside info ή προαισθημα?chrispaok5 έγραψε:Μίκου έκλεισε παιδιά απλώς ψαχνουν μηπως γινει κατι μεχρι το βραδυ με βασκεθ.Αν δεν γινει κατι μεχρι το βραδυ τοτε αυριο ανακοινωνεται
Δεν λέγανε ότι δεν θα αποκτήσουμε 30αρη?
- Kostas_Peraia4