Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από Tolaros »

Aureliano Buendia έγραψε: Β. Ειλικρινά δεν την κατανοώ τη χαμηλού επιπέδου ειρωνεία "τι έγινε δεν χάσαμε το πρωτάθλημα από τώρα τελικά;". Σόρρυ κιόλας, αλλά όλοι εδώ μέσα νομίζω πως έχουμε πολλά χρόνια παρακολούθησης του ΠΑΟΚ και του ελληνικού πρωταθλήματος στην καμπούρα μας, για να μην συνεννοούμαστε στα προφανή. Έχω δει άπειρες χρονιές τον ΠΑΟΚ να στοχεύει ψηλά και να εκτροχιάζεται πριν την πρώτη παρέλαση, έχω δει άπειρες φορές να μένουμε τρελά πίσω στη βαθμολογία και μόνο μία να καλύπτουμε τη διαφορά (2009-2010), ξέρω πολύ καλά ότι στο Ελλάντα, οι μικρές διαφορές είναι σαν γκραν κάνυον, ξέρω πολύ καλά ότι αν μέναμε με -5 στην 3η αγωνιστική από 2 αντιπάλους ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα ήταν ζήτημα και ξέρω ότι όταν ξεκινάς με -3 απαγορεύεται να στραβοπατήσεις σε ματς που είσαι τόσο ποιοτικότερος και καλύτερος από τον αντίπαλο. Κι όλοι σας ξέρετε αυτά που ξέρω εγώ κι έχετε δει αυτά που έχω δει κι εγώ.

Ειλικρινά πιστεύω ότι η συνισταμένη ομάδα-προπονητής-γενικότερο κλίμα στο ελληνικό πρωτάθλημα-διοίκηση-κόσμος θα πρέπει να βγάλει εμάς στην κορυφή φέτος. Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξουν πολλές ανάλογες ευκαιρίες στο μέλλον. Όταν έχεις 2 πρωταθλήματα σε 90 χρόνια, δεν αφήνεις τις συγκυρίες που σου παρουσιάζονται να χαθούν επειδή "όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται". Τα αξίζουμε όλα, τα θέλουμε όλα και πρέπει επιτέλους να ορμήσουμε για να τα αποκτήσουμε. Τέικ νόου πρίζονερς, πώς να το πω διάολε...
+1000.
Μερικοί κάνετε λες κ δεν έχετε ξαναδεί τον ΠΑΟΚ. Λες κ δεν ξέρετε για ποια ομάδα μιλάμε. Το προχθεσινό στραβοπάτημα δε χωνεύεται εύκολα.
Εξαρτάται τι θέλετε, αν είστε ΟΚ με την ομάδα να προσπαθεί κ ας βγει κ 3η τότε νο προμπλεμ σας το λέω από τώρα θα τα καταφέρει οπότε μπορείτε να είστε ξενοιαστοι all year long.
Υπάρχουν κ κάποιοι που βλέπουν τη φετινή χρονιά σαν ευκαιρία να πετύχουμε αυτό που έχει γίνει πλέον απονενοημένο, ευκαιρία που μπορεί να μην παρουσιαστεί ξανά για καμιά πενταετία . Πότε θα ξανάχουμε καλύτερη ομάδα από τους σιχαμενους? Ε αυτοί οι κάποιοι λογικό είναι να τρελαίνονται λίγο παραπάνω. Τα "έλα μωρέ τι έγινε" είναι που προσπαθεί να αποβάλει η ίδια η ομάδα κ να αποκτήσει μέταλλο νικητή, καιρός να το κάνουν κ οι οπαδοί. Το είπε ο Τζαβέλας προχθές πόσο τον πείραξε κ πως προσπαθούν να αλλάξουν νοοτροπίες στα αποδυτήρια. Τι είναι κ αυτοί μίζεροι που ακούνε Μυρτσο?
Για την Ελλάδα μιλάμε, για τον ΠΑΟΚ κ το ΠΟΚ. Για ομάδες που μπορούν κάνουν σερί από νίκες με τον ένα ή άλλο τρόπο. Κάθε βαθμός είναι τεράστια απόσταση που πρέπει να καλυφθεί. Τεράστια. Κ κάθε ευκαιρία ακόμα μεγαλύτερη.
Κ κάτι για το αγωνιστικό
giapas έγραψε: Στα 3 πρώτα ματς, είχαμε πλεονέκτημα παίκτη για 1 ημίχρονο + 30 λεπτά. Αυτά τα διαστήματα, παίξαμε από τις χειρότερες εμφανίσεις μας. Να το απολαύσουμε κι αυτό;

Αντικειμενικά η ομάδα στην αρχή της χρονιάς δε φέρνει τα αποτελέσματα που θα θέλαμε και που αναλογούν στο ρόστερ της και δε μπορούμε να χρυσώνουμε το χάπι συνεχώς ρίχνοντάς τα στη τύχη , στον ανάδρομο Ερμή και στη πουτ@να Ξάνθη που έπαιξε αντιποδόσφαιρο κι έκανε καθυστερήσεις.
Έτσι είναι μέχρι τώρα. Άμα θέλετε το βλέπετε, αλλιώς συνεχίστε να ειρωνεύεστε αυτούς που τρελαίνονται όταν χάνει ο ΠΑΟΚ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Το οτι εχει ερθει ολοκληρη καινουρια ομαδα με καινουριο προπονητη και εχουμε τελη σεπτεμβρη δεν σας λεει κατι? Φυσικα στεναχωριομαστε για ατυχα αποτελεσματα αλλα απο την στεναχωρια μεχρι τον αναθεματισμο και την απογοητευση υπαρχει τεραστισ αποσταση. Εμενα με πειθει αυτο που δειχνει. Potential για ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο. Οι υπολοιποι 3 ψαχνονται.
Εδω εχουμε κανει υπομονη μεχρι και με τον περσινο θιασο ωσπου μας εκανε πορεια υποβιβασμου στον δευτερο γυρο, στον Βλανταν κολλατε?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τα πρωτοσελιδα τους εχουν πολυ γελιο. Οι του βαζελου λενε ειμαστε 5 επιπεδα πιο πανω απο ολους, της κουλας λενε ολοι οι υπολοιποι ειναι για τα μπαζα κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Ότι λέμε κι εμείς λίγο πολύ.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ναι αλλα ισχυουν αυτα που λεμε...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Dimg4 έγραψε:Τα πρωτοσελιδα τους εχουν πολυ γελιο. Οι του βαζελου λενε ειμαστε 5 επιπεδα πιο πανω απο ολους, της κουλας λενε ολοι οι υπολοιποι ειναι για τα μπαζα κλπ κλπ
Μια διευκρινήση Dim, στην ΑΕΚ λένε πως οι παίκτες τους ήταν για τα μπάζα οχι οι αντίπαλοι. Λέει πως εκτος απο Τσιγκρινσκι, Λεσκοτ κτλ. οι άλλοι ήταν για τα μπαζα
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Υπάρχουν και αυτοί που δεν ψάχνουν την ευκαιρία, αλλά τη σταθερή πρόοδο της ομάδας, ώστε να κάνει πρωταθλητισμό στο διηνεκές ανεξαρτήτως της κατάστασης των αντιπάλων και αυτό δεν μπορεί να κρίνεται από ένα αποτέλεσμα, όσο και αν μας τρελαίνει. Κρατάμε την ψυχραιμία μας, πεισμώνουμε , δεν μηδενίζουμε, δεν φέρνουμε τον πανικό και μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο με συνεχή προσπάθεια. Αν δεν ξέρετε πώς δημιουργήθηκαν η μεγάλη ομάδα του 70 και η πρωταθλήτρια του 80, ρωτήστε αυτούς που τα έζησαν και ξέρουν. Όχι όμως αυτούς που κατέβαζαν τις βιτρίνες του αείμνηστου Παντελάκη. Καλημέρα σας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kostomanolis έγραψε:Ναι αλλα ισχυουν αυτα που λεμε...
Το ίδιο πιστεύουν κι αυτοί.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

Σύμφωνα με τελευταίες αναλύσεις και τον πανικό που έφεραν στους οπαδούς τους τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, τύπου: "πάει και φέτος το πρωτάθλημα", φαβορί για την κατάκτιση του τίτλου είναι η Λειβαδιά με επικρατέστερους στην κάλυψη των προνομιούχων θέσεων εξόδου στην ευρώπη τη Λάρισα, τον Ηρακλή και τη Βέροια. Αναμένεται όμως να χωθεί σφήνα και η ομάδα των Ιωαννίνων, που όπως γνωστό χρόνια τώρα έχει το κύπελο του χεριού της.
Μέχρι την παρέλαση είναι σίγουρο ότι θα παραιτήσουν τουλάχιστον 3 προπονητές του κέντρου και άλλους τόσους της συμπρωτεύουσας. Οι πληροφορίες μας δεν αναφέρουν αν θα προέρχονται όλοι από τη ΣούπαΛίγκ, αλλά δε γ@μείς ως γνωστό η μαλ@κί@ είναι κολλητική.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ψοφάμε για παρεξήγηση πάντως και όποιον έχει διαφορετικά άποψη τον κυνηγάμε λες και είναι εχθρός. Προφανώς αυτό θα συμβαίνει παντού. Δείγμα των καιρών, δηλαδή της κρίσης αξιών που είναι η χειρότερη όλων.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Dimg4 έγραψε:Το οτι εχει ερθει ολοκληρη καινουρια ομαδα με καινουριο προπονητη και εχουμε τελη σεπτεμβρη δεν σας λεει κατι? Φυσικα στεναχωριομαστε για ατυχα αποτελεσματα αλλα απο την στεναχωρια μεχρι τον αναθεματισμο και την απογοητευση υπαρχει τεραστισ αποσταση. Εμενα με πειθει αυτο που δειχνει. Potential για ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο. Οι υπολοιποι 3 ψαχνονται.
Εδω εχουμε κανει υπομονη μεχρι και με τον περσινο θιασο ωσπου μας εκανε πορεια υποβιβασμου στον δευτερο γυρο, στον Βλανταν κολλατε?
Προσωπικά δεν είδα ούτε ένα ποστ να αναθεματίζει κ να κολλάει στο Βλάνταν. Όχι δύο, ένα. Κ κανείς δε νομίζω να έγραψε ότι δεν πιστεύει στην ομάδα. Από αυτό μέχρι να παίρνουμε τις ήττες χαλαρά είναι μεγάλη απόσταση.

Κώστα δεν μπορείς να έχεις μπούσουλα το πριν μισό αιώνα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τα δωδεκαετή συμβόλαια κ τους ελάχιστους ξένους σήμερα. Είναι εκτός πραγματικότητας. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει εντελώς κ δε γυρίζει πίσω
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Aureliano Buendia έγραψε:Περί του ΑΕΚ-Ηρακλής:

Β. Ειλικρινά δεν την κατανοώ τη χαμηλού επιπέδου ειρωνεία "τι έγινε δεν χάσαμε το πρωτάθλημα από τώρα τελικά;". Σόρρυ κιόλας, αλλά όλοι εδώ μέσα νομίζω πως έχουμε πολλά χρόνια παρακολούθησης του ΠΑΟΚ και του ελληνικού πρωταθλήματος στην καμπούρα μας, για να μην συνεννοούμαστε στα προφανή. Έχω δει άπειρες χρονιές τον ΠΑΟΚ να στοχεύει ψηλά και να εκτροχιάζεται πριν την πρώτη παρέλαση, έχω δει άπειρες φορές να μένουμε τρελά πίσω στη βαθμολογία και μόνο μία να καλύπτουμε τη διαφορά (2009-2010), ξέρω πολύ καλά ότι στο Ελλάντα, οι μικρές διαφορές είναι σαν γκραν κάνυον, ξέρω πολύ καλά ότι αν μέναμε με -5 στην 3η αγωνιστική από 2 αντιπάλους ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα ήταν ζήτημα και ξέρω ότιόταν ξεκινάς με -3 απαγορεύεται να στραβοπατήσεις σε ματς που είσαι τόσο ποιοτικότερος και καλύτερος από τον αντίπαλο. Κι όλοι σας ξέρετε αυτά που ξέρω εγώ κι έχετε δει αυτά που έχω δει κι εγώ.
Αυτο το "απαγορευεται" που αναφερεις ειναι τελειως ακυρο μιας και δεν υφισταται οταν μιλαμε για ποδοσφαιρο.Υπαρχουν χιλιοι παραγοντες που μπορει να συμβαλουν στο να γινει η στραβη(κορακια, αντιποδοσφαιρο,κακη μερα).Αν το καλυτερο ροστερ σου εξασφαλιζε και νικη σε καθε αγωνα κανεις δε θα ασχολιοταν μ αυτο το σπορ μιας και τ αποτελεσμα θα ταν γνωστο απο πριν.Ελα ομως που δεν ειναι ετσι.
Σ ολα τα μεγαλα πρωταθληματα υπερομαδες οπως η Ρεαλ και η Μπαρτσα στραβοπατανε γιατι αυτο ειναι το φυσιολογικο ,ο ΠΑΟΚ απαγορευεται γιατι εμεις εχουμε καημο το πρωταθλημα.Ψιλοανωμαλια ειναι αυτο.

Οταν αγαπητε συνταγματαρχη διαβαζεις το καλοκαιρι για στηριξη(θα πρεπε να δινει ο καθενας και τον δικο του ορισμο οταν την αναφερει) και με το πρωτο Χ ολοι βλεπουν το τελος σ ενα μαραθωνιο 30 αγωνιστικων κι αρχιζει η γκρινια ε δε μπορεις να μη το παρεις και στην πλακα.

Εχασε ο ΠΑΟΚ χωριανοιιιι..
[youtube]W2IdDHO6u7k[/youtube]
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Απολαμβανω Aureliano, τα σεβη μου

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Οι βασικές αρχές δεν αλλάζουν. Δες Πόρτο, Αγιαξ κλπ. Ακόμα και Μπαρτσελόνα. Εκτός αν νομίζεις Ρεαλ κλπ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φίλε κατ....ο aureliano το γράφει ξεκάθαρα. Απαγορεύεται να χασεις τετοιο ματς που παιζεις μονοτερμα τον αντίπαλο και εχεις τοσες ευκαιρίες. Κι αυτό το απαγορευεται αφορά ομαδα που θελει να λέγεται διεκδικητρια του τίτλου. Ασφαλώς και υπαρχουν μέρες που θα σκονταψεις. Όποιος όμως σκοντάφτει με τετοιο τρόπο σε τετοιο σημείο, δύσκολα πείθει οτι παει για πρωτάθλημα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”