Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ρε συ ace, πόσες φορές, ρε παλικαρι μου; Πόσες να μας το πεις;
15*2*13321
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δε διεκδικω τον τιτλο του αλανθαστου αλλα καποιοι ειστε για πραγματικα γελια. Μυρωδιαδες του ελεους. Δεν εχετε διοικησει περιπτερο και κανετε τους μανατζερς που θα παρουν τις δυσκολες αποφασεις. Ειστε αλανθαστοι στη δουλεια σας και το παραμικρο λαθος στη δουλεια του αλλου, αποτελει καζους μπελι και λογο απομακρυνσης του.

Οποιος δε βλεπει την ιστορια δεν μπορει να καταλαβει τι γινεται, τι θα γινει και με ποιο τροπο θα πετυχεις. Η (συγχρονη) ιστορια της ομαδος μας ειναι ενα καρμπον. Με ισως διαφορετικα γραμματα, αλλοτε κεφαλαια, αλλοτε μικρα, αλλοτε εκκλησιαστικα, αλλοτε καλλιγραφικα και αλλοτε με royal γραμματοσειρα. Λιγες σελιδες πιο πισω αν ανατρεξεις θα δεις και ενα κομματι της ιστοριας που θα σε κανει να εχεις ομορφες εν τελει αναμνησεις. Ξεχνας ομως με τι αιμα και κοπο απο καποιους γραφτηκε οταν ολοι ειχαν πεσει να τους σταυρωσουν. Η ιστορια οπως και να εχει ειναι αμειλικτη.

Για κοιτα φιλε μου που σημερα τον πιο δομημενο λογο τον εξεφερε ο Αρνεσεν αλλα και τα "πρεζακια" (για καποιους-οχι για μενα) οι "μπαχαλακηδες" (για καποιους-οχι για μενα) ενω οι πιο πολλοι εδω μεσα ειμαστε σαν τους λυκους που μυριστηκαν αιμα. Αναρθρες κραυγες. Απαξιωτικες εκφρασεις.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

«Άλλαξα το σύστημα γιατί θεωρούσα πως με αυτό το σύστημα θα μπορούσαμε να πάρουμε πιο εύκολα τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν ήρθε η νίκη. Πετύχαμε τρία γκολ. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Δεν τελειώσαμε το ματς όταν έπρεπε, όταν ήταν 3-2 και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ. Δεχθήκαμε το γκολ και χάθηκε η νίκη. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλύσω τι έγινε. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε ανεξαρτήτως συστημάτων, παικτών και προπονητή...»Πόσα δηλαδή πρέπει να βάλεις για να νικήσεις τον Πανθρακικό;;;

«Προφανώς θεωρείτε πως δεν κερδίσαμε λόγω συστήματος. Αν κάποιος είχε σκοράρει μετά το 3-2 όλα θα ήταν διαφορετικά. Ό,τι και αν πείτε εσείς μετά από τέτοιο αποτέλεσμα έχετε δίκιο και εγώ άδικο... Προσπαθώ να καταλάβω πως μία ομάδα που είχε σκοράρει δύο γκολ στα προηγούμενα ματς πέτυχε σήμερα τρία... Είναι απίστευτο...» :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Να σου πώ εγώ; Γιατί η ομάδα χαλάρωσε όταν προηγήθηκε, έχασε το πάθος της στα μαρκαρίσματα, την πειθαρχία και την συνοχή της στην άμυνα και στην προώθηση της μπάλας!

«Δεν υπάρχει αναρχία στην ομάδα. Μπορώ να αναλάβω την ευθύνη μαζί με τους παίκτες μου και από αύριο να δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι...»

Για το γεγονός πως η ομάδα του δέχεται πολλά γκολ «Είναι μυστήριο και για εμένα πως γίνεται να δεχόμαστε τόσα γκολ»Αν το δηλώνεις αυτό τώρα ... άσε εμένα να παίρνω τα λεφτά σου!!!!!.

Με χάλασαν οι δηλώσεις πιο πολύ από την ισοπαλία... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

+ΙΕ μπουφαλομπιλ
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Athens έγραψε:απαραδεκτος..δοκιμες σε σχηματα και σε προσωπα και 3αρα απο μια ομαδα που εβαλε 2 γκολ σ ολο το πρωταθλημα...
υπερτιμησε τις δυνατοτητες του και εχει κανει την ομαδα μπουρδελό...εκει που ειναι να ανεβαζουμε πιεση ας τα παρατησει και ας φυγει....δεν εχει καμια σχεση με την ελληνικη πραγματικοτητα ...
Ενω η ομαδα πριν ερθει ηταν μοντελο...
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Αφού θα μείνει, το καλοκαίρι ελπίζω να κάνει μεταγραφές και να μην παίζω με τζιολη, τζαβελλα, γλυκο σαμπο, μακ,σκονδρα. Να απαιτήσει ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ. τόσο δύσκολο; εάν δεν το κάνει αυτό, να του πούμε Αντίο. Άραγε τόσο πολύ του αρέσουν όλοι αυτοί;
Πραγματικά θέλω να δω τις επόμενες ομάδες τους
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Εχει μερίδιο ευθύνης και σημερα αλλα οι προπονητές δεν ειναι πουκάμισα. Για μενα το βασικό προβλημα μας ειναι οι αμυντικοί μας και οι τέρματαδες. Οι αντικαταστάτες των Πορτογάλων ειναι χειρότεροι απο τους Πορτογάλους. Με τέτοιους αμυντικους κανενας προπονητης δεν πρόκειται να κανει τιποτα. Στο τελος της χρονιάς θα γινει η σούμα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

nikolasf έγραψε:«Άλλαξα το σύστημα γιατί θεωρούσα πως με αυτό το σύστημα θα μπορούσαμε να πάρουμε πιο εύκολα τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν ήρθε η νίκη. Πετύχαμε τρία γκολ. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Δεν τελειώσαμε το ματς όταν έπρεπε, όταν ήταν 3-2 και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ. Δεχθήκαμε το γκολ και χάθηκε η νίκη. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλύσω τι έγινε. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε ανεξαρτήτως συστημάτων, παικτών και προπονητή...»Πόσα δηλαδή πρέπει να βάλεις για να νικήσεις τον Πανθρακικό;;;

«Προφανώς θεωρείτε πως δεν κερδίσαμε λόγω συστήματος. Αν κάποιος είχε σκοράρει μετά το 3-2 όλα θα ήταν διαφορετικά. Ό,τι και αν πείτε εσείς μετά από τέτοιο αποτέλεσμα έχετε δίκιο και εγώ άδικο... Προσπαθώ να καταλάβω πως μία ομάδα που είχε σκοράρει δύο γκολ στα προηγούμενα ματς πέτυχε σήμερα τρία... Είναι απίστευτο...» :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Να σου πώ εγώ; Γιατί η ομάδα χαλάρωσε όταν προηγήθηκε, έχασε το πάθος της στα μαρκαρίσματα, την πειθαρχία και την συνοχή της στην άμυνα και στην προώθηση της μπάλας!

«Δεν υπάρχει αναρχία στην ομάδα. Μπορώ να αναλάβω την ευθύνη μαζί με τους παίκτες μου και από αύριο να δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι...»

Για το γεγονός πως η ομάδα του δέχεται πολλά γκολ «Είναι μυστήριο και για εμένα πως γίνεται να δεχόμαστε τόσα γκολ»Αν το δηλώνεις αυτό τώρα ... άσε εμένα να παίρνω τα λεφτά σου!!!!!.

Με χάλασαν οι δηλώσεις πιο πολύ από την ισοπαλία... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Οι δηλωσεις θα ηταν καλυτερο να τις βλεπεις live.βρηκαν σακο του μποξ και βαραγανε τα παληκαρια.καλα εκαναν.τους ειπε οτι και να πειτε εχετε δικιο.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καταρχήν ΓΑΒ! Ωραία τα λέμε για τα λάθη του στο σύστημα στις αλλαγές στη διάταξη και στις θέσεις των παικτών, αλλά ρε παιδιά όταν λέμε πως παίζει με τον τελευταίο ποτέ θα έκαμνε ένα ροτεισον πότε θα δοκίμαζε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι της ομάδας; Φυσικά και με ένα αδύναμο αντίπαλο. Δυστυχώς παρά τα τρία γκολ μπροστά η ομάδα δεν κέρδισε λόγω ατομικών λαθών στην άμυνα.

Οπροπονητης πρέπει να στηριχτεί, είναι παρά πολύ νωρίς για να κριθεί. Όπως θα στηρίξω πχ τι Χαρίση ή το Μυστακιδη που είναι νέοι ποδοσφαιριστές έτσι θα στηρίξω και τον Ιγκορ σαν νέο προπονητή με όλα τα λάθη του. Γιατί όποιος δουλεύει είναι αναπόφευκτο να μη κάνει λάθη
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Καθησαν οι αρδ και κανανε ολοι την ιδια ερωτηση στη συνεντευξη τυπου. Το συστημα ετσι, το συστημα αλλιως, ο ταδε παιχτης γιατι εκει γιατι παραπερα και αλλες τετοιες αηδιες με υφος 1000 καρδιναλιων.

Κανενας δεν μπηκε στην διαδικασια να ρωτησει η να πει αυτο που ειπαν με απλα λογια οι οργανωμενοι στα αποδυτηρια.

Γιατι σε ενα φαινομενικα ευκολο ματς με πολυ κατωτερο αντιπαλο απο ενα σημειο και μετα χασαμε ολες τις προσωπικες μονομαχιες? Αλλαζαν οι αλλοι την μπαλα σαν να ηταν η μπαγερν και ουτε φαουλ δεν προλαβαιναν να κανουν οι δικοι μας.

Σε καποια φαση πιεζε ο Κλαους ψηλα μαζι με τον Μακ κι απο πισω δεν υπηρχε κανεις σε ολο το κεντρο. Κι οχι μονο ειχαν μεινει πισω αλλα φαγαμε και φαση με υποτιθεται 9 παιχτες πισω απο τη σεντρα. Να μπει ο Τουντορ να καλυψει την τρυπα δηλαδη?

Εμενα δε με ενδιαφερουν ουτε τα συστηματα, ουτε σε τι θεση θα παιζει ο Χ παιχτης.

Αυτο που μ'ενδιαφερει ειναι να μην ξαναδω αντιπαλο να κανει ανενοχλητος το παιχνιδι του.
Και καθε χρονο αν αλλαζουμε προπονητες αυτο δεν θα γινει ποτε. Πρεπει οσοι παιζουν να καταλαβουν οτι αν δεν σκυλιασουν δεν τους σωζει τιποτα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

buffalobill4 έγραψε:Δε διεκδικω τον τιτλο του αλανθαστου αλλα καποιοι ειστε για πραγματικα γελια. Μυρωδιαδες του ελεους. Δεν εχετε διοικησει περιπτερο και κανετε τους μανατζερς που θα παρουν τις δυσκολες αποφασεις. Ειστε αλανθαστοι στη δουλεια σας και το παραμικρο λαθος στη δουλεια του αλλου, αποτελει καζους μπελι και λογο απομακρυνσης του.

Οποιος δε βλεπει την ιστορια δεν μπορει να καταλαβει τι γινεται, τι θα γινει και με ποιο τροπο θα πετυχεις. Η (συγχρονη) ιστορια της ομαδος μας ειναι ενα καρμπον. Με ισως διαφορετικα γραμματα, αλλοτε κεφαλαια, αλλοτε μικρα, αλλοτε εκκλησιαστικα, αλλοτε καλλιγραφικα και αλλοτε με royal γραμματοσειρα. Λιγες σελιδες πιο πισω αν ανατρεξεις θα δεις και ενα κομματι της ιστοριας που θα σε κανει να εχεις ομορφες εν τελει αναμνησεις. Ξεχνας ομως με τι αιμα και κοπο απο καποιους γραφτηκε οταν ολοι ειχαν πεσει να τους σταυρωσουν. Η ιστορια οπως και να εχει ειναι αμειλικτη.

Για κοιτα φιλε μου που σημερα τον πιο δομημενο λογο τον εξεφερε ο Αρνεσεν αλλα και τα "πρεζακια" (για καποιους-οχι για μενα) οι "μπαχαλακηδες" (για καποιους-οχι για μενα) ενω οι πιο πολλοι εδω μεσα ειμαστε σαν τους λυκους που μυριστηκαν αιμα. Αναρθρες κραυγες. Απαξιωτικες εκφρασεις.
Μπραβο...

Ηρθε η μεγαλη κριση.ο κ.Σαββιδης δεν εκανε(οπως αλλοτε)δηλωσεις,ο τεχ.διευθυντης δεν κρυφτηκε(οπως αλλοτε) υποστηριξε δημοσια τον προπονητη(αυτο παιζει να μην εχει γινει ποτε)και η δουλεια συνεχιζεται.

Οι ικανοι βγαινουν στις κρισεις για να δινουν λυσεις.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ναι αλλά ο χοντρός, ρίχνει χολή.
Ποιος;;; αυτός που έλεγε ότι υπάρχει πολύ μιρλα στα μμε της πόλης!

δείτε τι έγραφε μόλις προχτές για τον Τούντορ!!!

"Μία πίεση βέβαια που μεγαλώνει πολύ λόγω της σαβούρας που υπάρχει στα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, τα οποία και δεν αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 08 Νοέμ 2015, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

eorptol έγραψε:
παοκαρα23 έγραψε:
eorptol έγραψε:ε αφου το λεει ο ελευθεροπουλος
μην μας τσιτωνεις χωρις λογο ρε φιλε..εσυ δεν ειδες οτι μας γαζωσαν στην κοντρα με τους τεσσερις πισω που γινοντουσαν 2 οταν ανεβαιναν τα μπακ και μαλιστα τυχαιονει να ναι οι 2 πιο αργοι παικτες της ομαδας;
μην δημιουργεις θεμα εκει που δεν υπαρχει
εγω σε τσιτωνω ? τι πεταγεσε ? λεω συτο που πιστευω αν δεν σε αρεσει μην διαβαζεις
οταν προσβαλεις οσους εχουν μια αποψη(μεσα σ αυτους κι εμενα) λεγωντας οτι την εχουν επειδη ετυχε να την πει κι ενας κολογαυρος,θα πεταγομαι ειτε σ αρεσει ειτε οχι, ειδικα οταν φωναζω τοσο καιρο εναντιον της αλλαγης συστηματος απ την εποχη μαλιστα που το "παιξε 4-3-3 γιατι αυτο ταιριαζει στο ροστερ μας" ηταν μαστ.αντιλαβου;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Άντε ιγκορ προλαβαιννεις να αναστησεις και τον Παναιτωλικό γιατί δεν τον βλέπω καλά τελευταία.Ο αρνεσεν στήριξε τον δικό του απλό ειναι εγώ σε έφερα ,που άλλιως ούτε στην δυναμό τιρανων δεν θα ήσουν και τώρα πρέπει να καλύψω τον κωλο μου στηριζοντας σε για να μην φάω εγω το μπινελικι που σε έφερα ,τι δεν καταλαβαίνεις? Δικαίωμα μας να τον στηρίζετε ,δικαίωμα μου να θέλω να φυγει σημερα γιατί πιστευω ότι είναι μαθητευόμενος μαγος
Άβαταρ μέλους
pr0wler

Δημοσίευση από pr0wler »

Εικόνα
Πρώτο μου ποστ σε μη μπασκετικό θρεντ, και τελευταίο (γενικότερα).

Δηλαδή, εσείς, οι διαχειριστές της σελίδας σας, ανεβάζετε κείμενο στην κεντρική έτσι στυλ, και μετά κάνετε συστάσεις στα μέλη του φόρουμ σας, για ηρεμίες και ποστς μη εμπρηστικά;

Ώρα καλή σε σας και στο site σας, palok, McCarthy και Buendia, τα λέμε, δεν χανόμαστε ούτως ή άλλως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”