Νταξει ρε φρανκ, ν μεινει κ κανενας, μη γινουμε Ουντινεζε..Αλλά το βλέπω ως επένδυση και αυτό εξηγούσα και στον κ. Σαββίδη, γιατί δεν θέλω να έρχονται οι παίκτες και να παίζουν για εκατό χρόνια στον ΠΑΟΚ. Θέλω να έρχονται να μας βοηθούν για τρία ή τέσσερα χρόνια και μετά να τους βλέπω να παίζουν σε πρωταθλήματα μεγαλύτερων χωρών

Πρεπει ναχες κανα τετατετ με μανιακο ε?

Πάντως με το παραπανω, μαλλον καταλαβαινω αυτο π ειχε γραψει ο πολκας πριν 2-3μερες και με ξενισε πολυ, οτι ο ιβαν ειναι σκεπτικος-αρνητικός στο ενδεχομενο πωλησης μακ-κατσε κλπ..
Μαλλον γι αυτό το τονισε κ στη συνεντευξη..
Κατα ταλλα, το οτι τονισε την ελληνικη αγορα μαλλον κανα χατζηισαια ετοιμαζει, δε μπορεί...
Με ξενισε π άφησε εξω απτο λουπ το ΝΒ πάντως, ειδικά μετα τις πομπώδεις εξαγγελίες του 2ου..
Μακαρι ναναι ετσι και να βγουμε ολοι ρομπες για οσα σχολιαζαμε μετα απτις συνεντευξεις του κυρΝικου..
Παντως αλγεινή εντύπωση μου κανει (αν κ το περιμέναμε με τις τελευταίες ανακατατάξεις) το οτι δεν υπάρχει προκαθορισμενο μπάτζετ και για ολα πρέπει να παιρνουν την εγκριση απτον ιβαν, μετα απο λεπτομερη περιγραφη των περιπτωσεων (μηπως εκει είναι π μπαινει ο ΝΒ? Ή το παρατραβαω? Απλά ρε σεις δεν εχουν νοημα οι εξαγγελιες του,αν δεν εμπλέκεται σε κανενα σταδιο..)
Κατα ταλλα, παλι καλα π εξηγησε καποια αυτονόητα για την υπομονη και τις μεταγραφικές δυσκολιες,
γιατι ειχαμε βγει "ελαφρυντικακηδες"

Μακαρι να συνεχισει ταβλωμενος και με ζεση, γτ φοβομουν οτι θα ξενερωσει και θαποκτησει βρυζικη νοοτροπια με οσα γινανε(?)...