Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
συμφωνω, εν λευκω ομως για να φυγει η σαβουρα αγωνιστικα. Κατσικας, Σπυροπουλος, Τζαβελας, Κιτσιου, Παπαδοπουλος δεν εχουν θεση στον επομενο ΠΑΟΚ. Θα ελεγα και Σαλπι αλλα ως ρεζερβα ειναι μια χαρα για φορ.
Στηριξη στον Ιβαν πανω απο ολα και θα ερθουν καλυτερες μερες
-
Σωστος!!ειμαι 41 χρονων και θυμαμαι απο πιτσιρικα τον μεγαλο μου αδελφομα μου λεει..καλα δεν βαρεθηκες τα ιδια και τα ιδια??ξεκινατε με φιλοδοξιες παντα και στην πορεια ολο κατι φταει.μια αυτο,μια εκεινο,μια το αλλο.Αλλα ειπαμε ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙKarelias έγραψε:Επίσης, αυτό δεν το καταλαβαίνω.desperando έγραψε: στηριζω αυτο που ειχε γραψει καποτε ο στεφανος για το παιδι που μεγαλωνει και πως το βλεπουν αυτοι που ειναι μαζι του καθημερινα και πως το βλεπουν αυτοι που βλεπουν το παιδι μετα απο αρκετο καιρο
Ούτε βήμα μπροστά 3 χρόνια.
ίδιες χρονιές, το καλοκαίρι τα ξύνουν, ξεκινάς ψιλοκαλά με ότι να 'ναι ομάδες, τρέχεις μετά στις μετεγγραφές χειμώνα,
γαμιόμαστε τέτοια εποχή, το μπούλο οι προπονητές, οι υπόλοιποι στις θεσάρες τους φτού κι απ' την αρχή.

Για να μη γράφω τα ίδια.Dimg4 έγραψε:συμφωνω, εν λευκω ομως για να φυγει η σαβουρα αγωνιστικα. Κατσικας, Σπυροπουλος, Τζαβελας, Κιτσιου, Παπαδοπουλος δεν εχουν θεση στον επομενο ΠΑΟΚ. Θα ελεγα και Σαλπι αλλα ως ρεζερβα ειναι μια χαρα για φορ.
O στρατηγος ο οποιος ειπε στον ιβαν παρε τον αγγελο να εχεις ηρεμο το κεφαλι σου και οτι μονο με αγγελο θα κανει κατι ο ΠΑΟΚ. και πηγε ο ιβαν και τον πηρε και τωρα εχουμε την χιλιοπαιγμενη επαναληψη ''Ο ΠΑΟΚ ψαχνει προπονητη".sourmenetes έγραψε:Εγω θα τον ηθελα για προεδρο και νομιζω και ο Ιβαν του το ειχε προτεινει αλλα δεν ηθελε μου φαινεται ο ιδιος.back in black έγραψε:Η συνέντευξη του Στρατηγού στην κεντρική ειναι ότι πιο ορθολογικό και ψύχραιμο γράφτηκε απο εχθες. Είχα την ευκαιρεία να συνεργασθώ μαζί του για ένα περίπου χρονο και μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Φράγκος έχει ολα εκεινα τα χαρακτηριστικά του ηγέτη που μπορει να οργανωσει, να εμπνευσει και να διοικήσει άριστα, ενώ ειναι και τρελός Παοκτσής. Δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να αναλάβει οργανωτική θέση στην ΠΑΕ , θα συμαζευε αρκετά τα πράγματα.
Ο καθε ανθρωπος ειναι καλος στην δουλεια του και στις περισσοτερες περιπτωσεις οταν χωνεται αλλου κανει πατατα. Για να βρει προπονητη η ομαδα υπαρχουν ανθρωποι που πληρωνονται. Εκτος αν δεχοταν ο ιδιος να του πει ο ιβαν ποιον να παρει για υπασπιστη οταν ηταν στρατηγος.
Καλος χρυσος πετσι ΠΑΟΚτσης αλλα ως εκει!
Ο Σαββίδης δεν πρέπει να φύγει,αλλά πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να του επικοινωνήσουμε να καταλάβει πως θέλουμε τον ΠΑΟΚ (γιατί δυστυχώς δεν κατάλαβε ακόμα) και να σκεφτεί και να μας πει ειλικρινά αν μπορεί να το πετύχει..Δεν ζητάμε να πάρουμε το champions league αλλά ζητάμε να ξέρουμε τι μας γίνεται.Γιατί τώρα δεν ξέρουμε....
- back in black
Προσωπικά δεν γνωρίζω αν ο Ιβαν πήρε τον ΑΑ επειδή του τον πρότεινε ο Φράγκος. Αυτό που είπα είναι ότι ο Φραγκος έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά διοίκησης που θα βοηθούσαν τον ΠΑΟΚ οργανωτικά. Η ικανότητα διοίκησης -οργάνωσης και η εμπειρεία που έχει ο συγκεκριμένος μεσα απο την στρατιωτική του εμπειρία είναι σημαντική, πέρα απο το στρατό έχει και ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό βιογραφικό, είναι πολύγλωσσος, ενώ και σαν προσωπικότητα είναι πληθωρικός( όλα αυτά τα χαρκτηριστικά τα έχω διαπιστώσει μέσα απο συνεργασία που έτυχε να εχω μαζί του). Προφανώς, όταν λεω ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ οργανωτικά, δεν εννοώ απο τη θέση του ΤΔ, που θα πρέπει να ασχολείται με τα αμιγώς αγωνιστικά θέματα, να ξεχωρίσει όμως τα ξερά απο τα χλωρά και τα χρήσημα απο τα άχρηστα και να οργανώσει το μαγαζί μια χαρά το μπορεί.
- Μπαρκαρούτσος
Στην εκδήλωση-(συν)ομιλία στο Παλατάκι (εκεί έγινε, έτσι; ), είχε πει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες επαφές με τον κόσμο...
Το ξέχασε.
Το ξέχασε.
Πως ακριβώς φτάσαμε στο θέμα ''να φύγει ο Σαββίδης'' έχασα επεισόδια;
Οχι απλά αν κάποιοι εκφράσουμε ενστάσεις για την μέχρι τώρα πορεία του ή κάνουμε κριτική κάποιοι θεωρούν ότι θέλουμε να φύγει...Karelias έγραψε:Πως ακριβώς φτάσαμε στο θέμα ''να φύγει ο Σαββίδης'' έχασα επεισόδια;
Φιλτατε καρελια,δεν με ενδιαφερει αν αλλαξει ολοκληρη η δομη της παε ειτε αν δεν αλλαξει,θα το ξαναπω ακομα μια φορα,σαν οπαδος αυτης της ομαδας ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ να σταθω διπλα στην ομαδα να την στηριξω οσο μπορω κ οπως μπορω,οποιος ειναι απεναντι στην ομαδα ειναι ΕΧΘΡΟΣ της ομαδας κ αυτοματα κ δικος μου,ξεχωρισε επιτελους το αγωνιστικο κομματι με το διοικητικο στον εγκεφαλο σου βαλτα κατω χωρις αναλυσεις κ σεναρια κ σκεψου αν η ομαδα εχει οποιοδηποτε οφελος οταν εσυ εισαι απεναντι της κ οχι διπλα της,αν υπαρχει εστω κ το παραμικρο οφελος απο τον πολεμο σου εναντιων της διοικησης κ των παικτω εγω διπλα σου μαζι σου....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σιγά τον πόλεμο που κάνω επειδή κάνω αυστηρή κριτική σε ένα φόρουμ.mpouJr έγραψε:Φιλτατε καρελια,δεν με ενδιαφερει αν αλλαξει ολοκληρη η δομη της παε ειτε αν δεν αλλαξει,θα το ξαναπω ακομα μια φορα,σαν οπαδος αυτης της ομαδας ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ να σταθω διπλα στην ομαδα να την στηριξω οσο μπορω κ οπως μπορω,οποιος ειναι απεναντι στην ομαδα ειναι ΕΧΘΡΟΣ της ομαδας κ αυτοματα κ δικος μου,ξεχωρισε επιτελους το αγωνιστικο κομματι με το διοικητικο στον εγκεφαλο σου βαλτα κατω χωρις αναλυσεις κ σεναρια κ σκεψου αν η ομαδα εχει οποιοδηποτε οφελος οταν εσυ εισαι απεναντι της κ οχι διπλα της,αν υπαρχει εστω κ το παραμικρο οφελος απο τον πολεμο σου εναντιων της διοικησης κ των παικτω εγω διπλα σου μαζι σου....
Και το διαρκείας μου έχω και γήπεδο πάω και δεν γκρινιάζω ποτέ εν ώρα αγώνα για τους παίχτες και τους ΑΡΔ της Θεσ/νικης τους έχω γραμμένους κι όλα καλά.
Αν το αγωνιστικό και το διοικητικό είναι ξεχωριστά πράγματα και το ένα δουλεύει στο 20% που πρέπει το τελευταίο δίμηνο (και το βλέπουν όλοι) και το άλλο δουλεύει κοντά στο 70% που νομίζουν κάποιοι (τα νούμερα είναι αυθαίρετα και προσπαθούν να οπτικοποιήσουν αυτό που λέω) τότε δεν έχει καμία σημασία τα όσα γράφω εδώ, η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη να πάρει τ απάνω της.
Του χρόνου.
Με 2-3 ποιοτικές προσθήκες.
Κάτι που ακούμε μίνιμουμ 2 χρόνια τώρα και για να μην πω τι παίρνουμε ακριβώς στο τέλος.
Η ομάδα 3/1/15 ηταν ΠΡΩΤΗ, με τα χίλια ζόρια στο +1, με ΟΛΟ το γεναρη μπροστά για ενίσχυση, συσπείρωση και του κωλου τα εννιαμερα και δεν έκανε κανένας τίποτα. διοίκηση 2. παίχτες 3. προπονητής. Χρειάστηκε η Καλλονή για να ξυπνήσει η διοίκηση να μπει στον κόπο να κάνει ένα κάλεσμα στον κόσμο, λίγο να συσπειρωθεί έστω και πρόσκαιρα.
Σε 1.5 αγωνιστικό μηνά, εχασες 14 βαθμους διαφορα (!!),
-αμφισβητείς τίποτα απ την παραπάνω παράγραφο;
οποίος θέλει να φάει το ΠΑΠΑ οτι οι λόγοι ειναι μόνο αγωνιστικοί και δεν σχετίζονται με τη διοίκηση ας τον φάει.
Όλα δουλεύουν ρολόϊ στον ΠΑΟΚ και χαλάνε με το που το κοράκι σφυράει σέντρα.
Ξέρω ξέρω, ''κανείς δεν είπε ότι όλα δουλεύουν ρολόϊ, η ομάδα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, δεν το βλέπουμε κτλ''
Σε μία κούρσα για δύο ήμαστε τρίτοι, εκτός κυπέλου με ντροπιαστικό τρόπο, αλλά δεν τρέχει τίποτα, φέτος ο Βρύζας έκανε μεταγραφάρες.
Δεν ήξερα ότι βαφτίζεται πόλεμος, το κράξιμο και η κριτική σε μια διαλυμένη ομάδα (;) που εμφανίστηκε στην Κρήτη. Μάλλον θα είναι σαν τον πόλεμο που κήρυξε η ΠΑΕ πέρσι στον γαύρο. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις απ την ομάδα, ξέρω ποιά είναι.
Έχω όμως τη μινιμουμ απαίτηση να μην ξεφτιλίζεται αγωνιστικά από κάθε χωριό το τελευταίο δίμηνο.
Λέγεται πίεση κι ισχύει για όλες τις μεγάλες ομάδες. Σόρρυ που μετά τον αποκλεισμό απ το κύπελο χωρίς νίκη, σκεφτόμουν αυτό κι όχι το ''ωραία, λιγότεροι αγώνες, λιγότερη κούραση, για το πρωτάθλημα''. Μη χέσω.
Τραγικός ο μεγαλομέτοχος, αστείες οι επιλογές του.
- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω ότι ο Ιβάν δεν ξέρει τι του γίνεται, ούτε ότι δεν γνωρίζει τι παίζεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε από την πρώτη του χρονιά είχε δηλώσει ότι και την Barcelona να έφερνα πάλι δεύτεροι θα βγαίναμε.
Ίσως πέρυσι να πίστεψε ότι ήρθε η ώρα μας, γι' αυτό και τα πολλά λεφτά σε προπονητή και μεταγραφές, αλλά διαψεύστηκε. Φέτος ήξερε ότι ΔΕΝ θα έπαιρνε πρωτάθλημα η ομάδα γι' αυτό και χαμήλωσε το budget. Μετά όμως τον εξωπραγματικό πρώτο γύρο αναγκάστηκε να κάνει ηχηρές μεταγραφές. Και πάλι όμως δεν τις ολοκλήρωσε και η ομάδα έμεινε μισή, οπότε θεωρώ ότι πήρε το μήνυμα ότι με τίποτε δεν θα τον αφήσουν να πρωταθλητίσει.
Οι διαμαρτυρίες της ομάδας και η εν γένει στάση της απέναντι στα κακώς κείμενα είναι μάλλον τυπική.
Κάτι παίζεται, είμαι σίγουρος, αλλά ίσως να μην το μάθουμε ποτέ.
Ίσως πέρυσι να πίστεψε ότι ήρθε η ώρα μας, γι' αυτό και τα πολλά λεφτά σε προπονητή και μεταγραφές, αλλά διαψεύστηκε. Φέτος ήξερε ότι ΔΕΝ θα έπαιρνε πρωτάθλημα η ομάδα γι' αυτό και χαμήλωσε το budget. Μετά όμως τον εξωπραγματικό πρώτο γύρο αναγκάστηκε να κάνει ηχηρές μεταγραφές. Και πάλι όμως δεν τις ολοκλήρωσε και η ομάδα έμεινε μισή, οπότε θεωρώ ότι πήρε το μήνυμα ότι με τίποτε δεν θα τον αφήσουν να πρωταθλητίσει.
Οι διαμαρτυρίες της ομάδας και η εν γένει στάση της απέναντι στα κακώς κείμενα είναι μάλλον τυπική.
- kataramenos5
Προς ποια κατευθηνση ρε Απόστολε?Τι εννοείς?ΑποστόληςΑ έγραψε: