Ρε, τον γιο σου έγραψες στο φόρουμ;Dinos_Liverpool έγραψε:Μπράβο, Μάριε! Ωραίος!
Άγγελος Αναστασιάδης
- ΑποστόληςΑ
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
- Dinos_Liverpool
Έλα, πες μας το μυστικό της Αμφίπολης γιατί έχω αγωνία και δεν μπορώ να περιμένω... Τόσα στεφάνια καταθέτατε, τότε, στον τάφο αυτό... Θυμήσου, θυμήσου...
- SePuLtUrA_4_
Ειναι πολυ νωρις μα παρα πολυ νωρις για να κρινω το εργο σου. Τον μαιο θα κανουμε την σούμα. Αλλα οφειλω να σου αναγνωρησω οτι στο τελευταιο παιχνιδι πηρα μια μικρη γευση απο τον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι...πρεσινγκ, τσαγανο και παιχτες σπβαρους να τρεχουν λες και τους εβαλες νευτη στον λοκω...ειδα εναν ορθολογικα δομημενο ΠΑΟΚ που προσπαθει με το συνεχες πρεσινγκ να αφανίσει τον αντιπαλο...αληθεια απο τον ΠΑΟΚ των τελευταιων χρονων αυτο που παντα με τρελενε και μου γυρναγανε τα μυαλα ειναι οτι παντα περιμενε τον αντιπαλο στο κεντρο για να αρχησει το πρεσινγκ και η τακτικη του κλεινω τους χωρους...στο τελευταιο παιχνιδι ειδα τον ΠΑΟΚ να προσπαθει να πρεσαρει απο την πρωτη μπαλια στο μεγαλυτερο τουλαχιστον διαστημα του παιχνιδιου...ειδα πολλα ντουμπλαρισματα σε αντιπαλους παιχτες και μια φιλοσοφια θα σας πνιξουμε απο το πρεσινγκ...αυτο που προσπαθει να κανει ο αγγελος ειναι το πιο δυσκολο στο ποδοσφαιρο και προυποθετει πολυ αθλητικη ομαδα...θελει ασταματητο πρεσινγκ σε ολα τα μήκη και πλάτη του γηπεδου...Αυτον τον ΠΑΟΚ ηθελα παντα να δω...να πνιγει τον αντιπαλο και να τον βαζει στα δυχτια...κατι μου λεει οτι θα τα καταφερει....
Sepultura, το πλάνο αυτό θα δουλέψει στα περισσοτερα παιχνίδια εντός και νομίζω θα βοήθησει την τακτική βελτίωση των νέων. Πρέπει να είμαστε όμως πιο clinical στα τελειώματα. Ο Βαλβερδε το έφερε (τροπόν τινά) Ελλάδα αυτό το στυλ κ ο gayρος παρά τις "ευνοικές συνθήκες" έπαιζε ΟΚ για 60 λεπτά max. Anyway, θα δούμε πως θα πάει η ομάδα τις επόμενες 3 εβδομάδες με back to back παιχνίδια και θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πως θα πορευτούμε.
ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή που ξέρει το σύνθημα ΠΑΟΚ παίξε τη μπάλα της ζωής σου, γιατί θα γαμή...με εμείς οι οπαδοί σου.
αυτό και μόνο μου αρκεί ρε αγγελάρα.
αυτό και μόνο μου αρκεί ρε αγγελάρα.

- navigator11
Μακάρι να συνεχίσουμε τόσο και ακόμα περισσότερο καλά. Εξακολουθώ να θεωρώ πως χρειαζόμαστε προπονητή άλλου κύρους αλλά αφού ολοκληρώσει ο ΑΑ τη χρονιά!! Ας συμβεί κι αυτό μια σεζόν, έτσι για ... αλλαγή.
- sourmenetes
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Ας περιμενουμε το επομενο διαστημα και γενικως να δουμε την ομαδα σε συνεχομενα ματς και σιγα σιγα θα βγαζουμε συμπερασματα..
Ηρεμια και αφηνουμε την ομαδα να δουλεψει.
Παμε καλα και τα επομενα ματς θα μας δειξουν για το τι μπορουμε να κανουμε.
Ηρεμια και αφηνουμε την ομαδα να δουλεψει.
Παμε καλα και τα επομενα ματς θα μας δειξουν για το τι μπορουμε να κανουμε.
navigator11 έγραψε:Μακάρι να συνεχίσουμε τόσο και ακόμα περισσότερο καλά. Εξακολουθώ να θεωρώ πως χρειαζόμαστε προπονητή άλλου κύρους αλλά αφού ολοκληρώσει ο ΑΑ τη χρονιά!! Ας συμβεί κι αυτό μια σεζόν, έτσι για ... αλλαγή.
Ε τοτε να παρουμε εναν με "κυρος" σαν το Στεφενς που παρακολουθουσε ησυχα ησυχα με το κυρος του την ομαδα μπλαζε και αδιαφορη οπως ειπε και ο φιλος πριν, να τον εχουμε για τη μοστρα αλλα ας κρατησουμε τον Αγγελο για κοουτς
Δυστυχώς πέρσι όλος ο μηχανισμός έδειξε ότι σαν άνθρωποι των σπηλαίων ποδοσφαιρικά δεν ανεχόμαστε τον εκπολιτισμο
Εγω φοβαμαι τον Αγγελο στο διμηνο Ιανουαριος-Φεβρουαριος, εκει που οσες φορες ηταν στον ΠΑΟΚ παντα καναμε κοιλια και αφηνε την ομαδα χωρις ενισχυση τον χειμωνα, για το κατι παραπανω, με αποτελεσμα απο κει που ημασταν στους -5 το πολυ απο την κορυφη, μπαιναμε Μαρτιο με -15.
Αραααα.. ΕΠΙΤΗΔΕΣ αφησαν τρυπες στο ροστερ για να μη θεωρηθει αχρηστη υπερβαση το γεναρη το να ερθουν τρεις παικτες.
Παλιοπαιδα για σας δουλευει η διοικηση...
Παλιοπαιδα για σας δουλευει η διοικηση...