Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Μια χαρά, απλά για μένα ο Λούκας πρέπει να θεωρηθεί δεκάρι αν μείνει στην ομάδα. Θεωρώ αναγκαίο να πάρουμε έναν εξτρέμ και ένα χαφ που θα μας ανεβάσουν επίπεδο.
Η άμυνα στην Ελλάδα δεν παίζει ρόλο, άμα θες το πρωτάθλημα. Ακόμα και όταν ήταν ανταγωνιστικότερο το πρωτάθλημα, ο Ανατολάκης και ο Κωστούλας είχαν σηκώσει πρωταθλήματα, για να μην πάμε φέτος, που το πήρε κάποιος Μποτία και κάποιος Αυλωνίτης.
Άβαταρ μέλους
kernel

Δημοσίευση από kernel »

φιλε συμφωνω με αυτο που λες.
απλα σαν ροστερ αυτους που εγραψα αντε μονο ο τερμας κ επιθετικος 1ης γραμμης να παρουν ακριβο συμβολαιο η αλλη ειναι χαμηλα συμβολαια μετρημενα κ εξελιξιμοι παιχτες κ πιστευω αν πωληθουν Lucas (την ρητρα 2-3xartia) αν μεινει κατηγορια η deportivo paei xamenow meta k o Borghes + πωληθουν Αθανασιαδης κααν 4χαρτια και ο Kace κανα 2-3χαρτια θες σοβαρες μεταγραφαρες εκει αναπληρωτες για αντικαταστατες. κ ξεφορτωθουμε τον μαρτενς 700χιλ μαντουρο 550χιλ κ σαλπιγγιδη(ακουγεται για ατρομητο) 500χιλ

ετσι κανεις κ ομαδα κ καλη πορια κ στην ευρωπη κ πρωταθλητισμο (χωρις χρεη κ κερδη) αν συμφωνεις.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε παράθεση στο αμέσως προηγούμενο πόστ! K_geo
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

http://www.transfermarkt.com/rio-mavuba ... eler/14949

χαφαρα
μενει ( μαλλον ) ελευθερος
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Παρνεις Εzra,Danny,Cuenca,Zambrano ή Μensah,Yusupov και Stekelenburg για βασικους

Παιρνεις Κοροβεση,Χαριση,Chavez,Τασουλη,Γουτα,Villafanez και Aθανασιαδη(Πανθρακικος) για back-up

Πουλας Martens,Maduro,Lucas

ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕ.Χτιζεις μια ομαδα που μπορει να κανει ευκολα πρωταθλητισμο και σε βαθος τριετιας μπορει να παρει το τροπαιο
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πραγματικα φιλε μου συμφωνω μαζι σου σε ολα..Μονο στον Ezra ψιλοδιαφωνω καθως προτιμω Lucas ή καποιον σαν τον Patricio Rodriguez!Κατα τα άλλα έτσι κανεις ομαδα τριετιας οντως!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Η D. Moscow έχασε από την Ural 2-1 και ουσιαστικά χαιρέτησε το Ch.L. ενώ κινδυνεύει να μείνει ακόμα και εκτός Ευρώπης (η Rubin είναι 1 βαθμό πίσω της).
Για ακόμη μια φορά ο Denisov ήταν εκτός 18αδας ενώ συνεχίζει να προπονήτε με την Β' ομάδα. Ο προπονητής του ήδη προανήγγειλε το τέλος της καριέρας του εκεί (όπως και του Yusupov -που μπήκε αλλαγή- καθώς δεν ανανεώνει) αφού μίλησε για μεταγραφές στις θέσεις αυτές.
Πιθανή και η φυγή του Dzudzak λοιπόν, σε περίπτωση που δεν βγούν Ευρώπη αφού το συμβόλαιο του λήγει τον 12ο του 2015.

Ivan... για ετοιμάσου. Βάλε τον Noboa να πάρει κάνα τηλέφωνο και να πει καμιά καλή κουβέντα και έγινες!
2 στους 3 να πάρεις... και πληρώνεις ομάδα μόνο για τον έναν
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Ο Denisov πάντως όπου πάει μόνο προβλήματα δημιουργεί.
Τον θυμάμαι στο Euro 2008 που ήταν παικταράς, πλέον έχω καταλάβει γιατί ποτέ δεν έκανε το μεγαλύτερο βήμα.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Δεν νομίζω Ακάλυπτε... στην Zenit δεν είχε δημιουργήσει ποτέ θέμα και ήταν μια χαρά. Μάλιστα οι οπαδοι τον αγαπούσαν ενώ διετέλεσε και ως ένας από τους αρχηγούς της (αν θυμάμαι καλά).
Στην Anzi πήγε λίγο πριν το κανόνι και έφυγε μόλις αυτό έσκασε. Οπότε δεν πρόλαβε να κάνει και κάτι. :lol:
Στην Dynamo ήταν όλα μια χαρά αλλά κάποια στιγμή τσαντίστηκε (και καλά έκανε μεταξύ μας αν είναι όπως τα λέει, που μάλλον είναι 8-) ) με τον προπονητή ο οποίος έπαιρνε "χαρτάκι" με εντολή από τον πρόεδρο να παίζει ο γιός του (ένα μέτριο παιχτάκι επιπέδου Λιβαδειάς) και να μοιράζετε τα παιχνίδια με τον Kozlov (διεθνής). Ενώ λέγετε ότι ο γιός του προέδρου είχε αρκετές φορές και λόγο στην κατάρτιση της 11αδας.

Γι αυτό τον λόγο δεν ανανεώνουν πολλοί ποδοσφαιριστές βαρία ονόματα που λήγουν τώρα... πχ. Yusupov, Kuranyi.
Απλά ο Denisov είχε τα cojones να αντιδράσει.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ντενίσοφ πολυεργαλείο θα ήταν ταμαμ για το κέντρο. ηγέτης στο γήπεδο.

Για Ντζούντζακ δεν το συζητάμε. ένα λέβελ επάνω παίχτης.

γουστάρω με τα χίλια.
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δεν θα με χάλαγε πάντως ο Denisov στην ομάδα. Αν και παίκτης που 4 μύρια συμβόλαιο, δεν νομίζω να έρθει με λιγότερα από τα μισά στον ΠΑΟΚ.
Ο Τζούτζακ πάλι είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση, όμως και αυτός απ'ότι είδα έχει μεγάλο συμβόλαιο και λόγω ηλικίας θα ζητήσει και τον ανάλογο παρά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Θέμα στην «Telegraph» της Αυστραλίας έγινε ο Κυριάκος Τοχούρογλου, που παρά τα 43 του χρόνια, αγωνίζεται στην 1η ερασιτεχνική κατηγορία της χώρας και δηλώνει ότι θέλει να παίζει μπάλα ως τα 50!

Κάποτε... μεσουρανούσε με τις φανέλες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Κι αν βρίσκεται στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του, αυτό δεν τον εμποδίζει να συνεχίζει το ποδόσφαιρο. Ο Κυριάκος Τοχούρογλου αγωνίζεται στην 1η ερασιτεχνική κατηγορία της Αυστραλίας και την Γκλέντισβιλ Ράιντ και σε δηλώσεις που έκανε στην «dailytelegraph.com.au», τόνισε πως θέλει να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο ως τα... 50!

«Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Είχα πει ότι δεν θα συνεχίσω να παίζω, όμως ο πρόεδρος του συλλόγου, Γώργος Γανιάτσης με συμβούλεψε να συνεχίσω ακόμα έναν χρόνο, αλλά όπως βλέπετε, είμαι ακόμα εδώ», δήλωσε αρχικά ο βετεράνος πορτιέρο και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να σταματήσω τώρα γιατί μου λείπει το παιχνίδι. Είμαι 43 ετών, όμως όταν βγαίνω στο γήπεδο αισθάνομαι 18, είμαι παθιασμένος με το παιχνίδι, αυτό δεν αλλάζει».

Παράλληλα ο Τοχούρογλου αναφέρθηκε και στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων των ακαδημιών του συλλόγου που έχει αναλάβει, λέγοντας: «Μου αρέσει να δουλεύω με παιδιά, διότι ήταν όνειρο μου, τα βλέπεις να παρακολουθούν παίκτες, όπως ο Μέσι και ο Ρονάλντο και σκέφτομαι πως κάποτε ήμουν και εγώ σ’ αυτό το επίπεδο. Τώρα δεν έχω στρες, ήμουν 6 χρόνια στον Ολυμπιακό και οκτώ στον ΠΑΟΚ και είχα στρες και άγχος, τώρα ηρεμώ».

Ποιος Οτσόα τώρα; Φέρε Κυριάκο να τρελαθούμε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Moubarak Boussoufa
εχει συμβολαιο για αλλο ενα ετος , αλλα τον ψηνεις να αφησει τα κρυα της ρωσιας
αρκετα εκατσε εκει ο μαροκινος

Danny
ενταξει πολυ δυσκολη περιπτωση , τον κοιτανε πολλα clubs , χρειαζεται υπερβαση

Fernando Belluschi
θα πατησει τα 32 αλλα τον θεωρω παικταρα
Demir

Δημοσίευση από Demir »

τρομερα οικονομικα προβληματα για χεταφε του μουνιοθ... αν δεν πληρωσει σε 1-2 μηνες πεφτει κατηγορια...
παρε τον μουνιοθ κ κανε κ μια προταση 1,5-2 μυρια για τον sarabia τον παικταρα ...22 χρονων...http://www.transfermarkt.co.uk/pablo-sa ... eler/74230
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όντως παικτάρα o Σαράμπια. Καλή περίπτωση από Χετάφε και ο Pedro Leon που έκλανε επί μονίμου βάσεως τον γαύρο.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Demir έγραψε:τρομερα οικονομικα προβληματα για χεταφε του μουνιοθ... αν δεν πληρωσει σε 1-2 μηνες πεφτει κατηγορια...
παρε τον μουνιοθ κ κανε κ μια προταση 1,5-2 μυρια για τον sarabia τον παικταρα ...22 χρονων...http://www.transfermarkt.co.uk/pablo-sa ... eler/74230
sarabia παιχτάρα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”