Μέχρι τις 6 το πρωι ο αρχηγός μαςfossa έγραψε:Bέρτη ήταν χθες το παλικάρι μας.
Καλά έκανε.
Άδεια τους έδωσε η προπονητάρα μας που έφυγε Κροατία...
31.Γιώργος Τζαβέλλας
-
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
Ειδικά για τον συγκεκριμένο φέτος, απαράδεκτος σε κάθε ματς, αφού όλο σε μπουζούκια πάει
- ace79grpaok
Δεν ειναι ιερομόναχοι αν έχουν ρεπό θα βγαίνουν ,εσείς τι θα κάνατε στην θέση τους?
- PAOK_Antarctica
- Μπαρκαρούτσος
Όταν μετά από τόσο καιρό Τετάρτη - Σάββατο αγώνα και καθημερινές προπονήσεις, σε δίνουν τριήμερο ρεπό, όχι απλά Βέρτη θα πας...αλλά και θα καλέσεις τη παρέα για προ, μπαρότσαρκα, πιώμα στο σπίτι...καλά έκανε, ας πάει όπου γουστάρει, δερβέναγα στα ρεπό του μας έχει;
Το θέμα είναι να μην μπεκροπίνει και ξενυχτά πριν από προπονήσεις ή αγώνες!
ούτε η τατιάνα δεν ασχολείται με τέτοια ...fossa έγραψε:Bέρτη ήταν χθες το παλικάρι μας.
Καλά έκανε.

Εγώ φίλε σπίτι δουλειά σπίτι σχολή σπίτι είμαι
Πρώτη και τελευταία φορά στα 13 μου βγήκα, από τότε μακριά από μας!
Πρώτη και τελευταία φορά στα 13 μου βγήκα, από τότε μακριά από μας!
- Ekatnetworkltd
Δέν πιστέυω να γαμήσης νιμου πρίν το παιχνίδι,τους γαύρους θέλω να σκίσης,να πέσουν ταύλα κάτω,γιατί σε περιμένουν με ανοιχτά πόδια ώπ συγνώμη αγκάλες
iPhone 6s plus using Tapatalk
iPhone 6s plus using Tapatalk
Αυτό έγραψα και 'γω καλά έκανε.RoMaN έγραψε:Όταν μετά από τόσο καιρό Τετάρτη - Σάββατο αγώνα και καθημερινές προπονήσεις, σε δίνουν τριήμερο ρεπό, όχι απλά Βέρτη θα πας...αλλά και θα καλέσεις τη παρέα για προ, μπαρότσαρκα, πιώμα στο σπίτι...καλά έκανε, ας πάει όπου γουστάρει, δερβέναγα στα ρεπό του μας έχει;
Ο κόουτς μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις και τις 8ήμερες στις γιορτές, μετά το επιτυχημένο αποτέλεσμα με Ατρόμητο και πριν από ντέρμπι στο γαύρο και τελικό με Πανιώνιο τους δίνει 2-3 μέρες γιατί κουράστηκαν.
Τώρα πως κουράστηκαν ενώ έχουμε συνέχεια τραυματίες, τιμωρημένους και rotation είναι άλλο θέμα.
στις γιορτες ηταν 12 ημερες, οχι 8!
κατα τα άλλα, καλά έκανε να αποφορτιστούν λίγο με όσα έγιναν γιατι ακολουθει και δυσκολο σερι αγωνων και χρειάζεται καθαρό μυαλο απο όλους..

κατα τα άλλα, καλά έκανε να αποφορτιστούν λίγο με όσα έγιναν γιατι ακολουθει και δυσκολο σερι αγωνων και χρειάζεται καθαρό μυαλο απο όλους..
Δύο από τους καλλίτερους φέτος παίκτες μας ξενύχτανε ? Ε ας τους στέλνουμε όλους στον βερτη τότεsakoulepsu_teen έγραψε:Μέχρι τις 6 το πρωι ο αρχηγός μαςfossa έγραψε:Bέρτη ήταν χθες το παλικάρι μας.
Καλά έκανε.

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλόγεροι νομίζετε ότι είναι ή απαγορεύεται να ξενυχτήσουν στο ρεπό τους;
Αυτές είναι νοοτροπίες πρωινάδικου.
Αυτές είναι νοοτροπίες πρωινάδικου.

- ΑποστόληςΑ
Όταν υπάρχει τέτοια πίεση όπως στον ΠΑΟΚ, πολύ καλά κάνουν και πηγαίνουν να ξεδώσουν (όπου ξεδίνει ο καθένας), εφόσον το ξενύχτι δεν είναι λίγο πριν τον αγώνα.