Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από MANIAKOS »

βεβαια για τα ποσα αλλου λεει αλλες διαφορες..τεσπα θα δειξει...για το ενδιαφερον αγγλων αμα θελουμε το πιστευουμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εχουμε και λεμε... στον ασσο αν θεωρισουμε τον χακομπο κλεισμενο τοτε η θεση εχει κλεισει μαζι με ιτανζ και γλυκο,οπου ενας απο τους δυο μπορει και να αποχωρισει (με πιο πιθανο τον ιτανζ) και να ερθει το σερβακι.

στα σεντερ μπακ μεχρι τωρα εχουμε τον λοπεθ τον πιτσιρικα απο την πορτογαλια (που εχει να παιξει σε υψηλο επιπεδο 1,5 χρονο και θα χρειαστει ενα ευλογο χρονικο διαστημα για να βρει τα πατηματα του) και τον κατσικα που δεν ξερουμε αν αυριο που θα βγει για ψωνια επιστρεψει με θλαση. σε αυτους μπορουμε να προσθεσουμε και το πιο ποιοτικο μεσο μας τον κατσουρανη που μπορει να αγωνιστει και στην θεση του αμυντικου. αρα περιμενουμε τουλαχιστον αλλη μια προσθηκη στην αμυνα και ισως και πιο ποιοτηκη απο τις δυο προηγουμενες,δεν ξερω αν αυτος ο παικτης θα ειναι ο ελ καουταρι ή καποιος αλλος.

στα πλαγια μπακ λειπει μονο ο παρτενερ του λινο στα αριστερα,οπου μια περιπτωση σαν του τσαβελλα θα ηταν μια πολυ καλη προσθηκη.

στα χαφ αυτη τη στιγμη δειχνουμε γεματοι με κατσε, γκαρσια ,τζιολη,κατσουρ,λαζαρ και τον λορενς να μπορει να παιξει σε αυτη τη θεση και μαλλον δεν θα γινει καποια προσθηκη σε αυτην την θεση εκτος και αν καποιος απο τους παικτες που εχουμε αποχωρισει ή πουληθει.

στα εξτρεμ παρατηρειται το μεγαλυτερο προβλημα καθως αυτοι που εχουμε ( ρομπερ,γεωργιαδης,σαλπι) οχι για ομαδα που χτυπαει το πρωταθλημα δεν κανουν αλλα ουτε για ομαδα που κυνηγαει απλα τα πλει οφ. οι δυο προσθηκες σε αυτες τι θεσεις θεωρουνται βεβαιες και να αποχωρισουν και οι γεωργιαδης και ρομπερ τοτε θα παμε και για μια τριτη.

στην θεση του μεσοεπιθετικου υπαρχει ο βουκιτς και ο κατα συνθηκη 10αρι ολ αραουντ λορενς του οποιου το μελλον ειναι αβεβαιο στην ομαδα.αρα θα γινει και δω μια προσθηκη και μαλλον θα ειναι και απο τις πιο δαπανηρες.

για την επιθεση τελος να πω οτι με 1,5 επιθετικο δεν μαμησε κανεις,αρα και εδω θα γινει μια κινηση τουλαχιστον με εναν επιθετικο που θα εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τους ατεχνους σαλπι και κλαους. μακαρι αυτος να ειναι η καψουρα μου ο πετριτς.

αρα με μια απλη και μπακαλιστικη αναλυση χρειαζομαστε ακομα τουλαχιστον εξι μεταγραφες οι οποιοι θα πρεπει να εχουν την ποιοτητα να μπορουν να σταθουν ως βασικοι σε εναν ΠΑΟΚ που στοχος του θα ειναι το πρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Tα ειπες ολα despe,νομιζω κιολας οτι σε αυτη τη κατευθηνση κινουνται και οι υπευθηνοι.
Εγω θελω μισιμοβιτς και πετριτς στις δυο κομβικες θεσεις.
Θα αλαζα τον πετριτς με καποιον λιγοτερο ποιοτικο αν χρειαστει να δαπανηθει ενα δυνατο ποσο για ακραιο πχ βιερινια που γραφτηκε ηδη σαν φημη.

Υ.Γ.1 Θεωρω πολυ πιο πιθανο να ερθει ο μισιμοβιτς παρα ο βιερινια,δεν ξερω εχω ενα προαισθημα για τον βοσνιο οπως ειχα για τον στεφενς και μου βγηκε.

Υ.Γ.2 Αν οντως τελικα χαλασει του εφραιμ νομιζω οτι θα παρουμε τον κολοβο.

Y.Γ.3 θελω εναν λατινο παιχταρα στα ακρα να ξεσηκωνει τη τουμπα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όλα αυτά φυσικά χωρίς ένα δύο παίχτες που θεωρούνται προ πυλών ή συζητάμε. πχ Σισοκό (;)

ΥΓ: Μισίμοβιτς ή γενικά ενα Φουστέρ στυλ στον πρώτο χρόνο του στον γαύρο, ένα σέντερ μπακ μπερεκέτι καπνομπαρουτισμένο με βλέμμα γερακιού, ένα δανεικό αρ. μπακ με οψιόν αγοράς Αργεντίνο ή Βραζιλιάνο και....Βιειρίνια( Μετά ας πάρουμε πίσω και τον Παπάζογλου. Δεν με νοιάζει.)

Το 6αρι μας εφόσον αποκτήσουμε δυνατό cb ίσως είναι και ο Πορτογάλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 26 Ιουν 2013, 00:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν πιστευω το δημοσιευμα για τον βιερινια,ο σισοκο δεν ανακοινωνεται πιθανον γιατι το συμβολαιο του ληγει 30 του μηνα.
Ποτε δεν ξερεις ομως γιατι εχει μια βαση το δημοσιευμα με το χρεος του 1 μυριου απο τους γερμανους και τη μη ανακοινωση του σισοκο ισως να γινεται μια προσπαθεια απο μερους μας.
Θα ειναι πολυ μεγαλη εκπληξη παντως για μενα αν ερθει ο βιερινια τωρα πισω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Για Σισόκο και εγώ αυτό πιστεύω. και ελπίζω.

άν έλθει ο Αντελίνιο, τότε ποιος τον μαμάει και τον Ροναλντίνιο... :D
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Διαβάζω οτι η πρόταση μας για τον Εφραίμ είναι 180 χιλιάρικια τον χρόνο και 250 στην Ομόνοια.Σύνολο δηλαδή 430 χιλιάδες.

Πού είναι αυτοί που κράζανε οτι θα δώσουμε 500 στην Ομόνοια και χώρια το συμβόλαιο και οτι δεν ξέρουμε τί κάνουμε και ξοδεύουν τα λεφτά του Σαββίδη κλπ γραφικά;

Ξέρω ξέρω..Αντε καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πολύ καλή ανάλυση despe

με τρομάζει λίγο το κέντρο μας, κι ας φαντάζει γεμάτο
βλέπω διαφορετικού είδους χαφ, αλλά πλην του κατσουράνη (που υπολείπεται σε ταχύτητα) κανένας δεν είναι αυτό που λέμε "χαφάρα"

ελπίζω σε αναγέννηση λαζάρ
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

K_geo έγραψε:Για Σισόκο και εγώ αυτό πιστεύω. και ελπίζω.

άν έλθει ο Αντελίνιο, τότε ποιος τον μαμάει και τον Ροναλντίνιο... :D
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

obanebane έγραψε:Tα ειπες ολα despe,νομιζω κιολας οτι σε αυτη τη κατευθηνση κινουνται και οι υπευθηνοι.
Εγω θελω μισιμοβιτς και πετριτς στις δυο κομβικες θεσεις.
Θα αλαζα τον πετριτς με καποιον λιγοτερο ποιοτικο αν χρειαστει να δαπανηθει ενα δυνατο ποσο για ακραιο πχ βιερινια που γραφτηκε ηδη σαν φημη.

Υ.Γ.1 Θεωρω πολυ πιο πιθανο να ερθει ο μισιμοβιτς παρα ο βιερινια,δεν ξερω εχω ενα προαισθημα για τον βοσνιο οπως ειχα για τον στεφενς και μου βγηκε.

Υ.Γ.2 Αν οντως τελικα χαλασει του εφραιμ νομιζω οτι θα παρουμε τον κολοβο.

Y.Γ.3 θελω εναν λατινο παιχταρα στα ακρα να ξεσηκωνει τη τουμπα.

Κοροβεση ηθελα να γραψω και εγραψα κολοβο,γλωσσα λανθανουσα ομως.........
Θα ηθελα κολοβο και τον εχω γραψει εδω και πολυ καιρο ακομα και πριν τον μανιακο :opaokara: αλλα νομιζω οτι η περιπτωση του ειναι πολυ πιο δυσκολη απο του κοροβεση.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πανε παρε τον φορμικα που γραφτηκε να δεις πως θα θελει ανακαινιση η Τουμπα μεσα σε λιγο καιρο.μην κοιτατε που οι βλακες της μπλακμπερν πηγαν και πηραν κλασικο δεκαρι απο την αργεντινη για να τον βαζουν πανω στον ασβεστη στο 4-4-2 του δωνη
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ο Λαζάρ με τον Stevens είναι η μεγάλη μου ελπίδα να πω την αλήθεια. Με Μπολόνι έκανε πλακίτσα γιατί έπαιρνε τις σωστές ανάσες. Πέρυσι τον ξεπατώσανε στο τρέξιμο....μακάρι.

Δηλαδή το κέντρο με Τζιόλη, Κατσουράνη Λαζάρ δεν μου ακούγεται κακό, ειδικά για Ελλάδα. Ίσως να χάνει σε γρήγορα πόδια, αλλά έχει γρήγορη σκέψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 26 Ιουν 2013, 00:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Εξώ πιστεύω πως χρειαζόμαστε ακόμα περίπου 8-9 μεταγραφές που λογικά και θα γίνουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ιδιαίτερα στον άξονα και ειδικά στο "9" o Στέβενς έδινε πάντα πάρα πολύ μεγάλη έμφαση οπότε και το θεωρώ προσωπικά σίγουρο πως εκεί θα γίνει και η πιο δαπανηρή μεταγραφή μας.
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

8-9 δεν είναι πολλές?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Athens έγραψε:νομιζω οτι αλλες μεταγραφες δεν θα γινουν...προς το παρον...ξεκιναμε ετσι και οτι κενα παρατηρουνται θα γινονται οι αναλογες κινησεις-συμπληρωματα...
Τώρα ρε φίλε να πω ότι έβλεπες τον ΠΑΟΚ τη χρονιά που πέρασε κι αυτό κατάλαβες???
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”