Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από tera12tera »

Odi έγραψε:Εγώ ξέρω πως ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει κάνει τις 2 καλύτερες μεταγραφές στην Ελλάδα και εμείς γκρινιάζουμε.
Ψιλοαχρείαστες όμως κρίνοντας την ανάγκη ...
κ για να είμαστε ακριβείς ...έχει κάνει μια συμφωνία με ελεύθερο παίκτη , έναν δανεισμό κ καμία μεταγραφή
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μια χαρά κινήσεις ειναι απλα θελουμε τουλάχιστον εναν μεσοεπιθετικο μην μειώνεις την αξία των κινήσεων αυτών που έγιναν ......

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

kritikos44 έγραψε:To θεμα με τον Βιειρινια δεν νομιζω να βγηκε απο την Γερμανια - Το οτι συνσντηθηκαν και εκει το θεωρω αυτονοητο - Το λαθος ηταν που βρεθηκαν και εδω χωρις καμμια μυστικοτητα...
Παικτης που αποδεδειγμενα θελει ολος ο κοσμος να γυρισει, που μεχρι τωρα δεν επαιρνε συμμετοχες, που θελουμε παικτη στη θεση του, που ειναι...με τη Βασω και που ο general manager σου εφαγε μαζι του σε δημοσια θεα ε, δε θες και πολυ να φουντωσει το σεναριο ειτε ισχυει ειτε οχι
Τα παιχνιδια και η τρελα που πουλαει ο Τσιστιακοφ καλα ειναι αλλα φουντωνουν την επιθυμια και τις προσδοκιες και μετα αν στραβωσει η περιπτωση του εκαστοτε παικτη ο κοσμος ξενερωνει απο την στιγμη μαλιστα που και οι 3 στοχοι (Λαζο, Βιερι , Λουκας) φαινεται να ναυαγουν και εναλλακτικο πλανο δεν φαινεται να υπαρχει .
Ειδικα απο την στιγμη που δεν ξερουμε πως λειτουργει ο Τσιστιακοφ στις μεταγραφες... Εκτος και αν εχουμε φαει ολοι τον παπα του Τσιστιακοφ και αυριο-μεθαυριο σκασουν τιποτα μεταγραφες ειτε απο εναλλακτικο πλανο το οποιο κρατανε κρυφο ειτε και με τους ιδιους στοχους και απλα το πισωγυρισμα και η διαφαινομενη αποτυχια ηταν απλα ενα διαπραγματευτικο ατου για λογαρισμο μας
Για αυτο λεω οτι ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος , υπομονη , και εχει ακομα 13 μερες...
Τα διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια που παίζει ο Τσιστιακόφ και τα οποία είναι μέρος της δουλειάς του, εννοείται ότι ΔΕΝ έχουν στόχο τους οπαδούς της ομάδας.
Ξέρει πολύ καλά αν, τι και πότε θα αφήσει να διαρρέυσει. Ενίοτε το διασφαλίζει και με το facebook του. :lol:
Τώρα, αν ο καθένας μας παραμυθιάζεται, τσιμπάει, πιστεύει, πες το όπως θες, είναι δικό του πρόβλημα και δεν νομίζω ότι τον αγγίζει τον Ρώσσο.
Το αποτέλεσμα των παραπάνω είναι συνάρτηση των εντολών που έχει και τις οποίες δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.

Edit: Με πρόλαβε στην στροφή ο angelheart. :D
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

tera12tera έγραψε:
Odi έγραψε:Εγώ ξέρω πως ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει κάνει τις 2 καλύτερες μεταγραφές στην Ελλάδα και εμείς γκρινιάζουμε.
κ για να είμαστε ακριβείς ...έχει κάνει μια συμφωνία με ελεύθερο παίκτη , έναν δανεισμό κ καμία μεταγραφή
Δεν θέλαμε στόπερ;;Δηλαδή αρκούμασταν με Κουμάλο-Βιβιάν;Δεν θέλαμε χαφ να οργανώνει το παιχνίδι ελλείψει Γκαρσία και έχοντας τον ντεφορμέ Λαζάρ και τον..Φωτάκη;;
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Odi έγραψε:
tera12tera έγραψε:
Δεν θέλαμε στόπερ;;Δηλαδή αρκούμασταν με Κουμάλο-Βιβιάν;Δεν θέλαμε χαφ να οργανώνει το παιχνίδι ελλείψει Γκαρσία και έχοντας τον ντεφορμέ Λαζάρ και τον..Φωτάκη;;
Εκεί πήγαινε το ψιλο....Τους είχαμε ανάγκη (για στόπερ διαφωνώ ...δεν τον είχαμε ανάγκη ....), αλλά καιγόμαστε για μεσοεπιθετικούς ....(Δυο το λιγότερο ....για να μην πω τρεις )
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Με τον Κουμάλο στο Κόπα Άφρικα, τον (ανεπαρκή για μένα)Βιβιάν να είναι μία μέσα μία έξω από κόκκινες και τον Κατσικά συχνά τραυματία, το πρώτο που θέλαμε ήταν στόπερ.
Νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν τερματοφύλακα και ένα πραγματικό και καλό εξτρέμ και τέλος μετά οι μεταγραφές για τώρα.
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

Πιστεύω οτι έχοντας την καλύτερη άμυνα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος βάση αριθμών....προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο ήταν η απόκτηση μεσοεπιθετικών(2 επαρκούσαν για τώρα και για τους στόχους που έχεις θέσει)....έχουμε ακόμα 13 μέρες για τη λήξη των μεταγραφών ...ίδωμεν...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Η άμυνα μας ήταν χάλι μαύρο.Τα σέντερ μπακ μας ήταν για τα ανάθεμα (Κουμάλο-Βιβιάν) και ο επιρρεπής σε τραυματισμούς Κατσικάς.Έπρεπε να αποκτηθεί στόπερ.

Τώρα εντάξει ακούστηκαν πολλά για Βιερίνια,Λούκας κλπ,ανέβηκαν οι προσδοκίες και γ αυτό δεν εκτιμάμε οτι πήραμε ένα εξαιρετικό διεθνή στόπερ και δεν θα τρέμει η καρδιά μας σε κάθε παιχνίδι και ένα πολυεργαλείο,αρχηγό της εθνικής που παίζει από στόπερ μέχρι δημιουργικός μέσος που κάποτε αν μας έλεγαν πως θα τον αποκτούσαμε θα γελούσαμε μέχρι το 2030.

Να εκτιμάτε αυτά που έχουμε και να μην μηδενίζετε τα πάντα..Άποψη μου.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Οι 2 έως τώρα κινήσεις είναι σοβαρές και ουσιαστικές και δείχνουν ότι το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ ξεκίνησε από τη χειμερινή περίοδο. Σίγουρα δεν πρόκειται για απλές προσθήκες που απλώς θα βοηθήσουν για την πρώτη θέση στα πλέυ οφ.

Σίγουρα η άμυνα ήταν αδύνατο σημείο, όπως φάνηκε στον α΄ γύρο, ωστόσο, το πρόσφατο παιχνίδι με τον "άμεσο" ανταγωνιστή Ατρόμητο, έδειξε με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο, σε ποιό σημείο θα χτυπηθεί η ομάδα από τους αντιπάλους της στο εξής. Στην αδυναμία παραγωγής ουσιαστικών φάσεων. Με δεδομένο ότι είναι σαφώς ευκολότερο να καταστρέφεις από το να δημιουργείς, άπαντες οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο εξής, θα ποντάρουν εκεί. Κι αφού το έκανε ο Ατρόμητος, θα το κάνουν σίγουρα και όλες οι άλλες - χαμηλότερης δυναμικότητας - ομάδες. Με το δεδομένο ότι ανασταλτικά έχουμε βελτιωθεί με τις προσθήκες που έγιναν, δεν πρόκειται να ρισκάρουν καθόλου, τουλάχιστον στην Τούμπα. Γιατί με μια μετριότατη, αλλά συγκεντρωμένη στην άμυνα εμφάνιση, ο καθένας μπορεί να αποσπάσει βαθμό από τον τωρινό ΠΑΟΚ.
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται μεσοαμυντικά ως ομάδα προκριματικών Champrions league και μεσοεπιθετικά ως τυπικός εκπρόσωπος του μέσου όρου της Superleague.

Θέλω να ελπίζω ότι υπάρχει προτεραιότητα για έναν τουλάχιστον μεσοεπιθετικό, έστω και για "μπάλωμα", έστω για έναν παίκτη υποτυπωδώς ικανό να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις για τον αντίπαλο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

προσωπικα πιστευω οτι η επομενη μεταγραφη θα ειναι ο πλετικοσα... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ποιος πλετικοσα φέρε τζορβα να τρελαθούμε :):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να γεμίσει η Τούμπα γυναίκες και να κράζει η 4;; Άσε...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σε αυτον τον ΠΑΟΚ μ ε τις παμπολλες τρυπες...δεν υπαρχει αχρειαστη μεταγγραφη γνωμη μου...ο κατσουρ π.χ στα χαφ επαιξε και ηταν ο καλυτερος ..στα μπακ επαιξε και ηταν παλι ο καλυτερος...απλα ΤΟ θεμαστις μεταγγραφες μας ειναι οι προτερσιοτητες ....μεσοεπιθετικος εξτρεμ οπωσ και δηποτε....

για μενα τερματας ΔΕΝ χρειαζεται....και τον γιακουμη πρεπει να τον δεις κπ στιγμη
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

tera12tera έγραψε:
Μου θυμιζεις οταν επαιζε παλια καποιο ποδοσφαιρακι σε καποια παιχνιδομηχανη ή στο pc.
7/11 παιχτες ητανε επιθετικοι.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tera αυτοι που ειχαμε πισω μισο αμυντικο δεν κανουνε.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

hitman έγραψε:Οι 2 έως τώρα κινήσεις είναι σοβαρές και ουσιαστικές και δείχνουν ότι το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ ξεκίνησε από τη χειμερινή περίοδο. Σίγουρα δεν πρόκειται για απλές προσθήκες που απλώς θα βοηθήσουν για την πρώτη θέση στα πλέυ οφ.

Σίγουρα η άμυνα ήταν αδύνατο σημείο, όπως φάνηκε στον α΄ γύρο, ωστόσο, το πρόσφατο παιχνίδι με τον "άμεσο" ανταγωνιστή Ατρόμητο, έδειξε με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο, σε ποιό σημείο θα χτυπηθεί η ομάδα από τους αντιπάλους της στο εξής. Στην αδυναμία παραγωγής ουσιαστικών φάσεων. Με δεδομένο ότι είναι σαφώς ευκολότερο να καταστρέφεις από το να δημιουργείς, άπαντες οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο εξής, θα ποντάρουν εκεί. Κι αφού το έκανε ο Ατρόμητος, θα το κάνουν σίγουρα και όλες οι άλλες - χαμηλότερης δυναμικότητας - ομάδες. Με το δεδομένο ότι ανασταλτικά έχουμε βελτιωθεί με τις προσθήκες που έγιναν, δεν πρόκειται να ρισκάρουν καθόλου, τουλάχιστον στην Τούμπα. Γιατί με μια μετριότατη, αλλά συγκεντρωμένη στην άμυνα εμφάνιση, ο καθένας μπορεί να αποσπάσει βαθμό από τον τωρινό ΠΑΟΚ.
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται μεσοαμυντικά ως ομάδα προκριματικών Champrions league και μεσοεπιθετικά ως τυπικός εκπρόσωπος του μέσου όρου της Superleague.

Θέλω να ελπίζω ότι υπάρχει προτεραιότητα για έναν τουλάχιστον μεσοεπιθετικό, έστω και για "μπάλωμα", έστω για έναν παίκτη υποτυπωδώς ικανό να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις για τον αντίπαλο.
προσυπογράφω. απόλυτα σωστός αδερφέ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”