71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από goran 64 »

Αν και με άφησες τελευταίο να δεις ότι θα σου είμαι κι ο πιο πιστός πάτερ (σειρά) μου... :D :D :opaokara: :opaokara:

Οn topic τώρα, την Πέμπτη επιβάλλεται να παίξει ο Γλύκος...

Off topic ξανά...Sera4 άσε ρε φίλε να πέσει και κάτι κάτω και γύρνα μιας και δεν έχουμε την πολυτέλεια να "χάνουμε" τόσο "ενεργά" μέλη και τις περισσότερες φορές με τεκμηριωμένη άποψη... ;)

Ήρθαμε και μαζί σε "κόντρα" σε μία φάση, τότε με τον Κάκο, αλλά στο τέλος είδες τι καλά που τα βρήκαμε; ;)

Sera4 γύρνα ρε συ...Π.Α.Ο.Κ. είμαστε όλοι...αφού... :opaokara: :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

stephanos έγραψε:
Bagheera έγραψε:Εκτιμώ πως ο Παναγιώτης έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και αδυναμίες, τις οποίες μας έχει δείξει. Είναι πιθανόν κάποια μέρα να πιάνει τις κάλτσες του
Δεν σας κατάλαβα κύριέ μου. :D
Και τώρα τις πιάνει:
Εικόνα

:opaokara:
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σεραφειμ ελπιζω να ανεθεωρησεις και παψε να εισαι τοσο ευαισθητος με ενα φορουμ.
Ντινο πολυ κακο για το τιποτα,ακομα δεν εχω καταλαβει τον λογο που εχετε μπει σε ολη αυτη την διαδικασια ανταλλαγης ποστ.
Μαζεψτε λιγο τα ζωναρια σας (γενικα μιλαω) δε γινεται μεγαλοι ανθρωποι να κανετε ωρες ωρες σαν παιδια.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Sera μόνο εσύ νομίζεις ότι σε προσέβαλλε, μακακίες κάνεις γιατί γράφεις μια χαρά εδώ μέσα, και μαζί έχουμε διαφωνήσει και στο τέλος όλα ωραία και καλά
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sera ξεκόλλα ρε αδερφέ,είχατε μια διαφωνία,όλα κομπλέ μέσα στο ποδόσφαιρο είναι όλα.Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αυτή τη μπούρδα να μη γράφουμε κάτι αρνητικό για τα καμάρια μας σε ΟΠΑΔΙΚΟ φόρουμ γτ κάνουμε κακό στην ομάδα δεν μπορώ να τη καταλαβώ. Οι οπαδοί πρέπει να μπορούν να γράφουν (σχετικά κόσμια) ότι διάολο γουστάρουν για τον οποιοδήποτε γτ είναι οι πρώτοι (μην πω μόνοι) που πονάνε στις αγωνιστικές φούτσες κ γράφουν ΚΑΙ για να ξεσπάσουν.
Θέλω να πραγματικά να μου εξηγήσετε πώς κάνω κακό στον ΠΑΟΚ αν εγώ ο μέσος μ@λάκας οπαδός γράψω στο νήμα ενός φόρουμ για κάποιο πάικτη ότι είναι παλτό. Προφανώς να μη γίνομαι εμμονικός για να μην κουράζω τους υπόλοιπους και τους τα κάνω ζέπελιν, αλλά στην προκειμένη σχολιάζουμε την επομένη αγώνα που ο Έλλην διεθνής πορτιέρο μας έδωσε κάθε μα κάθε αφορμή με την απόδοσή του.
Και ναι για μένα ο συγκερκιμένος δεν είναι μέτριος, είναι χαμηλού επιπέδου τερματοφύλακας με μηδενική βελτίωση τα τελευταία χρόνια που πήρε τη φανέλα σπίτι του και μετά τον ΠΑΟΚ σκίζω τα διαρκείας (και τις μετοχές ακόμα :D :D ) αν πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα.

ΥΓ. Άντε ρε που θα αποχωρήσεις από το φόρουμ για το Γλύκο
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Sera4 ξεκόλλα ρε συ...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Sera4 έγραψε:
Mapogo έγραψε:Φυσικά ο Σουηδός δεν έφταιξε σε τπτ. Σε όλα ήταν τέλειος.

Γιαυτό έφαγε πάγκο.

Το κακό είναι ότι ο ένας είναι κακός κ ο άλλος χειρότερος.

Κ εμείς απλά λογομαχούμε για το ποιός απ τους 2 είναι ο κακός κ ποιός ο χειρότερος.
οχι φιλε μου απο τη μια εχουμε εναν ελπιδοφορο νεο τερματοφυλακα που πρωτη φορα βγαινει απο την χωρα του (βλεπε και δηλωσεις σαμπο, μακ οσο αναφορα την προσαρμογη τετοιων ποδοσφαιριστων) και αντε να πεις εκανε και 1-2-3 γκαφες και απο την αλλη εχουμε εναν τερματοφυλακα που τον εχουμε φαει στη μαπα χρονια και εχει αποδειξει πολλακις οτι ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου...

το γιατι εμεις αντι να στηριξουμε φυσιολογικα τον πρωτο με επιμονη και υπομονη οχι μονο τον αμφισβητησαμε αλλα τον βγαλαμε και φταιχτη ολων των δεινων του ΠΑΟΚ με συνεχη "επιστημονικα" αρθρα και πολεμο μεσα απο τα μμε, ενω για τον δευτερο που εχει κανει πολλαπλασιες γκαφες στα παιχνιδια που αγωνιστηκε -μονο φετος στεκομαι- δεν "ανοιγει ρουθουνι" ειναι κατι που θα πρεπει να μας προβληματισει...

υγ και τον σαμπο που τον βγαζανε σαπακι ολοι τον ζητανε πλεον επιμονα στην 11αδα αναντικαταστατο αν αυτο κατι λεει και για την περιπτωση ολσεν...
φίλε Sera4 ,

θέλω να σου απαντήσω , αλλά είδα ότι θέλεις να αποχωρήσεις απ το forum.

Αρα , θα ήτανε ανόητο (έως ανήθικο) απ τη μεριά μου να απαντήσω.

Θα χαρώ πολύ να αναθεωρήσεις την απόφαση σου κ να μπορούμε να διαφωνούμε (ή κ να συμφωνούμε).
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σερά ντεσπε κλποι αφήστε τα ΧΑΖα με τις αποχωρήσεις ρε σεις

Δίκιο εχει ο μπανε
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Ρε σεις το χάσατε τελείως;
Τι μακακίες είναι αυτές;
Και μετά από 3 νίκες για πρώτη φορα απ την αρχή της χρονιάς...
Αντε να ξυπνάμε και να αφήνουμε την μίρλα...
ΠΑΟΚ είμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε όχι ΑΡΔαΐκός!!!!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

ΥΓ. σταματήστε την γκρίνια!!!! τον Μάιο θα είμαστε ΚΑΛΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τελικά με τον Γλύκο ασχολείται κανείς;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Σαν το γαλατικό χωριό είμαστε οταν δεν έρχονται οι Ρωμαίοι πλακονομαστε μεταξύ μας :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Tolaros έγραψε:Αυτή τη μπούρδα να μη γράφουμε κάτι αρνητικό για τα καμάρια μας σε ΟΠΑΔΙΚΟ φόρουμ γτ κάνουμε κακό στην ομάδα δεν μπορώ να τη καταλαβώ. Οι οπαδοί πρέπει να μπορούν να γράφουν (σχετικά κόσμια) ότι διάολο γουστάρουν για τον οποιοδήποτε γτ είναι οι πρώτοι (μην πω μόνοι) που πονάνε στις αγωνιστικές φούτσες κ γράφουν ΚΑΙ για να ξεσπάσουν.
Θέλω να πραγματικά να μου εξηγήσετε πώς κάνω κακό στον ΠΑΟΚ αν εγώ ο μέσος μ@λάκας οπαδός γράψω στο νήμα ενός φόρουμ για κάποιο πάικτη ότι είναι παλτό.
Αυτό με ξεπερνάει και μένα. Χρόνια τώρα.
Λες και αν εγώ γράψω "γ@μιέται η θεία του Γλύκου" θα το διαβάσει ο Γιώτης και θα πέσει σε καταθλιψη.

Ντίνο νομίζω οτι πολλές φορές πέφτεις σε λούμπα. Θεωρείς οτι όλοι οφείλουμε να βλέπουμε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο που τα βλέπεις και εσύ. Ξαφνιάζεσαι οταν κάποιος έχει εντελώς αντίθετη γνώμη, ακόμα και αν προφανώς έχει άδικο.
Φόρουμ είναι. Ο καθενας μπορεί να γράφει οτι θέλει, όσο συχνά θέλει, αρκεί να μην προσβάλει τον Σύλλογο και τους συνομιλητές του.

Πολλοί μοντ πριν απο σένα είχαν την εξουσία να κάνουν παρατηρήσεις και μέσα σε αυτούς και ο sera. Κάποιοι παραξήγησαν την "εξουσία" τους και δημιουργησαν προβλήματα, πολλά απ τα οποία δεν λύθηκαν ποτέ.
Ο καλλίτερος μοντ είναι αυτός που δεν χρειάζεται να παρέμβει ή που παρεμβαίνει ελάχιστα.

Sera και despe επειδή και εγώ είχα επιλέξει στο παρελθόν τον δρόμο της αποχής σας καταλαβαίνω, αλλά δεν συμφωνώ. Χρειάζεται αποτοξίνωση και καθαρισμα του μυαλού. Εμενα η φάση μου πήρε δυομιση χρόνια για να επιστρέψω.
Ελπίζω οτι εσείς θα χρειαστείτε λιγότερο.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

ace79grpaok έγραψε:Σαν το γαλατικό χωριό είμαστε οταν δεν έρχονται οι Ρωμαίοι πλακονομαστε μεταξύ μας :lol: :lol:
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Dinos συνέχισε μαν μπορείς να :evil: διώξεις και άλλους γερα .Ο προλαλισαντας εχει δίκιο και θυμάμαι πως αντιδρούσες και πως μπαναριζες κόσμο που αντιδρούσε στην πρόσληψη κακού με την λογική "ο κακός έρχεται στην Παε και οποιος αντιδράει κάνει κακό στον ΠΑΟΚ και να το βουλώσει αλλιώς θα μπαναριστει".Πρεπει να χαλαρώσεις λίγο αλλιώς θα μείνετε τρεις και ο κούκος στο φόρουμ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”