Tolaros έγραψε:Αυτή τη μπούρδα να μη γράφουμε κάτι αρνητικό για τα καμάρια μας σε ΟΠΑΔΙΚΟ φόρουμ γτ κάνουμε κακό στην ομάδα δεν μπορώ να τη καταλαβώ. Οι οπαδοί πρέπει να μπορούν να γράφουν (σχετικά κόσμια) ότι διάολο γουστάρουν για τον οποιοδήποτε γτ είναι οι πρώτοι (μην πω μόνοι) που πονάνε στις αγωνιστικές φούτσες κ γράφουν ΚΑΙ για να ξεσπάσουν.
Θέλω να πραγματικά να μου εξηγήσετε πώς κάνω κακό στον ΠΑΟΚ αν εγώ ο μέσος μ@λάκας οπαδός γράψω στο νήμα ενός φόρουμ για κάποιο πάικτη ότι είναι παλτό.
Αυτό με ξεπερνάει και μένα. Χρόνια τώρα.
Λες και αν εγώ γράψω "γ@μιέται η θεία του Γλύκου" θα το διαβάσει ο Γιώτης και θα πέσει σε καταθλιψη.
Ντίνο νομίζω οτι πολλές φορές πέφτεις σε λούμπα. Θεωρείς οτι όλοι οφείλουμε να βλέπουμε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο που τα βλέπεις και εσύ. Ξαφνιάζεσαι οταν κάποιος έχει εντελώς αντίθετη γνώμη, ακόμα και αν προφανώς έχει άδικο.
Φόρουμ είναι. Ο καθενας μπορεί να γράφει οτι θέλει, όσο συχνά θέλει, αρκεί να μην προσβάλει τον Σύλλογο και τους συνομιλητές του.
Πολλοί μοντ πριν απο σένα είχαν την εξουσία να κάνουν παρατηρήσεις και μέσα σε αυτούς και ο sera. Κάποιοι παραξήγησαν την "εξουσία" τους και δημιουργησαν προβλήματα, πολλά απ τα οποία δεν λύθηκαν ποτέ.
Ο καλλίτερος μοντ είναι αυτός που δεν χρειάζεται να παρέμβει ή που παρεμβαίνει ελάχιστα.
Sera και despe επειδή και εγώ είχα επιλέξει στο παρελθόν τον δρόμο της αποχής σας καταλαβαίνω, αλλά δεν συμφωνώ. Χρειάζεται αποτοξίνωση και καθαρισμα του μυαλού. Εμενα η φάση μου πήρε δυομιση χρόνια για να επιστρέψω.
Ελπίζω οτι εσείς θα χρειαστείτε λιγότερο.