9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- kotsos
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
Μπέναλντι δεν πρόκειται να ξανακερδίσουμε οπότε μην αγχωθείς γι αυτό.
Είσαι σε φόρμα, φόρα την και σήμερα.
Είσαι σε φόρμα, φόρα την και σήμερα.
- navigator11
φαουλ απο τον γαβραμη δεν προκειται να ξαναπαρεις.συμβιβασου κ μη χανεις αδικα φαια ουσια.πιο πιθανο ειναι να αποβληθεις με 2 κιτρινες για διαμαρτυρια ...
Είναι παικταράς ο άνθρωπος !!!
Κυνηγάει, μαρκάρει, ανοίγει χώρους, κάνει του αμυντικούς να το νιώθουν.
Άλλη πάστα παίκτης είναι ο Σάλπι!
Κυνηγάει, μαρκάρει, ανοίγει χώρους, κάνει του αμυντικούς να το νιώθουν.
Άλλη πάστα παίκτης είναι ο Σάλπι!
Το 2011 μπήκε πολύ καλά για τον Σάλπι...σκυλί μαύρο σήμερα...Μπράβο παικταρά μου!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Πέμ 20 Ιαν 2011, 02:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aureliano Buendia
- ΑποστόληςΑ
Ακόμη και ως αμυντικός έκανε δουλειά. Δυστυχώς προδίδεται όταν παίρνει ψηλές μπαλιές. Πού σημαδεύετε ρε Καραμήτροι! Ο Μήτσος θέλει χαμηλά τη μπάλα!
Θα το ξαναπώ. Επιθετικά δεν έχουμε πρόβλημα. Νομίζω ότι οι Βιερι, Σαλπι και Μουσλι είναι πρώτης γραμμής. Καλύτερο κέντρο χρειαζόμαστε για να κάνουμε παπάδες!
Θα το ξαναπώ. Επιθετικά δεν έχουμε πρόβλημα. Νομίζω ότι οι Βιερι, Σαλπι και Μουσλι είναι πρώτης γραμμής. Καλύτερο κέντρο χρειαζόμαστε για να κάνουμε παπάδες!
Ο σαλπι-γιδης θα σας γλεντησει και μετα να δω τι θα γραφετε ρε πουτανας γιοι κωλογαυροι ρουφιανοι 
Αν έπαιζες στην αντίπαλη ομάδα και σου κάναμε τόσα φάουλ θα παίζαμε με 9.
- navigator11
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ακόμη και ως αμυντικός έκανε δουλειά. Δυστυχώς προδίδεται όταν παίρνει ψηλές μπαλιές. Πού σημαδεύετε ρε Καραμήτροι! Ο Μήτσος θέλει χαμηλά τη μπάλα!
ακριβως.κ εγω πιστευω πως επιθετικο δε χρειαζομαστε.αν καθοταν τζεμπουρ,φυσικα κ θα τον ηθελα,δεδομενου του ... ευθραυστου μουσλι!το ζητημα της ομαδας συνισταται στο οργανωτικο καθαρα κομματι ωστοσο.αν παρθει παιχτης ευστροφος,ωσαν ιβιτς,σημαντικα πιο ταχυς κ νεοτερος αυτου,νομιζω θα μεταμορφωθει προς το καλυτερο κ ο σαλπι.τωρα συνηθως δαπανα απλα δυναμεις χωρις αντικρυσμα γιατι <<καταδικαζεται>> απο τις ... καμιναδες με τις οποιες επιχειρειται η τροφοδοτηση του.συν το οτι κανενας αντιπαλος του δεν τιμωρειται για το ξυλο που του ριχνει.κ που εισαι ακομα σαλπι ...
-
Dimg4
obanebane έγραψε:Ο σαλπι-γιδης θα σας γλεντησει και μετα να δω τι θα γραφετε ρε πουτανας γιοι κωλογαυροι ρουφιανοι
Σαλπι-γιδης ε "γαυρε"?? τα λεμε σε 2 βδομαδες.. ο ποντιος δεν ξεχνα να το ξερεις... ετοιμαζει μπλουζακι απο κατω...
ο σαλπι-γιδης θα στο καρφωσει στο 94' και θα σε αποκλεισει.
θα εχεις 7 δοκαρια και 2 χαμενα πεναλτυ.
θα παιζω με 9' χωρις προπονιτη και με αδεια τουμπα.
τσαααααααααααακ στην μεση γαυρε
θα εχεις 7 δοκαρια και 2 χαμενα πεναλτυ.
θα παιζω με 9' χωρις προπονιτη και με αδεια τουμπα.
τσαααααααααααακ στην μεση γαυρε