ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από Taseos »

Είπα δεν θα πάω γιατί δεν αντέχω το βάρος αλλά καλώς ή κακώς το αίμα νερό δε γίνεται. Ξεκινάμε για το τελευταίο αντίο! Ψηλά τα Κασκόλ!!
These users thanked the author Taseos for the post:
horkokos4
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

margas έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 17:19
kataramenos5 έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 16:57 Αλκοόλ ,κοκα,μπαφος ολα μαζι...Και το παλικαρι αναψε δεξι αριστερο φλας σε 2 δευτερολεπτα...Καπου χωλαίνει το σεναριο δε νομίζετε ?
Απο που προκύπτει το αλκοόλ, κόκα, μπαφος; Οι τοξικολογικές σε ορισμένες περιπτώσεις κάνουν μήνες να βγουν όχι ένα εικοσάωρο.

Μην πιστεύετε τα ρουμανικά ΑΡΔ και την αναπαραγωγή ειδήσεων του αντ1
Στην Ελλαδα !!! Σε Ευρωπη κ Αμερικη βγαινουν αμεσα..
Με ολο τον σεβασμο στα αδερφια που χαθηκαν..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

margas έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 17:19
kataramenos5 έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 16:57 Αλκοόλ ,κοκα,μπαφος ολα μαζι...Και το παλικαρι αναψε δεξι αριστερο φλας σε 2 δευτερολεπτα...Καπου χωλαίνει το σεναριο δε νομίζετε ?
Απο που προκύπτει το αλκοόλ, κόκα, μπαφος; Οι τοξικολογικές σε ορισμένες περιπτώσεις κάνουν μήνες να βγουν όχι ένα εικοσάωρο.

Μην πιστεύετε τα ρουμανικά ΑΡΔ και την αναπαραγωγή ειδήσεων του αντ1
Ε αυτο γραφω ρε φιλε.Δε γινεται να πηρε ολα αυτα που γραφουν και να χει τη διαυγεια και τ αντανακλαστικα ν αναψει φλας, να φρεναρει και να ξαναναψει φλας σε 2 sec.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”