Πρώτα γράφεις ένα κάρο εμείς κι εσείς και μετά τη λες στον άλλον που άρχισε τα "εμείς κι εσείς"gianniwths4 έγραψε: ...εχουμε κανει ενα μαζικο ντου στο συγκεκριμενο φορουμ....φυσικα τα ποστ μου ειναι ακομα στο μηδεν οπως και των υπολοιπων παιδιων γιατι αυτα που γραφουμε δεν εκφραζουν κατα πως φαινεται και το σαιτ
το μαζικο ντου που καναμε .... ...οντως μπηκαμε εξαγριωμενοι...σαν ΠΑΟΚτσηδες...μιας και αυτο δεν μας εκφραζει
ζητησα το σαιτ να παρει αποστασεις απο το δημοσιευμα αλλα οπως βλεπω το σαιτ νομιζει πως εκφραζει τον κοσμο...
στην καθημερινοτητα μου βλεπω ΠΑΟΚτσηδες...κανενας τους δεν τον θελει πισω...τωρα ειτε ειμαι ασυνειδητα μελος μιας στημενης κλικας οπως λετε και χαζος που δεν βγαζω και κανα φραγκο απο αυτη την κλικα ειτε τα ατομα με φοβουνται και λενε κατι διαφορετικο μπροστα μου απο αυτο που πιστευουν...
εμεις μπηκαμε και αμφιβαλλαμε για την εγκυροτητα του δημοψηφισματος...πλεον μετα τα τοσα σβησμενα ποστ δεν αμφιβαλλουμε καθολου...γιατι ξερετε στην δημοκρατια υπαρχει και ο αντιλογος...σε επιδοξους μιμητες οπαδων γειτονικης ομαδας οι λεξεις αντιλογος και δημοκρατια ειναι πρωτακουστες...
υ.γ στις τοσες ειρωνειες που πεταχτηκαν εδω μεσα για την παρτη μας οι αντμιν κανανε την παπια...κατι που απο οτι καταλαβαμε...
υ.γ2 ριαλκον σωστα μας βλεπεις σαν ξενους...δεν ειμαστε ...
υ.γ3 ...δυστυχως για σενα ειμαστε δυσκολοι για να μας διωξεις...

Πραγματικά δεν πιάνεσαι από πουθενά.
Για το επιχείρημα "αμφιβάλουμε για το δημοψήφισμα γιατί εμείς βλέπουμε κόσμο που δεν τον θέλει" τι να πω, μένω άφωνος. Ο κόσμος είμαι εγώ κι όσοι κινούνται αυστηρά γύρο μου, όποιος τολμήσει να το αμφισβητήσει αυτό του κάνω ΝΤΟΥ. Απλά πράγματα.