Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thrix

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από thrix »

gianniwths4 έγραψε: ...εχουμε κανει ενα μαζικο ντου στο συγκεκριμενο φορουμ....φυσικα τα ποστ μου ειναι ακομα στο μηδεν οπως και των υπολοιπων παιδιων γιατι αυτα που γραφουμε δεν εκφραζουν κατα πως φαινεται και το σαιτ

το μαζικο ντου που καναμε .... ...οντως μπηκαμε εξαγριωμενοι...σαν ΠΑΟΚτσηδες...μιας και αυτο δεν μας εκφραζει
ζητησα το σαιτ να παρει αποστασεις απο το δημοσιευμα αλλα οπως βλεπω το σαιτ νομιζει πως εκφραζει τον κοσμο...

στην καθημερινοτητα μου βλεπω ΠΑΟΚτσηδες...κανενας τους δεν τον θελει πισω...τωρα ειτε ειμαι ασυνειδητα μελος μιας στημενης κλικας οπως λετε και χαζος που δεν βγαζω και κανα φραγκο απο αυτη την κλικα ειτε τα ατομα με φοβουνται και λενε κατι διαφορετικο μπροστα μου απο αυτο που πιστευουν...

εμεις μπηκαμε και αμφιβαλλαμε για την εγκυροτητα του δημοψηφισματος...πλεον μετα τα τοσα σβησμενα ποστ δεν αμφιβαλλουμε καθολου...γιατι ξερετε στην δημοκρατια υπαρχει και ο αντιλογος...σε επιδοξους μιμητες οπαδων γειτονικης ομαδας οι λεξεις αντιλογος και δημοκρατια ειναι πρωτακουστες...

υ.γ στις τοσες ειρωνειες που πεταχτηκαν εδω μεσα για την παρτη μας οι αντμιν κανανε την παπια...κατι που απο οτι καταλαβαμε...

υ.γ2 ριαλκον σωστα μας βλεπεις σαν ξενους...δεν ειμαστε ...

υ.γ3 ...δυστυχως για σενα ειμαστε δυσκολοι για να μας διωξεις...
Πρώτα γράφεις ένα κάρο εμείς κι εσείς και μετά τη λες στον άλλον που άρχισε τα "εμείς κι εσείς" :o

Πραγματικά δεν πιάνεσαι από πουθενά.

Για το επιχείρημα "αμφιβάλουμε για το δημοψήφισμα γιατί εμείς βλέπουμε κόσμο που δεν τον θέλει" τι να πω, μένω άφωνος. Ο κόσμος είμαι εγώ κι όσοι κινούνται αυστηρά γύρο μου, όποιος τολμήσει να το αμφισβητήσει αυτό του κάνω ΝΤΟΥ. Απλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Κόλκας για μεταγραφές

Είναι ξεκάθαρο πως δεν παίζει σάλιο. Αν κάνουμε κίνηση, θα συνδυάζει εντυπώσεις με ουσία και θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτή να «σπρώξουμε» τη δημόσια διάθεση μετοχών.

Η περίπτωση Αντρέι Βορονίν, προτάθηκε στον Π.Α.Ο.Κ. ως ελεύθερος όμως και με 300 χιλιάδες ευρώ μέχρι το καλοκαίρι.

Αποδείχτηκε πως δεν ήταν ούτε ελεύθερος, όπως επίσης πως ούτε τα χρήματα για να τον πάρουμε ήταν τόσο λίγα.

Η αλήθεια είναι πάντως πως το ψάξαμε και πως ακόμη και ο Σωτήρης Κυργιάκος του είχε μιλήσει για τον Π.Α.Ο.Κ.

Από εκεί και πέρα υπάρχει το θέμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ξεκαθαρίζω πως πρώτον δεν υπάρχει θέμα να έρθει τώρα. Δεν τον αφήνει ο Παναθηναϊκός γιατί τον χρειάζεται. Η προοπτική που υπάρχει, αφορά το καλοκαίρι και χρειάζονται κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Αν πάρουμε Σάλπι, θα κλείσει κοντά στο συμβόλαιο του Μουσλίμοβιτς και λίγο παραπάνω. Πολύ πιο κάτω από τα χρήματα που του δίνει ο Παναθηναϊκός. Ο Βόσνιος, θα το πληρώσει το μάρμαρο το καλοκαίρι αν δεν σοβαρευτεί. Έχει έξι μήνες μπροστά του να αλλάξει τα δεδομένα.

Πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού αναρωτιούνται γιατί θα ήθελε να επιστρέψει στον Π.Α.Ο.Κ. ο Σαλπιγγίδης. Θα τους το αναλύσω κομψά.

Πρώτον γιατί είναι Π.Α.Ο.Κ. δεύτερον γιατί η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη του, τρίτον γιατί διακρίνει προοπτική στον Π.Α.Ο.Κ. τέταρτον γιατί δεν του αρέσει το κλίμα στην Αθήνα, πέμπτον γιατί αισθάνεται άσχ.ημα για τον τρόπο που έφυγε και τα όσα έγιναν.

Μπορεί να ακούγεται μυστήριο, αλλά εγώ τον έχω ζήσει από την πρώτη του προετοιμασία στον Π.Α.Ο.Κ. Θυμάμαι να λάμπει από χαρά, που έφτασε μετά το μαρτύριο των δανεισμών σε Καβάλα και Λάρισα, να αγωνίζεται στην αγαπημένη του ομάδα.

Ναι, υπάρχει ο επαγγελματισμός, υπάρχει το χρήμα, αλλά όλα αυτά, αν το δεις μακροπρόθεσμα μπορεί και να μην είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια καριέρα.

Χίλιες φορές να αμείβεσαι λιγότερο και να είσαι εκεί που θέλεις, παρά κάπου που αμείβεσαι περίπου 25% παραπάνω, αλλά δεν αισθάνεσαι σπίτι σου.

Κανένας Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αναφερθεί άσχημα στον Σάλπι, γιατί όποτε μπαίνει στο γήπεδο τα δίνει όλα. Στον ΠΑΟ ήταν επαγγελματίας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό που αγωνίστηκε, αλλά το κίνητρο να πάρει τίτλους με τον Π.Α.Ο.Κ. είναι σαφώς μεγαλύτερο. Και βλέπω, πως πιστεύει ότι μπορεί.

Σήμερα πάντως, οι πιθανότητες να πάρουμε επιθετικό τον Γενάρη, είναι λιγότερες από το να μη πάρουμε.

http://www.paokmania.gr/el/component/co ... opies.html
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

gianniwths4 έγραψε:οτι ναναι...

ρε μεγαλε δεν καρφωνομαι γιατι εσυ που μπαινεις και στο φορουμ που γραφω με βλεπεις..εξαλλου ηδη εκεινη την ωρα καποιοι μας "καρφωσαν"...που στην τελικη φιλαρακι εμεις δεν εκπροσωπουμε κανεναν...τυχαινει καποιοι να εχουμε τις ιδιες αποψεις...και γι'αυτο μενουμε εκει που μαστε και δεν ασχολουμαστε μαζι σου

τωρα εδω μεσα που σαι αντμιν παιξτο παρθενα και κανε πως πρωτη φορα βλεπεις αυτον τον λογαριασμο σε ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ...καρτα εισαι κι εσυ οταν μπαινεις 2 η ωρα το βραδυ να ψαξεις για ποσταρισματα...ετσι για να το ξες...

εσυ εδω μεσα ποσταρεις βρισιες και ευχεσαι μερες μαυρες...εσυ μεγαλε δημοκρατη...εσυ εδω μεσα μια σελιδα πισω απειλεις για διωξιμο...εσυ μεγαλε δημοκρατη.το φορουμ εδω δεν εγινε μπουρδελο...απλα καταλαβαμε τρεις μερες τωρα οτι εχουν κι αλλοι εδω παρομοιες αποψεις αλλα δεν τις γραφουν...σκεψου το γιατι...

τελος.εχεις δικιο οτι δεν διαλαλεις το ποιος εισαι...πρωτον ομως ειναι η μαλακια του ανθρωπου αυτη να απανταει οταν τον περνανε για αλλοθρησκο...δευτερον μακαρι να ημουν ο μονος που το εκανε εδω μεσα....

υ.γ ρε παπια σου λεω...γραφτε ειρωνειες ξανα τωρα και αφηστε να τις βλεπουν...

υ.γ2 μην συνδεσει κανεις τους υπεθυνους του φορουμ που γραφουμε...αυτοι ουτε ξερουν ουτε μας λενε τι να γραψουμε και να μην γραψουμε ουτε γραμμη μας περνανε...δεν εκπροσωπω κανενα φορουμ αλλα μονο τον εαυτο μου...γιατι εδω μεσα καποιοι εχουν παλιμπαιδισμο και θελουνε να ξαναπανε νηπιαγωγειο που μεχρι κι αυτο θα μας πουνε στο τελος...
Τωρα εσυ τι κανεις δηλαδη ρε φιλε? Μπαινεις παλι μεσα και αρχιζεις να κατηγορεις τους παντες. Παπιες, στημενα, "τυχαιο" ντου απο αλλο σαιτ, καθε μερα συναντας ατομα που δεν τον θελουν...

Εκτιθεσαι ομως σε ολο το φορουμ και αυτο αρκει. Η αληθεια ομως ειναι μια. Στηριζεις τη διοικηση που σε εβγαλε απο τα σκατα? ναι η οχι? Τοτε στηριζεις και ας εχεις αντιρρησεις. Δε θες αυτα που κανει? Μη δημιουργεις προβληματα και σταματα να στηριζεις ετσι απλα. Τα κομπλεξ πρεπει να ξεπεραστουν καποτε. Αστα τα π[ερι σσσσ γιατι και ο αλλος σου εκανε σσσ αλλα τον εκανες θεο. Ο αλλος σε βιαζε επι 13 χρονια και τον δεχτηκες πισω για να "εχεις φωνη" στο κεντρο αποφασεων.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

στηρίζει τον εαυτό του και τα φιλαράκια του .Timo κόψε με την ιστορία ρε φίλε εκτέθηκε και αυτός και τα φιλαράκια του ασχολήσου με το θέμα μεταγραφές εδώ.Για τα υπόλοιπα υπάρχει και το θέμα

Παράπονα για το Paokmania

http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=3&t=2583

για τους παραπονιάρηδες...

τα off topic και οι παπαρολογίες μερικών σβήνονται αυτόματα να ξέρετε.Αρχίζει και δεν τους δέχεται ο σέρβερ...
johannes-4

Δημοσίευση από johannes-4 »

timo άστα αυτά και πες μας θα λαλήσουν οι σάλπιγγες τον γενάρη? :opaokara: :opaokara:
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Ασε τι λεει ο Κολκας. Εδω μας ελεγε δεν υπαρχει θεμα σαλπιγγιδη και τωρα τα γυρναει, ειναι κι αυτος της κωλοτουμπας. Φιλε οπως ειπα, μια λεπτομερεια εχει μεινει και περιμενουμε οπως ολα τα παιδια και οι αντμιν εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Λεπτομερεια για να κλεισει καποια μεταγραφη???
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

΄Ενα μεγάλο μπράβο στο Βάγγο που έχει την ψυχραιμία και τη νηφαλιότητα να απαντά με το σωστό τρόπο σε αυτούς που θέλουν να αλλάξουν μια πραγματικότητα. Πραγματικά είναι άξιος συγχαρητιρίων που μπορεί και συγκρατείται από την απρόκλητη επίθεση ανθρώπων που μας προέκυψαν τις τελευταίες 3-4 μέρες από το πουθενά και έχουν ΟΛΟΙ ένα κοινό σημείο: Δεν θέλουν τον Σάλπι και προσπαθούν να το επιβάλλουν με τσαμπουκά και με εντελώς άκομψο τρόπο. Και δεν καταλαβαίνω γιατί την άποψή τους πρέπει να την έχουμε όλοι. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει και δεν είναι θέμα να το επιβάλλει. Επίσης θα ήθελα να πω σε εκείνους που μπήκαν στο φόρουμ για να την πουν στην πλειοψηφία για τον Σάλπι, ότι απλά το ποτάμι ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ. Ο Σάλπι ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ - δεν ξέρουμε πότε, αλλά μάλλον το καλοκαίρι - θα γυρίσει πίσω και η ΣΥΝΤΡΙΠΙΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ θα τον δεχτεί με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Αυτό δεν αλλάζει όσο κι αν κάποιοι θέλουν.
Μέχρι τότε καλό είναι να δούμε και άλλα θέματα και άλλα προβλήματα που έχει ο σύλλογος. Ο Σάλπι δεν είναι το πρόβλημά μας. Το πρόβλημά μας είναι η οικονομική στενότητα, η επερχόμενη ΑΜΚ, 1-2 μεταγραφές που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν, το προπονητικό κέντρο, το γηπεδικό, και φυσικά τα χρέη μας. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΑΛΠΙ! ΕΛΕΟΣ!

Τώρα, αν κάποιοι αισθάνονται ότι έχει θιγεί ο εγωισμός τους θα πρέπει να το φιλοσοφήσουν λιγάκι περισσότερο. Καθαρό μυαλό χρειάζεται για να σκέφτεται κανείς σωστά. Θα δεχόμουν να πουν κάποιοι "Δεν θέλουμε τον Σάλπι γιατί μας πρόδωσε, γιατί είναι κάθαρμα, γιατί μας πούλησε". Μέχρι εκεί όμως. Δεν δέχομαι αυτή την άποψη να προσπαθούν κάποιοι να την επιβάλλουν. 'Οποιος αγαπάει πραγματικά τον ΠΑΟΚ σε τούτο το φόρουμ μπαίνει και σχολιάζει και τα άλλα θέματα που μας απασχολούν. Όχι μόνο αυτό για τον Σάλπι. Ετσι ξέρω εγώ..

Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο στο Βάγγο - αλλά και στο Δάσκαλο - για την προσπάθεια. Παιδιά, μην μασάτε, η συντριπτική πλειοψηφία είναι εδώ μαζί σας και σας στηρίζει. Συνεχίστε τον αγώνα και η δικαίωση θα έρθει. Οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι της ομάδας μας θα είναι πλάι σας.

Ζήση και Τεό μην ακούτε κανένα. Προχωρήστε και κάντε ότι κρίνετε σκόπιμο για την αναγέννηση της ομάδας μας. Κι αν συναινέσετε στην φημολογούμενη επιστροφή του Σάλπι, το πολύ πολύ να σας πουν ότι...δεν είστε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ! Σε αυτή την περίπτωση, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimisk συμφωνω με τα χιλια..Οσο για τη διοικηση θα κανει αυτο που ξερει να κανει καλυτερα απο καθε αλλη διοικηση...Εχουν γνωση οι φυλακες..
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

jrousis έγραψε:
Realcon έγραψε:Αντιδράσεις κάθε είδους από τους οπαδούς

Η συζήτηση με θέμα την επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη έχει φουντώσει και στα «ηλεκτρονικά» στέκια των οπαδών του ΠΑΟΚ. Ενα απλό σερφάρισμα σε ιστοσελίδες οπαδών του «δικέφαλου» αρκεί να κάνει κανείς και θα παρατηρήσει πλήθος διαφορετικών απόψεων που καλύπτουν όλο το φάσμα των πιθανών αντιδράσεων. Από τη μια πλευρά, σε δημοψήφισμα που διενεργεί σάιτ οπαδών του ΠΑΟΚ πάνω από το 80% οπαδών του «δικέφαλου» είναι θετικοί σε μια ενδεχόμενη επιστροφή. Υπάρχουν όμως και σάιτ που ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη είναι αυτός του «προδότη»

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6732042

ΝΑ μας χαιρόμαστε για της βλακείες μας!!!

ΥΣ. Έχω δει πολλά ποστ από ανθρώπους που είχανε μόνο 1 η 100 η 150 και η εγραφή τους έχει γίνει πριν από δύο χρόνια. Αυτό με εκνεύρισε περισσότερο. Μπήκανε δηλαδή μέσα για να κάνουνε σαματά. Δεν με ενοχλέι η άλλη γνώμη, με ενοχλεί που μπαίνουνε μόνο όταν υπάρχουνε μεταγραφές. Και ρωτώ ο ΠΑΟΚ είναι μόνο μεταγραφές; Αυτά για εκείνους που κάτι άλλο έχουνε στο νου τους. Δεν είμαι μελλοντολόγος, ούτε ψυχολόγος. Αλλά χαζός δεν είμαι. Χρόνια πολλά και σε εσάς "αδέρφια"
Εσύ ρε φίλε που δεν θέλεις να ακούγονται οι γνώμες όσων έχουν 100 ποστ, βασικά να ρίχνεις μια ματιά στο τι λένε τα όσα ποστ έχει ο καθένας, εκτός του ότι από τις εκκαθαρίσεις του φόρουμ έχουν σβηστεί και αρκετά ποστ.

Επίσης τις γνώμες των Αθηναϊκών site να τις λαμβάνεις υπόψιν όσο θέλεις αλλά μας επιτρέψεις να τις έχουμε γραμμένες στα παπάρια μας. Αυτών των site που κλαίνε όλη μέρα το χάλι της ΑΕΚ και έχουν φέρει από το καλοκαίρι μέχρι τώρα 45 παίχτες στον Γάυρο. Πολλά από τα site αυτά πουλάνε παπά τάχα νοιάζονται για την πρόοδο του ΠΑΟΚ και τρέμουν να μην υποστεί μια τέτοια ήττα ο μεγάλος Βάζελος και του πάρει παίχτη ο ΠΑΟΚ. (φυσικά και δεν είναι όλα το ίδιο, υπάρχουν μόνο εξαιρέσεις).

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ συμπεριφέρεται μια χαρά όπως πρέπει να συμπεριφέρεται ένας μεγάλος λαός, και δεν μπορεί να τον πιάσει κανένας μαλάκα και κορόιδο. Και έτσι έμαθε και ο Σάλπι να σέβεται και να αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Όπως και εμείς σεβόμαστε την καριέρα του. Ο ίδιος ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και το τι έγινε μέχρι τώρα και δεν ζητάει κανείς να ζητήσει δημόσια συγνώμη... και ούτε ξέρουν οι Αθηναίοι που κάνουν τον παντογνώστη το τι έγινε μέχρι τώρα και το τι θα γίνει στο μέλλον. Αυτοί να κοιτάξουν τις βρώμικες ομάδες τους.

Αδερφέ χρόνια πολλά και καλά μέσα από την καρδιά μου!!!

Δεν ξεχώρισα τον ευατό μου αδερφέ.

Δεν κατάλαβες αυτό που είπα. Έχω σημειώσει με μεγάλα γράματα αυτά που λες με αυτά που είπα.

Συμφωνώ στο ότι είμαστε μεγάλος ΛΑΟΣ.

Και πάλι χρόνια πολλά και να είσαι καλά!

Με τιμή:
Realcon.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Μπορει να ειμαι ηλιθιος...ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι γινεται ολη αυτη η φασαρια... :oops:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

μουαμπετι...

Αντε να βγουνε οι φυλλαδες, να πιασουνε τα κορακια τα μικροφωνα να αρχισει να τρεχει το πραμα..
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

Realcon,
χανεις το δικαιο (που δεν εχεις με το μερος σου) οταν καταφερεσαι κατα παντων με τετοιο τροπο..
δεν θα επρεπε να θιχτω απο αυτα που λες, αλλα επειδη ειμαι ενας απο αυτους που εχουν ποσταρει λιγες φορες , θα μιλησω..

ξεκιναω αναποδα, ο ΠΑΟΚ ειναι μονο μεταγραφες; δε θα πω ναι, απλα δες ποσες χιλιαδες δημοσιευσεις υπαρχουν στο "μεταγραφολογια" και ποσες σε ολα τα υπολοιπα (δειχνει οτι εκει υπαρχει θεμα αντιπαραθεσεις, καζουρας οτι θες πες..)

δηλαδη ρε φιλε, εγω που δεν ειμαι κομματοσκυλο και ουτε κολλαω αφισες τα 4 χρονια, με απαγορευει κανεις να παω να ψηφισω στις εθνικες εκλογες; μηπως θεωρει κανεις οτι ο ψηφος μου ειναι κατωτερος η δεν ειναι ισαξιος ολων των αλλων; γιατι να μη μιλησω για οποιο θεμα γουσταρω; επειδη διαφωνουμε; αν ειναι να το ξερουμε..

στο κατω κατω "μπαλα" ειναι, ΑΕ ειναι η εταιρεια, δημοκρατια εχουμε, ας ψηφισουν οι μετοχοι με κινδυνο να βγαζουμε τελαλη καθε φορα που ειναι να παρθει μια αποφαση..

χαλαρα, μερες που ειναι, δε θα πεθανουμε κιολας αν ερθει ο σαλπι και ο καθε σαλπι, εδω σκοπιανο στο μπασκετ πηραμε..(τυχαιο παραδειγμα)..

αντε και καλη χρονια..
dimitris1408

Δημοσίευση από dimitris1408 »

M αρεσει πολυ ρε φιλε που το τυχαιο σου ταχα παραδειγμα ειναι ρατσιστικο σχολιο για τον gadzevski.

παντα τετοια.,...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κοίτα φίλε... Πολλοί δεν θέλανε παλιότερα τουρκο ποδοσφαιριστη στον ΠΑΟΚ, ήταν ρατσιστές?? Πολλοί δεν θέλανε σκοπιανό στο μπασκετ, είναι ρατσιστές?? Ε και πολλοι δεν θέλουν πίσω "προδοτες", είναι ρατσιστές??

Παράδειγμα έφερε ο άνθρωπος.

ΥΓ: Να τονίσω ότι είμαι υπερ της επιστροφής Σάλπι... Αλλά παρ' όλα αυτά το παράδειγμα του φίλου είναι νορμάλ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”