Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από palok »

νομίζω οτι υπερβάλλουμε λίγο. δεν ξέρουνε ο μάτζικ και ο χάρης ο μαρκόπουλος? αυτοί ήταν έως τώρα (απ' όσο γνωρίζω) οι 2 που έψαχναν παίκτες και κάνανε τις επιλογές. απλά θεωρώ (προσωπική άποψη εκφράζω) οτι έχουνε ένα κόλλημα (το οποίο μπορεί να είναι και σωστό όμως- ειλικρινά δεν ξέρω): πιστεύουν οτι κάποιοι παίκτες κάνουν για τον ΠΑΟΚ και κάποιοι άλλοι (πολύ καλοί μεν- και οι ίδιοι το πιστεύουν) δεν κάνουνε (δεν έχουνε τα χαρακτηριστικά να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το θέμα...

PS: μην ξεχνάτε και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. ο ΠΑΟΚ 2-3 χρόνια πριν μπορούσε να πάρει ξένους από οποιοδήποτε πρωτάθλημα πλην των 3-4 μεγάλων. Είχε δηλαδή να διαθέσει 150 χιλιάρικα να πάρει αμερικανό. Δεν χρειαζόταν λοιπόν να ψάξει ιδιαίτερα. Πήγαινε στο Ισραήλ, έλεγε ποιός ήταν ο καλύτερος σκόρερ ας πούμε, και τον έπαιρνε. Όπως κάνει (λαίμαι τώρα) η Bayern με τον Mirallas. Δε νομίζω οτι έχει ειδικό scouter η Bayern στην Ελλάδα. Είναι προφανές οτι τον καλύτερο παίκτη θα τον μάθει! Εδώ λοιπόν είναι το θέμα: περνάμε μία μεταβατική περίοδο που αρχίζουμε να κατανοούμε οτι τελειώσανε αυτά κύριοι (λεφτά γιοκ) και το ψάξιμο πρέπει να είναι ενεργοβόρο, βαθύ και ενδελεχές. Ε, ελπίζω να είναι και επιτυχημένο από φέτος κιόλας...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

DC έγραψε:Είδες πως απαντάς σιγά σιγά;

Για την αβάντα τι δεν κατάλαβες και γιατί προσβλήθηκες; Αν έγραφα "σιγοντάριζε" θα αισθανόσουν καλύτερα; Μπα.
Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος. Έγραψα ότι εσύ αβαντάρεις τον σλιντάρ και αυτός εσένα. Δεν βλέπω κάτι κακό. :)

Ον τόπικ.
Που κολλάει το "πως απαντάς σιγά σιγά" ?
Εγώ σου έδωσα μία πρόταση.Αναμένω την δικιά σου.

Οφ τόπικ.
Περί αβάντας.
Είσαι λάθος και το ξέρεις ,αλλά μ' αρέσει που προσπαθείς να το γυρίσεις. Αν μη τι άλλο δείχνει ψήγμα μεταμέλειας, πράγμα εντελώς απίθανο για σένα.
Αμαρτών μεταβουλεύου.

@palok
Eλπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα. Εγώ δεν έθεσα θέμα προπονητή. Μονάχα το θέμα μάνατζμεντ και οικονομικού διευθυντή.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Sorry man, δεν φταίω εγώ αν δεν τα καταλαβαίνεις όλα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε: @palok
Eλπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα. Εγώ δεν έθεσα θέμα προπονητή. Μονάχα το θέμα μάνατζμεντ και οικονομικού διευθυντή.
ούτε σε εσένα προσωπικά αναφερόμουν, ούτε στον προπονητή. μίλησα μόνον για το τμήμα scouting.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

DC έγραψε:Sorry man, δεν φταίω εγώ αν δεν τα καταλαβαίνεις όλα.

Θέλω πρόταση .Αυτό τουλάχιστον το καταλαβαίνεις.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Σαν φράση και λέξεις, ναι, το καταλαβαίνω. Σαν νόημα δεν το καταλαβαίνω.
Εγώ πχ δεν θέλω πρόταση. Θέλω την Στικούδη, την Μπελούτσι και ένα κουτί βιάγκρα.
Εσύ θέλε ό,τι θέλεις.

Σε κόβω κάπως "επιθετικό" και έχω αρχίσει να φοβάμαι λίγο .....
Για πες με: σε χρωστάω καμιά πρόταση; Γιαααα βοήθα λίγο.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Από το off προς το on topic.

Η Bayern δεν έχει και μεγάλη "παράδοση" στο καλό scouting. Σαφώς και κάνουν, αλλά κυρίαρχο κριτήριο των μεταγραφών τους είναι, το να είναι κανείς το δυνατό περισσότερο φτασμένος (και αν είναι δυνατόν και Γερμανός). Δεν είναι καμιά μεγάλη ανακάλυψη ο Mirallas. Πρώτος scorer του πρωταθλήματος είναι. Ένα μεγάλο ταλέντο που πήραν πέρυσι, σχεδόν δεν ακούμπησε μπάλα εκεί.

Ο Palok έχει (πιστεύω) απόλυτο δίκιο όταν λέει για το πριν 2-3 χρόνια. Ένα πράγμα που οι περισσότεροι όμως δεν καταλαβαίνουν είναι οτι οι ΚΑΛΟΙ παίκτες, στοιχίζουν πάντα. Ενδεχομένως να τον πετύχεις σε μια "άσχημη" κατάσταση και να τον πάρεις με 80.000 όπως έγινε με τον Rowle Marshall, αλλά αυτό θα κρατήσει μια χρονιά. Ακόμη και έτσι όμως, για 30.000 πολύ απλά ΔΕΝ θα τον πάρεις. Και αυτό διότι στο επίπεδο των 30.000 παίζουν ΠΑΡΑ πολλές ομάδες και από κράτη όπου έχεις και περισσότερες εγγυήσεις οτι θα τα πάρεις. Σε μας ούτε και αυτό δεν παίζει.

Για μένα όποιος συγκρίνει τον οποιονδήποτε παράγοντα ο οποίος έχει στη διάθεσή του 30-40.000 για να πάρει ένα παίκτη με τον αντίστοιχο που έχει 80-100.000 είναι εντελώς λάθος. Δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης. Οι δε ατάκες "απαγορεύονται τα λάθη όταν έχεις λίγα λεφτά", όταν μιλάμε για παίκτες των 30.000, είναι ακριβώς αυτό. Ατάκες και μόνο. That beeing said, λέω οτι ήταν λάθος του Σταυρόπουλου που πήγε φέτος πρώτη φορά, σε αυτό το τουρνουά στην Αμερική. Έπρεπε να πηγαίνουμε ΚΑΘΕ χρόνο, ακόμη και για να δείξουμε το μπόι μας και μόνο.

Ενώ σε γενικές γραμμές θεωρώ σωστή την ύπαρξη τεχνοκρατών σε αθλητικές ΑΕ, έχω να κάνω τα εξής σχόλια. Στην Ελλάδα τεχνοκράτες με πέρασμα από ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΕ, δεν υπάρχουν (ακόμη). Αυτό σημαίνει ότι όποιον και να πάρεις από ΠΑΕ (ή ΚΑΕ) δεν ξέρει. Ξέρει από μπογιές, αλεύρι, τσιμέντο κ.ο.κ. Κάθε "αγορά" όμως έχει ιδιαιτερότητες. Και αυτές (πχ ο καινούριος οικονομικός που ανακοινώθηκε σήμερα) θα τις μάθει στο κεφάλι του κασιδιάρι.
Το χειρότερο όμως ενδεχόμενο με τους "τεχνοκράτες" είναι άλλο. Τι κάνεις όταν έρθει (που θα έρθει) η ώρα που αυτός πλεον γνωρίζοντας "την αγορά" σου πει (όχι τυχαίο παράδειγμα) "πρέπει να διώξουμε τους οργανωμένους από το γήπεδο". Τι κάνεις τότε ;
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

DC έγραψε:Σαν φράση και λέξεις, ναι, το καταλαβαίνω. Σαν νόημα δεν το καταλαβαίνω.
Εγώ πχ δεν θέλω πρόταση. Θέλω την Στικούδη, την Μπελούτσι και ένα κουτί βιάγκρα.
Εσύ θέλε ό,τι θέλεις.

Σε κόβω κάπως "επιθετικό" και έχω αρχίσει να φοβάμαι λίγο .....
Για πες με: σε χρωστάω καμιά πρόταση; Γιαααα βοήθα λίγο.

Επειδή στα τελευταία 3 πόστ σου είσαι οφ τόπικ.
Στο φόρουμ το χρωστάς για την εύρυθμη λειτουργία του ,σε μένα τίποτα.Ε και κάτι ψιλά στο πολύπαθο μπάσκετ του ΠΑΟΚ ,αν η πρόταση ή η κριτική σου είναι ουσιαστική.

Παρεπιπτόντως ,τι σχέση έχουν Στικούδη ,Μπελούτσι , και βιάγκρα με τους οικονομικούς/εμπορικούς διευθυντές ,τους οποίους μάλιστα ανέφερα μετά από προτροπή δική σου?
Αν εξακολουθείς και δεν καταλαβαίνεις/κατανοείς το νόημα, δεν ευθύνομαι εγώ. Να ανατρέξεις αλλού να μάθεις την αιτία του "κακού".
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

angelheart έγραψε:Από το off προς το on topic.

Η Bayern δεν έχει και μεγάλη "παράδοση" στο καλό scouting. Σαφώς και κάνουν, αλλά κυρίαρχο κριτήριο των μεταγραφών τους είναι, το να είναι κανείς το δυνατό περισσότερο φτασμένος (και αν είναι δυνατόν και Γερμανός). Δεν είναι καμιά μεγάλη ανακάλυψη ο Mirallas. Πρώτος scorer του πρωταθλήματος είναι. Ένα μεγάλο ταλέντο που πήραν πέρυσι, σχεδόν δεν ακούμπησε μπάλα εκεί.

Ένα πράγμα που οι περισσότεροι όμως δεν καταλαβαίνουν είναι οτι οι ΚΑΛΟΙ παίκτες, στοιχίζουν πάντα. Ενδεχομένως να τον πετύχεις σε μια "άσχημη" κατάσταση και να τον πάρεις με 80.000 όπως έγινε με τον Rowle Marshall, αλλά αυτό θα κρατήσει μια χρονιά. Ακόμη και έτσι όμως, για 30.000 πολύ απλά ΔΕΝ θα τον πάρεις. Και αυτό διότι στο επίπεδο των 30.000 παίζουν ΠΑΡΑ πολλές ομάδες και από κράτη όπου έχεις και περισσότερες εγγυήσεις οτι θα τα πάρεις. Σε μας ούτε και αυτό δεν παίζει.

Για μένα όποιος συγκρίνει τον οποιονδήποτε παράγοντα ο οποίος έχει στη διάθεσή του 30-40.000 για να πάρει ένα παίκτη με τον αντίστοιχο που έχει 80-100.000 είναι εντελώς λάθος. Δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης. Οι δε ατάκες "απαγορεύονται τα λάθη όταν έχεις λίγα λεφτά", όταν μιλάμε για παίκτες των 30.000, είναι ακριβώς αυτό. Ατάκες και μόνο. That beeing said, λέω οτι ήταν λάθος του Σταυρόπουλου που πήγε φέτος πρώτη φορά, σε αυτό το τουρνουά στην Αμερική. Έπρεπε να πηγαίνουμε ΚΑΘΕ χρόνο, ακόμη και για να δείξουμε το μπόι μας και μόνο.

Ενώ σε γενικές γραμμές θεωρώ σωστή την ύπαρξη τεχνοκρατών σε αθλητικές ΑΕ, έχω να κάνω τα εξής σχόλια. Στην Ελλάδα τεχνοκράτες με πέρασμα από ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΕ, δεν υπάρχουν (ακόμη). Αυτό σημαίνει ότι όποιον και να πάρεις από ΠΑΕ (ή ΚΑΕ) δεν ξέρει. Ξέρει από μπογιές, αλεύρι, τσιμέντο κ.ο.κ. Κάθε "αγορά" όμως έχει ιδιαιτερότητες. Και αυτές (πχ ο καινούριος οικονομικός που ανακοινώθηκε σήμερα) θα τις μάθει στο κεφάλι του κασιδιάρι.
Το χειρότερο όμως ενδεχόμενο με τους "τεχνοκράτες" είναι άλλο. Τι κάνεις όταν έρθει (που θα έρθει) η ώρα που αυτός πλεον γνωρίζοντας "την αγορά" σου πει (όχι τυχαίο παράδειγμα) "πρέπει να διώξουμε τους οργανωμένους από το γήπεδο". Τι κάνεις τότε ;
++++++++

PS: μη νομίζει κανείς οτι μου άρεσε το ποστ για το καλό σχόλιο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Πολύ εύστοχο - ως συνήθως - το σχόλιο του angelheart.
angelheart έγραψε:
Τους διώχνεις. Και μετά κάνεις διαγωνισμό και προσλαμβάνεις επαγγελματίες-τεχνοκράτες οπαδούς. :twisted:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μολις διαβασα το φοβερο μπατζετ των 250 χιλ της επομενης σεζον, καθως και οτι θα ψαξουν παικτες απο β εθνικη και Α2....
αν θελουν να ριξουν την ομαδα κατηγορια ας βγουν και ας μας το πουν γιατι πλανα εξυγειανσης και παπαριες εγω βερεσε τα ακουω.........
προταση δικη μου ειναι να γλιτωσουν τα 250 χιλ μιας και ειναι τρομερο ποσο και να τρεξουν στα γηπεδακια της περιοχης να διαλεξουν παοκτσακια που θα παιξουν για την φανελλα τουλαχιστον και οχι για το φοβερο ποσο των 20 χιλ τον χρονο
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Άκρως διαφωτιστικό το ρεπορτάζ του Χαλβατσιώτη σήμερα.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

πες μας κι εμάς τι είπε...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Ότι είχε γίνει συμφωνία "κυρίων" μετά την απόφαση να πάνε με χαμηλό μπάτζετ, να περιμένουν τον Σούλη, χωρίς να δημοσιοποιηθεί το ύψος του μπάτζετ.
Η "διαρροή" του ύψους του μπάτζετ αλλά και της αμοιβής που του προτάθηκε, έχει ως στόχο να "πιεστεί" ο Μαρκόπουλος και να μη δεχτεί την πρόταση. Αυτό, σύμφωνα με τον Χ. γίνεται γιατί "κάποιοι" από το ΔΣ δεν θέλουν τον Μαρκόπουλο. Είπε επίσης οτι ξέρει ποιος/ποιοι "διέρρευσαν" το θέμα και ότι έχει και αποδείξεις.
Όταν τον ρώτησε ο Βασιλό, για τον Σταυρόπουλο, είπε οτι ο μάτζικ ΘΕΛΕΙ τον Σούλη στην ομάδα.

Μια χαρά ομόνοια και σύμπνοια δλδ...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δε νομίζω να απέχει από την πραγματικότητα καθόλου αυτό που λέει ο Χαλβατσ. Και εγώ αν θυμάστε είχα πεί εξαρχής οτι προέχει μία ειλικρινής (επιτέλους) συζήτηση ΚΑΕ-προπονητή ώστε να βρούν πραγματικά την κοινή συνισταμένη-λογική-πορεία. τα φράγκα (ούτε καν το μπάτζετ που θα δώσουν στον Σούλη) δεν είναι το παν... ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”